-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
..............
Φιλε μου Kacey. εισαι ανεγκεφαλος.
Το αυτοκινητο ΔΕΝ ειναι για να τρεχουμε στους δρομους.
Εγω πειρα το Ford Puma ΜΤΧ 17500 και παω στο super market.
Φυσικα παντα με Ζωνη Ασφαλειας. Οταν ειναι ωρες ΑΙΧΜΗΣ φοραω και κρανος.Εξαιρετικό! Ακριβώς στην ουσία! Τι να σου πω?!!
Εύχομαι και με Μ5...με στολή κατάδυσης...για τσιγάρα στο περίπτερο!!!**Ειναι πια καιρος να κλεισουν αυτα τα topics και να ανοιξουμε ενα για παστιτσιο.!
**
Φιλικα.Λές?Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις αλλά μάλλον ένα τέτοιο θέμα θα κλειδωθεί!!!
Ξαναλέω! Αν οι απόψεις των χρηστών του 4TF δεν σας κάνουν...δοκιμάστε αλλού!!
Αλλά φτάνει με την επιμονή σας να δεχθούν οι υπόλοιποι αυτά που ΕΣΕΙΣ θεωρείται σωστά!!! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Οσον αφορά περί πρασίνα, τσιμέντων κλπ, θα συμφωνήσω. Αλλά με μερικές άλλες σκέψεις. Κι εγώ θεωρώ μια πίστα F1 στο Ελληνικό too much αντί να κερδίσουμε μερικά στρέμματα πράσινου και συν τοις άλλοις τόσους χώρους έχει η Ελλάδα για πίστα F1. Αλλά μια παλιοευθεία, ποιόν θα πειράξει ανάμεσα στα τόσα στρέμματα πράσινου; Εστω και συμβολικά, ας το κάνουνε. Επίσης συμφωνώ πως έχουμε χίλια μύρια προβλήματα σαν πολίτες αυτής της κωλοχώρας, αλλά νομίζω πως είμαστε σε forum των 4Τ και όχι των οικολόγων, γαύρων, βάζελων, μαγειρικής. Οπότε λογικό είναι πιστεύω, οι προβληματισμοί μας εδώ μέσα να έχουν σαν κύριο παρονομαστή την αυτοκίνηση.
Οι άνθρωποι που μαζεύονται τα βράδια με τον συγκεκριμένο σκοπό να κάνουν κόντρες και να δείξουν ο ένας στον άλλο πόσα παραπάνω άλογα δίνει η χ νιτρομπουκάλα θα κάνουν κόντρες είτε υπάρχει πίστα είτε όχι, ακριβώς επειδή η νοοτροπία τους είναι να εντυπωσιάσουν τον κόσμο στους δημόσιους δρόμους, και όχι μόνο τους ψαγμένους θεατές μιας πίστας. Είναι το είδος ανθρώπου που, αφού ολοκληρώσει την τελευταία μετατροπή και ανάψει τα φώτα ομίχλης («για να φανεί πιο μπάνικο το αυτοκίνητο») θα περάσει από την Ζησιμοπούλου στην Γλυφάδα (με την μουσική στην διαπασών) για να επιδείξει το κατόρθωμα του καθώς προφανώς ικανοποιείται με τα βλέμματα του κόσμου, ασχέτως αν είναι αποδοκιμαστικά. Ούτως ή άλλως, η Γλυφάδα σίγουρα μαζεύει περισσότερα πιπίνια από μια πίστα και είναι τσάμπα…
Οσον αφορά αυτό τώρα... Ας πάρω για παράδειγμα εμένα. Το αυτοκίνητό μου είναι 'μαμά'. Δεν ανάβω φώτα ομίχλης όταν δεν έχει ομίχλη. Δεν ακούω ποτέ μουσική στη διαπασών. Συνήθως μάλιστα είναι σε τέτοια ένταση, που μετά από κάποια χιλιόμετρα δεν την ακούω καθόλου. Και όχι, δεν έχει αλλαγμένη εξάτμιση ή κάτι τέτοιο για να υπερκαλύπτει τη μουσική. Θα τρέξω στην Παραλιακή, στα Λιμανάκια, στην Αγία Μαρίνα, στην Ανάβυσσό, στο Σούνιο, στην Πάρνηθα, στη Δεσφίνα, στο Χρυσσό, στο Γαλαξίδι. Είτε με βλέπουν, είτε