-
Ουι,ουι,ουι..............πρόβλημααααααααααααααα
Οι ειδικοί ν'απαντήσουν και σύντομαααα......μάστοραααααααααααααα....
Το φυγοκεντρικό δεν γύριζε καλά μετά την τελευταία βόλτα.Το άνοιξα για να το καθαρίσω αλλά δεν θέλει μόνο καθάρισμα... Έχει σπάσει το ένα απο τα τρια ταμπουράκια που έχει και έσπασε και την ασφάλεια που έχει απο πάνω.Η ερώτηση που έχω είναι .....αλλάζω και τα τρία ταμπουράκια ή παίρνω το ένα ????? Γιατι έσπασε το ένα και μάλιστα στη βάση που το κρατάει ????Μήπως ήταν η ώρα του ή κοιτάω και κάτι άλλο ?????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ουι,ουι,ουι..............πρόβλημαααααααααααααααΟι ειδικοί ν'απαντήσουν και σύντομαααα......μάστοραααααααααααααα....
Το φυγοκεντρικό δεν γύριζε καλά μετά την τελευταία βόλτα.Το άνοιξα για να το καθαρίσω αλλά δεν θέλει μόνο καθάρισμα... Έχει σπάσει το ένα απο τα τρια ταμπουράκια που έχει και έσπασε και την ασφάλεια που έχει απο πάνω.Η ερώτηση που έχω είναι .....αλλάζω και τα τρία ταμπουράκια ή παίρνω το ένα ????? Γιατι έσπασε το ένα και μάλιστα στη βάση που το κρατάει ????Μήπως ήταν η ώρα του ή κοιτάω και κάτι άλλο ?????
Φιλε μου περαστικα αλλα μην ανησυχεις.θα λυθει
Λογικα απ'οσα περιγραφεις πρεπει να ειναι οτι εφυγε η ασφαλεια που συγκρατει το ταμπουρακι στο πιατο του φυγοκεντρικου πανω σε ενα μικρο κυλινδρο με αποτελεσμα να παιζει κα να βρισκει ολη την ωρα που εσυ ησουν μεσα στην πιστα .Η λυση τωρα,πρωτα τσεκαρε αν σε αυτο στο κυλινδρακι η εγκοπη που εχει ειναι οκ και δες και την ασφαλεια σε τι κατασταση ειναι(εννοειται οτι θα την αλλαξεις) και δευτερον κανονικα επρεπε να υπαρχει και μια ροδελα καπου εκει ,που ειναι?.Τσεκαρε και το ελατηριο για καλο και για κακο σε τι κατασταση ειναι.
Αντε ασθενη μου,ελπιζω να βοηθησα και να βρεις και την λυση.
-
χμ... τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, ισως θα ειναι σωστο να παρεις και τα 3 μαζι.. Σιγουρα το καινουργιο θα εχει περισσοτερο 'ψωμι' απο τα υπολοιπα... Νομιζω οτι και στις οδηγιες λεει να τα αλλαζεις μαζι ολα.
Γιαννη, υπαρχει χωρος οταν επιστρεψεις ελλαδα να φερεις και ενα tillet t8 μαζι σου??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χμ... τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, ισως θα ειναι σωστο να παρεις και τα 3 μαζι.. Σιγουρα το καινουργιο θα εχει περισσοτερο 'ψωμι' απο τα υπολοιπα... Νομιζω οτι και στις οδηγιες λεει να τα αλλαζεις μαζι ολα.Γιαννη, υπαρχει χωρος οταν επιστρεψεις ελλαδα να φερεις και ενα tillet t8 μαζι σου??
Μην τα λες αυτα in public γιατι βλεπω να γινομαι μεταφορικη εταιρια στο τελος
Αμα κανεις υπομονη μεχρι τον Δεκεμβριο που ερχομαι,γιατι οχι.Απο που λες να το παρεις? -
δεν ειναι αμεση η αναγκη, οποτε μπορω να περιμενω..
απο kkc λεω...Μου φαινεται θα πρεπει να ψαξω να βρω τις εποξικες και τα υλικα να του κανω μια ενισχυση, γιατι θα αρχισει να τα φτυνει εντελως!
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
χμ... τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, ισως θα ειναι σωστο να παρεις και τα 3 μαζι.. Σιγουρα το καινουργιο θα εχει περισσοτερο 'ψωμι' απο τα υπολοιπα... Νομιζω οτι και στις οδηγιες λεει να τα αλλαζεις μαζι ολα.
