Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Λόγοι πτώσης Δίδυμων Πύργων: τρελλες θεωριες!! :)
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Λόγοι πτώσης Δίδυμων Πύργων: τρελλες θεωριες!! :)
    • 1
    • 2
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 17
    • 18
    • 10 / 18
    Αντίλογος
    1
    350
    1430
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dimitrios2004 last edited by

Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
      δημητρη αφου εισαι κατοικος αυτο που ανεφερε ο πετραν αληθευει?

Απο όσο γνωρίζω έχουν γίνει διαδηλώσεις για το 9/11.
      Μία φορά πετυχα μία στο δρόμο χωρίς να έχω ιδεά για πιο θέμα ήταν ακριβώς (παρα μόνο οτι ήταν για το 9/11) Είχε λίγα άτομα..

Με εκτίμηση,
      Δημήτρης

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D

Ο χρήστης dimline έγραψε:
        Αν το ποσοστό των υποψιασμένων Νεο Υορκέζων είναι πολύ μικρό για ότι έχει συμβεί μέχρι τώρα στην γειτονιά τους ΤΟΤΕ αυτό θα έχει ΤΡΑΓΙΚΕΣ συνέπειες και ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ επιπτώσεις για ότι τους επιφυλάσει το ΕΓΓΥΣ μέλλον...

Κρίνω απολύτως σκόπιμο και σωστό πως σε ότι καινούριο μας παρουσιάζεται να μην το απορρίπτουμε πρίν το μελετήσουμε πρώτα ...

Είτε διαφωνεί κάποιος είτε συμφωνεί θα πρέπει να μας εξηγεί τους λόγους με επιχειρήματα!!!

Petran GO ON!!

Δηλαδή για να μήν την πατήσουμε πρέπει να αποδεχτούμε θεωρίες συνομμοσίας?

Και γιατί όποιος διαφωνεί να είναι υποχρεωμένος να πεί τους λόγους με επιχειρήματα; Μπορώ να πώ οτι διαφωνώ αλλά ούτε διάθεση ούτε χρόνο έχω να τα αναλύσω. Πάρα ταύτα επιγραμματικά διάβασα αυτά που έγραψε ο PetRan. Ας με θεωρήσετε λιγότερο αξιόπιστο αφού δεν παραθέτω επιχειρήματα. Κανένα πρόβλημα

Mε εκτίμηση,
        Δημήτρης

• D

μα φυσικα θα την ξαναπατησουν! αμα σου προσφερεται μια εξηγηση και την αποδεχεσαι ως θεσφατο τι περιμενουν?

Βρε παιδία γιατι πίσω απο κάθε γεγονός να κρύβονται τόσα πολλά;
          Σκεφτήκατε ποτέ οτι τα πράγματα μπορεί να είναι απλά;

• A
            adis4gr last edited by

κοιτα στις 10 σεπτεμβρη του 2001 οι ηπα σκοπευαν,υποτιθεται, να μειωσουν τις δυναμεις τους παντου στον κοσμο, κακοι υπηρχαν ελαχιστοι πλεον χωρις την εσσδ! ελειπε λοιπον το δεδομενο οτι οι ηπα διατηρουσαν στρατο και αρκετα πραγματα υπο τον ελεγχο τους για καποια λογικη αιτια around the world!
            στις 11 του σεπτεμβρη 3-4 αεροπλανα κανανε βολτα στην ανατολικη ακτη και 2 ριξανε τους διδυμου πυργους στη πολη της ν.υορκης,κατι ανατιναξε το πενταγωνο και ενα επεσε στην πενσυλβανια!
            οι ανθρωποι που το κανανε αυτο οπως λεει η επισημη ιστορια περασαν ελεγχους,κοντρα ελεγχους και δε τους πειραξε κανεις ενω ακομα και η επισημη μερια λεει οτι ειχαν εντοπιστει πολυ πριν!φυσικα κανεις δεν ασχοληθηκε! και ελαχιστοι τιμωρηθηκαν!
            ναι αλλα ετσι μπορουσε να ενεργοποιηθει η στρατιωτικη μηχανη και με την ευνοια του λαου των ηπα να αρχισει να κυνηγαει ταχα τρομοκρατες στο αφγανισταν και να πολεμαει τους ταλιμπαν που guess what η isi (πακιστανικη μυστικη υπηρεσια) ξερει ποτε κατουρανε γιατι αυτη τους εφτιαξε!
            ταλιμπαν οπως τους ξερουμε δεν υπηρχαν πριν την αναμειξη των πακιστανων, των οποιων τον δικτατορα στρατηγο περβεζ μουσαραφ εσυ εχεις εδραιωσει στην εξουσια και του δινεις και οπλα γιατι φοβασαι την ινδια και τους μαμελουκους εκει!

