-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΒΑΛΕΣΤΕΡΑΚΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΠΙΝΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΕΜΑΘΑ ! Η ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ?ΟΛΟ ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
-
Μηχάλη 'μ ,όταν αποφασίζεις να συγκεντρωθείς, το ζουπάς το γκαζ και το φέρνεις το αποτέλεσμα! Είπαμε, ότι γράφεται... δεν ξεγράφεται!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ Η Α0 ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!
ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ! ΒΛΕΠΩ ΕΛΕΝΗ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ!
-
Κύριοι, για πρώτη φορά στα χρονικά, το Σάββατο στα δοκιμαστικά τα 5 πρώτα αυτοκίνητα της κατηγορίας ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον κυρ-Μιχάλη Αναστασ'οπουλο να έχει κάνει τον απόλυτο χρόνο.Την Κυριακή όμως τα πράγματα άλλαξαν και τα πρωτία διατήρησε ο συνήθης ύποπτος και πάντα καλός Γιάννης Χεκιμιάν! Ακολούθησε στη τρίχα ο Αναστασό , 3ος ο από παλιά μπροστά Χάρης Ροβάκης, 4η η αδελφή με τον απόλυτο χρόνο σκέλους 2 δλ. κάτω του δεύτερου (2,05 παρακαλώ). 5ος ο guest Σμυρναίος ,6ος και καταιδρωμένος ο γράφων,7ος ο πρωτοεμφανιζόμενος mechanic Θ.Λασκαρίδης που το λέει η ψυχούλα του και 8ος ο συνοδηγός Μπουγιούκας!
ΣΥγχαριτήρια σε όλους και το κιτρινάκι θα δυναμώσει κύριοι! Να'στε σύγουροι!Δεν πάει άλλο το ριμαδάκι!
ΣΜ
Υ.Γ Για όσους θυμούνται,επιστρέφει λείαν συντόμως το γαλλικό καροτάκι μου,με πολλά καλούδια! -
ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΟ ΠΑΤΑ ΠΑΤΑ ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΜΑΣ.....ΜΑΣ .......ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ..!!!!!!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!! -
ΤΟΝ ΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ , ΕΛΕΝΙΤΣΑ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟΝ ΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ , ΕΛΕΝΙΤΣΑ .ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ!!!!!!
ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΕ 54 ΜΑΤΙΑ ΟΧΙ ΜΕ 14!!!!!!!!!!!
ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΧΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ -
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στα μέγαρα
ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΩΝ 1100cc ΘΑ ΕΙΝΑΙ 99% ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ -
ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στα μέγαρα
ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΩΝ 1100cc ΘΑ ΕΙΝΑΙ 99% ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕΟι καλές γλώσσες πλέον μιλάνε για 15 ή κάνω λάθος?????
Για να έρθουμε να σας θαυμάσουμε!!!!!!!
-
Σίγουρες τελικά 13 και αξιοσημείωτες οι 2 γκεστ σταρ θυληκού γένους συμμετοχές της Ξένιας Παπαγεωργίου και Ελένης Λυκίσσα αμφότερες με Cinque 900 των Νίκου Χρυσάφη και Γιάννη Χεκιμιάν αντιστοιχα, οι οποίοι και τις προσκάλεσαν να συμμετάσχουν.
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Σίγουρες τελικά 13 και αξιοσημείωτες οι 2 γκεστ σταρ θυληκού γένους συμμετοχές της Ξένιας Παπαγεωργίου και Ελένης Λυκίσσα αμφότερες με Cinque 900 των Νίκου Χρυσάφη και Γιάννη Χεκιμιάν αντιστοιχα, οι οποίοι και τις προσκάλεσαν να συμμετάσχουν.Θα ήθελα για αρχή **να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κ. Νίκο Χρυσάφη **για το αυτοκίνητο το οποίο σε πολύ λίγες μέρες ετοίμασε και με πολύ 'αγώνα', για μένα.
Επίσης να ευχαριστήσω πολύ και όλα τα παιδιά στην Α0 που με υποδέχθηκαν θερμότατα στην κλάση τους (η προετοιμασία είχε γίνει βέβαια απο την Δημητσάνα )Τώρα όσο για τις συμμετοχές.... καλές είναι οι 13, αλλά αν τις ανακοινώνανε και κάπου, θα ήταν καλύτερα!!!!
See you there
-
12 32 ΧΕΚΙΜΙΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ FIAT SEICENTO A0
13 33 ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ FIAT SEICENTO A0
14 34 ΜΑΛΑΚΤΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ FIAT SEICENTO
15 35 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ FIAT SEICENTO
16 36 ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ CINQUECENTO A0
17 37 ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ CINQUECENTO
18 38 ΛΥΚΙΣΑ ΕΛΕΝΗ FIAT CINQUECENTO A0
19 39 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΕΝΙΑ FIAT CINQUECENTO A0
20 40 ΠΕΤΡΙΤΖΗΣ ΤΑΣΟΣ FIAT SEICENTO A0
21 41 ΡΟΒΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ FIAT CINQUECENTO A0
22 42 ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ FIAT CINQUECENTO A0
23 43 ΜΗΤΣΗΣ ΤΑΣΟΣ FIAT CINQUECENTO A0
24 44 ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ FIAT SEICENTO
25 45 ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ FIAT SEICENTO
26 46 ΣΑΡΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ FIAT CINQUECENTO A0 -
Τον αγώνα μας αυτόν και τις νίκες μας τα αφιερώνουμε όλοι εμείς τις ομάδας μου στους αδικοχαμένους φίλους μας ΤΑΣΟ και ΈΛΕΝΑ ΚΥΡΛΑΓΚΙΤΣΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΔΑΚΩΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ (ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑ 10 ΓΥΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ) ΕΕΕΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,,,
Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ. Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΠΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΟ ΑΣΙΜΟΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΙΣ 2 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ 2 900ΑΡΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΕΚΙΜΙΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ. (ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΩ ΗΤΑΝ ΗΔΗ 5ος. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 900ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΤΟΝ ΡΟΒΑΚΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ ΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΣΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ.
