-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Άντε άντε έχει τρελαθεί βλέπω το topic με την έλευση των νέων colt!Απο ανάρτηση τι μπορεί να αλλαχτεί προκειμένου μα μην χαθεί εγγύηση?
Εννοώ μπορεί να μπούν άλλα ελατήρια ή και άλλα αμορτισέρ εκτός των μαμά?
Φυσικά!Δεν υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον με τα αμορτισέρ!!Για τα ελατήρια δεν ξέρω ακόμη...
Αν έχει continental sport contact 2 καλά είμαστε!Καλό ελαστικό..γιατί το sport contact 1 ήταν το ΜΑΠΑ
-
Απλά τα continental έχουν την τάση να φαγώνονται λίγο γρήγορα..anyway..τώρα ησύχασα...καλό ελαστικό
-
Άντε άντε έχει τρελαθεί βλέπω το topic με την έλευση των νέων colt!Απο ανάρτηση τι μπορεί να αλλαχτεί προκειμένου μα μην χαθεί εγγύηση?
Εννοώ μπορεί να μπούν άλλα ελατήρια ή και άλλα αμορτισέρ εκτός των μαμά?
Προς το παρόν με τα ελατήρια της Rallie Art δεν χάνεις την εγγύηση, γι'αυτό είναι και πανάκριβα.......
Για ρίξτε και ματιά σε αυτό:
http://www.mitsucolt.co.uk/index.php?s= ... topic=7452Ίσως μπορούμε να πιέσουμε και εμείς λίγο........
-
Ρίξτε και μια ματιά για τα λάστιχα εδώ...
http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp ... Blackwall& -
Ο χρήστης Iosif έγραψε:
Den kserw an to kanei mono to diko mou CZT i ftaiei to ekastote odostroma alla se ipsiles taxutites otan patisw apotoma freno arxizei kai olisthainei to pisw meros??
Όπως σου είπαν και στο αρχικό σου post, αυτό είναι πολύ φυσιολογικό, αλλά πες μας για τι ταχύτητες μιλάμε..........100, 140, 200?!? Φαντάζομαι ο und3r και το toutouni ίσως έχουν να πουν κάτι..........που είστε ρε; Βοηθήστε τον άνθρωπο...........
-
Check this out
και βάλτε για αναζύτηση colt....
Έχει αρχίσει να βγαίνει πράμα
-
Check this outκαι βάλτε για αναζύτηση colt....
Έχει αρχίσει να βγαίνει πράμα
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...ωχ Λευτέρη άρχισαν τα καγκουρίστικα....
-
Έτσι έτσι...αντί να δούμε κάνα ελατήριο,κανένα καλό κιτ εισαγωγής...τέλος πάντον!
Θα βγάλουν δεν θα βγάλουν που θα πάει....
-
Ο χρήστης Iosif έγραψε:
Den kserw an to kanei mono to diko mou CZT i ftaiei to ekastote odostroma alla se ipsiles taxutites otan patisw apotoma freno arxizei kai olisthainei to pisw meros??
τσέκαρε τον αέρα στα λάστιχα
το ίδιο έπαθα κι εγώ... -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
το ίδιο έπαθα κι εγώ...Σωστός αγαπητέ toutouni..παρόμοιο περίπτωση και ο DURIN..είχε 45 psi σε κάθε ελαστικό!!Του τα είχαν φουσκώσει μέχρι σκασμού!!Λες και οδηγεί φορτηγό το παλικάρι!!!
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
.......η κατανάλωση παίζει στο 7,1 - 7,5l /100 km......δηλάδή άμα θες να το πας οικονομικά μια χαρά..............
Μια χαρά η κατανάλωση για πόλη!Οπότε και σε ταξίδι με normal ταχύτητα 120-130 km/h θα έχει καμιά κατανάλωση της τάξεως 6.5 - 7 lit/100 km
halloooooooo
παιδιά για το ίδιο αμάξι μιλάμε...?!
αν καταφέρετε κατανάλωση 9l/100km (οχι 6,5-7,5) σας κάνω δώρο ένα γέμισμα ( για στρωμένα τουτου μιλάμε)
εγώ την προηγούμενη βδομάδα πίεσα αφόρητα τον εαυτό μου (θυμάστε τι είχα κάψει στην τελευταία συνάντηση?) και δεν κατάφερα να πέσω κάτω από 10,3l/100km -
.......η κατανάλωση παίζει στο 7,1 - 7,5l /100 km......δηλάδή άμα θες να το πας οικονομικά μια χαρά..............
