-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
o Montoya protima na xtypa tous odhgous me to autokinhto toy
Μήπως ήθελες να πεις ο ΜΣ; Αυτός έχει ιστορικό χτυπημάτων των αντιπάλων με το αυτοκίνητό του...
Όταν έγραφες αυτά θα πρέπει να ήσουν σίγουρος ότι κάποιος άλλος θα σου έλεγε γι'αυτό
Πλάκα πλάκα όταν οι Γερμανοί τσουγκράνε τις μπίρες τους δε λένε 'γεια μας', αλλά 'Prost'!!
Κάτι ξέρουν κι αυτοί!! -
Γιατί το έκανε ο Senna αυτό...
Προφανώς για να κερδίσει και να πάρει το πρωτάθλημα! Μήπως ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?(πες μου αν είναι γιατί δεν ξέρω και πολλά από αυτή την φάση )
Ο Σέννα δεν το έκανε παίδες, ανοίχτε τα ματάκια και δείτε το βίντεο!! Άλλωστε η σύγκρουση αυτή του ΣΤΕΡΗΣΕ το πρωτάθλημα!!
Ο Σέννα το έκανε την ΕΠΟΜΕΝΗ χρονιά, και πήρε το αίμα του πίσω... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Προφανώς για να κερδίσει και να πάρει το πρωτάθλημα! Μήπως ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?(πες μου αν είναι γιατί δεν ξέρω και πολλά από αυτή την φάση )
Ο Σέννα δεν το έκανε παίδες, ανοίχτε τα ματάκια και δείτε το βίντεο!! Άλλωστε η σύγκρουση αυτή του ΣΤΕΡΗΣΕ το πρωτάθλημα!!
Ο Σέννα το έκανε την ΕΠΟΜΕΝΗ χρονιά, και πήρε το αίμα του πίσω...Με πρόλαβες.
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
O Montoya (που λέει για τον ΜΣ) δεν ήταν αυτός που λίγο ήθελε να πλακώσει τον δημοσιογράφο που το χτύπησε με τη κάμερα ενώ τον συγκρατούσε η γυναίκα του?
εκτος πιστας,αν θυμαμαι καλα..
ενω ο σουμι το εκανε εντος πιστας και σε ωρα αγωνα σε συναδελφο,ουτε καν σε καμεραμαν.
αλλωστε ολοι δικαιουνται καποιες ιδιωτικες στιγμες.
μην τρελενεστε καθε φορα που καποιος κριτικαρει τον αγαπημενο σας και γραφετε ασχετα σχολια.αν υπαρχει κατι σχετικο γραψτε το..
αποψη μουπου διακρίνεις αυτή τη τρέλα? Η ουσία είναι πως ο Μοντόγια δε μπορεί να αποδείξει αυτό που λέει οπότε δε μου λέει τίποτα
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Ελάτε τώρα, δεν έγινε και τίποτα! Πλάκα έκανε ο Σουμάχερ για 'να διασκεδάσει' πάνω στον εκνευρισμό του. Αλλά και ο Μοντόγια είναι παρεξηγημένος συχνά γι'αυτό μιλάει έτσι...Και εγώ αυτό πιστεύω και ας μην χωνεύω τον schumi....
-
Ρε παιδιά, να του χώσουμε ό,τι θέλετε του ΜΣ, πρώτος εγώ κιόλας!! (ειδικά για το ιστορικό στρατηγικά εσκεμμένων συγκρούσεων...)Όμως το να λέμε για την 'φάπα'(;;;; ) που έριξε στον Σάτο είναι υπερβολή!!!
Στο παρελθόν έχουν παιχτεί κλωτσοπατινάδες (Χόκενχαϊμ) και ΔΙΚΑΙΩΣ!!!
