-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
για το πώς είναι τα δωμάτια θα μας πεί ο πατέρας DAP που έχει πείρα (έχει μείνει εκεί), εγώ μπορώ να μιλήσω για το φαγητό γιατι αρκετές φορές έχουμε φύγει απο Βόλο με παρέα να πάμε για φαγητό εκεί...οι ντόπιοι κάτι περισσότερο ξέρουν.
αλήθεια θα πάει κάποιος πιο νωρίς; πατέραααααααα....θα πάς να κάνεις την μοιρασιά πάλι;Αν ερχομουν μονος με τη στεφανωσον ,ηταν σιγουρο πως θα'μουν εκει απο τις 11 το πρωϊ. Ενας ομως απο το fan club που με συνοδευει θα σχολασει στις τρεις και ετσι θα αργησω καπως. Απο καποιους παντως θα παω νωριτερα και ετσι οταν δειτε καποιον να φωναζει 'Εισαι ο και λεγεσαι' θελω αμεση απαντηση.
Απο φαγητο να πω την αληθεια δεν θυμαμαι αν εφαγα εκει (καταραμενο Αλτσχαϊμερ) αλλα τα δωματια ειναι καθαρα ,ευρυχωρα και οι μπαλκονοπορτες βλεπουν σε δεντρα!!!!!Αυτα.
Α ναι, για οποιον τα χρειαζεται,τα τηλεφωνα του ξενοδοχειου ειναι 24280 - 96426 και 96414. -
Οσοι κλείνετε παραπάνω από 1 δωμάτιο καλό είναι να το αναφέρετε στην κράτηση (π.χ. 4Τ Φόρουμ 2 δωματια) και να το επιβεβαιώνετε με τον ξενοδόχο!
-
καλα, λοιπον εγω το ξαναγραφω, ΔΕΝ εχω alpha web banking και ΔΕΝ εχω χρονο να παω να κανω καταθεση. Αν ΔΕΝ γινεται να μου κρατηθει το δωματιο, να μου πειτε μη ξεκινησω τσαμπα!
that's all folks!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλα, λοιπον εγω το ξαναγραφω, ΔΕΝ εχω alpha web banking και ΔΕΝ εχω χρονο να παω να κανω καταθεση. Αν ΔΕΝ γινεται να μου κρατηθει το δωματιο, να μου πειτε μη ξεκινησω τσαμπα!that's all folks!
- Αν έχεις web banking άλλης τράπεζας γίνεται μεταφορά
- Κάποιος φίλος/γνωστός να κάνει την αγγαρεία
- Κάποιος άλλος να έχει web banking και τα δίνεις στα Χάνια
- αυτό:
Τριαντάφυλλε θα έρθεις μόνος?
Εαν ναι, συνεννοήσου με ποιον θα μείνεις ώστε να καταθέσει αυτός, το ποσό
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλα, λοιπον εγω το ξαναγραφω, ΔΕΝ εχω alpha web banking και ΔΕΝ εχω χρονο να παω να κανω καταθεση. Αν ΔΕΝ γινεται να μου κρατηθει το δωματιο, να μου πειτε μη ξεκινησω τσαμπα!that's all folks!
Ρε συ Αόρατε...πάρε ένα τηλέφωνο τον άνθρωπο και κάνε την κράτηση χωρίς να στείλεις τα λεφτά!Elementary my dear Watson!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
καλα, λοιπον εγω το ξαναγραφω, ΔΕΝ εχω alpha web banking και ΔΕΝ εχω χρονο να παω να κανω καταθεση. Αν ΔΕΝ γινεται να μου κρατηθει το δωματιο, να μου πειτε μη ξεκινησω τσαμπα!
that's all folks!
Ρε συ Αόρατε...πάρε ένα τηλέφωνο τον άνθρωπο και κάνε την κράτηση χωρίς να στείλεις τα λεφτά!Elementary my dear Watson!
... ουτε τηλεφωνο εχω!!
(εσυ, δηλαδη, τι πεταγεσαι???)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
that's all folks!
... ουτε τηλεφωνο εχω!!
Σε σπηλια μενεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
that's all folks!
... ουτε τηλεφωνο εχω!!
Σε σπηλια μενεις;
...μη μου πεις!!! γειτονας???
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
that's all folks!
... ουτε τηλεφωνο εχω!!
Σε σπηλια μενεις;
...μη μου πεις!!! γειτονας???
Καλοοοοο!!!!
να μαθω να μην πεταγομαι !!
-
παιδιά χαλαρώστε μην το τρελλάνουμε τον άνθρωπο. έχω ζητήσει ήδη εχτρα 3 δωμάτια και περιμένω να μου απαντήσει.μην αρχίσει ο καθένας και παίρνει τηλέφωνο γιατι θα μπερδευτούμε...
η αρχική κράτηση έχει γίνει στο όνομα μου και σήμερα του έστειλα και φαξ για το ποίοι είμαστε που πάμε, τι θέλουμε καθώς και οτι θ'αρχίσει να λαμβάνει προκαταβολές απο σήμερα με την αιτιολογία 4 Τροχοί Forum... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορείτε να καταθέτε χρήματα ειναι ο
Alpha Bank - 210 0021 01139325 στο όνομα Σταμάτης Ζήσης.