Γιαννη, υπαρχει χωρος οταν επιστρεψεις ελλαδα να φερεις και ενα tillet t8 μαζι σου??
Μην τα λες αυτα in public γιατι βλεπω να γινομαι μεταφορικη εταιρια στο τελος
Αμα κανεις υπομονη μεχρι τον Δεκεμβριο που ερχομαι,γιατι οχι.Απο που λες να το παρεις?ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννη έχω και εγώ μερικά πράγματα που θέλω.....Άστο ρε φοιτηταρά ............κάνε καλά την δουλειά σου εκεί και γύρνα γρήγορα.....
Αφού είσαι επιστήμονας με τις κόλλες και της ρυτίδες εεεεεεεεεεεεεεε της .....ρυτίνες, ενίσχυσέ το εκεί που πονάει και είσαι εντάξει..............δεν ξέρω μόνο αν η θερμοκρασία αυτή την εποχή αν είναι καλή........ Το δικό μου παντως, που βρίσκει πολύ συχνά κάτω,είναι απίθανης αντοχής,ελαφρώνει κιόλας σιγά - σιγά.......
Ιατρικό ανακοινωθέν..............και τα τρία ταμπουράκια έχουν κάνει τις τρύπες που μπαίνουν στα αξονάκια ................οβάλ απο την πολύωρη χρήση.... Έτσι κάποιο κουράστηκε και βαρέθηκε να μείνει στη θέση του.Να ένα ακόμη σημείο που θα κοιτάζω στο μέλλον για φθορά.Θα αγοράσω και τα τρία βέβαια και το κιτ που έχει η ROTAX με ελατήρια, ασφάλειες,ροδέλες και πλαστικες 'ροδέλες'.Με έρευνα μέσω δικτύου και τηλεφωνήματα σε γνωστούς προέκυψε ότι η αγορά θα γίνει απο Ελλάδα.Θα μου ερχόντουσαν τα ιδια χρήματα και μάλιστα ταμπουράκια ο KKC δεν είχε τώρα, οπότε αύριο μεθαύριο θα τα έχω..........έρχονται και λάστιχαααααααααααααα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ για πρώτη φορά θα κάνω με καινούργια λάστιχα........... τα άλλα μου τα 'έφαγαν' κάτι καλόπαιδα..........έχετε χάρη που σας αγαπάω....
-
ενδιαφερον!!
Δε γραφεις καμμια πληροφορια παραπανω για τα λαστιχα, τις πηγες και ολα αυτα??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενδιαφερον!!Δε γραφεις καμμια πληροφορια παραπανω για τα λαστιχα, τις πηγες και ολα αυτα??
Γνωστός,γνωστού νταλικιέρης που ταξιδεύει Αγγλία,πήρε 3-4 τετράδες YGK's προς 110-120 € την τετράδα................είναι καθ'οδόν και αμα τι παραλαβή θα ενημερώσω για την κατάστασή τους και την ποιότητά τους.Αν εχουμε βρεί τέτοια πηγή ακούγεται καλό.
Γίνονται προσπάθειες να δικτυωθούμε όσο γίνεται κυρίως με τα λάστιχα.. -
.... και τα ανταλλακτικα??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.... και τα ανταλλακτικα??Μου τα έφερα ο φίλος χθές.Πήγε επίσκεψη στον Γαλάτση και μου τα πήρε.... Τελικά σε σχέση με τα χρησιμοποιημένα φαίνεται πως ήταν απαραίτητη η αντικατάστασή τους.Τα βάζω επάνω και είμαι έτοιμος.....
Τελικά σαν τιμή μου ήρθαν τα ίδια όσο να τα έπαιρνα απο την Αγγλία.Έκανα την εικονική παραγγελία και ήταν η ίδια τιμή,όταν βάζεις και τα μεταφορικά και τον φόρο.. -
Ενδιαφερον αυτο!
Ειπαμε, η αγγλια συμφερει μονο αν παραγγειλεις πολλα πραγματα απ εξω (π.χ. 2 τετραδες λαστιχα + 1 καθισμα + ανταλλακτικα για να βρισκονται), οπου τα μεταφορικα μενουν στανταρ γιατι χρεωνεσαι το πακετο και το γεμιζεις με οτι θες μεσα!
