-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Χμ... Ο αντιπροσωπος του μοτερ σου, δεν εχει μπαταριες να μπορει να σε προμηθευσει?
Διαφορετικα δοκιμασε γερμανο!Για κανε απολογισμο... τι επαθες τελικα ??
Φυσικά και έχει, απλά μου έκανε εντύπωση που δεν μπορούσα να βρω κάπου άλλου (δεν το έψαξα και πολύ για να είμαι ειλικρινής ).
Το μοτέρ έχει ξεπεράσει αρκετά τη προβλεπόμενη διάρκεια ζωής του, και πλέον φαίνεται και μέσα στην πίστα...
Το γρανάζι του άξονα πλέον δεν είναι γρανάζι καθώς δεν έχει δόντια. Ήταν πάντως στα προβλεπόμενα για αντικατάσταση. Είχε δώσει σημάδια 'κόπωσης' εδώ και καιρό.
Από τις δαγκάνες πρέπει να βγουν μερικοί αποστάτες γιατί τα τακάκια έχουν φθαρεί...
Αυτά!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Χμ... Ο αντιπροσωπος του μοτερ σου, δεν εχει μπαταριες να μπορει να σε προμηθευσει?
Διαφορετικα δοκιμασε γερμανο!Για κανε απολογισμο... τι επαθες τελικα ??
Φυσικά και έχει, απλά μου έκανε εντύπωση που δεν μπορούσα να βρω κάπου άλλου (δεν το έψαξα και πολύ για να είμαι ειλικρινής ).
Το μοτέρ έχει ξεπεράσει αρκετά τη προβλεπόμενη διάρκεια ζωής του, και πλέον φαίνεται και μέσα στην πίστα...
Το γρανάζι του άξονα πλέον δεν είναι γρανάζι καθώς δεν έχει δόντια. Ήταν πάντως στα προβλεπόμενα για αντικατάσταση. Είχε δώσει σημάδια 'κόπωσης' εδώ και καιρό.
Από τις δαγκάνες πρέπει να βγουν μερικοί αποστάτες γιατί τα τακάκια έχουν φθαρεί...
Αυτά!
Έμααααααααααααα καιρός του νομίζω ήταν......για εξωτερικά ιατρεία...
Βασίλη να μας ενημερώσεις για το πόσο καιρό έχει δουλέψει,αν θέλει πιστόνι και ότι άλλο σχετικό και πόσο θα σου κοστίσει.Το ρωτάω για να συγκρίνουμαι με την περιποίηση που θέλει το rotax ..............για να ξέρουμε τι θα λέμε......Τώρα τα αναλώσιμα,γρανάζια,μπαταρία,τακάκια κ.α. είναι στο πρόγραμμα.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ..............
ΘΕΛΩ ΠΛΥΣΙΜΟ
Και μην γράψεις οτι είναι μέρος πειράματος 'βρώμας',απο το πανεπιστήμιο.....
-
Όχι, είναι μέρος πειράματος βαρεμάρας.
Άλλαξε ο τίτλος του τόπικ ή μου φαίνεται;
-
Όχι, είναι μέρος πειράματος βαρεμάρας.Άλλαξε ο τίτλος του τόπικ ή μου φαίνεται;
Καλοοοοοοοοοοοο !!!!!
Είπα να το φρεσκάρω λιγάκι.............................................. μήπως και τσιμπίσουμε κάποιον νέο αναγνώστη............
Δεχόμεθα νέους φίλους κάθε ηλικίας μην διαστάζεται
Πάντως βλέπω πως γενικά λίγοι ΠΑΘΙΑΖΟΝΤΑΙ με κάτι και το κρατάνε χωρίς να ξεφουσκώσει,μετά απο λίγο.Και μιλάω για διάφορες ασχολίες....
Υπάρχουν βέβαια και οι....................ΦΑΝΑΤΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ -
Παιδια τελικος ΡΟΤΑΞ τελικα το βλεπουμε για 29-30 του οκτωβριου στην Πατρα, υπαρχει καμια πληροφορια για την πιστα?
