-
Προσεξτε αφισοκολληθηκαν οι ειδικες,Η ΚΗΦΙΣΙΑΣ(και η καθε Κηφισιας σε καθε μεγαλη πολη,εφοσον προκειται για τον υπαριθμον 2 σημαντικοτητας αγωνα ραλλη στη χωρα μας) δεν αφισοκολληθηκε.....
Τωρα τι προβολη ειναι να αφισοκολλησεις τη Φτερη που ρωτας(εφοσον δεν ξερεις) τους ντοπιους 2 μηνες πριν τον αγωνα:'Φιλε,προς τα που κανουν δοκιμες,πανω η κατω?' και ξερουν να σου απαντησουν!!!!!(Που λεει ο λογος για την ερωτηση,οχι οτι δεν ξερουν- οχι οτι καποιοι δεν πανε 2 μηνες πριν!!)Παρακαλω να τοποθετηθουν σοβαρα(κυριως για τον συγκεκριμενο αγωνα) και οι θεατες-αναγνωστες του φορουμ και ας μη πηγαν(κουκ,στελιο,cmarin) Eνδιαφερει αμεσα ,η γνωμη σας, την προβολη των αγωνων που τοσο μας καιει,και ας μη καταληξουμε καπου,ειναι πιο ενδιαφερον απο τα διαφορα 'Πρωτοφανη'!
-
Δημήτρη, ήταν να κατέβουμε (ο Στέλιος ειχε λυσσάξει! )!!
Ο λόγος, που όπως λές, δεν είχε θεατές είναι προφανής.
Η προώθηση του προϊόντος δεν είναι η ενδεδειγμένη.
Και σαν προϊόν δεν εννοώ τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά τους Αγώνες στην Ελλάδα συνολικά. Γιατι εγω τουλάχιστον και αφίσες είδα και αφιερώματα σε διάφορα site (εκτός φυσικά του rally.gr) και αναφορές σε Κυριακάτικες εφημερίδες.
Αλά στους Αγώνες τελικά οι θεατές γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα!Ο κόσμος δεν πρόκειται να ξεκινήσει να πάει να δει έναν αγώνα!
Πρέπει να μπει στο κλίμα των Αγωνων και να ενδιαφέρεται για αυτούς σε ευρύτερο πλαίσιο.
Και εκει δεν γίνoνται και πολλά πράγματα.
Αλλά και όσα γίνονται, πέφτουν όσοι δεν τους συμφέρουν, να τα θάψουν!Εχω ακούσει πολλές εκπληκτικές και απλές ιδέες!
Δεν είδα καμιά να υλοποιείται!Τώρα βέβαια μπορεί να μου πουν κάποιοι ότι δεν πρέπει να εκφέρω γνώμη αφου δεν είμαι αγωνιζόμενος!
Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα (της προώθησης) νομίζω ότι αυτοί που έχουν ασχοληθεί με Διοίκηση έχουν τον πρώτο λόγο!
-
Νικο,δεν λεμε στην προκειμενη οτι ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ,αλλα μας ψιλοεγραψε κιολας(καλοπροαιρετα εε),αφου περναγαν οι μερες και πλησιαζε ο αγωνας σαν να ηταν ακομα ενα σπριντακι,ετσι αναλαφρα.......Ουτε μιλια ουτε λαλια απο την οργανωση,μονο το site? και μια συνεντευξη που την ειδαμε που αλλου στο ....rally.gr.....
Κοινως εμεις και εμεις.GeorgeTabs εγραψε:
Φταίει η μη ανακοίνωση των ειδικών;;
Δεν ξέρω, δε νομίζω... Και το 2002 ΔΕΝ είχαν ανακοινωθεί, αλλά οι 'αναγνωρίσεις' είχαν αρχίσει από τον... Ιούλιο!! Και οι θεατές ήταν εκεί!!Βαλτε κατα νου ακομα οτι οι τοπικοι κατοικοι δεν διεδωσαν τιποτα(τσαμπα διαφημιση τα προηγουμενα χρονια) αφου τα 'περασματα' απο τις ειδικες ηταν περιορισμενων πληρωματων-ακαταλληλων ωρων και σιγουρα πιο υποχθονια. .Δεν το λεω για μειονεκτημα(με δεδομενο τους κανονες,που ειναι αλλο θεμα),αλλα σιγουρα χαθηκε μια 'τσαμπα διαφημιση' απο στομα σε στομα.