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ. ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΑΤΩΠΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣΣΣΣ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΕΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ.ΑΥΤΑΑΑΑΑ
ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΦΤΑΝΟΥΝ -
Καλημέρα και απο εμένα,
θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον κ.Νίκο Χρυσάφη που τελικά κατάφερε να ετοιμάσει την άσπρη θύελλα και έτσι μου έδωσε την ευκαιρία να δω την πίστα των Μεγάρων και αγωνιστικά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους Παναγιώτη Σμυρναίο τον κ.Θοδωρή και κ.Μάριο για την τεχνική υποστήριξη.
Για εμένα δεν είχε και μεγάλη σημασία που το αυτοκίνητο υστερούσε σε δύναμη απο τα υπόλοιπα, γιατί προσωπικά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Όσο για την Ελένη (Λυκίσα) είχε κάποια προβλήματα με το δικό της αυτοκίνητο και ίσως να μην το ευχαριστήθηκε τόσο.Να δώσω με την σειρά μου συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους για τον αγώνα που έκαναν, και για αυτούς που 'δυστυχώς' δεν έκαναν (Σωτήρη Μαλακτάρη και Γιάννη Χεκιμιάν), και ιδιαίτερα στην Ελένη (Μαλακτάρη) για την δεύτερη θέση στο δικό τους πρωτάθλημα!
Άντε και εις ανώτερα!!!!!!!!!!
-
ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ ΣΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΩ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ.
1ο ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!!
2ο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ! ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
3ο ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ! ΝΙΚΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!
4ο ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛ.ΑΓΩΝΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
5ο ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ RALLY GR. ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΣ Α0! ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΑΝΕ ΣΤΗ ΣΠΟΡ 1600? ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ???? ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΧΑΛΙΚΑΚΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ!
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΙΡΚΟΥΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ , ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ Κο ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ......
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
-
Αγάπη, όπως γράφει και ο φίλος Κλεισθένης,if you want to finish first,first you have to finish! Το πρόβλημα στην όλη ιστορία είναι ότι με ρωτούσαν γνωστοί πως πήγα στα Μέγαρα και τους απαντώ πως ενώ ήμουν πρώτος,δεν τερμάτισα λόγω ψισήματος του μοτέρ. Άμα όμως κάποιος ανατρέξει στα αποτελέσματα θα παρατηρήσει πως μέτρησα ως τελαυταίος!!!! επειδή συμπλήρωσα κάποιο αριθμό γύρων!
Παρ'όλα αυτά όμως οφείλω να ομολογήσω πως το καταευχαριστήθηκα κυρίως για το τελικό αποτέλεσμα των τριών(αδελφής,Μαύρου Εκδικητή Αναστασόπουλου και Άσπρου Σίφουνα Δακορώνια) Προσέξτε! ο Κίτρινος Πύραυλος καραδοκεί σε Αττικό και Ριτσώνα!
Επίσης, πολλά μπράβο σε Ξένια Π που στάθηκε με το παραπάνω στο ύψος των περιστάσεων και με καθόλου εμπειρία κατάφερε να κινηθει σε αξιοπρεπέστατους ρυθμούς(βλεπε εκκίνηση),σε Ελένη Λ. για τους ίδιους λόγους και τέλος ένα μεγάλο κρίμα για τον άξιο Γιάννη Χεκιμιάν που δεν κατάφερε παρ'όλες τις προσπάθειες όλων μας ,και του μηχανικού του περισσότερο ,να ευχαριστηθεί και γιατί όχι να διακριθεί.
Αχ ρε Γιάννη,για σένα ήταν οι δηλώσεις.....Τώρα όπως λέει και ο Πάριος¨:'Κλαίμε και οι δυό !........'
Προς τον Νίκο Χρυσάφη:'Αν δεν είχα και σένανε....!' -
Τελικά το Αττικό δεν θα προσμετρήσει στο έπαθλο της Α0 (κρίμα!) και αντ'αυτού η ανάβαση Μοσχοκαριάς!
-
9ου ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
ΜΑΛΑΚΤΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ FIAT CINQUECENTO
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΝΙΚΟΣ FIAT SEICENTO 1100
ΣΥΡΙΓΟΣ ΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ FIAT CINQUECENTO 1100
ΧΕΚΙΜΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ FIAT CINQUECENTOO ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ
ΕΠΑΘΛΟ ΑΟ