-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΙΧΘΕΙΣ
Μιλώντας για οδηγούς δεν θα έπρεπε, ίσως, να συμπεριλάβουμε τους Ιχθείς σε αυτούς. Υπερβολή; Μάλλον όχι γιατί τους Ιχθείς τους πηγαίνουν, συνήθως, με το αυτοκίνητο και οι ίδιοι σπάνια επιλέγουν να οδηγήσουν. Όταν αυτό (μόνο εξ ανάγκης) συμβαίνει τότε δίνουν την σειρά τους σε όλες τις διασταυρώσεις και γίνονται οι πιο ευγενείς της ζούγκλας των δρόμων. Αν πρόκειται να συναντήσουν διόδια στον δρόμο τους έχουν βγάλει ένα μισάωρο νωρίτερα τα ψιλά τα οποία έχουν τοποθετήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην χρειασθεί να τεντωθούν για να τα φθάσουν. Εκεί ... δίπλα στο τηλέφωνο που και αυτό είναι έτοιμο για κάθε ζήτηση. Η απειρία τους στην οδήγηση και η ανασφάλεια που νοιώθουν τους έχει οδηγήσει στην τρίτη θέση επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου. Και ας μην αναφέρουμε την αφηρημάδα και τις ονειροπολήσεις τους οι οποίες είναι παροιμιώδεις.αντί για ψάρια θα έπρεπε να μας λέει 'κότες' , κύριοι μπούρδες!
-
Ο χρήστης drf έγραψε:
[αντί για ψάρια θα έπρεπε να μας λέει 'κότες' , κύριοι μπούρδες!
Μήν αμφισβητείς τήν.....επιστήμη βρε!!!
(μήπως έχεις ορώσκόπο Διδύμων ρε; )
καλοσώρισες καί στό φόρουμ.
-
Αστρολογία (ουσ.)= Εξαιρετικό παράδειγμα του ότι η ανθρώπινη αφέλεια πραγματικά δεν γνωρίζει όρια...
-
ΖΥΓΟΣ
Καλός οδηγός που θα ξεπεράσει κατά 10 μόλις χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας για να ξεφύγει από την στάμπα του συντηρητικού οδηγού. Δεν θα πάει, όμως, παραπάνω γιατί δεν θέλει και την στάμπα του γρήγορου οδηγού. Έχει μεγάλες αντοχές σε μακρινά ταξίδια και καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των συνεπιβατών του.τωρα αυτο υποτιθετε οτι θα με χαρακτηριζει και περιγραφει ως οδηγο?
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
ΙΧΘΕΙΣ
Μιλώντας για οδηγούς δεν θα έπρεπε, ίσως, να συμπεριλάβουμε τους Ιχθείς σε αυτούς. Υπερβολή; Μάλλον όχι γιατί τους Ιχθείς τους πηγαίνουν, συνήθως, με το αυτοκίνητο και οι ίδιοι σπάνια επιλέγουν να οδηγήσουν. Όταν αυτό (μόνο εξ ανάγκης) συμβαίνει τότε δίνουν την σειρά τους σε όλες τις διασταυρώσεις και γίνονται οι πιο ευγενείς της ζούγκλας των δρόμων. Αν πρόκειται να συναντήσουν διόδια στον δρόμο τους έχουν βγάλει ένα μισάωρο νωρίτερα τα ψιλά τα οποία έχουν τοποθετήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην χρειασθεί να τεντωθούν για να τα φθάσουν. Εκεί ... δίπλα στο τηλέφωνο που και αυτό είναι έτοιμο για κάθε ζήτηση. Η απειρία τους στην οδήγηση και η ανασφάλεια που νοιώθουν τους έχει οδηγήσει στην τρίτη θέση επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου. Και ας μην αναφέρουμε την αφηρημάδα και τις ονειροπολήσεις τους οι οποίες είναι παροιμιώδεις.Εγώ είμαι ιχθύς. Τρελένομαι να οδηγάω και την βρίσκω με τις στροφές και να βρίσκω το όριο. Πάντα θέλω να οδηγάω εγώ και προτιμώ να πάω με το δικό μου αμάξι και να χαλάσω εγώ βεντζίνη παρά να οδηγάει άλλος.
+1
-
Carυοθραύστη αποκαλύψου έχεις διπλό λογαριασμό...
Τελικά μ' αυτά τα ξεθαψίματα βλέπεις αρκετούς forumίτες που έχουν χαθεί απ' τη γειτονιά μας... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι...
