-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... ωστε οσο εμεις καναμε σερβις στο Δ.Ε.Θ., καποιοι αλλοι 'καλοπερνουσαν' στις πιστες, ε ???
χμ....Για πειτε μας τι εγινε!
Δεν ξέρω για τον Βασίλη, αλλά εγώ 'καλοπέρασα' ...... στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής όπου έκανα 'σερβις'.....
Όπου στο σέρβις δεν κακοπεράσατε,απ'οτι έγραψαν οι παρευρισκόμενοι....
-
χμ...........
αντε περιμενουμε καμμια ανταποκριση, απο τον κοσμο που κανει καρτ, επιτελους!!
Αγγελε, υπ' οψιν οτι εχουμε κανει καποιες υποσχεσεις τις οποιες πρεπει να τηρησουμε (εκδρομες ανα την ελλαδα, για να γνωρισουμε τις πιστες και ολα αυτα!)
-
http://www.karting.gr/news_tracks_060905.htm
Ορμάτε!
Σήμερα μάλλον θα ανέβω για λίγο στο Καρτοντρόμο...
-
καλη φαση! Αυτη που αναφερεται σαν πιστα των σπατων σε σχεδιαση ειναι σχεδον ετσι, αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτη.. Απο κατω δειχνει κεντρικοτατο δρομο με ασφαλτο και αυτοκινητα...
Καμμια σχεση!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλη φαση! Αυτη που αναφερεται σαν πιστα των σπατων σε σχεδιαση ειναι σχεδον ετσι, αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτη.. Απο κατω δειχνει κεντρικοτατο δρομο με ασφαλτο και αυτοκινητα...Καμμια σχεση!
Παραείναι ίδια. Και αν δεν είναι ίδια της μοιάζει απίστευτα. Πριν την πρώτη εξόρμηση στα Σπάτα θα την μοντελοποιήσω στο PC, θα κάνω εξομοίωση, θα βρω το σωστό setup και μετά θα ...ξυπνήσω.
Υ.Γ. Πάντως αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθούν στην F1.
-
προβλεπεται καμμια εξορμηση για σπατα ή αγια μαριννα το σ/κ ??
(ρωταω τωρα εγω....!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
προβλεπεται καμμια εξορμηση για σπατα ή αγια μαριννα το σ/κ ??
(ρωταω τωρα εγω....!)Γιαυτό το ΣΚ το πρόγραμμα είναι γεμάτο..............οικογένεια..... αν θέλετε κανονίζουμε,χοντρικά,για το άλλο Σάββατο 17/09.....Η πρότασή μου είναι πάντως για Αγ.Μαρίνα........Να δούμε και αγαπητούς γνωστούς.......
-
17/9 ειναι πολυ μακρινη ημερομηνια για να πουμε σιγουρα....
Ας το εχουμε υπ' οψιν μας, παντως και δεν χανουμε τιποτα....Αν μαθουμε και τι γραναζι θα πρεπει να εχουμε για εκει, ακομα καλυτερα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
17/9 ειναι πολυ μακρινη ημερομηνια για να πουμε σιγουρα....
Ας το εχουμε υπ' οψιν μας, παντως και δεν χανουμε τιποτα....Αν μαθουμε και τι γραναζι θα πρεπει να εχουμε για εκει, ακομα καλυτερα!
Ένα τηλεφώνημα στον 'Άγγλο' ,όχι ασθενή αλλά γνωστό,θα σου-μας λύσει την απορία..............θα έλεγα πάντως 12-86 δι'ημάς.
-
με τετοια σχεση παιζουμε αφιδνες... Δε νομιζω να βολευει αγια μαριννα... Δεν θυμαμαι, τι να πω.. Θα κοιταξω και τα γραναζια που εχω σπιτι, μπας και βγαλω ακρη... Καποια στιγμη θα πρεπει να τα γραψω αυτα καπου ..
-
Καλημερα και καλη εβδομαδα!
Την κυριακη, στα πλαισια μιας γενικωτερης βολτας, πηγα μεχρι Σπατα, να δω αν υπαρχει κανεις που να 'γυριζει'..
Βρηκα 2 - 3 μηχανες και 4-5 καρτακια.. Η εκπληξη ηταν πως τα καρτακια ηταν σασμανατα πλην ενος που ηταν Βανκελ!Αφου περιμεναμε να βγουν οι μηχανες (οταν φτασαμε γυριζαν ηδη), μπηκαν μεσα τα θηριακια και αρχισαν τις σβουρες!
Οπως παντα, ειναι ωραιο να βλεπεις καρτακια να γυριζουν, εστω κι αν εσυ τα παρακολουθεις απ' εξω... Παρ' ολο που τα καρτακια γενικα ηταν ισοδυναμα, δεν υπηρχαν τιποτε μονομαχιες, ενω 2 - 3 που μετρησα γυριζαν στο 28.λιγο με 27.πολυ... Με στεναχωρησε το γεγονος, καθως θα ηθελα να βλεπω αυτα τα καρτακια να πηγαινουν πιο γρηγορα ...Καθησαμε και ειδαμε ολο το session απο τα καρτακια, ενω καπου στην μεση εφτασε και ο Τασος (Tony/Rotax) αοπλος κι αυτος για να χαζεψει και να πιει καφεδακι...
