-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Αν κάποιοι ενδιαφέρεστε να μοιραστούμε ........τεχνικά θέματα... θα ήταν πολύ καλό.Όχι τόσο .....συστήματα,αλλά προπονητικά σημεία προσοχής,τρόποι εκτίμησεις παιδιών,προτάσεις συμπεριφοράς κ.α.Ευχαριστώ Άγγελος.
Thats a big topic...... ο καλός παίκτης πρέπει να έχει μυαλό, ταλέντο, κορμί και να είναι φτωχόπαιδο!!!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έπαιζα καλό μπάσκετ με το ύψους μου στο 1,90 - 92 από μικρή ηλικία... έτσι λοιπόν στα παιδικά-εφηβικά έπαιζα 4άρι και μερικές φορές 5άρι....... όταν είδαν ότι μπορούσαν να μας αξιοποιήσουν και στο αντρικό ξεκίνησαν να μας στέλνουν στις προπονήσεις του αντρικού όπου ο coach πλέον με ήθελε για play maker ή 2άρι max..... Τι να κάνω ο κακομοίρης που δεν είχα το τέλειο σουτ..... Προσπάθησα αλλά το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι πλησίαζαν οι εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο και ήταν και λίγο ταλαιπωρία να τρως τις ώρες σου στην ΕΟ σε ένα λεωφορείο με οδήγησαν στο κόψιμο......Έτσι μπράβο και εγώ μια απο τα ίδια...............
Αυτό όμως συνεχίζεται,αρκετά και σήμερα.Τα ψηλά παιδιά πάνε χαμένα γιατί οι προπονηταράδες θέλουν να κερδίσουν κάποιους αγώνες παιδικού και όχι ένα παιδί.... Τι ντρίπλα να κάνω έγω σήμερα αφού ΔΕΝ έμαθα όταν έπρεπε ??????? Και έμαθα τα σουτ απο μέσα απο την ρακέττα και πλάτη στο καλάθι,οοοοοοοοοοοοοταν έπαιρνα την μπάλλα απο τους περιφερειακούς.Γιατί είναι γνωστό το τι χαρτόσημο έχουν ξοδέψει οι απανταχού 'ψηλοί' για να πάρουν την μπάλλα.
(Και βέβαια χάρηκα που 'ακουμπούσαν ' την μπάλλα στον Παπ. και προχωρούσε και στα περαιτέρω.) -
Τέλος έχοντας γυρίσει πάρα πολλά γήπεδα ανα την Ελλάδα η προσωπική μου εμπειρεία λέει ότι η μπόχα της ντόπας είναι μεγάλη, το ξύλο πολύ και γενικώς δεν είναι για ανθρώπους που θέλουν χαρά και θέαμα!!!!!!
-
Και πρώτα απ' όλα κάποιος να τον προσέξει.
Όσο ταλέντο κι αν είναι, είναι αδύνατο κάποιος 15χρονος να είναι ώριμος και να δουλεύει. Άν έχετε γνωρίσει παιδιά σε αυτές τις ηλικίες (σε όλα τα αθλήματα) που μετά έγιναν πολύ επιτυχημένα, ίσως να σκέφτεσετε ότι ήταν λίγο 'ξενέρωτα', λόγω της σοβαρότητας, της συνέπειας και της πειθαρχίας που είχαν στις προπονήσεις πχ.
Όταν είσαι 14 είσαι μες στη μαλακία, δεν μπορείς από μόνος σου να σκεφτείς 'δεν κλέβω στην προπόνηση γιατί θέλω να γίνω καλός'. Κάποιος πρέπει να σε εμπνέυσει γι' αυτό κι από κει και πέρα αν είσαι έξυπνος θα το καταλάβεις και θα κάνεις αυτό που πρέπει. Και βέβαια, μπορούν να στο πουν και συ να κάνεις του κεφαλιού σου. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τέλος έχοντας γυρίσει πάρα πολλά γήπεδα ανα την Ελλάδα η προσωπική μου εμπειρεία λέει ότι η μπόχα της ντόπας είναι μεγάλη, το ξύλο πολύ και γενικώς δεν είναι για ανθρώπους που θέλουν χαρά και θέαμα!!!!!!Αυτόν τον τομέα δεν τον έχω βάλει ποτέ στο μυάλό μου σαν παράμετρο.