**ΣΚΟΡΠΙΟΣ ***Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικά και 'κυνηγάει' όσους του 'χώνονται' στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του. Με τους τροχονόμους δεν τα πάει καλά ενώ αν πάρει κλήση θα κινήσει 'γη και ουρανό' για να μην την πληρώσει. Μαζί με τους Αιγόκερους καταλαμβάνει την καλύτερη (12η) θέση του πίνακα. *Δεν τα λέει και άσχημα
Τραγικό, ΔΕΝ πιστεύω στα ζώδια αλλά με περιγράφει σχεδόν στο 100%.....εκτός απο το κομμάτι για τις κλήσεις, πάντα πάω και τις πληρώνω, χωρίς να ψαχτώ για να τις σβήσω!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
**ΣΚΟΡΠΙΟΣ **Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου.
Τραγικό
+1
-
ΤΑΥΡΟΣ
Αν ακούσετε κάποιον ανυπόμονο στο φανάρι να σας κορνάρει πριν καλά καλά ανάψει το πράσινο τότε αυτός θα πρέπει να ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι ο οδηγός εκείνος που λατρεύει την κόρνα γιατί αποτελεί ένα εξαίρετο μέσο για να εξωτερικεύσει την γκρίνια του. Σαν συνοδηγός είναι ακόμα χειρότερος: Παραπονιέται και γκρινιάζει για ότι βλέπει γύρω του. Αποφεύγει τους δρόμους με τα διόδια γιατί δεν θέλει να καταθέτει εκεί όσα έχει κερδίσει με κόπο. Όταν βρίσκεται στο τιμόνι επιλέγει την δεξιά λωρίδα οδηγώντας ακριβώς στο όριο της ταχύτητας και πολλές φορές κάτω από αυτό αδιαφορώντας για τους άλλους που θα ήθελε την συγκεκριμένη στιγμή να μην υπάρχουν κιόλας στο οπτικό του πεδίο (ή ακόμα και στην ζωή). Λόγω της ιδιοσυγκρασίας του κατέχει την δεύτερη θέση σε πιθανότητα εμπλοκής σε ατύχημα.πηγη : http://www.autopress.gr
Ισχύουν 100% τα ανάποδα από αυτά που γράφει για μένα...Είχα ανοίξει κι εγώ παλιότερα ένα topic για ζώδια, αλλά ομολογώ πως στο θέμα οδηγική συμπεριφορά και ζώδια, μάλλον δεν υπάρχει ικανή συνάφεια...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
ΤΑΥΡΟΣ
Αν ακούσετε κάποιον ανυπόμονο στο φανάρι να σας κορνάρει πριν καλά καλά ανάψει το πράσινο τότε αυτός θα πρέπει να ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι ο οδηγός εκείνος που λατρεύει την κόρνα γιατί αποτελεί ένα εξαίρετο μέσο για να εξωτερικεύσει την γκρίνια του. Σαν συνοδηγός είναι ακόμα χειρότερος: Παραπονιέται και γκρινιάζει για ότι βλέπει γύρω του. Αποφεύγει τους δρόμους με τα διόδια γιατί δεν θέλει να καταθέτει εκεί όσα έχει κερδίσει με κόπο. Όταν βρίσκεται στο τιμόνι επιλέγει την δεξιά λωρίδα οδηγώντας ακριβώς στο όριο της ταχύτητας και πολλές φορές κάτω από αυτό αδιαφορώντας για τους άλλους που θα ήθελε την συγκεκριμένη στιγμή να μην υπάρχουν κιόλας στο οπτικό του πεδίο (ή ακόμα και στην ζωή). Λόγω της ιδιοσυγκρασίας του κατέχει την δεύτερη θέση σε πιθανότητα εμπλοκής σε ατύχημα.πηγη : http://www.autopress.gr
Ισχύουν 100% τα ανάποδα από αυτά που γράφει για μένα...Είχα ανοίξει κι εγώ παλιότερα ένα topic για ζώδια, αλλά ομολογώ πως στο θέμα οδηγική συμπεριφορά και ζώδια, μάλλον δεν υπάρχει ικανή συνάφεια...
ενω στα υπολοιπα υπαρχει
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ισχύουν 100% τα ανάποδα από αυτά που γράφει για μένα...Είχα ανοίξει κι εγώ παλιότερα ένα topic για ζώδια, αλλά ομολογώ πως στο θέμα οδηγική συμπεριφορά και ζώδια, μάλλον δεν υπάρχει ικανή συνάφεια...ενω στα υπολοιπα υπαρχει [/quote]
Πώς δεν ισχύει...! Γνωρίζεις ότι το 10% των πετυχημένων business-men είναι Λέωντες; Τεράστιο ποσοστό αναλογικά με το 8% περίπου που θα έπρεπε να είναι!!!
Οι δε Ζυγοί είναι περίπου το 8,5% των πετυχημένων εραστών!
-
Συζήταγα με έναν ιδιοκτήτη ψιλικών στην περιοχή μου ο οποίος πουλούσε και εφημερίδες-περιοδικά...ξαφνικά μπαίνει ένας σοβαρός καλοντυμένος άνθρωπος και ζητά ένα περιοδικό αστρολογίας...σχολιάζω...'μα είναι δυνατόν να διαβάζουν τέτοια ηλίθια έντυπα;'
μου απαντά: όσα φέρνω τα πουλάω και όχι σε πιτσιρίκες ή άνεργες νοικοκυρές όπως νομίζεις... αντίθετα οι 4 τροχοί που διαβάζεις μου μένουν συχνά...