Βλεπεις Νικο, ακομα και εσεις ισως δεν ειχατε το απαραιτητο εναυσμα η κατι τετοιο που να σας ωθησει-η να σας σιγουρεψει να πατε!
Εγω,ο αγωνιζομενος,ηθελα απο εδω μεσα(αλλα και κατ΄ιδιαν σε φιλους και γνωστους) να δωσω πληροφοριες για τις διαδρομες,που να πατε,κους-κους κλπ. αλλα και αυτη η 'τσαμπα διαφημιση' δεν μπορουμε να την κανουμε οι αγωνιζομενοι πλεον,αφου δεν εχουμε δει τις ειδικες.
Συσσορευεται το βαρυ εργο πλεον ΜΟΝΟ στην οργανωση,και 1000 αφισες στις ΕΙΔΙΚΕΣ για τα ματια των ....κατσικων.....δεν φτανουν σε σχεση με εμμεση διαφημιση που,οπως ανεφερα,χαθηκε.Υπολογισε φιλε μου Νικο(και μην μπεις σε λεπτομερειες των ιδεων περι προβολης,γιατι τοτε μπαινουμε σε λεπτομερειες κατοπιν εορτης) οτι ακομη και οι ιδεες που λες οτι θα μπορουσαν να υλοποιηθουν θα ειχαν ακομα ενα κοστος grante.........απλως για να κερδισουμε το χαμενο εδαφος.....
Ακουμε και αλλες αποψεις.....
-
Παρεπιμπτωντος η τοποθετηση μου ερχεται σε αντιθεση με την αποψη του ivan στο rally.gr,που λεει οτι η οργανωση δεν αφησε τιποτα στη τυχη,και εκαναν οτι μπορουσαν.Ενω μετα παρατηρει οτι κοσμος πουθενα....
Γιατι πλακα-πλακα αφισες ειδαμε σε ολο το road-book(διαδρομη του αγωνα,ειδικες και απλες), αλλου ειδαμε????
Απο 5-10 να βαζαμε οι ερασιτεχνες αγωνιζομενοι το καναμε μονοι μας,και μη γελατε καθολου.
Το αστειο ειναι ποτε τοποθετηθηκαν οι αφισες.Ποτε λετε?
Το σαββατοκυριακο που καναμε αναγνωρισεις!!!!!Εδω γελαμε η και κλαιμε. -
Λοιπον, επειδη με προβληματισε και εμενα η προβολη του αγωνα, και η ελλειψη θεατων,πιστευω τα πραγματα ειναι απλα:
Η Πατρα σνομπαρισε τον αγωνα.
Δεν υπηρχε αφισοκολληση πουθενα, τιποτα που να δηλωνει οτι 50 χλμ μακρια απο την Πατρα γινεται αγωνας.
Και ο απλος Πατρινος θεατης δεν ηρθε, ειτε απο αγνοια ειτε απο βαρεμαρα.
Αν ειχε το κινητρο της εκκινησης ή του τεχνικου ελεγχου, πιστευω θα ερχοταν.Ως παραδειγμα να αναφερω κατι παιδια απο τη δουλεια, που ξερω οτι πανε σε αγωνες,οπως και πηγαν πχ Ομπλο.
Αλλα επειδη δεν ασχολουνται πολυ, μου ειπαν οτι δεν εμαθαν απο πουθενα οτι γινεται ραλλυ Ελπα.
Ενω αν εβλεπαν μια εκκινηση θα το μαθαιναν μονοι τους.
Και πιστευω οτι αυτοι οι απλοι περιστασιακοι θεατες ειναι που ελλειψαν απο τον αγωνα.
Επισης και η εξεταστικη των φοιτητων εκανε πολλους να μην ερθουν.
Ξερω παρα πολλα παιδια που δεν ηρθαν απο αυτο το λογο. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Λοιπον, επειδη με προβληματισε και εμενα η προβολη του αγωνα, και η ελλειψη θεατων,πιστευω τα πραγματα ειναι απλα:
Δεν υπηρχε αφισοκολληση πουθενα, τιποτα που να δηλωνει οτι 50 χλμ μακρια απο την Πατρα γινεται αγωνας.
Και ο απλος Πατρινος θεατης δεν ηρθε, ειτε απο αγνοια ειτε απο βαρεμαρα.