**Επίσης **δικαίως καταδικάζονται όμως!!Αλλά η 'φάπα' είναι 'μη φάπα'!!! Πιο πολύ είναι ένδειξη αποδοκιμασίας, αμφιβάλλω αν ο Σάτο το ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΝ!!! Έχετε φορέσει κράνος να δείτε πόσο νιώθεις 3 δάχτυλα να σου πέφτουν με όση ταχύτητα;;
Προσωπικά μου φάνηκε σαν να... ΑΣΤΟΧΗΣΕ, και με εξέπληξε που δεν επανήλθε με άμπερκατ!!!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ο Σέννα το έκανε την ΕΠΟΜΕΝΗ χρονιά, και πήρε το αίμα του πίσω...O ΣΕΝΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Ο ΠΡΟΣΤ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ, Ο ΣΕΝΝΑ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΠΙΤΣ, ΑΛΛΑΞΕ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΟΙ Α Γ Ω Ν Ο Δ Ι Κ Ε Σ (τα λαμογια του προστ δλδ) ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Μη λεμε ο,τι θεμε τωρα
ΥΓ αυτο που εκανε την επομενη χρονια εννοειται το επιδοκοιμαζω, αλλα ειναι ετη φωτος μακρυα απο αυτα που εχει κανει ο Μιχαλιος. Ε μην τρελαθουμε κιολας
Bruce, σε βρίσκω πολύ trigger happy!!!
Δε λέω ό,τι θέλω, λέω (και μάλιστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ) πως την ΕΠΟΜΕΝΗ χρονιά πήρε το αίμα του πίσω και πως την χρονιά της φωτό η σύγκρουση του ΣΤΕΡΗΣΕ το πρωτάθλημα!!! -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ο Σέννα το έκανε την ΕΠΟΜΕΝΗ χρονιά, και πήρε το αίμα του πίσω...O ΣΕΝΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Ο ΠΡΟΣΤ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ, Ο ΣΕΝΝΑ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΠΙΤΣ, ΑΛΛΑΞΕ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΟΙ Α Γ Ω Ν Ο Δ Ι Κ Ε Σ (τα λαμογια του προστ δλδ) ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Μη λεμε ο,τι θεμε τωρα
ΥΓ αυτο που εκανε την επομενη χρονια εννοειται το επιδοκοιμαζω, αλλα ειναι ετη φωτος μακρυα απο αυτα που εχει κανει ο Μιχαλιος. Ε μην τρελαθουμε κιολας
Αναγνωρίζω ότι ο Σούμι έχει ''φουσκομένο'' ποινικό μητρώο απλά έβαλα και την φάση Σέννα-Πρόστ πιο πολύ για πλάκα μιας και ταίριαζε με αυτό που συζυτούσαμε εκείνη την στιγμή, γι'αυτό αν είδες είχα βάλει δίπλα και αυτό -->
Αμέσως οι του Σέννα αρπάζεστε, πω πω βρε παιδί μου ούτε να σας μίλήσει δεν μπορεί κανείς μερικές φορές -
πω πω βρε παιδί μου ούτε να σας μίλήσει δεν μπορεί κανείς μερικές φορέςΕιναι σοβαρο forum εδω οχι αστεια
-
Αναγνωρίζω ότι ο Σούμι έχει ''φουσκομένο'' ποινικό μητρώο απλά έβαλα και την φάση Σέννα-Πρόστ πιο πολύ για πλάκα μιας και ταίριαζε με αυτό που συζυτούσαμε εκείνη την στιγμή, γι'αυτό αν είδες είχα βάλει δίπλα και αυτό -->
Αμέσως οι του Σέννα αρπάζεστε, πω πω βρε παιδί μου ούτε να σας μίλήσει δεν μπορεί κανείς μερικές φορέςΣτο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί...
Όταν λοιπόν βάζεις τη στιγμή που ο κύριος καθηγητής δίδαξε στον Σένα και ενέπνευσε αργότερα και τον Σούμι (ο οποίος πήρε μόνο 1στα2 ) και λες και το παρακάτω:Γιατί το έκανε ο Senna αυτό...