Τελικά ο κόσμος ασχολείται περισσότερο από όσο νόμιζα:sorry:Υ.Γ. Εγώ που είμαι 21/6 τελικά είμαι Δίδυμος ή Καρκίνος; 32 σχεδόν χρόνια δεν έχω ιδέα...Α ναι... τι είναι ωροσκόπος; Με ρώτησε μια φίλη μου και δεν ήξερα...το χειρότερο είναι ότι με κοιτούσε μετά σαν να ήμουν εξωγήινος
Μήπως τελικά είμαι ζώδιο...in the mix; -
Εισαι διδυμος.
Ο ωροσκοπος βγαινει απο την ωρα που γεννηθηκες.
Αναλογα ποιο ζωδιο εχεις ωροσκοπο σου δινει και μερικα χαρακτηριστικα απο το ζωδιο αυτο.
Αν παιζεις RPG ειναι σαν ο χαρακτηρας σου να εχει δυο classes. Μια main και μια δευτερευουσα.Πρεπει να κοψω την πολυ παρεα με κοριτσια.
-
Εισαι διδυμος.
Αναλογα ποιο ζωδιο εχεις ωροσκοπο σου δινει και μερικα χαρακτηριστικα απο το ζωδιο αυτο.
Αν παιζεις RPG ειναι σαν ο χαρακτηρας σου να εχει δυο classes. Μια main και μια δευτερευουσα.Πρεπει να κοψω την πολυ παρεα με κοριτσια.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εισαι διδυμος.
Εγώ είμαι από οτι μου είπαν δίδυμος με ωροσκόπο δίδυμο....
Κοινώς -με βάση τα όσα μου έχουν πεί- επικίνδυνο άτομο...κανονικά έπρεπε να είμαι μέσα σε καμιά φυλακή...Δεν γίνεται να κόψω την παρέα με κάποια κορίτσια...Αν και απορώ πώς συνεχίζουν να μου μιλάνε...Όσο σκέφτομαι τον τρόμο που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της φίλης μου οταν μου είπε 'είσαι δίδυμος με ωροσκόπο δίδυμο'
-
spyros.s, το ζώδιο στο οποίο ανήκεις μπορείς να το βρείς με κάποιον αστρονομικό τρόπο. Είναι ο αστερισμός μπροστά στον οποίο βρίσκεται ο ήλιος τη στιγμή που γεννιέσαι. Το ξέρω γιατί κι εγώ είμαι στο ανάμεσα και το είχα ψάξει για πλάκα κάποια στιγμή. Υπάρχουν πίνακες που λένε για κάθε έτος/μήνα/μέρα/ώρα που βρίσκεται ο ήλιος στον ουράνιο θόλο και από κει το βρίσκεις. Πάει όμως πολύς καιρός που έψαχνα τα δικά μου και δεν θυμάμαι να σου πω που βρήκα περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι το 95% των πληροφοριών είναι μπούρδες! Σε ελάχιστα σημεία αναφέρεται η αστρονομική βάση της αστρολογίας...
Όσο για την πρόβλεψη χαρακτήρα, άστο καλύτερα... Είναι σαν να θες σαφές χρονοδιάγραμμα από τον ΟΑΣΑ στο κέντρο της Αθήνας!
-
ΛΕΩΝ
Ο πιο 'επικοινωνιακός' από όλους τους οδηγούς. Είναι ο μόνος που κατεβάζει πολύ εύκολα το παράθυρό του είτε για να κάνει παρατήρηση σε άλλους οδηγούς είτε για να απαντήσει σε κορναρίσματά τους. Του αρέσει η ταχύτητα και είναι επικεντρωμένος στον προορισμό του ταξιδιού του. Κοιτάζει συχνά τους καθρέπτες του όχι, όμως, για να ελέγξει τα αυτοκίνητα που τον ακολουθούν αλλά για να διορθώσει την εμφάνισή του. Του αρέσει η δυνατή μουσική και οδηγεί, συνήθως, με τέρμα τα μπάσα και τσίτα τα γκάζια. Έχει προγραμματίσει την ώρα άφιξης σε κάθε ταξίδι και τσαντίζεται όταν βρεθεί σε κίνηση ή πίσω από αργούς οδηγούς. Καταλαμβάνει την 8η θέση στον πίνακα.
πηγη : http://www.autopress.grΚατά 50% ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ μπούρδες και κατά 50% ακριβείς ΜΠΟΥΡΔΕΣ!
-
Ο Χορταρεας είναι η καλύτερη απόδειξη για τα πλεονεκτηματα που επιφέρουν στον οδηγο οι καλές αστρολογικες προβλέψεις.
Και για όσους δεν το ξέρουν,ο Χορταρεας οδηγει Φερραρι
-
είμαι αιγόκερως!!!!!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Και για όσους δεν το ξέρουν,ο Χορταρεας οδηγει Φερραρι
ναι,τον εχω πετυχει καμποσες φορες.την πρωτη φορα ειπα κοιτα μια ξανθια που χει φερραρι.
Και εγώ έτσι την είχα πάθει την πρώτη φορά!!!
οδηγοι και ζωδια