-
Ο χρήστης nlagos έγραψε:
Αν παντως εχει πιασει μυκητες μια λυση εχω διαβασει. Βαζεις στα ποδια του οδηγου (η εκει που μπαινει ο αερς του a/c) μια κατσαρολα με νερο που βραζει και ανοιγεις το a/c στο φουλ για 10 λεπτα με τα παραθυρα ανοικτα. Σε 10 λεπτα και αλλα 10 για να στεγνωσει εισαι ετοιμος. Τωρα πως θα καταφερεις να βρασεις νερο μεσα στο αμαξι το αφηνω στην φαντασια σου.Αν ειναι Μερσεντες.....
Και εχει στην πλατι του τα προβληματα που εχει το δικο μου....
Ειναι πολυ ευκολο.....
Απλα ειναι ασκοπο.....
Τι να κανεις το κλιματισμο σε καμμενο πλαισιο -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το θέμα δημιουργήθηκε από τον karib τον Απρίλιο.
Από τότε έχει πουλήσει το Xsara και έχει αγοράσει ένα Vectra.
Οπότε μάλλον οι συμβουλές σας αφορούν τον επόμενο ιδιοκτήτη...εάν μας διαβάζει!Δεν εχει ενα παρομοιο προβλημα και στο Βεκτρα;;;;;
Μηπως φταιει καποιο καθαριστικο μεσο που χρισημοποιει για την φροντιδα του εσωτερικου του αυτοκινητου η των υποδηματων του;;;;; -
Εγώ έχω το ίδο πρόβλημα μόλις ανοίγω την ανακύκλωση του αέρα. Με πιάνει ασφυξία. Σε vw golf v και polo το ίδιο πρόβλημα. Σε toyota corrola με ανακύκλωση κανένα πρόβλημα. Τσέκαρε μήπως έχει κολλήσει τίποτα και λειτουργεί συνέχεια.Γαι αυτό το λόγο έχεις και μυρωδιές στην καμπίνα. Το αυτοκίνητο ανακυκλώνει τον εσωτερικό αέρα μέχρι ένα σημείο. Το γράφουν και οι οδηγίες: Να μην χρησιμοποιήται η ανακύκλωση πάνω από 2-3 λεπτά.
Ποιότητα υλικών καμπίνας-μυρωδιά αποπνικτική