-
Mother of God...!
Σε κοκκινάκι ή άλλο προκλητικό χρώμα, τον 180αρη ή κάποιον ακόμα καλύτερο, ένα 6αρι κιβώτιο που να μην ανακατεύεις σούπα γιουβαρλάκια, ένα καλό στήσιμο και παρακαλώ να μου το φέρετε κάτω από το σπίτι μου! ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
-
Και γ...ω τα hatchback. Πω πω θα πουλησω το 307 μου μολις ερθει να το παρω. Σαφεις οι επιρροες απο 407 πισω
-
μακαρι η πεζο να θυμηθει τα παλια
-
Ομορφο
-
δεν κοιτανε λεω εγω να αφησουν τα φουτουριστικα σχηματα και να στρωσουν τον κωλο τους να σημαζεψουν την αναρτηση????
-
Όντως, πολύ όμορφο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν κοιτανε λεω εγω να αφησουν τα φουτουριστικα σχηματα και να στρωσουν τον κωλο τους να σημαζεψουν την αναρτηση????Ξέρουμε κάτι επ' αυτού?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
δεν κοιτανε λεω εγω να αφησουν τα φουτουριστικα σχηματα και να στρωσουν τον κωλο τους να σημαζεψουν την αναρτηση????
Ξέρουμε κάτι επ' αυτού?
μα αμα ξεραμε δεν θα ανησυχουσαμε........ ή θα τους λεγαμε μπραβο ή θα αρχιζαμε τις καταρες...........(εγω παλι μαλλον για το δευτερο το κοβω να γινεται..)
-
Πολλαπλούς ελπίζω και καμιά 'χρωματική' ρύθμιση...Αλλά μου φαίνεται ότι θα ρίξουμε κατάρες! Τουλάχιστον είναι όμορφο, τι όμορφο δηλαδή...κουκλί!
-
Η γνώση υπάρχει και λέγεται 407. Α και ελπίζω το ΕSP να απενεργοποιείται πλήρως σε αυτό. H Αlfa το πήρε το μάθημα τα Γαλλάκια?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η γνώση υπάρχει και λέγεται 407. Α και ελπίζω το ΕSP να απενεργοποιείται πλήρως σε αυτό. H Αlfa το πήρε το μάθημα τα Γαλλάκια?Γιατί τόσο μίσος με το ESP ρε παιδιά...; Σύστημα ασφαλείας είναι!
Δεν θέλουν όλοι να μοιάσουν στον Κάνκουνεν και σαφώς δεν αποτελούν αυτοί την πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού. -
Βλέποντας αυτό, που μπορώ να πω ότι μου αρέσει... ένα πράγμα μου έρχεται αμέσως στο πρόστυχο και διεστραμμένο μυαλουδάκι μου... η επόμενη C4 πως θα είναι;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Βλέποντας αυτό, που μπορώ να πω ότι μου αρέσει... ένα πράγμα μου έρχεται αμέσως στο πρόστυχο και διεστραμμένο μυαλουδάκι μου... η επόμενη C4 πως θα είναι;Bιάζεσαααααααιιιι...
-
Ρετρό...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Θα αργήσουμε βέβαια να δούμε το 308 (μάλλον το 2008) αλλά να πως περίπου το φαντάζονται.http://www.autotitre.com/forum/up/59661d4a1a.jpg
http://www.autotitre.com/forum/up/8fc60e3537.jpg
http://www.autotitre.com/forum/up/8e20bfed24.jpgΤο CC κούκλα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η γνώση υπάρχει και λέγεται 407. Α και ελπίζω το ΕSP να απενεργοποιείται πλήρως σε αυτό. H Αlfa το πήρε το μάθημα τα Γαλλάκια?
Γιατί τόσο μίσος με το ESP ρε παιδιά...; Σύστημα ασφαλείας είναι!
Δεν θέλουν όλοι να μοιάσουν στον Κάνκουνεν και σαφώς δεν αποτελούν αυτοί την πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού.Κανένα μίσος. Εγώ το θέλω το ESP απλά θέλω να απενεργοποιείται κατά βούληση όταν δεν μου χρειάζεται
-
αποψη μου ειναι οτι απο την στιγμη που μιλαμε για οικογενειακα αυτοκινητα καλο ειναι να υπαρχει ESP και φυσικα να μην απενεργοποιειται εντελως........
αν θελεις να υπαρχει ενα κουμπι το οποιο στην ουσια να μπορει να σου δωσει εως ενα βαθμο μια ολισθηση.......... αλλα ομως να υπαρχει θεος φυλαξει στο τελος σαν ενα τελικο σωτηριο ηλεκτρονικο που να αποτρεψει ενα δυσαρεστο συμβαν......... -
Είσαι καλά εσύ? Μήπως έχεις πυρετό? Avensiτιδα?:lol:
Κάτσε να ξαναδιαβάσω τι γράφεις πιο πάνω...
Ναι καλά το διάβασα....
Να το ξαναπώ, θα το ξαναπώ
Δεν θέλω μόνιμο ESP
Θέλω το ESP να απενεργοποιείται πλήρως έστω και σε 2 σταδια ( δηλαδή : οn, off αλλά ξανά on σε περίπτωση γλιστρήματος πάνω από ένα όριο και OFF ), παρόλο που ξέρω οτι μια ζωή on θα είναι άντε στο off πρώτου σταδίου. Αλλά όλο και κάποια φορά θα θελήσω το OFF -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αποψη μου ειναι οτι απο την στιγμη που μιλαμε για οικογενειακα αυτοκινητα καλο ειναι να υπαρχει ESP και φυσικα να μην απενεργοποιειται εντελως........
αν θελεις να υπαρχει ενα κουμπι το οποιο στην ουσια να μπορει να σου δωσει εως ενα βαθμο μια ολισθηση.......... αλλα ομως να υπαρχει θεος φυλαξει στο τελος σαν ενα τελικο σωτηριο ηλεκτρονικο που να αποτρεψει ενα δυσαρεστο συμβαν.........σου χάκεψε κανένα ανηψάκι τον κωδικό;
-
να με φατε πηγατε κατευθειαν.......
Peugeot 308