Αν ειχε το κινητρο της εκκινησης ή του τεχνικου ελεγχου, πιστευω θα ερχοταν.Ως παραδειγμα να αναφερω κατι παιδια απο τη δουλεια, που ξερω οτι πανε σε αγωνες,οπως και πηγαν πχ Ομπλο.
Αλλα επειδη δεν ασχολουνται πολυ, μου ειπαν οτι δεν εμαθαν απο πουθενα οτι γινεται ραλλυ Ελπα.
Ενω αν εβλεπαν μια εκκινηση θα το μαθαιναν μονοι τους.
Και πιστευω οτι αυτοι οι απλοι περιστασιακοι θεατες ειναι που ελλειψαν απο τον αγωνα.
Επισης και η εξεταστικη των φοιτητων εκανε πολλους να μην ερθουν.
Ξερω παρα πολλα παιδια που δεν ηρθαν απο αυτο το λογο.αφισες πηγαν να βαλουν αλλα ζηταγαν 1.50 ευρο απο τις κολωνες και δεν τους ταδιναν τις πηραν λοιπον τις διπλωσαν στα 8 πηγαν να τις πουλησουν για προγραμμα και φυσικα κανεις δεν ηξερε τις κοπανες .περαστικα μας
-
Πράγματι όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω ο αγώνας δεν γνωστοποιήθηκε όπως έπρεπε ....
Κάνοντας ένα πρόχειρο γκάλοπ 2 μέρες πρίν ξεκινήσει ο αγώνας στους τυχαίους πελάτες που έμπαιναν στο κατάστημά μου εδώ στην Πάτρα για να δώ αν ήξεραν κάτι σχετικό μόνο 1 στους 30 !!! γνώριζε ότι θα γινόταν ο αγώνας μεθάυριο και περίπου 1 στους 10 απο αυτούς που γνώριζαν είχε την πρόθεση να πάει για παρακολούθηση του αγώνα!!!
Επιπλέον ΜΟΝΟ 2 συνέβη να γνώριζουν ακριβώς που θα περνούσε ο αγώνας ,τις ειδικές ,τα ωράρια κλπ...
Σημειωτέον ότι το κατάστημα μου είναι σχετικό με τον χώρο του αυτοκινήτου και το τυχαίο δείγμα περιλάμβανε όλες τις ηλικίες και με διαμονή των πελατών μου απο το Ρίο εως την Κάτω Αχαγιά ...
Αυτό δείχνει και το μέγεθος της έλλειψης της απαιτούμενης προβολής...
Υ.Γ. Αυτοί οι 2 που γνώριζαν λεπτομέρειες συμμετείχαν στον αγώνα σε πληρώματα αγωνιστικών!!! ...
-
Επιπλέον με την ευκαιρία θα ήθελα να αναφέρω συνοπτικά κάποια πλήν του Ράλλυ ΕΚΟ τα οποία κατά την άποψη μου συνέβαλαν στην απουσία πολλών θεατών...
- Έλλειψη απαιτούμενης προβολής
- Ελλειψη πολλών συμμετοχών
- Οχι πολλά και αξιόλογα αυτοκίνητα επιπέδου WRC
- Oχι εύκολα προσβάσιμες ειδικές για τους θεατές στα καλά σημεία.
- Μη τέλεση μιας SUPER STAGE.
- Οι άστατες καιρικές συνθήκες
Επιγραμματικά να αναφέρω ότι οργανωτικά ο αγώνας ήταν πολύ καλός και ο συναγωνισμός υψηλού επιπέδου αλλά τελικά ισως δεν αρκούν αυτά μονό...
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Επιπλέον με την ευκαιρία θα ήθελα να αναφέρω συνοπτικά κάποια πλήν του Ράλλυ ΕΚΟ τα οποία κατά την άποψη μου συνέβαλαν στην απουσία πολλών θεατών...- Έλλειψη απαιτούμενης προβολής
- Ελλειψη πολλών συμμετοχών
- Οχι πολλά και αξιόλογα αυτοκίνητα επιπέδου WRC
- Oχι εύκολα προσβάσιμες ειδικές για τους θεατές στα καλά σημεία.
- Μη τέλεση μιας SUPER STAGE.
- Οι άστατες καιρικές συνθήκες
Επιγραμματικά να αναφέρω ότι οργανωτικά ο αγώνας ήταν πολύ καλός και ο συναγωνισμός υψηλού επιπέδου αλλά τελικά ισως δεν αρκούν αυτά μονό...
Πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι για πρώτη φορά άκουσα διαφήμιση αγώνα αυτοκινήτου σε γνωστό αθλητικό ραδιοσταθμό. Κατα την προσωπική μου άποψη κύριως παράγοντας ήταν οι άστατες καιρικές συνθήκες αλλά και η απουσία αυτοκινήτων επιπέδου wrc.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Κατα την προσωπική μου άποψη κύριως παράγοντας ήταν οι άστατες καιρικές συνθήκες αλλά και η απουσία αυτοκινήτων επιπέδου wrc.Δηλαδή οι Ελληνες θεατές είναι τόσο 'ψαγμένοι' που δεν τους φτάνουν οι τρελλαμένοι με τα S1600 αλλά θέλουν WRC...
(Υπενθυμίζω πως το ΕΛΠΑ/ΕΚΟ προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και άρα δεν επιτρέπεται η συμμετοχή WRC)
-
Κατα την ταπεινή μου γνώμη,δεν φταίνε τα wrc κλπ
απλά εκτός οτι στην Πάτρα απαγορευονται αφίσες(όπου!!!)πανώ κλπ,η πόλη
(τοπική αυτοδιοικηση,φορείς κλπ)αδιαφορούν για το θέμα μηχανοκίνητος αθλητισμός(οπως πέρσυ!!!!).
(Το μόνο που τους καιει ειναι η πίστα και αυτό πιστεψτε με δεν ξέρουν τι ειναι!!!! )
Απο την αλλη πρέπει να σημειώσουμε οτι ειναι λάθος να γίνεται το shakedown(πρόλογος του αγώνα!!) σε μέρος που δεν εχει προσβαση για θεατές(εκτός το οτι ειναι απαραδεκτο σαν κομμάτι-για τους αγωνιζόμενους),και δεν μπορούμε να θέλουμε(απαιτούμε???)κόσμο απο την πιο κοντινή μεγάλη πόλη τη στιγμη που η πιο κοντινή εταπ ειναι 60κμ απο αυτήν.
Ο καιρός ηταν πολύ κακός ειδικά το Σάββατο το πρωί(στην Πάτρα εβρεχε ως τις 11 το πρωί) (δεν ξεκινά ευκολα ετσι ο μη ψαγμένος).
Το κλεισιμο των ειδικών ηταν απαραδεκτο (αλλά πιστευτε με στα Καλάβρυτα στο τέλος δεν εφταιγε η οργάνωση).Το εχω ξαναγράψει οτι το να κλείνεις το δρόμο 3 και 4 κμ πριν ειναι σαν να λές δεν θέλω θεατές!!!!
Θεωρώ οτι η οργάνωση γενικά ηταν καλή(το φυλάδιο του αγώνα πολύ καλό-το δε τυπογραφικό λάθος ηταν εμφανέστατο δεν επρεπε να εχεις πτυχίο για να καταλάβεις οτι ηταν αντίθετα!!),η προβολή αρκετή απλά ο αγώνας εχασε(???) καποιες λεπτομέρειες πχ η φτέρη τη Κυριακή επρεπε να ειναι δύο φορές.ΥΓ.Τέλος,ελπίζω ο αγώνας να μην 'μετρά' για ένας γιατι τότε θα εχει 10 το πολύ ελληνικές(φτωχές)συμμετοχές.Τοσο ακριβά που εχουν γίνει τα πράγματα οι δύο ελλ.αγώνες ειναι κίνητρο!!!!!
-
S3 εγραψε:
Δεν υπηρχε αφισοκολληση πουθενα, τιποτα που να δηλωνει οτι 50 χλμ μακρια απο την Πατρα γινεται αγωνας.Η οργανωση σνομπαρισε την Πατρα,αφου δεν ειχε αφισες! (βεβαια αν ισχυει αυτο που λες Κουλη,τοτε ας κανανε μα αλλο τροπο διαφημιση στη Πατρα,π.χ. με αυτοκινουμενη αφισα,οπως διαφημιζουν τις ταινιες του σινεμα)
dimline εγραψε:
Κάνοντας ένα πρόχειρο γκάλοπ 2 μέρες πρίν ξεκινήσει ο αγώνας στους τυχαίους πελάτες που έμπαιναν στο κατάστημά μου εδώ στην Πάτρα για να δώ αν ήξεραν κάτι σχετικό μόνο 1 στους 30 !!! γνώριζε ότι θα γινόταν ο αγώνας μεθάυριο και περίπου 1 στους 10 απο αυτούς που γνώριζαν είχε την πρόθεση να πάει για παρακολούθηση του αγώνα!!!Απιστευτο ετσι!!!!???
