-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Άμα είσαι μάστορας Ποιο μοτέρ της Honda βγάζει 300 άλογα; Του Type-R με κομπρέσορα;Swstos
800kg/300 bhp =2.67kg/bhp ....kati paei na ginei -
Υπάρχουν και καλύτερα... Εκείνη η τουρμπάτη Elise που με είχε πάει βόλτα το καλοκαίρι..
-
swsto alla o honda autos einai grammikos kai fairly reliable sta 300bhp.
-
BTTT
Den blepo sxolia gia to videaki tou Dim.
Katebaste to kai den tha xasete -
Ωραίος ο dimsabas !!
Σου χρειάζεται λίγο δύναμη ακόμα .... για να βγάλεις όλη την Κ9 με το πλάι
-
Δυστυχώς δεν υπάρχει άπειρη δύναμη και για αυτό αναγκάζομαι να παίζω συνέχεια με το τιμόνι αντί να το χω σταθερό και να παίζω με το γκάζι. Ας είναι
Άντε κατεβάστε μπρεεε
s29.yousendit.com/d.aspx?id=287LUVIZMNR6V0ZRIYN93E2WUH -
Δυστυχώς δεν υπάρχει άπειρη δύναμη και για αυτό αναγκάζομαι να παίζω συνέχεια με το τιμόνι αντί να το χω σταθερό και να παίζω με το γκάζι. Ας είναι
Άντε κατεβάστε μπρεεε
s29.yousendit.com/d.aspx?id=287LUVIZMNR6V0ZRIYN93E2WUHΜε 35mb,πρέπει να περιμένεις να έρθει το βράδυ,που είναι φτηνή η χρέωση.
Κάτι μου λέει ότι θα μου τρέξουν σάλια.....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι θα μου τρέξουν σάλια.....Το σίγουρ είναι ότι δε θα το μετανιώσεις
Πάντως, θα μπορούσε να βγει μια κομμένη version (η συμπίεση είναι πολύ καλή, για διάρκεια μιλάω) του video, ώστε να πιάνει λιγότερο από 10MB για όσους έχουν 56άρες συνδέσεις.
-
Μπράβο dimsabas! Πολύ καλός, σωστό τιμόνι και καλός έλεγχος. Ούτε πανικός, ούτε σταυρωμένα χέρια.
Δέχεσαι κρατήσεις θέσης συνοδηγού για το επόμενο TD?
-
Πάρε χαρτάκι, όπως στις τράπεζες και στα τυριά του Σκλαβενίτη . Η καλή δουλειά πάντως δε γίνεται στο track day, εκεί έχει πάρα πολλά αυτοκίνητα και κάνουμε 6 γύρους την ώρα. Να κανονίσουμε μια μέρα ιδιωτών να πάμε, όπου θα μπαίνουμε όσο θέλουμε . Εγώ πάντως έκοψα χαρτάκι για να μπω συνοδηγό στην Corolla
-
dimsabas το κατεβάζω τώρα, πόση διάρκεια έχει;
-
Εννιάμιση λεπτά. Πολύ καλό, αξίζει.
-
Ωραίο το videaki, ωραία τα πλάνα, ωραίο το μοντάζ και φυσικά ωραία και η οδήγηση του dimsabas... Αν υπήρχε και κανένα εξωτερικό πλάνο (κάτι που ειδικά στις Κ1 και Κ9 είναι πανεύκολο) θα ήταν ακόμα καλύτερο!
ΥΓ: Μία πιο μικρή version δεν είναι άσχημη ιδέα.
-
Έχω εγώ εξωτερικά πλάνα, αλλά εδώ βαριέμαι να περάσω τα videos του ring, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο trackday (που είναι στην ίδια κασέτα γραμμένο)
Φτου μου....
-
Ε ξεφτιλισμένε, σα δε ντρέπεσαι. Άντε πέρασέ τα, είχα φάει τον κόσμο να βρω κάνα εξωτερικό πλάνο. Νόμιζα ότι είχες μόνο εκείνα της αριστερής ρόδας.
-
Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία οδήγηση και φανταστικό βίντεο.
-
-
Πάρε χαρτάκι, όπως στις τράπεζες και στα τυριά του Σκλαβενίτη . Η καλή δουλειά πάντως δε γίνεται στο track day, εκεί έχει πάρα πολλά αυτοκίνητα και κάνουμε 6 γύρους την ώρα. Να κανονίσουμε μια μέρα ιδιωτών να πάμε, όπου θα μπαίνουμε όσο θέλουμε . Εγώ πάντως έκοψα χαρτάκι για να μπω συνοδηγό στην Corolla...αν έχει κιβώτιο...
-
Μην ανησυχείς, μέχρι τα Χριστούγεννα που θα μπορέσω να πάω στα Μέγαρα, πρώτα ο Θεός, θα έχεις βρει κιβώτιο, τι στο καλό;
-
Έφτασε η μεγάλη ώρα. Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, ιδού και τα 3 videos από τα Μέγαρα. Ένα αφιερωμένο στα ΜΧ5, ένα με τα (μουτρωμένα) RX8 και αυτό που έχετε ήδη κατεβάσει.
MX-5
s29.yousendit.com/d.aspx?id=0OH4ZH15GFIW83SHXRTHTQX02RRX-8
s29.yousendit.com/d.aspx?id=0M3Z8WE702KCQ2EFSBEA4C3VEDDIMSABAS
s29.yousendit.com/d.aspx?id=287LUVIZMNR6V0ZRIYN93E2WUH
MX5-Club Trackday στα Μέγαρα 4/9/2005