όχι. Είτε 'κυνηγιέμαι' με κάποιον, είτε όχι. Μου έχουνε πάρει μια φορά δίπλωμα και πινακίδες το 2000 (αυτοσχέδιοι αγώνες) και άλλη μία το 2004 (οδήγηση χάριν εντυπωσιασμού), ενώ το 2000 και 2002 πήρα και άλλες δύο για επικίνδυνους ελιγμούς γλυτώνοντας δίπλωμα και πινακίδες. Οι κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα είναι μετρημένες στα 13 σχεδόν χρόνια που οδηγώ, και είναι για υπερβάσεις 20-30 χλμ πάνω από το όριο. Χτες το βράδυ κατά τις 00:30 τράβηξα την Αττική Οδό από αεροδρόμιο εώς Ελευσίνα με ταχύτητες 200-250. Το ίδιο κάνω και στην παραλιακή, συνδυάζοντάς το αναγκαστικά με επικίνδυνους ελιγμούς χωρίς χρήση φλας. Απ'όλες αυτές τις παρανομίες είχα ένα ατύχημα στα 18 μου από ποτό (2 μήνες δίπλωμα και δεν ξαναήπια από τότε, χωρίς σωματικές βλάβες) και ένα δέντρο το 1999, σε δρόμο κλειστό χωρίς να με βλέπει κανείς και χωρίς να κυνηγιέμαι με κανέναν. Αν κάνω καμιά χοντράδα, θα πω συγνώμη χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν έχω μπλε πιτσιλιστήρια, αυτοκόλλητα, tribals, νέον, νίτρο, χαμήλωμα, αλλαγμένες ζάντες, ενισχυτή, subwoofer, hands-free car kit. Συχνάζω στα Λιμανάκια και στη γύρω περιοχή από το 1994. Βούτα-Μαύρη-Κερατέα-Λαϊνόπουλο δεν πατάω ούτε πατούσα σχεδόν ποτέ. Δεν έχω κάνει ποτέ 'κόντρα' με λεφτά και είμαι κατηγορηματικά αντίθετος. Πολλοί που έχω γνωρίσει σ'ένα 'κυνηγητό' στο δρόμο, είναι σήμερα καλοί μου φίλοι και συνεργαζόμαστε ακόμα και επαγγελματικά.
Σε ποιά κατηγορία ανήκω;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και κάτι ακόμα!
Αν σας ενοχλούν τόσο πολύ οι ιδέες και οι απόψεις των χρηστών του 4TF, δεν σας κρατάει κανείς!Και ανάγκη από 'διαφώτιση' δεν έχουμε!!
Αλλά, αν μείνετε, σταματήστε τα υποτιμητικά σχόλια!!!
Ώπα... Για κάτσε λίγο...
Κι εμείς χρήστες του 4TF νομίζω, πως είμαστε....
Ούτ εσάς σας αναγκάζει κανείς να απαντάτε και να προσπαθείτε να επιβληθήτε...
Έλεος, δηλαδή
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
- Όσον αφορά...........
................που απαιτείται για να τα χρησιμοποιούν με σύνεση…
Respect...!
but...
Υπάρχει κόσμος που θέλει όσα δεν θες.
Κόσμος που από το 1991, (που ξέρω εγώ τουλάχιστον) που όλο αυξάνετε.
με τα πρόστιμα ΔΕΝ έγινε τίποτα. Όσο και αν αυξήθηκαν
Επειδή απλά αυτός ο κόσμος έχει διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας, πρέπει να «εκτελεστεί»? (μην το πάρετε τις μετρητοίς το εκτελεστεί – το συνηθίζεται γι αυτό το λέω)Αν πιστεύετε πως ΝΑΙ .. τότε καλά κάνουν όλοι αυτοί και κάνουν ότι κάνουν.
Μου δίνετε την εντύπωση ώρες ώρες πως νομίζετε πως ζείτε μόνοι σας σε αυτό το κόσμο.
Ακολουθείτε τακτική του στιλ, πονάει κεφάλι – κόψει κεφάλι.
Και μας αναγκάζετε να κάνουμε το ίδιοΌλοι μας θέλουμε πράσινο, ησυχία και πουλάκια να τιτιβίζουν χαρωπά στα καταπράσινα λιβάδια της Αθηνάς.
Αλλά το πρόβλημα μας, παραμένει ανοιχτό, και όσο και αν ουρλιάζετε - γκαρίζετε μπάτσοι, οικογενειάρχες, μανταμίτσες, γιαγιάδες κλπ. Θα είμαστε πάντα εκεί, μπροστά σας, να σας σπάμε τα νεύρα.Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Έχω να περάσω από λιμανάκια πάνω από 2 μήνες. Είμαι 32 χρόνων και έχω άλλες βλέψεις για το μέλλον μου. Το puma μου είναι στο γκαράζ από τέλη Ιουλίου, επειδή απλά δεν έχω όρεξη να το βγάλω βόλτα.
Προσπαθώ να μιλήσω με την φωνή ΟΛΩΝ αυτών που είναι ΤΩΡΑ στις κόντρες. Επειδή απλά μεγάλωσα εκεί και ξέρω τι θέλουν. Και ξέρω αν θα φύγουν ή όχι από εκεί.
-
Υπάρχουν άτομα 17 χρονών εδώ μέσα που του χρόνου θα πάρουν δίπλωμα και θα βγουν στους δρόμους με σκοπό να το σανιδώσουν.
Πια είναι η οδιγηκη παιδία που τους προσφέρετε εσείς οι μυαλωμένοι «μεγάλοι».
Νομίζετε πως απλά επειδή τους λέτε να μην τα κάνουν ΔΕΝ θα τα κάνουν? ΛΟΛ ρε.!
Απλά θα βγουν θα τα κάνουν, και ΔΕΝ θα τα γράφουν στο 4TF.
Και θα σκοτωθούν και θα σκοτώσουν.
Πιάστε τους και πέστε τους .. ΕΔΩ είναι οκ να τρέξεις. ΕΚΕΙ .. ΟΧΙ.. μπλα μπλα.
Αν στρίβεις με Χ χιλιόμετρα και πατήσεις λαδιά, τι κανείς?
Βαλτέ τους να το κάνουν να το δοκιμάσουν .. και όταν τους τύχει κάποια στιγμή ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ πως θα γλιτώσουν.
Αυτά κάναμε εμείς, και μας κατηγορείτε.Όταν κάποιος θέλει να κάνει κάτι, θα το κάνει... μαθέ τον να το κάνει Σωστά τουλάχιστον.
Μην μου πείτε, πως αν θέλει να βγει και να σκοτώσει με όπλο κάποιον, θα πρέπει να του δείξετε να το κάνει καλά, μην τον αφήσει ανάπηρο. Γιατί όλο κάτι τέτοιες ηλίθιες απαντήσεις παίρνω.
-
Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:
Και κάτι ακόμα!
Αν σας ενοχλούν τόσο πολύ οι ιδέες και οι απόψεις των χρηστών του 4TF, δεν σας κρατάει κανείς!Και ανάγκη από 'διαφώτιση' δεν έχουμε!!
Ώπα... Για κάτσε λίγο...
Έλεος, δηλαδή
Είσαστε εγγεγραμμένοι χρήστες του 4ΤF!
Σωστό!
Αλλά γίνατε χρήστες και χρησιμοποιείται αυτό τον χώρο από την στιγμή που έκλεισε το Φόρουμ σας!Και μάλιστα ξεχωρίζετε από τα ιδια avatar, υπογραφές και απόψεις!
Ηρθατε λοιπόν εδω (με το καλό και καλά κάνατε) και από εκείνη την στιγμή δεν έχετε σταματήσει να στιγματίζετε την (και καλά) καθωσπρέπει άποψη των υπολοίπων με υποτιμητικούς σχολιασμούς!
Αυτό απο όποιον και αν γίνετε είναι κατακριτέο!
Εχει ξανασυμβεί με χρήστες σε αυτό το Φόρουμ!
Εχετε σαφώς όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όλων των υπολοίπων χρηστών!
Αλλά, επαναλαμβάνω, προσπαθείτε να επιβαλλετε απόψεις και μάλιστα με χαρακτηρισμούς (π.χ. δεν είναι δυνατόν να δεχθώ τον ορισμό 'παππούς' ή 'κυριούλης' ή συντηρίκλας' ή ότι άλλο αν δεν συμφωνώ με το να πηγαίνεις με 150 στην Κατεχάκη!
Και ειλικρινά, αυτό που ενοχλεί είναι ότι ήρθατε πρόσφατα, μετά από προβλήματα (που εύχομαι να τα ξεπεράσετε) και γίνατε τιμητές των πάντων!
Στο παρελθόν πολλοί χρήστες ήρθαν/είδαν και αναχωρησαν γιατι δεν τους άρεσε αυτό το Φόρουμ!Δικαίωμά τους!
Αυτό είπα λοιπόν!
Οτι πρέπει να σταματήσουν τα σχόλια και η επιμονή σε χαρακτηρισμούς προς τους άλλους για αυτά που εσεις νομίζετε ότι είναι σωστά! -
Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:
Και κάτι ακόμα!
Ώπα... Για κάτσε λίγο...
Έλεος, δηλαδή
Ερώτηση κρίσεως, για να ξέρουμε και τι λέμε: αν δεν είχε κλείσει το tfrc, θα ήσασταν χρήστες του 4TF?
-
'Τζάμπα μάγκες' .
-
Μην μου πείτε, πως αν θέλει να βγει και να σκοτώσει με όπλο κάποιον, θα πρέπει να του δείξετε να το κάνει καλά, μην τον αφήσει ανάπηρο. Γιατί όλο κάτι τέτοιες ηλίθιες απαντήσεις παίρνω.
Αναλογα με την ερωτηση και η απάντηση...
Αληθεια σε αυτο που λες, τι θα επρεπε να τον συμβουλεψουμε?? τρεξε παιδι μου στα λιμανακια και στην Κατεχακη, ωστε να ξερεις να κανεις σφηνες οταν χρειαστει!!
Αυτο πως σου ακουγεται??
-
Κάτι μου διαφεύγει νομίζω...
Όσο υποτιμητικά μιλάνε κάποιοι για τα πρώην μέλλη του Tfrc το ίδιο αυτοί σας απαντάνε. Το κακό που είναι δηλαδή; Γιατί πρέπει εσείς να έχετε το δίκιο επειδή κάποια πράγματα δεν σας ταιριάζουν;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
=
Μην μου πείτε, πως αν θέλει να βγει και να σκοτώσει με όπλο κάποιον, θα πρέπει να του δείξετε να το κάνει καλά, μην τον αφήσει ανάπηρο. Γιατί όλο κάτι τέτοιες ηλίθιες απαντήσεις παίρνω.Αναλογα με την ερωτηση και η απάντηση...
Αληθεια σε αυτο που λες, τι θα επρεπε να τον συμβουλεψουμε?? τρεξε παιδι μου στα λιμανακια και στην Κατεχακη, ωστε να ξερεις να κανεις σφηνες οταν χρειαστει!!
Αυτο πως σου ακουγεται??
Όντως
Απλά δεν περίμενα κάτι άλλο, από άλλη μια ηλίθια απάντηση -
Όντως
Απλά δεν περίμενα κάτι άλλο, από άλλη μια ηλίθια απάντησηΜα αληθεια τι περιμενες σε μια ηλιθια ερωτηση??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Όντως
Απλά δεν περίμενα κάτι άλλο, από άλλη μια ηλίθια απάντησηΜα αληθεια τι περιμενες σε μια ηλιθια ερωτηση??
εσενα να μου δωσεις μια ηλιθια απαντηση!
-
=
Μην μου πείτε, πως αν θέλει να βγει και να σκοτώσει με όπλο κάποιον, θα πρέπει να του δείξετε να το κάνει καλά, μην τον αφήσει ανάπηρο. Γιατί όλο κάτι τέτοιες ηλίθιες απαντήσεις παίρνω.Αναλογα με την ερωτηση και η απάντηση...
Αυτο πως σου ακουγεται??
Όντως
Απλά δεν περίμενα κάτι άλλο, από άλλη μια ηλίθια απάντησηΣωστός!
Δηλαδή σου απαντάει η Funis στο επιχείρημά σου και εσυ θεωρείς ότι η απάντηση είναι ηλίθια?
ΑΦΩΝΟΣ!!!!
ΟΚ ρε παιδιά!
Είσαστε θεοί και δάσκαλοι κλπ κλπ!Εμείς είμαστε λιγάκοι ηλίθιοι και δεν το καταλαβαίνουμε!!!
edit: Σας παρακαλώ να προσέχετε λίγο τις εκφράσεις σας!
-
εσενα να μου δωσεις μια ηλιθια απαντηση!Χαιρομαι που σε επιβεβαιωσα λοιπον!! Εξάλλου αποτι φαινεται εχεις αρκετη αναγκη απο επιβεβαιωση για να την αναζητας στους δρομους!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
=
Αυτο πως σου ακουγεται??
Όντως
Απλά δεν περίμενα κάτι άλλο, από άλλη μια [kouk] απάντησηΣωστός!
Δηλαδή σου απαντάει η Funis στο επιχείρημά σου και εσυ θεωρείς ότι η απάντηση είναι ηλίθια?
ΑΦΩΝΟΣ!!!!
ΟΚ ρε παιδιά!
Είσαστε θεοί και δάσκαλοι κλπ κλπ!Εμείς είμαστε λιγάκοι ηλίθιοι και δεν το καταλαβαίνουμε!!!
Οχι captain kouk...
Απλά, ως συνήθως, δεν διαβάσατε το υπόλοιπο post παρά μόνο τα μικρά γράμματα που σας βόλευαν.
-
FiestaMan είπαμε...εχετε δίκηο!!!
Σας ζητάμε ταπεινά συγγνώμη που δεν το καταλαβαίνουμε!!!
Αν είχες κάτι να πεις βέβαια θα μπορούσες!!
Και επαναλαμβάνω! Γιατι προσπαθείτε ρε παιδιά τόσο πολύ?!!Αφου δεν σας αρέσει?!!!
Είπαμε είσαστε θεοί!Εχετε την απόλυτη αλήθεια!!
Αφήστε λοιπόν τις εξυπνάδες και τα λογοπαίγνια!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
τρεξε παιδι μου στα λιμανακια και στην Κατεχακη, ωστε να ξερεις να κανεις σφηνες οταν χρειαστει!!Αυτο πως σου ακουγεται??
Οντως ακούγεται:
Δεν μπορείς να μάθεις σφήνες στα Λιμανάκια, ή να στρίβεις στην Αττική Οδό.
-
Απλά, ως συνήθως, δεν διαβάσατε το υπόλοιπο post παρά μόνο τα μικρά γράμματα που σας βόλευαν.Να σου πω το διαβαζω συνεχεια αυτο, κι εσυ που το ξερεις?? κοψτην αυτην την γελοια δικαιολογια πια, δεν παιρνεις τις απαντησεις που θες γιατι δεν διαβασουμε ολο το ποστ. Ολο το διαβασα και σε ρωτησα κατι. Αντι να μου απαντησεις χαρακτηρισες την ερωτηση ηλίθια!! Για να μην σου απαντησω λοιπον τιποτα επι προσωπικου (ξερω κι εγω κοσμιτικα επιθετα και αρκετα), σε ρωτησα την γνωμη σου! Οποτε αστο αυτο το δεν διαβασες ολο το ποστ, ολο το διαβασα οπως και ολα τα υπολοιπα που εχεις κανει! Αν δεν απατωμαι συμφωνησα και μαζι στο θεμα των απροσεκτων γονιων! Τι αλλο θες τωρα??
-
Υπάρχουν άτομα 17 χρονών εδώ μέσα που του χρόνου θα πάρουν δίπλωμα και θα βγουν στους δρόμους με σκοπό να το σανιδώσουν.
Πια είναι η οδιγηκη παιδία που τους προσφέρετε εσείς οι μυαλωμένοι «μεγάλοι».
Νομίζετε πως απλά επειδή τους λέτε να μην τα κάνουν ΔΕΝ θα τα κάνουν? ΛΟΛ ρε.!
Απλά θα βγουν θα τα κάνουν, και ΔΕΝ θα τα γράφουν στο 4TF.
Και θα σκοτωθούν και θα σκοτώσουν.
Πιάστε τους και πέστε τους .. ΕΔΩ είναι οκ να τρέξεις. ΕΚΕΙ .. ΟΧΙ.. μπλα μπλα.
Αν στρίβεις με Χ χιλιόμετρα και πατήσεις λαδιά, τι κανείς?
Βαλτέ τους να το κάνουν να το δοκιμάσουν .. και όταν τους τύχει κάποια στιγμή ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ πως θα γλιτώσουν.
Αυτά κάναμε εμείς, και μας κατηγορείτε.Όταν κάποιος θέλει να κάνει κάτι, θα το κάνει... μαθέ τον να το κάνει Σωστά τουλάχιστον.
Ακομα περιμενω μια αλλη γνωμη..
ΑΛΗΤΕΙΑ