στο ιρακ αποφασισες οτι με τα επεισοδια και την κριση στην σ.αραβια την οποια αμφιβαλλεις οτι ελεγχεις πλεον, δε σε παιρνει να τα κοιτας απο μακρια! ο σανταμ? αληταρας μεγαλος (χωρια οτι και αυτος ειναι δικος σου κολαουζος)...εισβαλλεις και κανεις τη χωρα ακομα μεγαλυτερο μπουρδελο αλλα κανεις δε μπορει με 150.000 στρατιωτες να σου παρει τα πετρελαια!

αλλα προσεχε το ιραν!εκει και αν φοβασαι να πας!

οταν καταργουνται ελευθεριες της δημοκρατιας πρεπει να πονηρευεσαι!τα 2000 δολλαρια που παιρνεις μισθο δε θα στα παρει κανεις,θα σου παρουν ομως τον αερα που αναπνεεις!

που ειναι η συνωμοσια?πουθενα! ολα ειναι καθαρα!

• D

.......
              οι ανθρωποι που το κανανε αυτο οπως λεει η επισημη ιστορια περασαν ελεγχους,κοντρα ελεγχους και δε τους πειραξε κανεις
              .....

Τι σου κάνει εντύπωση σε αυτό; Ακόμα και σήμερα είναι εφικτό κάποιος τρελλός να διαπεράσει τους ελέγχους. Ξέρεις πόσα αεροπλάνα πετάνε κάθε στιγμή; Γνωρίζεις πόσες σχολές εκπαίδευσης έχουμε;

Αυτό που έγραψες δεν μου κάνει καμία αίσθηση και στο λέω ώς άτομο που είμαι χρόνια στο χώρο των αεροπορικών βιομηχανιών και ώς πολλά χρόνια πιλότος.

Με εκτίμηση,
              Δημήτρης

1 Reply Last reply Reply Quote 4
              • A
                adis4gr last edited by

οι ανθρωποι που υποτιθεται οτι κανανε ολα αυτα ειχαν εντοπιστει απο τις μυστικες σας υπηρεσιες και ομως κανεις δεν εκανε κοπο να τους ελεγξει...αντιθετα τωρα πλεον αεροπλανα της σι αι ει κανουν βολτα την ευρωπη και συλλαμβανουν οποιον να ναι!
                μου κανει εντυπωση οτι δεν πιανεις τιποτα αλλο απο τα υπολοιπα να σχολιασεις!

• D

οι ανθρωποι που υποτιθεται οτι κανανε ολα αυτα ειχαν εντοπιστει απο τις μυστικες σας υπηρεσιες και ομως κανεις δεν εκανε κοπο να τους ελεγξει...αντιθετα τωρα πλεον αεροπλανα της σι αι ει κανουν βολτα την ευρωπη και συλλαμβανουν οποιον να ναι!
                  μου κανει εντυπωση οτι δεν πιανεις τιποτα αλλο απο τα υπολοιπα να σχολιασεις!

ok οι μυστικές μας υπηρεσίες τους είχαν εντωπίσει, γνώριζαν καλά τι θα κάνουν και δεν έκαναν τίποτα.

οκ τα αεροπλάνα της CIA πετούνε πάνω απο την Ευρώπη και κάνουν συλλήψεις σε όποιον νά'ναι.

Δηλαδή τι θέλεις να σχολιάσω σε αυτά; Καλά κάνεις και τα πιστεύεις απλά εγώ δεν συμφωνώ.

Σχολίασα στα λόγια σου κάτι που γνωρίζω πολύ καλύτερα (σε σχέση με όσα άλλα ειπώθηκαν) απο τη δουλειά μου.

Με εκτίμηση,
                  Δημήτρης

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • A
                    adis4gr last edited by

δεν συμφωνεις? ψαξε ιταλικη ειδησεογραφια πριν απο 4-6 μερες και βρες γιατι γινεται εισαγγελικη ερευνα για αυτα που κανουν οι ανθρωποι των αεροσκαφων...