Μια χαρά η κατανάλωση για πόλη!Οπότε και σε ταξίδι με normal ταχύτητα 120-130 km/h θα έχει καμιά κατανάλωση της τάξεως 6.5 - 7 lit/100 km
halloooooooo
αν καταφέρετε κατανάλωση 9l/100km (οχι 6,5-7,5) σας κάνω δώρο ένα γέμισμα ( για στρωμένα τουτου μιλάμε)
εγώ την προηγούμενη βδομάδα πίεσα αφόρητα τον εαυτό μου (θυμάστε τι είχα κάψει στην τελευταία συνάντηση?) και δεν κατάφερα να πέσω κάτω από 10,3l/100kmΜη βάζεις στοίχημα αγαπητέ γιατί είδα τη μέση κατανάλωση με τα μάτια μου!!7.1 lit έγραφε η οθόνη!!!Μήπως το ποδαράκι μας βαραίνει πολύυυυ?μήπως το αυγό από κάτω έσπασε??? [/list]
-
halloooooooo
εγώ την προηγούμενη βδομάδα πίεσα αφόρητα τον εαυτό μου (θυμάστε τι είχα κάψει στην τελευταία συνάντηση?) και δεν κατάφερα να πέσω κάτω από 10,3l/100kmΜάγκες κερνάει ο toutouni βενζίνη!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν, μάλλον είναι απαραίτητο να τονίσω ότι αυτή η κατανάλωση επευτεύχθη σε ανοιχτους δρόμους (π.χ. βουλιαγμένης, παραλιακή........) και ό-χ-ι σε ώρες αυξημένης κίνησης............
-
400 km σε 2 ημέρες, χωρίς ταξίδι!
ακόμα και στο στρώσιμο, ειναι αυτοκίνητο που δέν θα σε προβληματήσει!Χm... Μάλλον ο toutouni θα κεράσει βενζήνη!
Και εγώ τα ίδια έχω να δηλώσω! κινούμουν σβέλτα (γρηγορότερα απο την κίνηση) απο Ηράκλειο, Μαρουσι, Κηφησια, Φάληρο, Ερμού Ψηρή, Γλυφάδα, και η μέση κατανάλωση ήταν 7.κάτι λίτρα, με μόνη εξάιρεση όταν έπεσα σε τρελό πηξιμο στην Κηφισίας που είδα να ανεβαίνει μέχρι τα 9.8. μετά κατέβηκε πάλι !
Και σου το είπα! μήν φοράς βαριά παπούτσια!!!Τα Ελαστικά είναι τα Continental ContiSportContact 2.
Απο στρώσιμο Αλέξανδρε τί κάνεις? Εγώ δέν το έχω ανοίξει ακόμα (400κμ) πάνω απο τις 3.000, με πολύ μαλακές επιταχύνσεις (σαν ταρίφας). Η μόνη μου αμφιβολία είναι άν είναι σωστό να βάζω πέμπτη, μιάς και ζορίζει τον κινητήρα, να βγάλει μεγαλύτερη δύναμη.
Ισχύει οτι σε ενα turbo μοτερ είναι καλό τα πρώτα χιλιόμετρα να γίνουν '¨ατμοσφαιρικα'? Τι γνώμη έχετε? -
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
400 km σε 2 ημέρες, χωρίς ταξίδι!
ακόμα και στο στρώσιμο, ειναι αυτοκίνητο που δέν θα σε προβληματήσει!Χm... Μάλλον ο toutouni θα κεράσει βενζήνη!
Και εγώ τα ίδια έχω να δηλώσω! κινούμουν σβέλτα (γρηγορότερα απο την κίνηση) απο Ηράκλειο, Μαρουσι, Κηφησια, Φάληρο, Ερμού Ψηρή, Γλυφάδα, και η μέση κατανάλωση ήταν 7.κάτι λίτρα, με μόνη εξάιρεση όταν έπεσα σε τρελό πηξιμο στην Κηφισίας που είδα να ανεβαίνει μέχρι τα 9.8. μετά κατέβηκε πάλι !
Και σου το είπα! μήν φοράς βαριά παπούτσια!!!Τα Ελαστικά είναι τα Continental ContiSportContact 2.
Απο στρώσιμο Αλέξανδρε τί κάνεις? Εγώ δέν το έχω ανοίξει ακόμα (400κμ) πάνω απο τις 3.000, με πολύ μαλακές επιταχύνσεις (σαν ταρίφας). Η μόνη μου αμφιβολία είναι άν είναι σωστό να βάζω πέμπτη, μιάς και ζορίζει τον κινητήρα, να βγάλει μεγαλύτερη δύναμη.
Ισχύει οτι σε ενα turbo μοτερ είναι καλό τα πρώτα χιλιόμετρα να γίνουν '¨ατμοσφαιρικα'? Τι γνώμη έχετε?Χμμμ...με ρωτάς για το στρώσιμο..δεν το έχω πάρει ακόμη!! Το περιμένω, έχει έρθει στο τελωνείο κανονικά, και απλά μέχρι 20 του μηνός θα το έχω (παρεπιπτώντως, γύριζα σήμερα από τη δουλειά μου και στην εθνική είδα ένα κόκκινο CZT κατά τις 16:20).
