-
Ο ξάδερφος μου που τους είχε δει στην Κων/πολη δεν μου είπε κ τα καλύτερα..
Έχουν ωραία τραγουδάκια όμως!Θέλω να δω και τους Cure σε μια βδομάδα, αλλά ποιος τρέχει Αθήνα στη μέση της εξεταστικής..
-
24 Σεπτεμβρίου παίζουν στην Αθήνα οι Jon Spencer Blues Explosion, μια απο τις καλύτερες live μπάντες στο κόσμο...
Θα έχω τελειώσει με εξεταστική τότε, οπότε μάλλον θα πάω.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Κομματάρα ειναι η διασκευή τους στο I Will Survive!Πες τα!
-
Τρέχω από τώρα
http://www.cdview.gr/4dcgi/w_articles ... 005_131899 -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τρέχω από τώρα
http://www.cdview.gr/4dcgi/w_articles ... 005_131899Κι εγώ! (να κρυφτώ, εννοείται)
-
αν δεν πηγε κανιες ΚΟΡΝ να του πω οτι εχασε!
-
παιδια να ρωτησω κατι........το καλοκαιρι ειχα δει ενα διαφημιστικο της λούκοζεϊντ στην τηλεοραση, που εδειχνε εναν μιμο του Ελβις Πρεσλει. και ελεγε κατι για τα μεσα Αυγουστου στο Ολυμπιακο σταδιο. εγινε καποια συναυλια ή οχι?
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
παιδια να ρωτησω κατι........το καλοκαιρι ειχα δει ενα διαφημιστικο της λούκοζεϊντ στην τηλεοραση, που εδειχνε εναν μιμο του Ελβις Πρεσλει. και ελεγε κατι για τα μεσα Αυγουστου στο Ολυμπιακο σταδιο. εγινε καποια συναυλια ή οχι?Δεν ήταν μίμος, ο ίδιος ο Elvis ήταν αλλά δεν πήγε κανείς...
-
στις 30-9 οι mogwai θα εμφανιστουν στο φεστιβαλ νεολαιας συνασπισμου στο πεδιον του αρεως
τα λεμε εκει για 3η φορα -
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
στις 30-9 οι mogwai θα εμφανιστουν στο φεστιβαλ νεολαιας συνασπισμου στο πεδιον του αρεως
τα λεμε εκει για 3η φοραΌχι ρε λούστη μου!Θεσ/νίκη δεν έρχονται!
Είναι ένα απ' τα συγκροτήματα που θέλω τρελά να δω αυτόν τον καιρό...Καλά να περάσετε!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είναι ένα απ' τα συγκροτήματα που θέλω τρελά να δω αυτόν τον καιρό...Καλά να περάσετε!
τους εχω δει 2 φορες και τις 2 ηταν απιστευτοι ειδικα την πρωτη φορα στο Ι.Μ.Ε γιατι στο rockwave περυσι παιζανε με νταλα ηλιο οποτε δεν υπηρχε και η καταληλη ατμοσφαιρα.can't wait till 30
-
Την Κυριακή στο An club θα παίξουν οι NILE και στις 21/10/05 στο
http://www.underworld.gr θα πάιξουν οι NAER MATARON!!! !!! -
τους εχω δει 2 φορες και τις 2 ηταν απιστευτοι ειδικα την πρωτη φορα στο Ι.Μ.Ε γιατι στο rockwave περυσι παιζανε με νταλα ηλιο οποτε δεν υπηρχε και η καταληλη ατμοσφαιρα.can't wait till 30
Να τις κατοστίσεις!Είναι αλήθεια τόσο εκκωφαντικοί στις συναυλίες τους;Έχω διαβάσει για κάτι τρελά decibels..
Μήπως έχει δει και τους godspeed you! black emperor;Νομίζω πως έχουν έρθει στην Αθήνα.
Viva post rock!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να τις κατοστίσεις!Είναι αλήθεια τόσο εκκωφαντικοί στις συναυλίες τους;Έχω διαβάσει για κάτι τρελά decibels..
Μήπως έχει δει και τους godspeed you! black emperor;Νομίζω πως έχουν έρθει στην Αθήνα.
Viva post rock!
στα live τους πειραματιζονται και αυτοσχεδιαζουν κανωντας τα κοματια ακομα πιο απιστευτα και ο ηχος ειναι οντως δυνατος με τρελες παραμορφωσεις.δε μπορω να στο περιγραψω πρεπει να το δεις.ολα τα λεφτα.τους godspeed δεν τους ειχα δει δυστυχως δεν ειχα φραγκα.ειχαν παει φιλοι μου και με ειχανε παρει τηλ και ακουγα.ηταν τελεια απο τοι μου πανε μετα.δεν πειραζει την επομενη φορα
-
Ian Brown
21 Οκτωβρίου, Μύλος Θεσσαλονίκη
22 Οκτωβρίου, Club 22, Αθήνα -
ti na pooo ti na pooooooo
gia allh mia fora emeina kokalo
apisteytoi oi mogwai once again peksane peripou 1 1/2 ora kai kleisane me to 'mogwai fear satan' opou to peksane apistefta kai sto telos ta katastrepsane olaaaa
ola ta komatia pexthkan apsoga ayto to vlema tou main ki8arista me eixe afhsei afono.apo tis kalyteres synavlies poy exo dei fetos kai genikotera.osoi to xasate xasate.den exo logia...thelo kai 4h foraaaaaaaa
mia bada pou boro na thn vlepo n apezei live me tis oreeees -
Κι εγώ ακουσα οτι τα σπάσανε κανονικότατα... Φουρκέτα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε ζηλεύω...
Το Fear Satan ποσο κράτησε?
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Κι εγώ ακουσα οτι τα σπάσανε κανονικότατα... Φουρκέτα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε ζηλεύω...Το Fear Satan ποσο κράτησε?
κλασικα το κρατησανε λιγο παραπανω στο αργοσυρτο μελωδικο κομματι και μετα ξεσπασμα απιστευτο
στο 1ο live που τους ειχα δει πριν μερικα χρονια στο ΙΜΕ το χανε κρατησει πολυ παραπανω
απιστευτη συναυλια man
ταξιδεψα ενιωσα δακρυσα
respect στους mogwai -
Κι εγώ ακουσα οτι τα σπάσανε κανονικότατα... Φουρκέτα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε ζηλεύω...
Το Fear Satan ποσο κράτησε?
κλασικα το κρατησανε λιγο παραπανω στο αργοσυρτο μελωδικο κομματι και μετα ξεσπασμα απιστευτο
στο 1ο live που τους ειχα δει πριν μερικα χρονια στο ΙΜΕ το χανε κρατησει πολυ παραπανω
απιστευτη συναυλια man
ταξιδεψα ενιωσα δακρυσα
respect στους mogwaiΖηλεύεωωωωω!
Συνέχισε να ξύνεις πληγές και να δεις αν θα σου ξαναμιλήσουμε! -
Θα παει κανεις συντεκνος στη συναυλια του Phil Collins;
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006