Σκεφτομαι καποια στιγμη να το κανω, αλλα ετσι οπως παω εγω θα θελω μια τετραδα λαστιχα στον ... 1 χρονο, οποτε το σκεφτομαι! Η αληθεια ειναι - παντως - πως οταν βλεπεις ολα αυτα τα ανταλλακτικα, θες να αρχισεις να ψωνιζεις λες και το μοτερ σου παει ολοταχως για γενικο re-built!!!
Για να επανελθουμε στα του συνεργειου, εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα συντηρηση, το μοτερ εχει βαλει αισιως 4,5 ωρες λειτουργιας και αυτο που θελω να κανω, οπως εχω γραψει ειναι λυσιμο του μοτερ απο το καρτ, γενικος καθαρισμος σασσι - μοτερ και το σερβις των 2 ωρων του μοτερ!
Πιστευω πως το Σαββατο θα μπορεσω να ασχοληθω, ωστε να ειμαστε ετοιμοι για την αλλη εβδομαδα!!
-
Ναι,ναι για την άλλη βδομάδα ακούγεται καλά ..................θα μου άρεσε μια Αγ.Μαρίνα......αν είμαστε καλά το κανονίζουμε.
-
εγω παντως το εχω δηλωσει: επομενη εξορμηση παω Αγια Μαρινα. Συνεπως, υστερα απο τον καθαρισμο καμπανας και λοιπων εξαρτηματων, το σεταπ θα γινει για την πιστα εκει!
(και για να μην τρελλαινομαστε, οταν λεμε σεταπ, εννοουμε γραναζια! Α! και για τους φιλους που μας βλεπουν απο αγγλια, ισως να ζιγκλερωθουμε!)
-
Συμφωνα με το karting.gr εχει αγωνα την κυριακη στο καρτοδρομο...
Περισσοτερες πληροφοριες ξερουμε? ωρες - περιπου?? Στο site, εχει μονο σκαναρισμενη την αφισσα...
μαλλον με βλεπω να πηγαινω για καμμια ματια!
-
Xαθήκαμε! Αν μπορέσω θέλω να πάω αύριο στο Καρτοντρόμο για συντήρηση καθώς το έχω παρατήσει το καρτάκι και είναι κρίμα...
-
εγω την κυριακη πεταχτηκα μεχρι αφιδνες, αλλα προλαβα μονο τον 3 τελικο της ημερας (το τελειωμα, δηλαδη)...
'οντως χαθηκαμε, αλλα εχουν προκυψει αλλες δουλειες...
Αυτο το σ/κ δεν προβλεπεται δραστηριοτητα - βλεπε εκδρομη, οποτε παμε για το επομενο...Εγω ακομα να κανω τον καθαρισμο και το σερβις..
-
Νεκρή περίοδος μου φαίνεται............κάτι ο καιρός κάτι οι υποχρεώσεις και εγω μια απο τα ίδια........................δεν έχω δέσει ακόμη τίποτε απο τα ανταλλακτικά.............. 'γύρισα' μόνο τα λάστιχα για να κρατήσουν μέχρι να έρθουν τα καινούργια........
Που θα πάει ..................θα βρεθούμε.....
-
Ενω σκεπτόμουν να παώ για καρτάκι, το άλλο ΣΚ,προσγειώθηκα και συμβιβάστικα με ............service για το Αττικό..........άλλη παρέα αυτή
-
H ζωή είναι ωραία...
Εχθές, από τις 12, ανέβηκα στο Kartodromo. Το καρτάκι ήταν παρατημένο, σε άθλια κατάσταση. Μου πήρε 2 ώρες να το συμμαζέψω. Η μίζα τελικά δούλεψε άψογα με μπαταρία της πίστας. Ξέρετε που μπορώ να βρω καινούρια 12V, 7.2Α;
Προς το απογευματάκι μαζεύτηκε κόσμος (7-8 καρτ). Είχα και τη 'στιγμή' μου περνώντας 2 καρτ στην είσοδο της παρατεταμένης δεξιάς...
Το μοτέρ αργοπεθαίνει ( ), η μετάδοση ψόφησε ( ) και τα λάστιχα δεν λένε να τελειώσουν για να βάλω MG ( ).
Η ζωή παραμένει ωραία...
-
Χμ... Ο αντιπροσωπος του μοτερ σου, δεν εχει μπαταριες να μπορει να σε προμηθευσει?
Διαφορετικα δοκιμασε γερμανο!Για κανε απολογισμο... τι επαθες τελικα ??
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