Μπορώ να έχω κάποια εμπειρία σου,γραπτώς εδώ ??????Αν έχεις όρεξη να την μοιραστείς μαζί μας.... -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Τέλος έχοντας γυρίσει πάρα πολλά γήπεδα ανα την Ελλάδα η προσωπική μου εμπειρεία λέει ότι η μπόχα της ντόπας είναι μεγάλη, το ξύλο πολύ και γενικώς δεν είναι για ανθρώπους που θέλουν χαρά και θέαμα!!!!!!
Αυτόν τον τομέα δεν τον έχω βάλει ποτέ στο μυάλό μου σαν παράμετρο.
Μπορώ να έχω κάποια εμπειρία σου,γραπτώς εδώ ??????Αν έχεις όρεξη να την μοιραστείς μαζί μας....Όταν άκουγες για διάφορα ματζούνια (υπάρχουν στεροειδή σήμερα?????? αν τα λέω καλά) και έβλεπες τον παίκτη παλτό να τρέχει σφαίρα σου μπαίνει το τριπάκι και λες εγώ ο λ@κ@μ@ς τι κάνω εδώ?????
ΙΜΟ Δεν είναι όλα αθώα!!!!!! υπάρχει ψύχωση -
Μάλλον καλούτσικα αρχίσαμε
Μια ματσάρα το Σάββατο σε ένα ακαταλληλο γήπεδο (ευτυχώς φεύγει η Πανιωνάρα από εκεί) με βροχή από τρίποντα και συνολικά 171 ποντάκια.
Ο Μαυροκεφαλίδης αν προσέξει θα αφήσει εποχή. Είναι τυχεροί οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ που έχουν τον Μπάνε (ο ο Μπανε Μπάνε... ) καθώς έχει αδυναμία στους μικρούς. Ο Πανιώνιος παίζει καλύτερα όταν λείπει το άλλο το προβληματικό . Ο Ηλιάδης ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί. Ταπούτος και Περπέρογλου, ειδικά ο πρώτος, μάλλον θα μείνουν 'αιώνια ταλέντα' Καλός ο Εϊβερι (που πάει και τους βρίσκει και φέρνει όλο καλούς περιφερειακούς )Λίγο που έδειξε Πανελληνιος-Αρης για κλάματα. Παιδική χαρά εντελώς.
Το βάζελο τον είδα λιγο μέχρι τη διακοπή , μετά ξενέρωσα
Τίποτα καινούριο.
Ο Ηρακλης, χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, πρέπει να παλέψει φετος.
Βέβαια ακόμα είναι νωρίς και οι ομάδες ανέτοιμες.
Θα δούμε -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μάλλον καλούτσικα αρχίσαμε
Μια ματσάρα το Σάββατο σε ένα ακαταλληλο γήπεδο (ευτυχώς φεύγει η Πανιωνάρα από εκεί) με βροχή από τρίποντα και συνολικά 171 ποντάκια.
Ο Μαυροκεφαλίδης αν προσέξει θα αφήσει εποχή. Είναι τυχεροί οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ που έχουν τον Μπάνε (ο ο Μπανε Μπάνε... ) καθώς έχει αδυναμία στους μικρούς.Είναι όμως κοντός (για 5) και σχετικά αργός. Χανει και στην αμυνα. Κατα τ' αλλα καλός. Ευχομαι να μη γίνει Ρετζιάς.
