-
Eίχα κάπου διαβάσει ότι για να αγοράσεις enzo πρέπει να είχες τουλάχιστον άλλες δύο Ferrari στην κατοχή σου! Για τις 'απλές' Ferrari όπως ήταν η 360 και όπως είναι τώρα η 430 δεν νομίζω να ισχύει αυτό.
Για τον Βωβό δεν γνωρίζω αλλά σε ερώτηση μου σε πωλητή της Porsche στην Γερμανία αν έχουν στείλει καμία στην Ελλάδα που απάντησε 2-3! Το ξέρω ότι ακούγεται απίστευτο αλλά έτσι μου είπε. -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με τις ferrari γενικα:Μπορει ο οποιοσδηποτε εχει λεφτα (εστω και απο το τζοκερ!!!) να παει να αγορασει μια ferrari;Για να αγοράσεις μια οποιαδήποτε Ferrari, μπορείς να είσαι ο οποισδήποτε, αρκεί φυσικά να έχεις τα λεφτά.
Για να αγοράσεις συγκεκριμένες ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής (όπως πρόσφατα η Enzo), πρέπει να σε επιλέξει η Ferrari.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Eίχα κάπου διαβάσει ότι για να αγοράσεις enzo πρέπει να είχες τουλάχιστον άλλες δύο Ferrari στην κατοχή σου! Για τις 'απλές' Ferrari όπως ήταν η 360 και όπως είναι τώρα η 430 δεν νομίζω να ισχύει αυτό.
Για τον Βωβό δεν γνωρίζω αλλά σε ερώτηση μου σε πωλητή της Porsche στην Γερμανία αν έχουν στείλει καμία στην Ελλάδα που απάντησε 2-3! Το ξέρω ότι ακούγεται απίστευτο αλλά έτσι μου είπε.2-3;;;;;;;; Μονο εδω εχουν αναφερθει 3 τουλαχιστον νομιζω!
ηρθε η πρωτη ''ferrari F430''