-
Έτσι Έτσι!
Απο Μαρούσι για Κηφισια πρέπει να είδα τουλάχιστον 4 διαφημισεις!
στην Λυκόβρυση τα ίδια!Ισως να περιμέναν την δεύτερη μεγάλη 'φουρνιά' colt, οπότε να κυκλοφορούν στον δρόμο μερικά.
Παω να τελειώσω την Πέμπτη!
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Καλοτάξιδο το mini EVO σου Γιώργο! Σου εύχομαι τα περισσότερα - ασφαλέστερα - απροβλημάτιστα και διασκεδαστικότερα χιλιόμετρα που έχεις κάνει στη ζωή σου!Δηλαδή τώρα η κοπελιά που βάφεται στο διπλανό μπάκετ λύπει και τα πιτ στο Μόντε κάρλο έτσι
Έχουν γεμίσει και οι δρόμοι διαφημίσεις με το ΤΟΟ ΗΟΤ ΤΟΟ COLT αν το προσέξατε έτσι?
Τους είπα να μου βάλουν την κοπελιά σαν extra, αλλά μου είπαν καλύτερα να σου κάνουμε δώρο τον συναγερμό. Είναι πιο αξιόπιστος και αχρησιμοποίητος.........σωστός?
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Καλοτάξιδο το mini EVO σου Γιώργο! Σου εύχομαι τα περισσότερα - ασφαλέστερα - απροβλημάτιστα και διασκεδαστικότερα χιλιόμετρα που έχεις κάνει στη ζωή σου!
Δηλαδή τώρα η κοπελιά που βάφεται στο διπλανό μπάκετ λύπει και τα πιτ στο Μόντε κάρλο έτσι
Έχουν γεμίσει και οι δρόμοι διαφημίσεις με το ΤΟΟ ΗΟΤ ΤΟΟ COLT αν το προσέξατε έτσι?
Τους είπα να μου βάλουν την κοπελιά σαν extra, αλλά μου είπαν καλύτερα να σου κάνουμε δώρο τον συναγερμό. Είναι πιο αξιόπιστος και αχρησιμοποίητος.........σωστός?
funny boy
-
Χμμ...την κοπέλα την παρήγγειλα...για να μου καθαρίζει το.... παρμπριζ
-
Εθεάθη στη Λυκόβρυση σε πρατήριο καυσίμων κατά τις 10:00 σήμερα Πέμπτη ένα κόκκινο CZT ! Γιώργο μήπως είσουν εσύ και γέμιζες το ντεπόζιτο?μήπως στράγγιξες τη βενζίνη μέχρι τον πάτο με την μανία να το στρώσεις?
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Εθεάθη στη Λυκόβρυση σε πρατήριο καυσίμων κατά τις 10:00 σήμερα Πέμπτη ένα κόκκινο CZT ! Γιώργο μήπως είσουν εσύ και γέμιζες το ντεπόζιτο?μήπως στράγγιξες τη βενζίνη μέχρι τον πάτο με την μανία να το στρώσεις?Μπα, εγώ κυκλοφορώ κυρίως στα νότια.......για στρωσίματα Σούνιο, Πόρτο Ράφτη, Βουλιαγμένης και παραλιακή......
-
Εθεάθη στη Λυκόβρυση σε πρατήριο καυσίμων κατά τις 10:00 σήμερα Πέμπτη ένα κόκκινο CZT ! Γιώργο μήπως είσουν εσύ και γέμιζες το ντεπόζιτο?μήπως στράγγιξες τη βενζίνη μέχρι τον πάτο με την μανία να το στρώσεις?
Μπα, εγώ κυκλοφορώ κυρίως στα νότια.......για στρωσίματα Σούνιο, Πόρτο Ράφτη, Βουλιαγμένης και παραλιακή......
Εμ...μήπως να βάλεις και καμιά φωτεινή επιγραφή να το διαφημίζεις αγαπητέ?με τόση απόσταση standard θα ζήταγα ποσοστά από τη διαφήμιση του οχήματος
-
Να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό σε όσα παιδιά έχουν πάρει το CZT/CZ3 σε κόκκινο χρώμα :
Α) Οι μπροστινοί θόλοι, έχουν τέλειο φινίρισμα κόκκινης μπογιάς, ή υπάρχουν κάποια σημεία που είναι σαν άχνη, και φαίνεται από μέσα το ασπρο/κρέμ αστάρι?