• T
                      traveller last edited by

'...Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την τρίτη επέτειο της 11ης του Σεπτέμβρη, το 50% των κατοίκων της Νέας Υόρκης πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήξερε από πριν ότι θα γίνει τρομοκρατική επίθεση αλλά απέφυγε συνειδητά να την αποτρέψει...' (α ρε Πετράν με τις πηγές σου )

http://www.rwf.gr/episode1.php?id=8&PHP ... 3bd9103285

ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: Η κατάθεση της Κοντολίζα Ράις προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η σύμβουλος εθνικής ασφαλείας παραδέχθηκε ότι υπήρχαν προειδοποιήσεις και πληροφορίες. Στην αρχή ισχυρίσθηκε ότι μιλούσαν πράγματι για επιθέσεις της Αλ Καίντα αλλά όχι σε αμερικανικό έδαφος.

ΡΑЇΣ: Oι εκθέσεις σχετικά με την τρομοκρατία που λάβαμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2001 δεν ήταν σαφείς ως προς τον χρόνο, τον τόπο και τον τρόπο των επιθέσεων. Σχεδόν όλες οι εκθέσεις εστίαζαν σε δραστηριότητες της Αλ Κάιντα έξω από την Αμερική, στη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.

ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: Η Σιμπέλ Εντμοντς δεν έχει καθόλου τις ίδιες πληροφορίες. Η Έντμοντς είναι αμερικανίδα ,τούρκικης καταγωγής, Μιλάει τουρκικά, αζέρι. Προσελήφθη στο ΦΒΙ αμέσως μετά την 11η του Σεπτέμβρη και άρχισε να μεταφράζει συνδιαλέξεις και ντοκουμέντα που είχαν υποκλαπεί πριν την τρομοκρατική επίθεση. Δεν άργησε να διαπιστώσει ότι η επίθεση θα μπορούσε να αποτραπεί. Σε ένα γράμμα της προς τον πρόεδρο της επιτροπής έλεγε σύμφωνα με τις πληροφορίες. Πρώτον, ο Oσάμα Μπιν Λάντεν σχεδίαζε επιθέσεις εναντίον 4-5 πόλεων των ΗΠΑ. Δεύτερον, οι επιθέσεις θα συμπεριέλαβαν αεροπλάνα. Τρίτον, ορισμένοι από τους υποψήφιους δράστες βρίσκονταν ήδη μέσα στις ΗΠΑ. Τέταρτον, οι επιθέσεις θα γίνονταν τους επόμενους μήνες

ΕΝΤΜΟΝΤΣ (Πρ. μεταφράστρια FBI): Είχαν πληροφορίες τον Απρίλιο του 2001. Ότι αυτοί που θα πραγματοποιήσουν την επίθεση, θα είναι εδώ. Και είναι εδώ. Και οι επιθέσεις θα γίνουν σε λίγους μήνες και το FBI παρέλαβε αυτές τις πληροφορίες μέχρι το τέλος Απριλίου.

ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: Η Έντμοντς απευθύνθηκε στους προϊσταμένους της του FBI ζητώντας να μάθει γιατί οι πληροφορίες δεν είχαν αξιοποιηθεί. Της είπαν να βουλώσει το στόμα της!

ΕΝΤΜΟΝΤΣ: Αρχικώς μου ζήτησαν να μην το αναφέρω στους υψηλά ιστάμενους. Είπαν πως αν επέμενα να το ερευνήσουμε, θα στρέφονταν και θα ερευνούσαν τις δικές μου ενέργειες, επειδή δεν ήθελαν να ερευνήσουν αυτή την υπόθεση. Όντως με ερεύνησαν. Ήρθαν στο σπίτι μου, πήραν τον υπολογιστή μου, μετά λόγω της έρευνάς μου ζήτησαν να κάνω το τεστ αλήθειας. Είπαν ότι είχα τρεις επιλογές: Η 1η ήταν ν’ αρνηθώ το τεστ και ν’ απολυθώ, η 2η να κάνω το τεστ, να αποτύχω και ν’ απολυθώ, και η 3η να κάνω το τεστ, να το περάσω κι έπειτα θα έβλεπαν. Έκανα το τεστ αλήθειας, το πέρασα 100% και στο τέλος με απέλυσαν στις 22 Μαρτίου του 2002.

ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: Η Έντμοντς δεν είχε ανακαλύψει μόνο ότι το FBI ήξερε από τον Απρίλιο του 2001 το σχέδιο της Αλ Κάιντα. Οι υποκλοπές του FBI απεδείκνυαν ότι τους τρομοκράτες χρηματοδοτούσαν οργανισμοί μέσα στις ΗΠΑ που σχετιζόταν με διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Βρήκε ακόμη έγγραφα σύμφωνα με τα οποία άνθρωποι μέσα από το FBI συνεργάζονταν με τους οργανισμούς που χρηματοδοτούσαν τους τρομοκράτες. Αυτοί οι υπάλληλοι του FBI είχαν εμποδίσει τις μεταφράσεις πριν την 11η του Σεπτέμβρη.

http://www.rwf.gr/episode1.php?id=8&senario=1

Λα σουσουρελά, Λα σουσουρελά...

• A
                        adis4gr last edited by

ειδικα τον εντοπισμο τους και το οτι δεν εκανε τιποτα γιαυτο νομιζω πληρωσε ο Τενετ! φυσικα απλως απολυθηκε...

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • D

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
                          '...Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την τρίτη επέτειο της 11ης του Σεπτέμβρη, το 50% των κατοίκων της Νέας Υόρκης πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήξερε από πριν ότι θα γίνει τρομοκρατική επίθεση αλλά απέφυγε συνειδητά να την αποτρέψει...' (α ρε Πετράν με τις πηγές σου )
                          ....

To να ξέρεις οτι θα γίνει γενικά μια τρομοκρατική επίθεση δεν σημαίνει οτι γνωρίζεις το που, πότε και με ποιόν τρόπο.

Για αυτό ανα πάσα στιγμή μία χώρα τίθεται σε συναγερμό.

Και εγώ πιστεύω οτι μπορεί ανα πάσα στιγμή να ξαναγίνει τρομοκρατικό χτύπημα. Τέτοιο 50% εννοούσατε ;;;; Ε τότε βάλτε με και εμένα μέσα!

Αλλα ΔΕΝ πιστεύω οτι ούτε 1% πιστεύει σε θεωρίες συνομμοσίας.

Όσο για το άρθρο που παραθέτεις δεν κάνω καν το κόπο να το πάρω σοβαρά. Το λέω αναφερόμενος την πρόταση του άρθρου :
                          'Η Κόλιν Ράουλι, πράκτορας του FBI διηγείται στην εκπομπή πως το FBI της απαγόρευσε να ερευνήσει τον υπολογιστή του 20ου αεροπειρατή που είχε συλληφθεί ένα μήνα πριν τις επιθέσεις επειδή ήθελε να μάθει να πιλοτάρει αεροπλάνο αλλά όχι και να το προσγειώνει!!'

ok whatever!! Δεν ξέρω απο που πάρθηκε αυτό ώς πηγή, δεν ξέρω πιος πράκτορας είναι αυτός που το είπε και ούτε με νοιάζει. Αμφισβητώ και την αξιοπιστία του αν είπε κάτι τέτοιο. Είμαι χρόνια πιλότος και πολύ απλά κάτι τέτοιο μου φαίνεται αστείο.

Με εκτίμηση,
                          Δημήτρης

• T
                            titsataki last edited by

Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:

Δηλαδή με το ζόρι να δεχτουμέ την αποψη του Petrnan?
                            Η με την ίδια λογική και εμείς να μήν παίρνουμε σοβαρά κάποιους αφού προσπαθούν να παρεμβάλουν παράσιτα. Λίγο βαρύ αυτό που είπες

Και βρε Traveller νομίζεις οτι ξέρεις καλύτερα τους κατοίκους της New York απο έναν ίδιο της κάτοικο;

Με εκτίμηση,
                            Δημήτρης

Δημητρη τα εχω πει 100 φορες. Επειδη ζουμε εδω δεν αποτελει αποδειξη για πολλους στο φορουμ. Τι μονο που αποτελει αποδειξη που δεχονται ειναι οταν συμφωνουμε με αυτους. Αλλοιως ξερουν τι γινεται καλυτερα απο εμας.
                            Και ειναι αστειο οτι πρεπει να τους αποδειξουμε οτι διαφωνουμε οταν αυτοι δεν μας αποδυκνειουν τιποτα απολυτως.
                            Ειναι το ανοικτο μυαλο (open mind) δε ολοκληρο τo μεγαλειο.

Το ειπες και πριν. Στην Ελλαδα η κριτικη δεν γινεται δεκτη καλα.