Ο Πανιώνιος παίζει καλύτερα όταν λείπει το άλλο το προβληματικό . Ο Ηλιάδης ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί. Ταπούτος και Περπέρογλου, ειδικά ο πρώτος, μάλλον θα μείνουν 'αιώνια ταλέντα' Καλός ο Εϊβερι (που πάει και τους βρίσκει και φέρνει όλο καλούς περιφερειακούς )
Ο Ηλιάδης θα αργήσει. Τον Ταπουτο ξέχνα τον. Ο Περπερογλου έχει μελλον. Ο Εϊβερι καλος σκόρερ, λίγος 'ασος' (γι' αυτο τον εδιωξε περσι ο
Πεδουλακης)Λίγο που έδειξε Πανελληνιος-Αρης για κλάματα. Παιδική χαρά εντελώς.
Με τον Πετρόπουλο προπονητή τι περίμενες;
Το βάζελο τον είδα λιγο μέχρι τη διακοπή , μετά ξενέρωσα
Τίποτα καινούριο.Επίσης. Εκτός από τον Σπανούλη.
Ο Ηρακλης, χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, πρέπει να παλέψει φετος.
Βέβαια ακόμα είναι νωρίς και οι ομάδες ανέτοιμες.
Θα δούμεΠρώτο φαβορί για φούντο. Χάλασε και το συστημα του Κακιούση μ' αυτόν τον δευτεροκλασατο που φερανε στον παγκο. Αφού δεν εχουνε λεφτά γιατί γεμισανε την ομάδα με μισθοφόρους γ' διαλογής;
(ρητορικό ερωτημα...) -
Περασε και η ΑΕΚ 78-71 τον Απολλωνα Πατρας...
Τα ζευγαρια: Οσφπ-Παο,Παοκ-Αρης,Αεκ-Ιωνικος Λαμιας,Μαρουσι-Μακεδονικος.......
-
Bagus ασε το μπασκετ και ξέρνα τα όλα... Τι έκανες στον Clio-V6;
-
Clio-V6 is dead....Long live Bagus
-
- Ο Ηρακλης ρε παιδια, σαν στοχο εχει να παλεψει με νυχια και με δοντια για την παραμονη. Τι καθεστε και λετε; Τωρα αν ειμαστε πρωτο φαβορι ή δευτερο αυτο θα δειξει. Πιστευω οτι ειμαστε δευτερο, με πρωτο τον Γυμναστικο. Μην ξεχνατε επισης οτι και ο Μακεδονικος θα ειναι αλλη μια δυσαρεστη εκπληξη, ενω και ο Πανελληνιος με Πετροπουλο ειναι ικανος για το χειροτερο. Και αν δεν κανει νικες νωρις, δεν εχει παικτες που εχουν μαθει να παλευουν.
- Ο Ρατσα θα ειναι (επλιζω και πιστευω) η ευχαριστη εκπληξη στους παγκους. Ηδη τα πρωτα που ειδα χθες μου αρεσαν. Το υλικο βεβαια ειναι βραστα και αστα. Ήδη αρχισαν τα γκαλοπ αν ο Γκλιντιτς ειναι χειροτερος απο τον Γερεμιτς ή οχι.
- Καποιος ανεφερε τη λεξη 'Ταπουτος'. Υπαρχει μπασκετμπολιστας με το ονομα αυτο;
- Ο Ηλιαδης δεν θελει να στηριζεται η ομαδα επανω του. Οταν ειχε διπλα του το Μητσαρα που εβγαζε λαγους απο τα καπελα και ειχε ξεκουραστα και αμαρκαριστα σουτ, εβγαζε φωτιες. Περσι που οι αντιπαλες αμυνες ηταν προσαρμοσμενες επανω του δεν πηγε και τοσο καλα. Αν αυτος που πηραν τραβαει πανω του μαρκαρισματα τοτε θα παει καλα.
