-
Το Αcropolis 2006 θα γινει 19-21 Μαιου.Καλα ειναι,εναν μηνα νωριτερα απο φετος, μπορει και να βρεχει
-
Το Αcropolis 2006 θα γινει 19-21 Μαιου.Καλα ειναι,εναν μηνα νωριτερα απο φετος, μπορει και να βρεχει
-
-
Καλύτερα να γλυτώσουμε και την σκόνη και να δούμε και περισσότερο θέαμα.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Καλύτερα να γλυτώσουμε και την σκόνη και να δούμε και περισσότερο θέαμα.η σκονη ειναι το κερασακι στην τουρτα , εκεινες τις μερες . σε καμια περιπτωσει δε θελω να βλεπω αγωνα και να βρεχομαι , να λασπωνομαι κ.τ.λ χιλιες φορες η σκονη , αλλα καλο θα ηταν να ειναι καπως βρεγμαινο το εδοφος !
-
Ναί στήν σκόνη,αλλά ναί καί στήν δροσιά.
Τό μόνο πού μέ 'χαλάει' στήν όλη φάση τού Ακρόπολις,είναι οι υπερβολική ζέστη -
Και με καλά χιονισμένα τα γύρω βουνά, φύση στο απόγειο της και θερμοκρασίες κάτω από 10 οπωσδήποτε τα πρωινά στις ψηλές ειδικές!
-
.
Για το 2006 εύχομαι:
-
Να γίνουν επαναλαμβανόμενες ειδικές την ίδια ημέρα όπως φέτος. Γλυτώσαμε ταλαιπωρία, απολαύσαμε δύο φορές τα πληρώματα, επιλέξαμε διαφορετικό σημείο θέασης με άνεση, οργανωθήκαμε καλύτερα...
-
Αν επαναληφθεί η SSS να έχει την ίδια επιτυχία...
-
Αν βρέχει να μην αποκλειστούμε μέσα στην ειδική με τα ταπεινά μη-SUV ΙΧ μας...
.
-
-
Και με την κατάσταση των δρόμων που θα έχουν τα χάλια τους απο τον χειμώνα τι γίνεται ?
Θα προλάβουν τα γκρέητερ να κάνουν δουλειά ή θα δουλεύουν μες στην λάσπη ?
Δύσκολο έργο για την οργάνωση προβλέπεται (Ζέλι και Παύλιανη μέσα Μαίου ??!! ).
-
ολα αυτα γινονται λογω mundial.γουσταρω παντως να το δουμε και αλοιωτικα απο οτι εχουμε συνηθισει.
-
Ο χρήστης papa έγραψε:
ολα αυτα γινονται λογω mundial.γουσταρω παντως να το δουμε και αλοιωτικα απο οτι εχουμε συνηθισει.ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ. Ε ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ? ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΖΕΛΙ-ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΦΙΛΙΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης papa έγραψε:
γουσταρω παντως να το δουμε και αλοιωτικα απο οτι εχουμε συνηθισει.Οντως!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ. Ε ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ? ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΖΕΛΙ-ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΦΙΛΙΑ,
'EL-EM'
Κατάλαβα , πάει η Παύλιανη....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ. Ε ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ? ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΦΙΛΙΑ,
'EL-EM'
Αν και οι θεατές σίγουρα θα στεναχωρηθούν γιατί ήταν σημείο αναφοράς , τα πληρώματα μάλλον θα ανακουφιστούν (όπως και το τοπίο απο τα σκουπίδια ).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΦΙΛΙΑ,
'EL-EM'
AN ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΕΛΙ- ΠΑΥΛΙΑΝΗ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ, ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ... ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ 2Η ΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ? Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ολα αυτα γινονται λογω mundial.γουσταρω παντως να το δουμε και αλοιωτικα απο οτι εχουμε συνηθισει.
ΦΙΛΙΑ,
'EL-EM'
Φιλε ΕΛ-ΕΜ αν ξερεις κατι περι αλλαγης των ειδικων,πες μας σε παρακαλω γιατι εχουμε αγωνια.
-
Yπομονή, κάθε πραγμα στον καιρό του. Και οι καιροί είναι πονηροί
-
Βρε παιδιά συγνώμη, αλλά που είναι το τραγικό? Έχω πάει σε βουνό τέλη Ιουλίου με λάσπη που να κολήσω και σε άλλο αρχές Μαίου που ήταν τελείως στεγνό, δε νομίζω ότι θα αλλάξουν ειδικές λόγω ημερομηνίας και σιγά να μην είναι εμπόδιο αν υπάρχει και λίγη λάσπη!
Άντε να μη μας φάει η ζέστη του χρόνου -
Ο χρήστης papa έγραψε:
ΦΙΛΙΑ,
'EL-EM'
Φιλε ΕΛ-ΕΜ αν ξερεις κατι περι αλλαγης των ειδικων,πες μας σε παρακαλω γιατι εχουμε αγωνια.
ΦΙΛΕ papa,
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Όλες οι κινητές γιορτές αλλάζουν ημερομηνία! Τι να κάνουμε ; Το 2006 θα το γιορτάσουμε Μάιο! Για τις ειδικές από την άλλη, ναι δαγκωτό στο ακρόπολις που ξεκινούσε από Σκούρτα ,Θήβα, Λειβαδιά κλπ! Όχι τίποτε άλλο, απλά για να μην είναι βαρετή η διαδρομή Αθήνα- Λαμία, και για να μην ξεχνούμε και τις κλασικές Ακροπολικές!
To Ακρόπολις επιστρέφει στην Αθήνα