Επισης το λεω ξανα και ξανα ο σεβασμος πρεπει να κερδηθει. Δεν ειναι αυτοματος για τον καθενα. Αμα δεχομαι επιθεσεις απο αλλους ο σεβασμος μου για αυτους ειναι μηδεν. Αν θελουν να κανουν ειρωνιες καλυτερα να ειναι ετοιμοι για ειρωνιες και απο εμενα. Δεν εχουν ποτε δικαιωματα που εγω δεν εχω. Ανθρωποι που θεωρουν τους εαυτους τους οτι ξερουν τα παντα και με θεωρουν κατωτερο η χαζοαμερικανακι προσωπικα δεν εχω το παραμικρο σεβασμο. Και κατα δικη μου εκλογη του θεωρω επισης χαζους και βασικα να μην αξιζουν την προσοχη μου.

Αλλοιως τα λεμε τα ξαναλεμε και δεν παει πουθενα.

Νικος

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                            • K
                              kouk last edited by

Ομως Νίκο όταν κάνουμε δημόσιο διάλογο δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν!

Για έναν πολύ απλό λόγο!

Εδω διαβάζουμε περίπου π.χ. 50 άτομα.
                              Εσυ 'τσακώνεσαι' και αρχίζεις τα ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια!

Ποιός θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται?

Τελικά θα πρέπει να μάθουμε ΟΛΟΙ να δεχόμαστε ότι υπάρχει και άλλη άποψη!

Γιατι, μη μου πεις, ότι επειδή μένεις στις ΗΠΑ ξέρεις και τι γίνεται?

Πολλές φορές, αυτοί που είναι εξω από μια κατάσταση έχουν καθαρότερη εικόνα!

• T
                                traveller last edited by

...
                                50% του λαου της νεας υορκης πιστευει αυτα που γραφω...
                                ....

Λυπάμαι αλλά είσαι παραπληροφορημένος.

Πολύ σίγουρος είσαι για το 50%.

Και βρε Traveller νομίζεις οτι ξέρεις καλύτερα τους κατοίκους της New York απο έναν ίδιο της κάτοικο;

*'...Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την τρίτη επέτειο της 11ης του Σεπτέμβρη, το 50% των κατοίκων της Νέας Υόρκης **πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήξερε από πριν *ότι θα γίνει τρομοκρατική επίθεση αλλά απέφυγε συνειδητά να την αποτρέψει...' (α ρε Πετράν με τις πηγές σου )

http://www.rwf.gr/episode1.php?id=8&PHP ... 3bd9103285

[/quote]

To να ξέρεις οτι θα γίνει γενικά μια τρομοκρατική επίθεση δεν σημαίνει οτι γνωρίζεις το που, πότε και με ποιόν τρόπο.

Για αυτό ανα πάσα στιγμή μία χώρα τίθεται σε συναγερμό.

Και εγώ πιστεύω οτι μπορεί ανα πάσα στιγμή να ξαναγίνει τρομοκρατικό χτύπημα. Τέτοιο 50% εννοούσατε ;;;; Ε τότε βάλτε με και εμένα μέσα

'Ιτια ιτιάαααα, λουλουδιασμένηηηη...' (Λάμπρος Κων/ρας από την ταινία 'Ο τρελός τα ' χει 400')

και το κερασάκι στην τούρτα...

Καθε φορα που ερχομαι με πιανει μελαγχολια. Τι να πω.
                                Θεωρω την Ελλαδα πατριδα μου αλλα δυστυχω αισθανομαι οι οι Ελληνες ειναι πιο πατριωτες με τους Ιρακινους και καθε αλλο ασχετο παρα Ελληνες. Και ναι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα για την ασφαλεια και ναι να πανε να κουρευονται τα διακαιωματα αμα η χωρα παει κατα διαολου. Καιρος να κανονισουμε τις προταιρεοτητες μας. Πρωτα η Ελλαδα μετα εμεις που να παρει και να σηκωσει. **Το βλεπω καθε κερατιατικη μερα στην Αμερικη. Ποσο πατριωτισμο εχουν και ποσο εχουν την Αστεροεσσα ψηλα και ειναι περιφανοι για τα παληκαρια που σκοτωνονται στο Ιρακ μπας και οι Ιρακινοι δουν ασπρη μερα που οχι μονο δεν θα δουν αλλα δεν ξερουν ουτε το χρωμα της. Και μην μου λετε οτι εχω πεσει δεσμιος της προπαγανδας και εσεις εχετε ανακαλυψει τον τροχο γιατι καθε φορα που ερχομαι οχι μονο το τροχος δεν εχει ανακαλυφθει αλλα ουτε η φωτια **

-Άκουσες Κωνσταντίνε μου τι λένε τα πουλάκια;;
                                -Απρίλης είναι και λαλούν και Μάης και φωλεύουν...
                                -Φοβουμαι σε αδερφάκι μου και λιβανιές μυρίζεις.
                                -Εψές βραδίς επήγαμε πέρα στον Αϊ-Γιάννη και μας εθύμιασε ο παπάς με περισσό λιβάνι..