Για αλλη μια φορα τα καταφεραμε στον τομεα προβολη!!!
Με τετοιου ειδους προβολη στον Νο 2 σημαντικοτητας αγωνα ραλλυ στην Ελλαδα,εχουνε ΠΑΤΗΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!!
Στα λογια καλοι ειμαστε,στις πραξεις......
Κολαμε αφισες στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ?????
ΔΕΝ κολαμε αφισες στην ΠΑΤΡΑ??(ισχυει αυτο που εγραψα παραπανω αν απαγορευοταν)
ΔΕΝ κολαμε αφισες στην ΑΘΗΝΑ??
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ DRAGSTER KAI TA παρεμφερη RWYB,οπως και οι αγωνες SUPERMOTARD,εχουν πολυ καλυτερο προμοσιον-διαφημιση!!!
Παιζουμε μονιμα και χανουμε!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....
Παμε για του χρονου....... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κατα την προσωπική μου άποψη κύριως παράγοντας ήταν οι άστατες καιρικές συνθήκες αλλά και η απουσία αυτοκινήτων επιπέδου wrc.
Δηλαδή οι Ελληνες θεατές είναι τόσο 'ψαγμένοι' που δεν τους φτάνουν οι τρελλαμένοι με τα S1600 αλλά θέλουν WRC...
(Υπενθυμίζω πως το ΕΛΠΑ/ΕΚΟ προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και άρα δεν επιτρέπεται η συμμετοχή WRC)
Θα γελάσω και εγώ μαζί με τον Νάσσο
Και για μένα θα ήταν πιο καλά τα WRC οδηγημένα από μεγάλους όμως οδηγούς και όχι από φραγκάτες χελώνες, αλλά όχι ότι δεν είδαμε θέαμα από τα 1600!
Και μέσα στο σπίτι τους να μπαίνει το rally δεν θα κάνουν τον κόπο να παρακολουθήσουν και στο στόμα τους θα μπούν χίλιες μύριες δικαιολογίες.Και αυτοί που λόγω γειτνίασης βρίσκονται στο βουνό, ακούς μονίμως την ίδια κουβέντα καραμέλα.
Τι να έρθουμε να δούμε αφού πρώτα έχουμε δει το Ακρόπολις!!!
Τελικά αρχίζω να φοβάμαι ότι το Ακρόπολις κάνει κακό στην ιστορία που λέγεται Ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου. -
Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου; ' Γιατί να φύγω από το σπίτι μου και να ρισκάρω να φάω βροχή κάνοντας 500+ χλμ για να ευχαριστηθώ αγώνα από την στιγμή που τα αξιοπρόσεκτα πληρώματα είναι 20- να μου φύγουν και 150+ ευρώ, να πάω να στηθώ 2 ώρες πριν το πρώτο αυτοκίνητο στο καλό κομμάτι και να κλείσω και δωμάτιο εκτός Αιγίου και............ ........αφού μπορώ να κάτσω σπίτι να μαθαίνω τι γίνεται από το rally.gr και την επόμενη εβδομάδα να δω και αγώνα στο seven...'
Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο συντελεί στο να είμαστε εμείς και εμείς στους αγώνες! Ούτως ή άλλως το δικό μας πάθος είναι ένα προϊόν που ανέκαθεν είχε την πιο φτηνή προώθηση! ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ και ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ
Ο λόγος όμως που τρέχω είναι η προσωπική μου ευχαρ'ιστηση και η ψυχική μου ηρεμία!
Αν είμαι καλός, αυτοί που με βλέπουν με ξέρουν (και τους ξέρω)! Να γίνω Βίσση όμως δεν το περιμένω! -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
..αφού μπορώ να κάτσω σπίτι να μαθαίνω τι γίνεται από το rally.gr και την επόμενη εβδομάδα να δω και αγώνα στο seven...Σχήμα λόγου είναι αυτό φαντάζομαι.