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Όχι, είναι μέρος πειράματος βαρεμάρας.
Άλλαξε ο τίτλος του τόπικ ή μου φαίνεται;
Καλοοοοοοοοοοοο !!!!!
Είπα να το φρεσκάρω λιγάκι.............................................. μήπως και τσιμπίσουμε κάποιον νέο αναγνώστη............
Δεχόμεθα νέους φίλους κάθε ηλικίας μην διαστάζεται
Πάντως βλέπω πως γενικά λίγοι ΠΑΘΙΑΖΟΝΤΑΙ με κάτι και το κρατάνε χωρίς να ξεφουσκώσει,μετά απο λίγο.Και μιλάω για διάφορες ασχολίες....
Υπάρχουν βέβαια και οι....................ΦΑΝΑΤΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΌλοι δικαιούμαστε μερικά ξεφουσκώματα...
-
Όλοι δικαιούμαστε μερικά ξεφουσκώματα...Μερικοί επιβάλλεται να ξεφουσκώσουμε, γιατί καμια μέρα θα σφηνώσουμε στο καθισματάκι, και θα μας βγάλουν με τροχό και οξυγόνο.
Όταν έχουμε χρόνο, δεν έχουμε λεφτά, και όταν δουλεύουμε παραπάνω, δεν έχουμε χρόνο...
Μέχρι νεωτέρας λοιπόν, εξακολουθούμε τις επισκέψεις μας στην Παλήνη... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Όλοι δικαιούμαστε μερικά ξεφουσκώματα...
Μερικοί επιβάλλεται να ξεφουσκώσουμε, γιατί καμια μέρα θα σφηνώσουμε στο καθισματάκι, και θα μας βγάλουν με τροχό και οξυγόνο.
Όταν έχουμε χρόνο, δεν έχουμε λεφτά, και όταν δουλεύουμε παραπάνω, δεν έχουμε χρόνο...
Μέχρι νεωτέρας λοιπόν, εξακολουθούμε τις επισκέψεις μας στην Παλήνη...Με μπερδεύεις.........
Αν μπορείς να ξέρεις πότε θα πάτε στην Παλήνη,ενημέρωσε να έρθω να σας δω και να τα πούμε..............έχω κάποιες ιδέες για συζήτηση....
-
... και γιατι δεν κανονιζουμε μια κυριακη να βρεθουμε σπατα??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... και γιατι δεν κανονιζουμε μια κυριακη να βρεθουμε σπατα??Για δράσηηηηηηηηη ??????? Αυτήν την Κυριακή ??????
ήηηηηηηηηηηηηη κάαααααααποια Κυριακή......?
-
αν ειναι για δραση, εγω θα ειμαι αοπλος, γιατι το καρτ δεν δουλευει δευτερολεπτο πριν γινει σερβις και καθαρισμος...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αν ειναι για δραση, εγω θα ειμαι αοπλος, γιατι το καρτ δεν δουλευει δευτερολεπτο πριν γινει σερβις και καθαρισμος...Και για μένα ισχύουν τα ίδια. (...)
-
Μα καλά όλοι τωρα κάνουμε συντήρηση............... ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ όμως.
Για να μας ανοίγει και άλλο ή όρεξη.......
http://www.karting.gr/news_nafplio_230905.htm
Όποιος ξέρει λεπτομέρειες να κάνει αναφορά ..........ΑΜΕΣΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!
-
Επειδή έχω πιάσει πάρααααα πολύυυυυυυυυυ σκουριά,άμα είμαστε καλά το άλλο Σάββατο είμαι για Αγ.Μαρίνα................
Γιααααααααααααααα ξεσκονίστε τα εργαλεία....