ή όπως θα λεγε και κάποιος θρησκευόμενος...'Μωραίνει Κύριος ων βούλεται απωλέσαι'

• G
                                  greo last edited by

Eγω ακομα περιμενω τη στιγμη που στα εμπεριστατωμενα και πληρη παραπομπων ποστ θα υπαρξει καποια απαντηση στο ιδιο επιπεδο και με εστω και ενα στοιχειο παραπανω απο το 'εδω μενουμε και ξερουμε καλυτερα'

Ή οπως εχει πει χαρακτηριστικα ο Αϊνστάιν: Τι ξερει ενα ψαρι για το νερο μεσα στο οποιο ζει ολη του τη ζωη;

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                  • D
                                    dazed last edited by

Νομίζω πως αρκετή ώρα έχουμε χάσει με ζαρζαβατικά οπότε ας συνεχίσουμε με το θέμα και να αγνοούμε τις όποιες προσπάθειες αποπροσανατολισμού.

PetRaN περιμένουμε τη συνέχεια φίλε μου.

Α, και νομίζω ότι υπάρχει μια ταινία που περιγράφει παρόμοιες καταστάσεις (κατά διαβολική σύμπτωση ) The Long Kiss Goodnight λέγεται (το γράφω στα αγγλικά μήπως θέλουν να το ψάξουν και τίποτα 'ξενητεμένοι' )

Α, η ταινία είναι του 1996...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                    • G
                                      gavriil1 last edited by

Προσωπικά ακόμα και το ποσοστό που είπε ο Γαβριήλ 1% να πιστεύει σε τέτοιες θεωρείες μου φαίνεται μεγάλο κατα τη προσωπική μου άποψη.

Καλα πως βγηκα εγω πιο 'αριστερος' απο σενα?

• G
                                        gavriil1 last edited by

Ο χρήστης PetRaN έγραψε:

μαλιστα..

και στην ελλαδα γινονται πορειες φιλε μου, (δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο της αμερικης),
                                        αλλα αν γινοτανε πορεια που ειχε τετοιο σοβαρο θεμα θα το ξεραμε.

Και αυτο ακριβως ειναι αυτο που δεν σε 'αφηνει' να καταλαβεις τι προσπαθουμε να σου εξηγησουμε. Το οτι νομιζεις οτι το παραραπανω ειναι 'σοβαρο θεμα'. Εμεις το βλεπουμε ως γελοιο θεμα και κατατασουμε αυτους που το βλεπουν ως σοβαρο ως ατομε που ζουνε σε fantasy land. Μην το παιρνεις στραβα, καμια φορα ειναι καλυτερα να ζει καποιος στην γη της φαντασιας. Reality can be harsh many times

• G
                                          gavriil1 last edited by

Ο χρήστης PetRaN έγραψε:

εσυ το ηξερες?? (και δεν ειναι η πρωτη τετοια πορεια)

Ρωτας το παραπανω σαν να μιλαμε για κατι κρυφο. Αυτος ειναι ο ορισμος της πορειας. Εξ ορισμου ειναι κατι το οποιο ειναι φανερο. Ειναι πορεια, για να την βλεπει ο κοσμος. Και να μην την ηξερε ο Δημητρης, που ειδα ηδη την απαντηση του, δεν σημενει οτι καποιος προσπαθει να την κρυψει. Το προβλημα της τασης συνομωσιας που σου εχω εξηγησει ξανα και εδω.

• G
                                            gavriil1 last edited by

Δηλαδή με το ζόρι να δεχτουμέ την αποψη του Petrnan?

Με εκτίμηση,
                                            Δημήτρης

Για αυτο εχω ρωτησει 6000 φορες εγω απο τις αρχες του φορουμ εδω (οχι οτι ειναι προβλημα του φορουμ). Ξερουν καλυτερα απο εμας ειναι η απαντηση. Εμεις ζουμε κατω απο πετρες και ολο μας κανουν πλυση εγκεφαλου και οι του εξωτερικου ξερουν την αληθεια για τις πραγματικες ΗΠΑ

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 17
                                            • 18