Σαν αιτιολογία μπορείτε να γράφερε 4Τροχοι Forum.Το κόστος είναι 35 Ευρώ το δίκλινο δωμάτιο, την βραδυά.
Κατάθεσε κανεις άλλος λεφτά?
Εστειλα την μανα μου σημερα να κανει την καταθεση και τις ειπε ο υπαλληλος οτι κατι λαθος ειναι στον λογαριασμο. Δεν τις εξηγησαν ακριβως που ειναι το προβλημα. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορείτε να καταθέτε χρήματα ειναι ο
Alpha Bank - 210 0021 01139325 στο όνομα Σταμάτης Ζήσης.
Σαν αιτιολογία μπορείτε να γράφερε 4Τροχοι Forum.Το κόστος είναι 35 Ευρώ το δίκλινο δωμάτιο, την βραδυά.
Κατάθεσε κανεις άλλος λεφτά?
Εστειλα την μανα μου σημερα να κανει την καταθεση και τις ειπε ο υπαλληλος οτι κατι λαθος ειναι στον λογαριασμο. Δεν τις εξηγησαν ακριβως που ειναι το προβλημα.Συνονόματε τέικ ε λούκ ετ δις
παιδιά χίλια συγνώμη...ο αριθμός όντως είναι λάθος.
ο σωστός είναι Alpha Bank - 310 0021 01139325 στο όνομα Σταμάτης Ζήσης.
τι να κάνουμε δεν τα καταλαβαίνω και καλά τα βουλιώτικα τηλεφωνικώς (χωρίς παρεξήγηση) -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Συνονόματε τέικ ε λούκ ετ δις
παιδιά χίλια συγνώμη...ο αριθμός όντως είναι λάθος.
ο σωστός είναι Alpha Bank - 310 0021 01139325 στο όνομα Σταμάτης Ζήσης.
τι να κάνουμε δεν τα καταλαβαίνω και καλά τα βουλιώτικα τηλεφωνικώς (χωρίς παρεξήγηση)Θενκ γιου συνονοματε
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
that's all folks!
... ουτε τηλεφωνο εχω!!
ΨΙΤ! Κύριος! Μόνος θα έρθεις λέμε?
-
[quote='kouk']Χωρίς Κράτηση
- Calibrator/salomeΗλίας/Μαίρη
- sfrag Σταύρος
- TakisBΤάκης
- HUNTERΑντρέας
- sakinenΣάκης
- TGD Θέμης
7.Coyot
8.Demetriades
Με Κράτηση
9. CLIO-V6 2 άτομα / 1 δίκλινοΒαγγέλης
10. KrusensternΣπύρος
11. OPTERIOS!!!
12. ΒΑΣΙΛΗΣΒασίλης
13. cavallino 2 άτομα/1 δίκλινοΜάνος
14. syeleΣτέλιος
15. kamil Ρένα
16. tsilis 2 άτομα / 1 δίκλινο Νίκος
17. chrmes 2 άτομα / 1 δίκλινοΧρήστος
18. tsardaklis 2 άτομα / 1 δίκλινοΣτέλιος
19. ANGEL13 4 άτομα/2 δίκλιναΑγγελος
20. DAP 5 άτομα/3 δίκλιναΔημήτρης
21. 224.v 2 άτομα / δίκλινο Θρασύβουλος
22. kouk 2 άτομα/1 δίκλινoΝίκος
23. popolaros 1/2
24. Euripides 3 άτομα / 1 δίκλινοΕυριπίδης
25. Skag 2 άτομα / 1 δίκλινοΚώστας
26. tazz 2 άτομα / 1 δίκλινοΤάσος
27. tm 2 άτομα / 1 δίκλινοΤριαντάφυλλος
28. nass 2 άτομα / 1 δίκλινοΝάσος
29. taurus 2 άτομα / 1 δίκλινοΔημήτρης
30. Δημήτριος 1/2Δημήτρης
31. hrdoukas 4 άτομα / 2 δίκλινοΧρήστος
32. Pai Mei 4 άτομα / 2 δίκλινα
33. katerina kaperoniΚατερίνα
34. n_olympios 2 άτομα / 1 δίκλινοΝίκος
35. Coyot 1 άτομο / 0,5 δίκλινο28 δίκλινα
-
Διπλό.....
-
Σκέφτηκα στα καρτελλάκια εκτός απο το σηματάκι και το nickname μας να γράψω και το μικρό μας όνομα.Αν λοιπόν συμφωνήτε παρακαλώ να το γράψετε εδω ή με pm για να το συπληρώσω. Οι γνωστοί- γνωστοί εξαιρούνται........
Κάτι δύσκολα του τύπου 'ΒΑΣΙΛΗΣ' δεν θέλουν διευκρίνηση ποιό είναι το όνομα.....
-
ClioV6=BAΓΓΕΛΗΣ=BAGUS ε Νικο???
-
cavallino: Μάνος
-
ΒΑΣΙΛΗΣ = Βασίλης ..
:: III Πανελλήνια Συνάντηση 4ΤForum 8-9/10::