Β) Έχετε ακούσει κάποιο μηχανικό θόρυβο όταν σε νεκρά ταχύτητα πατάτε/αφήνετε τον συμπλέκτη, σαν φθαρμένα ρουλεμάν?
Γ) Το καπό κλείνει τέλεια μπροστά, και αφήνει ακριβός τις ίδιες αποστάσεις από δεξιά και αριστερά?
Δ) Έχει παραλάβει κανείς το CZT με ελαστικά Continental?
Θα εκτιμήσω ιδιαίτερα κάθε λεπτομερή απάντηση!
Θα εξηγήσω λίγο αργότερα τι συμβαίνει!Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό σε όσα παιδιά έχουν πάρει το CZT/CZ3 σε κόκκινο χρώμα :Α) Οι μπροστινοί θόλοι, έχουν τέλειο φινίρισμα κόκκινης μπογιάς, ή υπάρχουν κάποια σημεία που είναι σαν άχνη, και φαίνεται από μέσα το ασπρο/κρέμ αστάρι?
Β) Έχετε ακούσει κάποιο μηχανικό θόρυβο όταν σε νεκρά ταχύτητα πατάτε/αφήνετε τον συμπλέκτη, σαν φθαρμένα ρουλεμάν?
Γ) Το καπό κλείνει τέλεια μπροστά, και αφήνει ακριβός τις ίδιες αποστάσεις από δεξιά και αριστερά?
Κοίταξε...δεν έχω παραλάβει προσωπικά το όχημά μου ακόμη αλλά...διχρωμίες και τριχρωμίες δε νοούνται!!Πολύ πιθανό να το έχουν γρατσουνίσει (το πιο πιθανό στο τελωνείο από τους τελωνιακούς, είχα γνωστό κάποτε τελωνιακό και ξέρω τι τα κάνουν τα οχήματα εκεί,μέχρι και κόφτες πιάνουν!). Για το κιβώτιο δεν ξέρω, ας απαντήσουν οι προς το παρόν κάτοχοι..Το καπώ επίσης σε όσα έχω δει κλείνει κανονικότατα!Και φυσικά το CZT τουλάχιστον έρχεται μόνο με GOUDYEAR EAGLE F1 !!!
Έχω μεγάλη περιέργεια φίλε FableD να μάθω τι κόλπα σου έχουν κάνει!!! Και κατήγγειλέ το αν συμβαίνει αυτό με κάποιο αντιπρόσωπο!! -
Cz3 έχω και ασημί άρα μόνο στα Β και Γ μπορώ να απαντήσω
Β)Έχω αναφέρει λίγο παλιότερα ότι ακούγεται κάποιο τσικ-τσικ όταν πατάς και αφήνεις το ντεμπραγιάζ που μάλλον είναι θέμα λύπανσης . Ακούγεται μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι ζεστό όχι δηλαδή μόλις το βάλεις μπροστά.Θα προσπαθήσω να το διελευκάνω στο επερχόμενο serivce των 10.000 χλμ. Τώρα για αυτό τον ήχο που λές ακούγεται ένας ήχος σύμπλεξης και αποσύμπλεξης όταν πατάς και αφήνεις αλλά δεν νομίζω να είναι ανησυχητικός. Μακάρι να υπήρχε κάποιο άλλο cz3 στη παρέα για να άκουγα και το άκουγα μιας και δεν νομίζω να έχουμε το ίδιο συμπλέκτη-σασμάν με το czt. Θα κοιτάξω να το διελευκάνω και αυτό στο service.
Γ) Το καπό κλείνει τέλεια και απο τις δύο πλευρές και μάλιστα είναι ένα απο τα αγαπημένα μου σημεία στο αυτοκινήτο > Το τσάκισμα στη μέση του καπό σε συνέχεια με το διαμαντάκι είναι μούρλια
Περιμένουμε να μας πείς ....
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό σε όσα παιδιά έχουν πάρει το CZT/CZ3 σε κόκκινο χρώμα :
Α) Οι μπροστινοί θόλοι, έχουν τέλειο φινίρισμα κόκκινης μπογιάς, ή υπάρχουν κάποια σημεία που είναι σαν άχνη, και φαίνεται από μέσα το ασπρο/κρέμ αστάρι?
A)Οι θόλοι δεν είναι βαμμένοι........έχει ένα παχύ υλικό απλά.....(δεν ξέρω, το αστάρι είναι;....δεν ξέρω από αυτά........)