-
με ολα τα θεματα του αττικου και με τις ανοιχτες επιστολες , ανεβαζω παλι αυτο το θεμα για να υπενθυμισω πως σημερα το απογευμα εχει γενικο σερβις του εργαλειου το οποιο θα μονταριστει αυριο το πρωι, ωστε να δωσουμε ενα δυναμικο μεν - ασφαλες δε, παρων στην πιστα της Αγιας μαριννας η οποια εχει να μας δει εδω και καιρο!!
Περισσοτερα καθως περναει η μερα!!
Ο αγγλος φοιτητης που χαθηκε?
-
Γεια σας παιδιά, ειμαι καινούργιος στο Forum και χάρηκα πολύ όταν είδα μια ενότητα αφιερωμένη στο καρτ.
Αυτό το καιρό σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά ενός καρτ και συγκεκριμένα ενός Rotax Monte Carlo. Και κατέληξα σε αυτό γιατί ήταν το μόνο καρτ για το οποίο άκουσα καλά λόγια όσον αφορά στην αξιοπιστία του. Η αγορά θα κοστίσει 4400e. Θα ήθελα απο εσάς, να μου πειτε τα μηνιαία έξοδα (στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται τα πάντα) αν υποθέσουμε ότι θα πηγαίνω 1 φορά την εβδομάδα και κατά πόσο αληθεύουν αυτά που έχω ακούσει για το Rotax. Εσείς που έχετε Rotax τι ζημιές σας έχει βγάλει?Ευχαριστώ.
-
Πολύ χαίρομαι που η πρώτη σου δημοσίευση είναι στο .........πάθος μας...
Καλώς ήρθες στην παρέα μας και μακάρι να σε .......διαβάζουμε συχνά...
Μένεις στην Αθήνα ????
Μία φορά την βδομάδα !!!!! ανυπόμονος Που θα πηγαίνεις ??? Έχεις κάποιον πιστάρχη γνωστό ?????
Πες μας τι έχεις ακούσει ακριβώς, για να δούμε αν είναι αλήθεια, απο την εμπειρία μας...
Έχουν γραφτεί πάρα μα πάρα πολλά για το ROTAX και τα καρτάκια μας στις σελίδες που έχουν προηγηθεί, αν έχεις χρόνο ...........διαβάζεις.
Ό'τι θέλεις εδώ είμαστε για ανταλλαγές απόψεων και ενημέρωση συναντήσεων.........ΓΙΑ ΔΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!
Άγγελος ..........
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Μία φορά την βδομάδα !!!!! ανυπόμονος Που θα πηγαίνεις ??? Έχεις κάποιον πιστάρχη γνωστό ?????Μένω Αθήνα και σκοπεύω αν προχωρήσω στην αγορά να πηγαίνω στον Ασπρόπυργο (με αγορασμένη θέση), έχοντας ως δεδομένο ότι ούτε τρέιλερ έχω ούτε χώρο για αποθήκευση. Το μια φορά την εβδομάδα θεωρείται υπερβολικό; Αν ναι εξηγησέ μου το γιατί, γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά τα πράγματα...
Πες μας τι έχεις ακούσει ακριβώς, για να δούμε αν είναι αλήθεια, απο την εμπειρία μας...
Βασικά έχω ακούσει ότι είναι το καρτ που θα σου επιτρέψει να είσαι περισσότερο μέσα παρά έξω από την πίστα. Ότι δεν παρουσιάζει μηχανικές βλάβες εύκολα και ότι γενικά είναι ένα από τα καλύτερα. Αυτά κατά πόσο ισχύουν?
Εσύ Άγγελε έχεις Rotax? Μίλησέ μου λίγο για το κόστος μετά την αγορά... -
μακαρι να εχεις χρονο να πηγαινεις για καρτ μια φορα την εβδομαδα!
αυτο σημαινει οτι οι υποχρεωσεις σου δεν ειναι αυξημενες για να μπορεσεις να διαθεσεις χρονο για να κανεις κατι που σου αρεσει...