Τώρα σχετικά με το αν ζορίζεις τον κινητήρα...θα σου πω την εμπειρία 10 χρόνων με την carina που λειτουργούσε βάση αυτής της αρχής! Είναι ότι καλύτερο!Και μάλιστα πού οικονομική οδήγηση!Ούτε ζημιά κάνει!Αντιθέτως!
Για το τούρμπισμα ή όχι στο στρώσιμο...είμαι και γω αυτής της άποψης..όσο λιγότερο τούρμπισμα τόσο καλύτερα...όταν κινούμαι στην πόλη αλλάζω ταχύτητες το πολύ κοντά στις 2500-2700 rmps ανάλογα την περίπτωση..οπότε μιας και η τουρμπίνα ανοίγει στις 2500 rpms νομίζω οτι τουλάχιστον εγώ θα συνεχίσω αυτή τη καλή συνήθεια! -
Παρεπιπτώντως...φίλε toutouni σε καμιά 10αρια μέρες που το παραλαμβάνω..φρόντισε σε παρακαλώ...θέλω βενζίνη 100 οκτανίων να μου βάλεις please!
-
Παρεπιπτώντως...φίλε toutouni σε καμιά 10αρια μέρες που το παραλαμβάνω..φρόντισε σε παρακαλώ...θέλω βενζίνη 100 οκτανίων να μου βάλεις please!εδώ θa είμαστε όλοι και θα με θυμηθείτε...
απλά να σημειώσω ότι αναφέρομαι σε στρωμένα αυτοκίνητα czt
και σε μετρήσεις στην αντλία του βενζινάδικου και όχι του trip computer -
το ίδιο έπαθα κι εγώ...Σωστός αγαπητέ toutouni..παρόμοιο περίπτωση και ο DURIN..είχε 45 psi σε κάθε ελαστικό!!Του τα είχαν φουσκώσει μέχρι σκασμού!!Λες και οδηγεί φορτηγό το παλικάρι!!!
Καλησπέρα σε όλους, 4 μέρες είχα να μπώ (έσκασε ο δίσκος στο laptop) και γεμίσατε 5 σελίδες
Σχετικά για την πίεση ήθελα να ρωτήσω κάτι, μιας και θα το πάρω σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παπρα Τετάρτη με Πέμπτη, πόσο καιρό το αφήσατε με 45psi για να πάρει την φόρμα της ζάντας; -
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, 4 μέρες είχα να μπώ (έσκασε ο δίσκος στο laptop) και γεμίσατε 5 σελίδες
Σχετικά για την πίεση ήθελα να ρωτήσω κάτι, μιας και θα το πάρω σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παπρα Τετάρτη με Πέμπτη, πόσο καιρό το αφήσατε με 45psi για να πάρει την φόρμα της ζάντας;καλησπέρα και περαστικά για τον δίσκο...
παλιότερα που είχα ρωτήσει κάποιους λαστιχάδες μου είπαν
πως δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να βάλεις παραπάνω
αέρα (άλλωστε όταν το μοντάρουν στην ζάντα βάζουν παραπάνω
αέρα και μετά τον βγάζουν όταν βάζουν την βαλβίδα)
κατά την γνώμη μου με το πρώτο γέμισμα του ρςζερβουάρ κάνε κι ένα έλεγχο και στον αέραΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ KATA ΤΙΣ 17:00-17:30 ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ OLYMPICO...?! -
Σχετικά για την πίεση ήθελα να ρωτήσω κάτι, μιας και θα το πάρω σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παπρα Τετάρτη με Πέμπτη, πόσο καιρό το αφήσατε με 45psi για να πάρει την φόρμα της ζάντας;καλησπέρα και περαστικά για τον δίσκο...
παλιότερα που είχα ρωτήσει κάποιους λαστιχάδες μου είπαν
πως δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να βάλεις παραπάνω
αέρα (άλλωστε όταν το μοντάρουν στην ζάντα βάζουν παραπάνω
αέρα και μετά τον βγάζουν όταν βάζουν την βαλβίδα)
κατά την γνώμη μου με το πρώτο γέμισμα του ρςζερβουάρ κάνε κι ένα έλεγχο και στον αέραΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ KATA ΤΙΣ 17:00-17:30 ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ OLYMPICO...?!Σωστός ο toutouni...απλά αυτό που ισχύει είναι οτι τα λάστιχα αποκτούν την πλήρη λειτουργικότητά τους μετά από 400-500 χλμ (παίρνει τη φόρμα κτλ)
Για το Σάββατο μέσα αρκεί να πιούμε ένα καφέεε αυτή τη φορά!!!
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt