-
εμενα μου αρεσει, που θιχτηκε κιολας
Ο τιτλος παντως ηταν πολυ πετυχημενος...
Γιατι περι αλητειας προκειται... -
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
Tι να πω
οπως ειπε και ο Hannibal τα λεμε εκει εξω στους δρομους
αυτο δε θελετε κυριοι αυτο θα παρετε λοιπον
και αλοιμονο στους κακομοιρους που θα βρεθουν μπροστα μαςΗ γνωστή πετυχημένη συνταγή για να γίνει ένα τόπικ μπεστ σέλερ(=25 σελίδες+..)
Πολύ κρίμα πάντως η ματαίωση της οργάνωσης,δεν ξέρω ακριβώς τα αίτια,αλλά όντως υπάρχει πολύ υποκρισία εκεί έξω.Ρε παιδιά(εσεις που τρέχετε )αφού δεν είστε και τόσο κακοί(όσο πιστεύουν μερικοί) στους δρόμους,γιατί πετάτε φιτιλιές στο φόρουμ με αποτέλεσμα στο τέλος να αποπροσανατόλιζεται και η συζήτηση;Το θέμα είναι η υποκρισία κλπ της τροχαίας,πετάει ένας το χαριτωμένο του ποστ...,ακολουθεί κλωτσοπατινάδα 25 σελίδων και στο τέλος όταν όλοι έχουν ''πλακωθεί''με όλους,βαριούνται και πάνε σε άλλο τόπικ να συνεχίσουν... παιδιά να μένουμε στο θέμα μας,και το θέμα είναι ότι εντελώς αδικαιολόγητα ακυρώθηκε η συγκεκριμένη διοργάνωση.
Όσο για την τροχαία τι να λέμε;3 ημέρες τώρα την έχουν στήσει στα λιμανάκια,έχουν βάλει κορδέλες στα πάρκινγκ(κατα πόσο επιτρέπεται αυτό..)και περιπολούν με 2-3 περιπολικά πάνω κάτω συνέχεια λες και είσαι στην Καμπούλ
Την ίδια ώρα στα φανάρια στον Ζάχο,στο ρεύμα Σούνιο-Αθήνα,κρυμμένο περιπολικό πάνω στο πεζοδρόμιο στα χορτάρια με ραντάρ μπας και πιάσει κανένα τρομοκράτη να κινείται στις 02:00 παρακαλώ(μηδαμινή κίνηση)με 70 χιλιόμετρα στη μεγάλη ευθεία... -
...πάλι τα ίδια...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Tι να πω
και αλοιμονο στους κακομοιρους που θα βρεθουν μπροστα μας.Ρε παιδιά(εσεις που τρέχετε )αφού δεν είστε και τόσο κακοί(όσο πιστεύουν μερικοί) στους δρόμους,γιατί πετάτε φιτιλιές στο φόρουμ με αποτέλεσμα στο τέλος να αποπροσανατόλιζεται και η συζήτηση;Το θέμα είναι η υποκρισία κλπ της τροχαίας,πετάει ένας το χαριτωμένο του ποστ...,ακολουθεί κλωτσοπατινάδα 25 σελίδων και στο τέλος όταν όλοι έχουν ''πλακωθεί''με όλους,βαριούνται και πάνε σε άλλο τόπικ να συνεχίσουν... παιδιά να μένουμε στο θέμα μας,και το θέμα είναι ότι εντελώς αδικαιολόγητα ακυρώθηκε η συγκεκριμένη διοργάνωση.
Όσο για την τροχαία τι να λέμε;3 ημέρες τώρα την έχουν στήσει στα λιμανάκια,έχουν βάλει κορδέλες στα πάρκινγκ(κατα πόσο επιτρέπεται αυτό..)και περιπολούν με 2-3 περιπολικά πάνω κάτω συνέχεια λες και είσαι στην Καμπούλ
Την ίδια ώρα στα φανάρια στον Ζάχο,στο ρεύμα Σούνιο-Αθήνα,κρυμμένο περιπολικό πάνω στο πεζοδρόμιο στα χορτάρια με ραντάρ μπας και πιάσει κανένα τρομοκράτη να κινείται στις 02:00 παρακαλώ(μηδαμινή κίνηση)με 70 χιλιόμετρα στη μεγάλη ευθεία...δεν ειμαστε καθολου κακα παιδια απλα μεσ ααπο φορουμ παρανοουνται πολλα
καισυγκεκριμενα αν με γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο ηρεμο ατομο ειμαι.οσοι με ξερουν ξερουν
οσο για τα υπολοιπα που λες συμφωνω -
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
δεν ειμαστε καθολου κακα παιδια απλα μεσ ααπο φορουμ παρανοουνται πολλα
καισυγκεκριμενα αν με γνωρισεις θα καταλαβεις ποσο ηρεμο ατομο ειμαι.οσοι με ξερουν ξερουν
οσο για τα υπολοιπα που λες συμφωνωκανεις δεν ειπε οτι εισαστε κακα παιδια ... απλα πορωμενοι με τις κοντρες !
και αυτο δεν ειναι ομορφο τουλαχιστον με τον τροπο που το διατυπωνετε και φυσικα οπως το επιδυκνειετε (και ενιοτε υπερυφανευεστε) ...
τι αλλο θελετε για να δειτε πως εδω δεν ειναι αποδεκτο ??? (τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μελων)
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Tι να πω
πραγματικα πολυ απογοητευτικο αυτο που εγινε
καθε φορα που παει να γινει κατι καλο καταστρεφετεας ερθουν αυτοι οι κυριοι λοιπον να μας την πουν στο δρομο και θα φανε ροδιες στο καπο
και αλοιμονο στους κακομοιρους που θα βρεθουν μπροστα μαςκριμα
ΖΗΤΩ ΤΟ TFRC!!!!
Ωραιοτατα...
Δεν μας αρεσει η αποψη ενος μελους του TFRC χαντακονουμε ΟΛΟ το TFRC
Αντικειμενικοτατος εισθε αγαπητε...
Αντικειμενικοτατος....Και στο κατω κατω της γραφης, δεν μας ενδιαφερει η αποψη του Φουρκετα η του εικαστοτε φουρκτα, αλλα το γεγονος οτι ενας τοσο επιτυχημενος και συμαντικος θεσμος μπλοκαρετε απο τους μπατσους στον βωμο της βεβαιως περισσωτερων παραβασεων!!!
Και αντι να συζητισετε το θεμα, αρπαζεστε και ασχολειστε με κατι που διατυπωθηκε λαθος και ερμηνευτικε λαθος....
Ευγε!!!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραιοτατα...
Δεν μας αρεσει η αποψη ενος μελους του TFRC χαντακονουμε ΟΛΟ το TFRC
Αντικειμενικοτατος εισθε αγαπητε...
Αντικειμενικοτατος....Δυστυχώς, τα club κρίνονται από τις γνώμες που εκφράζουν τα μέλη τους...
Γιατι τα club είναι τα μέλη τους!! Πόσο μάλλον σε ένα τέτοιο σαν το δικό σας...
Οπότε αγαπητέ μου, η αντικειμενικότητα σε κάποια πράγματα είναι τελειως υποκειμενική!!!
-
...Πίστα; Ποιά πίστα; Κατεχάκη Ring!!!Από αυτή την υπογραφή, τι ακριβώς συμπέρασμα πρέπει να βγάλει κανείς;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οπότε αγαπητέ μου, η αντικειμενικότητα σε κάποια πράγματα είναι τελειως υποκειμενική!!!
ιδιαιτερα δε , οταν αποτυπωνεται απο πλειστα μελη (του ιδιου club) με τον ιδιο ακριβως τροπο γραφης ...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Πίστα; Ποιά πίστα; Κατεχάκη Ring!!!
Από αυτή την υπογραφή, τι ακριβώς συμπέρασμα πρέπει να βγάλει κανείς;
Αντε παλι με την υπογραφη.....
Τραβα στην Τροχαια και ρωτα απο το 95 που επιασα τιμονη στα χερια, μεχρι σημερα ποσα ατυχηματα εχω προκαλεσει!!! Και ποσα απο αυτα ειναι στα Λιμανακια στην Κατεχακη στην Βουτα στην Μαυρη και παει λεγοντας....Αν σου πει ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ, ΘΑ ΚΑΨΩ ΔΟΜΟΣΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ
-Σε 20 μερες απο τωρα, μωλις το ξαναπαρω στα χερια...... -
Ίσως το ότι κάνει πλάκα... Ίσως το ότι έχει ένα δαχτυλίδι (το 'Κατεχάκη Ring'), που του έχει δώσει το πνεύμα του Γιώργη Βασιλοκωστόπουλου (έκανε κόντρες με γαϊδούρι στην περιοχή το 1841 βάσει βιβλίων ιστορίας κι από πολλούς θεωρείται ο πρώτος κοντράκιας) κι όταν μπαίνει σε πίστα το φοράει
Ηρεμία....
-
Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:
Ίσως το ότι κάνει πλάκα... Ίσως το ότι έχει ένα δαχτυλίδι (το 'Κατεχάκη Ring'), που του έχει δώσει το πνεύμα του Γιώργη Βασιλοκωστόπουλου (έκανε κόντρες με γαϊδούρι στην περιοχή το 1841 βάσει βιβλίων ιστορίας κι από πολλούς θεωρείται ο πρώτος κοντράκιας) κι όταν μπαίνει σε πίστα το φοράει
Ηρεμία....
Ρε Απικε...αστο...
Οποτε δεν εχουν τι να πουν...
Αρπαζοντε με μια υπογραφη και μαμανε την συζιτηση... -
Το πράγμα είναι πάρα πολύ απλό (και σας διαβεβαιώ ότι γράφω το παρών ηρεμότατος). Υπάρχουν άτομα μέσα στο forum με υπογραφές του στυλ 'street racing is not a crime, Κατεχάκη ring και άλλα συναφή.
Προσωπικά αυτό μπορώ να το εκλάβω μόνο ως απόδειξη του ότι όχι μόνο τα συγκεκριμένα άτομα οδηγούν σε ρυθμούς αγώνων σε δημόσιους δρόμους (άρα και επικίνδυνα), αλλά υπερηφανεύονται κιόλας για αυτό.
Εκφράζοντας πάντα την προσωπική μου άποψη, θα τολμούσα να πω ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Ειλικρινά ελπίζω η αστυνομία (που τόσο βρίσιμο τρώει εδώ μέσα) να διασφαλίσει με συνεχείς ελέγχους ότι τέτοια άτομα δεν θα έχουν την δυνατότητα να εξακολουθήσουν να διακινδυνεύουν την ζωή την δικιά μου και αυτών που αγαπώ επειδή προσπαθούν να αποδείξουν ο ένας στον άλλο ότι το πουσαρισμένο όχημα τους είναι γρηγορότερο.
Τέλος, επειδή έχω βαρεθεί να ακούω «στα 20-50-100 χρόνια που οδηγώ με αυτόν τον τρόπο δεν έχω προκαλέσει κανένα τροχαίο», είμαι σίγουρος ότι και ο νταλικιέρης που σκότωσε τα παιδιά στα Τέμπη, όπως και η πλειοψηφία αυτών που προκαλούν θανατηφόρα τροχαία δεν είχαν άλλα ατυχήματα πριν από αυτό που σημάδεψε την ζωή τους και των άλλων.
-
Αν σου πει ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ, ΘΑ ΚΑΨΩ ΔΟΜΟΣΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥΩ!! Αμα ειναι ετσι!! Ειναι καλό το δέλεαρ, γιαυτό θα πάω Δευτερα πρωι πρωι!!!
-
Τέλος, επειδή έχω βαρεθεί να ακούω «στα 20-50-100 χρόνια που οδηγώ με αυτόν τον τρόπο δεν έχω προκαλέσει κανένα τροχαίο», είμαι σίγουρος ότι και ο νταλικιέρης που σκότωσε τα παιδιά στα Τέμπη, όπως και η πλειοψηφία αυτών που προκαλούν θανατηφόρα τροχαία δεν είχαν άλλα ατυχήματα πριν από αυτό που σημάδεψε την ζωή τους και των άλλων.Απλό, λιτό και πάνσοφο!!
ps: Απλά το θέμα της συγκεκριμένης υπγραφης εχει ξανασυζητηθεί!!
-
Προσωπικά αυτό μπορώ να το εκλάβω μόνο ως απόδειξη του ότι όχι μόνο τα συγκεκριμένα άτομα οδηγούν σε ρυθμούς αγώνων σε δημόσιους δρόμους (άρα και επικίνδυνα), αλλά υπερηφανεύονται κιόλας για αυτό.
Σε ρυθμούς αγώνων??? Καλό αυτό... Πολύ καλό για την ακρίβεια!!!
Εάν, Χρήστο μου, υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν 'σε ρυθμούς αγώνων' σε δημόσιο δρόμο και μάλιστα της Ελλάδας, τότε προτείνω να τους αφήσουμε να το κάνουν... Θα πρέπει να είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!
Τί λέμε, ρε παιδιά.... Τί λέμε?!?!?!?! Έλεος
Και μία παρένθεση: Εάν 'οδηγούν σε ρυθμούς αγώνων σε δημόσιους δρόμους', τότε είναι 'επικίνδυνοι' για τους άλλους για έναν και μόνο λόγο:
είναι επικίνδυνοι για τους άλλους, επειδή οι ΑΛΛΟΙ θα τρομάξουν, θα κάνουν λάθος κ.τ.λ.... Δεν πιστεύω ένας οδηγός αγώνων να κάνει εύκολα λάθος, ειδικά όταν οδηγεί με μη αγωνιστικό αυτοκίνητο (γιατί αν μας πεις, πως κυκλοφορούν και πολλά αγωνιστικά δρόμου...).Εν κατακλείδι: Αφήστε τους 'ρυθμούς αγώνων' και τα λοιπά.. Λυπηθείτε μας
-
μια απο .... γιουβετσι , ξανα ....
-
Το πράγμα είναι πάρα πολύ απλό (και σας διαβεβαιώ ότι γράφω το παρών ηρεμότατος). Υπάρχουν άτομα μέσα στο forum με υπογραφές του στυλ 'street racing is not a crime, Κατεχάκη ring και άλλα συναφή.Προσωπικά αυτό μπορώ να το εκλάβω μόνο ως απόδειξη του ότι όχι μόνο τα συγκεκριμένα άτομα οδηγούν σε ρυθμούς αγώνων σε δημόσιους δρόμους (άρα και επικίνδυνα), αλλά υπερηφανεύονται κιόλας για αυτό.
Εκφράζοντας πάντα την προσωπική μου άποψη, θα τολμούσα να πω ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Ειλικρινά ελπίζω η αστυνομία (που τόσο βρίσιμο τρώει εδώ μέσα) να διασφαλίσει με συνεχείς ελέγχους ότι τέτοια άτομα δεν θα έχουν την δυνατότητα να εξακολουθήσουν να διακινδυνεύουν την ζωή την δικιά μου και αυτών που αγαπώ επειδή προσπαθούν να αποδείξουν ο ένας στον άλλο ότι το πουσαρισμένο όχημα τους είναι γρηγορότερο.
Τέλος, επειδή έχω βαρεθεί να ακούω «στα 20-50-100 χρόνια που οδηγώ με αυτόν τον τρόπο δεν έχω προκαλέσει κανένα τροχαίο», είμαι σίγουρος ότι και ο νταλικιέρης που σκότωσε τα παιδιά στα Τέμπη, όπως και η πλειοψηφία αυτών που προκαλούν θανατηφόρα τροχαία δεν είχαν άλλα ατυχήματα πριν από αυτό που σημάδεψε την ζωή τους και των άλλων.
-Δεν μπορω να καταλαβω πως το παραπανω ποστ συνησφερει στην συζητηση μας για την εικονα που επικρατει στον Ελληνικο Μηχανοκινητο Αθλητισμο.
Αν μου παρουν το διπλωμα και με στειλουν στην 'ψυρου' θα ξανανοιξει το Ελληνικο για το Ran What You Brang????
Αν ειναι ετσι προσφαιρομαι
Σε ποιο τμημα να παραδωθω;;;-Σιγα μη μου παρουν το διπλωμα ομως...
Την ευδομαδα 'υπερβολικης ταχυτητας' που γραφουν για υπερβολικη ταχυτητα και τιποτ αλλο, κυκλοφωρο με προβολακια αναμενα
Την ευδομαδα αυτοσχεδιων αγωνων, μιλαω στο κινητο μεσα στ αμαξι και παει λεγοντας....-Ο οδιγος που εστειλε τα παιδακια στον αλλο κοσμο, δεν ηταν ο μονος υπευθηνος, αλλα ο μονος που πληρωσε την μαλακια ολων.
Ποιος εφτιαξε τον δρομο;;;
Ποιος φωρτοσε το φορτιγο;;;
Γιατι το μπλοκο που εχει πριν τα Τεμπη δεν ελεγξε το φορτιγο;;; -
Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:
Σε ρυθμούς αγώνων??? Καλό αυτό... Πολύ καλό για την ακρίβεια!!!
Εάν, Χρήστο μου, υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν 'σε ρυθμούς αγώνων' σε δημόσιο δρόμο και μάλιστα της Ελλάδας, τότε προτείνω να τους αφήσουμε να το κάνουν... Θα πρέπει να είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!
Τί λέμε, ρε παιδιά.... Τί λέμε?!?!?!?! Έλεος
Και μία παρένθεση: Εάν 'οδηγούν σε ρυθμούς αγώνων σε δημόσιους δρόμους', τότε είναι 'επικίνδυνοι' για τους άλλους για έναν και μόνο λόγο:
είναι επικίνδυνοι για τους άλλους, επειδή οι ΑΛΛΟΙ θα τρομάξουν, θα κάνουν λάθος κ.τ.λ.... Δεν πιστεύω ένας οδηγός αγώνων να κάνει εύκολα λάθος, ειδικά όταν οδηγεί με μη αγωνιστικό αυτοκίνητο (γιατί αν μας πεις, πως κυκλοφορούν και πολλά αγωνιστικά δρόμου...).Εν κατακλείδι: Αφήστε τους 'ρυθμούς αγώνων' και τα λοιπά.. Λυπηθείτε μας
Θα προτιμούσες να είχα γράψει οδηγούν σαν τρελοί; Για να πω την αλήθεια αυτό είχα στο μυαλό μου, αλλά προσπάθησα να το θέσω λίγο πιο διπλωματικά.
Έστω λοιπόν. Πιστεύω ότι όλοι αυτοί που οδηγούν σαν τρελοί σε δημόσιους δρόμους είναι επικίνδυνοι και όταν προκαλούν ατυχήματα σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίνε οι άλλοι που δεν πρόσεχαν. Δηλαδή σε δρόμους με όρια ταχύτητας 50 και 80 χλμ εγώ θα πρέπει να λαμβάνω υπόψη μου πριν αλλάξω λωρίδα ότι μπορεί κάποιος από πίσω να έρχεται με 160 κάνοντας slalom ανάμεσα στους άλλους οδηγούς;
-
Δεν μπορω να καταλαβω πως το παραπανω ποστ συνησφερει στην συζητηση μας για την εικονα που επικρατει στον Ελληνικο Μηχανοκινητο Αθλητισμο.
Αν μου παρουν το διπλωμα και με στειλουν στην 'ψυρου' θα ξανανοιξει το Ελληνικο για το Ran What You Brang????
Αν ειναι ετσι προσφαιρομαι
Σε ποιο τμημα να παραδωθω;;;**
Αν κινείσαι με τον τρόπο που υπονοεί η υπογραφή σου** και σου πάρουν το δίπλωμα δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί η εικόνα που επικρατεί στον Ελληνικό μηχανοκίνητο Αθλητισμό (και δεν με ενδιαφέρει), σίγουρα όμως θα βελτιωθεί η οδική ασφάλεια, ειδικά για όλους όσους δεν μοιράζονται τις δικές σου οδηγικές ανησυχίες.
"Κόντρες" και Κόντρες [διάσπαση]