τότε να θεωρείς πως και πάλι καλά τη γλίτωσες!!
-
Αμέσως οι του Σέννα αρπάζεστε, πω πω βρε παιδί μου ούτε να σας μίλήσει δεν μπορεί κανείς μερικές φορέςΣτο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί...
Όταν λοιπόν βάζεις τη στιγμή που ο κύριος καθηγητής δίδαξε στον Σένα και ενέπνευσε αργότερα και τον Σούμι (ο οποίος πήρε μόνο 1στα2 ) και λες και το παρακάτω:Γιατί το έκανε ο Senna αυτό...
τότε να θεωρείς πως και πάλι καλά τη γλίτωσες!!
Όσο για αυτό που έγραψα, την φάση την έχω σε βίντεο, την κατάληξη του πρωταθλήματος την ξέρω, έχω δει και δηλώσεις απο press conference αλλά ρώτησα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ξέρω σχετικά με την πολυσυζητημένη αυτή φάση
ο οποίος πήρε μόνο 1στα2 )
-
Dηλαδή για να το κατανοήσω.
Είπε ο Μοντόγια: Γιατί δεν τιμωρείται ο ΜΣουμαχερ για τη 'φάπα'στο ΣΑΤΟ ?
Ρε το μαρτυριάρη τον κομπλεξάρα!!!!Μιλάμε για ωριμότητα 6χρονου.
Που έχει κάνει τν πατάτα του - του ζητάς το λόγο - και σου λέει .....κι ο γιωργάκης κι η τασία ...και γιατί μόνο εμένα.....
Καλά πρόκειται για φοβερό τύπο.......
Εχει παιδιά; πω πω τα κακόμοιρα.... -
και το ωραίο είναι ότι δε μπορεί να αποδείξει τίποτα από όσα είπε
-
Εχετε δει το video που ο Montoya βριζει ασχημα εναν τυπο με βιντεοκαμερα απο ενα καναλι, που τον χτυπησε καταλαθος στο pit-lane?? Καλα...το παληκαρι βριζει απιστευτα με την Κονι διπλα του, εξω απο τη Ferrari στο Paddock!
Πως μπορω να το ανεβασω καπου να το δουν αυτοι που δεν το εχουν δει, για να μαθουν τι σημαινει Montoya;
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Εχετε δει το video που ο Montoya βριζει ασχημα εναν τυπο με βιντεοκαμερα απο ενα καναλι, που τον χτυπησε καταλαθος στο pit-lane?? Καλα...το παληκαρι βριζει απιστευτα με την Κονι διπλα του, εξω απο τη Ferrari στο Paddock!Πως μπορω να το ανεβασω καπου να το δουν αυτοι που δεν το εχουν δει, για να μαθουν τι σημαινει Montoya;
-
Το εκανα upload στο pathfinder μου...
http://briefcase.pathfinder.gr/file/alexiadis1979/39923/479584
enjoy...
-
Σαν πολυ δεν παρατραβηξε ενα ανουσιο thread???
-
βρήκα ένα καταπληκτικό video Που ο Μοντόγια βρίζει τον Κίμι ενώ τον προσπερνά.......
από το Σπα 2002... 3 ή 4ος γύρος...ο Κιμι πάει στα χόρτα... -
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
βρήκα ένα καταπληκτικό video Που ο Μοντόγια βρίζει τον Κίμι ενώ τον προσπερνά.......
από το Σπα 2002... 3 ή 4ος γύρος...ο Κιμι πάει στα χόρτα...Και τι περιμένεις? ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ
-
παλιο παλιο ο μοντυ ειναι σε εξαλλη κατασταση και φωναζει στον ασυρματο 'fing fing Raikkonen,what a f***ing idiot'!!Απο το σπα 2002.Αν μπορεσω θα το ανεβασω ή αν μπορει ο pptsmps
O χαρακτήρας του οδηγού αγώνων Μοντόγια