Β)Βλέπε digilef.......
Γ)Μια χαρά.
Δ)Ναί, εγώ δεν έχω Goodyear αλλά Continental.......... -
Παιδά δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά κάποιο κόκκινο czt γνωστού ιδιοκτήτη εχθές βράδυ πήγαινε πάνω κάτω την παραλιακή απο Παλαιό φάληρο >Γλυφάδα>Λιμανάκια>Βάρκιζα>Σούνιο και πάλι πίσω.....
Αφού άκουσα πολύ κόσμο να λέει μα πόσα κυκλοφόρησαν....
Ξέρεις τίποτα για αυτό Γιώργο ?
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Παιδά δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά κάποιο κόκκινο czt γνωστού ιδιοκτήτη εχθές βράδυ πήγαινε πάνω κάτω την παραλιακή απο Παλαιό φάληρο >Γλυφάδα>Λιμανάκια>Βάρκιζα>Σούνιο και πάλι πίσω.....Αφού άκουσα πολύ κόσμο να λέει μα πόσα κυκλοφόρησαν....
Ξέρεις τίποτα για αυτό Γιώργο ?
....εεεεε.......αλήθεια ε;........ .........δεν ξέρω............εγώ κάτι άκουσα για ένα μαύρο Evo και ένα κόκκινο CZT να πηγαίνουνε παρέα....... ........
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό σε όσα παιδιά έχουν πάρει το CZT/CZ3 σε κόκκινο χρώμα :Α) Οι μπροστινοί θόλοι, έχουν τέλειο φινίρισμα κόκκινης μπογιάς, ή υπάρχουν κάποια σημεία που είναι σαν άχνη, και φαίνεται από μέσα το ασπρο/κρέμ αστάρι?
A) Δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα
Β) Ακούγεται ένας θόρυβος από τον συμπλέκτη (όταν τον αφήνεις)
Γ) Δεν το έχω παρατηρήσει ιδιαίτερα
Δ) Και εγώ με continental το έχω πάρει.Επίσης έχω ακούσει ήδη κάποιους τριγμούς από το πίσω μέρος και την πόρτα του συνοδηγού
Επίσης στο πλαστικό πάνω από το καντράν έχει δημιουργηθεί ένας λεκές. Φαίνεται σα να είχα κολλήσει αυτοκόλλητο και μετά το ξεκόλλησαν και έχει μείνει η κόλλα ή κάτι τέτοιο τέλος πόντων. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να το βγάλω ;
Και ακόμη κανένα κόλπο για τον αισθητήρα ζωνών , ο οποίος είναι super εκνευριστικός , χτυπάει ακόμη και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο -
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό σε όσα παιδιά έχουν πάρει το CZT/CZ3 σε κόκκινο χρώμα :black magic mitsou...
όσο θυμάμαι δεν φαίνεται τίποτα από τους θόλους στο black magic mitsou...
για θόρυβο στο σασμάν μου είχε πει ότι κάνει το μιτσου ενός παιδιού
που είχα συναντίσει στην παραλιακή ένα βράδι και του είχα ρίξει ένα
μήκος αυτοκινήτου...
είμασταν όμως εν κινήσει και τα λέγαμε και δεν μου είπε πολλές λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κάνει τον θόρυβο
η πλάκα είναι ότι αμέσως μετά την 'κόντρα' έκανε και το δικό μου τουτου ένα θόρυβο όταν ήταν εν κινήσει και είχα νεκρά άλλα ήταν στιγμιαίος και είχε τα ίδια χαρακτηριστικά ακούσματα που περιγράφει ο FaBleDΓ) Το καπό κλείνει τέλεια μπροστά, και αφήνει ακριβός τις ίδιες αποστάσεις από δεξιά και αριστερά?
έτσι νομίζω...
premium contact ή sport contact?
ελπίζω να μην έχουν κι αυτά δείκτη ταχύτητας w! -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΣΤ
ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΒΑΛΤΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ...ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΣΟΥΛΗΣΕΙ ΕΜΠΡΟΣ......ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ!