Μετα το τελος, ξαναμπηκαν οι μηχανες, οπου - τουλαχιστον στην συγκεκριμενη πιστα - για εμενα δεν εχουν καποιο ενδιαφερον... Πηραμε τον δρομο της επιστροφης!!
Εν αναμονη, λοιπον!
-
υπαρχει κανεις εδω περα, τελικα ή οχι ??
-
οχι
αλήθεια γνωρίζετε πως η πίστα που βρίσκεται στα Σπατα κοντά στο αεροδρόμιο είναι εγκαταλελημένη και την Κυριακή γινότανε πανικός?
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
οχιαλήθεια γνωρίζετε πως η πίστα που βρίσκεται στα Σπατα κοντά στο αεροδρόμιο είναι εγκαταλελημένη και την Κυριακή γινότανε πανικός?
Το ξέρουμε αγόρι μου γιαυτό πηγαίνουμε.........................με το μηχανάκι.
Πανικός απο τι γινότανε ????? Συνήθως πάνε τα motard και κάνουν προπόνηση.Στήν άααααααααλλη πίστα πότε θα σας δούμε ???? να ακούσουμε και εντυπώσεις απο την f1....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πανικός απο τι γινότανε ????? Συνήθως πάνε τα motard και κάνουν προπόνηση.Στήν άααααααααλλη πίστα πότε θα σας δούμε ???? να ακούσουμε και εντυπώσεις απο την f1....
Με το μηχανάκι? ποτε που?
γινοταν πανικος απο motard!!
κανονίστε καμία γύρα και θα έρθω να τα πούμε.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Με το μηχανάκι? ποτε που?
γινοταν πανικος απο motard!!
κανονίστε καμία γύρα και θα έρθω να τα πούμε.
Άντε να σε δούμε μαζί με τον κουμπάρο σου,γιατί κάναμε μαυρα μάτια....
Χαθήκαμεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γενικώς.....
Είναι εποχή για τακτοποίηση προχειμερινών θεμάτων γιαυτό και κάνω ένα διάλειμμα ......οσονούπω τελειώνω και φεύγω για τις πίστες..... Όποιος θέλει ακολουθεί.......
-
... αν κανονισεις και φυγεις για καμμια πιστα εκτος αττικης, τοτε το συζηταμε!
Δεν μας ειπες, ομως, ισχυει για Αγια Μαριννα το Σαββατο?
Εγω σκοπευω ουτως ή αλλως να παω για καρτ αυτο το Σ/Κ. Πιθανολογω για Σπατα... -
...ερωτηση.... Ο ex-σασμανατος, γνωριζει σε τι χρονους εχουμε κατεβει στα σπατα??
Α! και μια ενημερωση.. το 49.7 που εγινε στο Καρτοδρομο στις 11 Αυγουστου (την πρωτη μερα της αδειας μου), ειναι ο καλυτερος χρονος που εχω πετυχει στη συγκεκριμενη πιστα...
(αυτα με την ευκαιρια του 'κατεβασματος' των χρονων απο το οργανακι στον υπολογιστη..)
Αντε να σβουριξουμε ντεεεε!
Η τελευταια φορα που πηγα ηταν οταν η βενζινη ειχε 0.837
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...ερωτηση.... Ο ex-σασμανατος, γνωριζει σε τι χρονους εχουμε κατεβει στα σπατα??Α! και μια ενημερωση.. το 49.7 που εγινε στο Καρτοδρομο στις 11 Αυγουστου (την πρωτη μερα της αδειας μου), ειναι ο καλυτερος χρονος που εχω πετυχει στη συγκεκριμενη πιστα...
(αυτα με την ευκαιρια του 'κατεβασματος' των χρονων απο το οργανακι στον υπολογιστη..)
Αντε να σβουριξουμε ντεεεε!
Η τελευταια φορα που πηγα ηταν οταν η βενζινη ειχε 0.837
Tο δικό μου θέλει σέρβις...
Αν κανονιστεί κάτι για Σπάτα, πάρε ένα τηλέφωνο Άγγελε μήπως μπορέσω και ανέβω...
-
Βασιλη, εγω το απογευμα θα ανεβω χαλανδρι και με την ευκαιρια θα ασχοληθω με το καρτακι μου.. Θα το 'σχεσωσω' και θα το 'ζιγκλερισω' αν και μου φαινεται το 168 που εχω επανω πρεπει να κανει για τις θερμοκρασιες που παιζουν.. Ισως παιξω λιγο με τη βελονα.
Οι σχεσεις που θα βαλω θα ειναι για Σπατα, γιατι δεν βλεπω απο τον αγγελο τοποθετηση για Αγια Μαριννα, οποτε με βλεπω να πηγαινω σολο!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