Καινουριο καρτ αγορασμενο Ιανουαριο, με προγραμμα να πηγαινω 1 φορα στις 15 μερες για καρτ (υποσχεση στον εαυτο μου και καλα) και εχω καταφερει μεχρι στιγμης να παω γυρω στις 6-7 φορες αν θυμαμαι καλα και να εχω κανει συνολικα 5 ωρες ..
Βασικα για να κανεις τοσο συχνα θες και χρονο και χρημα, τοσο για τις μετακινησεις σου απο/προς πιστα, αλλα και για την ιδια την πιστα...
λαδια ξεκινουν απο 15 ευρω (Motul), συνεχιζουν στα 18,5 (Bel Ray H1R) για να φτασουμε στο απολυτως ακριβοτερο Silkolene Pro2..Ολα αυτα τα λαδια κανουν για το ροταξ και τα συγκεκριμενα ειναι εστερικης βασης! Αναφερω αυτα τα 3 γιατι αυτα εχω δοκιμασει. Αυτο που ανακαλυψα προχθες στην Αγια Μαριννα, ειναι οτι το Silkolene δικαιολογει το παραπανω κοστος, γιατι το καρτ δουλευε ψηλα αρκετη ωρα και ανεβαζε πιο ομαλα.. Ενδεικτικα αναφερω πως ειδα στο οργανο 13890 στροφες με κοφτη στις 14000 αν θυμαμαι καλα για τον Max. Γενικα ειναι απροβληματιστο μοτερ. Εγω απο τοτε που το πηρα, δεν εχω φαει σχεδον καθολου λαστιχο (παιζει ρολο και πως οδηγεις, κιλα οδηγου κλπ κλπ κλπ) και το μονο που του βαζω ειναι η βενζινη και λαδακι για την αλυσιδα. Δεδομενου οτι θα εισαι σε μια πιστα μονο, δε χρειαζεται να προμηθευτεις και εξτρα γραναζια για να αλλαζεις ωστε να μπορεις να 'παιζεις' σε αλλες πιστες...
Υπολογισε οτι το καρτακι καταναλωνει γυρω στα 10 λιτρα/ωρα πραγμα που συνεπαγεται 200 ml λαδιου. κανε τα μαθηματικα και υπολογισε κοστος. Αν εισαι και λαστιχοβορος, υπολογισε πως καθε 5 ωρες χονδρικα (βαλε 8 για να εισαι μεσα) να θες καινουρια λαστιχα, οποτε εχεις ενα επιπλεον εξοδο απο 130 - 180 ευρω αναλογα με τη μαρκα / γομμα... Επειδη το καρτακι που αναφερεις ειναι Γαλατσης, τα λαστιχα που θα φορας θα ειναι mojo που βγαζουν ανετα 8 ωρες προπονησης συμφωνα με τον ιδιο τον Γαλατση που δεν εχω κανεναν λογο να μην τον πιστεψω!
Το καλο με το καρτ ειναι οτι στο φιναλε, εσυ αποφασιζεις ποσο θα σου κοστισει... Κι εγω ετσι σκεφτομουν πριν την αγορα, ποσο θα πληρωνω το μηνα, αλλα ειναι τοσα λιγα (προς το παρον, ετσι?) που το μονο που θα σε προβληματιζει θα ειναι η ζημια που θα κανεις σε τυχον 'ευγα'! (μακρυα απο μας!)
Πληροφοριακα εχω ενα Rotax/CRG
Χαιρετω,
Τριανταφυλλος
-
παιδιά κάτω στις πίστες αθήνα με τι γρανάζι τρέχεται για να καταλάβω...γιατί βόλο είναι τόσο μικρή που τρέχουμε με 90αρι...άλλος είχε βάλει και 91...
μακάρι να είχα τρέιλερ να το κατεβάζω κάτω γιατί εδώ δεν έχω δεί τίποτα μου φαίνεται...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