Όσα άρθρα κι αν διαβάσεις σε οποιοδήποτε site και όσες ώρες εκπομπή και να παρακολουθήσεις σε οποιοδήποτε κανάλι, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το να περνάνε τα αγωνιστικά μπροστά σου!!! -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου; ' Γιατί να φύγω από το σπίτι μου και να ρισκάρω να φάω βροχή κάνοντας 500+ χλμ για να ευχαριστηθώ αγώνα από την στιγμή που τα αξιοπρόσεκτα πληρώματα είναι 20- να μου φύγουν και 150+ ευρώ, να πάω να στηθώ 2 ώρες πριν το πρώτο αυτοκίνητο στο καλό κομμάτι και να κλείσω και δωμάτιο εκτός Αιγίου και............ ........αφού μπορώ να κάτσω σπίτι να μαθαίνω τι γίνεται από το rally.gr και την επόμενη εβδομάδα να δω και αγώνα στο seven...'
Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο συντελεί στο να είμαστε εμείς και εμείς στους αγώνες! Ούτως ή άλλως το δικό μας πάθος είναι ένα προϊόν που ανέκαθεν είχε την πιο φτηνή προώθηση! ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ και ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ
Ο λόγος όμως που τρέχω είναι η προσωπική μου ευχαρ'ιστηση και η ψυχική μου ηρεμία!
Αν είμαι καλός, αυτοί που με βλέπουν με ξέρουν (και τους ξέρω)! Να γίνω Βίσση όμως δεν το περιμένω!Καλά ας πήγαιναν για μία μέρα και την διαμονή ας την άφηναν για άλλοτε, αλλά ούτε αυτό γίνεται.
Και να ξέρετε κάτι εσείς οι νεώτεροι.Όταν εγώ άρχισα να πηγαίνω στους αγώνες πρίν 25+ χρόνια οι πληροφορίες για το τι και πως ήταν πράγμα ανύπαρκτο.
Ούτε internet υπήρχε ούτε και τα περιοδικά έβαζαν κάτι για να σου ανοίξουν τα μάτια.
Μέχρι και την τροχαία είχα πάρει τηλέφωνο για να τσεκάρω ότι θα γινόταν αγώνας, άσε τα τηλέφωνα σε γνωστούς του χώρου, γιατί εγώ δεν ήμουνα και από την Αθήνα για να τα βρίσκω εύκολα αυτά.Ασε και το οδικό δίκτυο της εποχής που ήταν άθλιο και το να πας σε ένα αγώνα ήταν πραγματικά περιπέτεια.Και όμως εγώ πήγαινα γιατί μου άρεσε και το αγάπαγα αυτό που έκανα.
Τώρα οι πληροφορίες σε σχέση με τότε είναι τεράστιες.Και οι ανέσεις για να κάνεις αυτά τα μικρά ταξίδια πολλές.
Το ίδιο και οι δικαιολογίες για αυτούς που δεν πάνε. -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Αν είμαι καλός, αυτοί που με βλέπουν με ξέρουν (και τους ξέρω)! Να γίνω Βίσση όμως δεν το περιμένω!Epikindini i genikeusi, sto Kentauros ipirxan para polloi stin eksedra. Poli apla profanws sto EKO xathike i megaliteri agora pou einai i Patra. Ennoeitai pws se kathe agwna oi ntopioi einai i pliopsifia twn theatwn k ara stin Patra eprepe na dothei baros sti proothisi k se teliki analisi eprepe na ginei i ekkinhsh k termatismos. Aneksartita an noiazetai i topiki autodioikisi i oxi.
sorry gia ta greeklish
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Aneksartita an noiazetai i topiki autodioikisi i oxi.Αυτό δυστυχώς δεν μπορείς να το παραβλέψεις... αγώνας χωρίς υποστήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει μέλλον...
-
Eksartatai pws orizeis tin ipostiriksi. De nomizw oti pote kapoios dimarxos tha kanei ti zwi mauri se topiki lesxi gia eunnoitous logous ektos an i topiki lesxi kanei kati POLI lathos.
An twra pali thes o dimarxos na balei to xeri sti tsepi, tote pigaine stin Kimi
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Eksartatai pws orizeis tin ipostiriksi. De nomizw oti pote kapoios dimarxos tha kanei ti zwi mauri se topiki lesxi gia eunnoitous logous ektos an i topiki lesxi kanei kati POLI lathos.Μην ορκίζεσαι... δεν ήταν και λίγοι οι αφιλόξενοι Δήμοι στο παρελθόν...
RALLY EKO.