- Οταν ειδα το Μαυροκεφαλιδη να σουταρει τριποντα, θυμαμαι μια συνεντευξη του Ντιβατς οταν ειχε παει στους Λέικερς. Ειχε πει οτι τον εβαλαν να παιξει μονό με τον Τζαμπαρ. Παει (λεει) να μπει μεσα τον κλεινει ο Καριμ αντε να τον κουνησεις. Κανει μια προσποιηση κανει ενα τζαμπ-σουτ απο το χάι-ποστ και το βαζει. Μπαινει εξαλλος ο προπονητης και του λεει 'Αν νομιζεις οτι δεν ειχαμε παικτες να σουταρουν απο τα 5μ και για αυτο σε πηραμε γελιεσαι'. Στην επομενη φαση εκανε μπασιμο υπο πιεση φτανει στο καλαθι αλλα το χανει. Ο προπονητης (ο Ράιλυ αν δεν κανω λαθος) του ειπε 'Μπραβο! Αυτο θελω απο σενα. Σιγα-σιγα θα αρχισεις να τα βαζεις κιολας'
-
Για τον Ταπούτο εγώ το είπα φίλε greo
Ο Μαυροκεφαλίδης έχει καλές κινήσεις μέσα. Δεν ξέρω είναι νωρίς ακόμα αλλά τον έχω πάρει με καλό μάτι
-
Δυστυχώς, πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, είχαμε τα πρώτα κρούσματα ντοπαρισμένων αθλητών. Καταρχήν ο Κολοσσός Ρόδου, πληροφορήθηκε ότι ο Ισπανός Αλφόνσο Άλμπερτ βρέθηκε «θετικός» με την αναβολική ουσία ναδραλόνη ενώ και ο Τζέρεντ Χαρτ του Γυμναστικού Λάρισας έκανε χρήση ινδικής κάναβης. Ο Ισπανός αναμένεται να τιμωρηθεί με εξοντωτική ποινή, όπως άλλωστε προβλέπει ο κανονισμός, αν βρεθεί «θετικός» ύστερα και από τη δεύτερη εξέταση του δείγματος.
-
Ναδρολόνη αυτός εκτός από εγκληματίας εναντίον του εαυτού του είναι και ηλίθιος. Η ναδρολόνη ανιχνεύεται ακόμα και στην...αναπνοή
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ναδρολόνη αυτός εκτός από εγκληματίας εναντίον του εαυτού του είναι και ηλίθιος. Η ναδρολόνη ανιχνεύεται ακόμα και στην...αναπνοήΓι'αυτό παίζει(έπαιζε) στον Κολοσσό. Σε μεγαλύτερη ομάδα θα του έδιναν κάτι λιγότερο ανιχνεύσιμο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ο Τζέρεντ Χαρτ του Γυμναστικού Λάρισας έκανε χρήση ινδικής κάναβης.Αυτό πάλι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι απαγορευμένη ουσία; Τι συγκριτικό πλεονέκτημα δίνει σε κάποιον παίχτη το μαύρο; Εκτός κι αν νοιάζονται για την υγεία του οπότε ας κάνουν υποχρεωτικό και το αιφνιδιαστικό αλκοτέστ και ας 'ποινικοποιήσουν' και την χοληστερίνη, το ζάχαρο, την τερηδόνα...
-
Κάτσε να δεις πάρτι που θα γίνει (και) φέτος με το ντοπινγκ...
Και δεν λαμβανω υπ' όψιν το 'μαυρο'. Τα άλλα τα σκληρά εννοώ... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κάτσε να δεις πάρτι που θα γίνει (και) φέτος με το ντοπινγκ...
Και δεν λαμβανω υπ' όψιν το 'μαυρο'. Τα άλλα τα σκληρά εννοώ...Θα τιμωρηθούν και παίχτες των μεγάλων ομάδων όμως ή μόνο του ΓΣ και του Κολοσσού; Κι αν όχι αυτό θα σημαίνει οτι:
α) Οι παίχτες των μεγάλων ομάδων δεν ντοπάρονται;
β) Ντοπάρονται με μη ανιχνεύσιμες ουσίες;
γ) Ντοπάρονται κανονικά και πέφτει κουκούλωμα;
δ) (β) + (γ); -
ε) Τους σουτάρουν πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και λένε ότι τραυματίστηκαν. Γίνεται συνέχεια.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........