-
Ο χρήστης Marago έγραψε:
Επίσης στο πλαστικό πάνω από το καντράν έχει δημιουργηθεί ένας λεκές. Φαίνεται σα να είχα κολλήσει αυτοκόλλητο και μετά το ξεκόλλησαν και έχει μείνει η κόλλα ή κάτι τέτοιο τέλος πόντων. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να το βγάλω ;
Και ακόμη κανένα κόλπο για τον αισθητήρα ζωνών , ο οποίος είναι super εκνευριστικός , χτυπάει ακόμη και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένογια θέματα ξεκολλήματος ειδικός είναι ο und3r
εγώ δεν ξαναπροτείνω τίποτα γιατί θα βρω τον μπελά μου από τον
εν λόγω κύριο...αν και θεωρώ δεδομένο ότι όλοι όσοι μπαίνουν στο τουτου σου φοράνε ζώνη... το μόνο κόλπο είναι να μην βάζεις αντικέιμενα πάνω στο κάθισμα!!!
αν βάλεις το χέρι σου πανω στο κάθισμα και πολύ κοντά στην πλάτη θα νιώσεις κάτω από την ταπετσαρία σαν ένα κομμάτι σκληρό χαρτί που είναι ο αισθητήρας
-
Ευχαρηστώ για τις απαντήσεις!
Να ξεκαθαρίσω, το αυτοκίνητο είναι CZT, και δέν έχω κάνει ακόμα παραλαβή.
α) Οι μπροστινοί θόλοι δέν είναι τέλεια κόκκινα βαμμένoi, δλδ σε κάποια σημεία φαίνεται σάν να έχουν περαστεί χωρίς πολύ χρώμα, πχ σε γωνίες, και φαίνεται απο μέσα το αστάρι. Τα μαύρα νομίζω οτι έχουν άψογο φινίρισμα. Σε άλλα κόκκινα τι συμβαίνει?
Β) Ο Θόρυβος στο κιβώτιο ακούγεται όταν αφήνεις τον συμπλέκτη, και εξαφανίζεται όταν τον πατάς. Δεν είναι κάποιος τριγμός που γίνεται όταν κινείται ο συμπλέκτης, αλλά είναι μηχανικός θόρυβος μέσα απο το σασμάν, σάν να δουλεύουν φθαρμένα ρουλεμάν.
Όταν το είπα στον πωλητή, του έκανε εντύπωση, και μου είπε ότι θ**α καλέσει τον μηχανικό στην έκθεση να το δεί **και θα μου απαντήσει αύριο. Είναι λογικό σε αυτοκίνητο που δέν έχει κυκλοφορήσει ακόμα?Γ) Το καπό κλείνει ικανοποιητικά καλά, αλλά όχι τέλεια.** Ένα ανειδίκευτο μάτι/χέρι , ίσως ποτέ να μην το παρατηρούσε.** Τα δικά σας κλείνουν ΑΚΡΙΒΩΣ?
Δ) Φόραγε πάνω Continental Και όταν μίλησα με τον πωλητή για αυτό μου είπε 'θα το δούμε και αυτό αύριο'
A)Οι θόλοι δεν είναι βαμμένοι........έχει ένα παχύ υλικό απλά.....(δεν ξέρω, το αστάρι είναι;....δεν ξέρω από αυτά........)
Β)Βλέπε digilef.......
Γ)Μια χαρά.
Δ)Ναί, εγώ δεν έχω Goodyear αλλά Continental..........Α) Θύμησέ μου τι χρώμα το έχεις πάρει..
Δ) Τους ρώτησες για τα ελαστικά μιάς και παντού το διαφημίζουν με τα F!? -
Β)Βλέπε digilef.......
Γ)Μια χαρά.
Δ)Ναί, εγώ δεν έχω Goodyear αλλά Continental..........Κακώς Γιώργο!Έπρεπε να φοράς Goodyear standard!Αυτά είναι κόλπα του εκάστοτε αντιπροσώπου!Το continental ειναι μικρότερης απόδοσης σε σχέση με το eagle F1,τα αλλάζουν εδώ και τα βάζουν στα δικά τους οχήματα!
Επίσης ο φίλος μας πρέπει να μιλάει για το εξωτερικό του θόλου και όχι το εσωτερικό...πρέπει να αναφέρεται στο χρώμα εξωτερικά αν κατάλαβα καλά...στο εσωτερικό του θόλου έχει τη μόνωση, συνήθως πίσσα που δεν φθείρεται από νερά, χημικά κτλ. -
Και εγώ Continantal έχω. Εσείς από που ξέρετε ότι έρχονται με goodyear F1 ?
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt