-
Εγώ πάντως από το TFRC έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Από εκεί μέσα ξεκίνησαν τα πάντα και πάνω απ' όλα φιλίες (κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα) που μπορεί να κρατήσουν μια ζωή. Το TFRC για μένα ήταν ο απίστευτος-ασύγκριτος χαβαλές που θα μείνει χαραγμένος στο μυαλό για πάντα.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
ΣΗμερα κανονισαμε κατι... Κατεβηκαμε κατω... αλλοι αργησαμε και ηρθαμε πιο αργα,αλλα μετα λυπης μου ειδα τελικα ποσα ατομα αξιζουν να ειναι μαζι στην παρεα.... Οι υπολοιποι θελουν απλως ενα φορουν να γραφουν και να λενε τα δικα τους... Υπαρχουν βεβαια και εξερεσεις που ειναι μετρημες στα δακτυλα αλλα.....
'Hannibal'Τι κανονίσαμε;;;
Εγώ δεν είδα τίποτα... -
Εγώ αν κι έψαξα, δεν βρήκα τίποτα...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΟ TFRC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ.... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....Σωστά Αλέξ, σωστά...
Εγώ πάντως από το TFRC έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις
Όλοι μας...
Να είμαστε όλοι καλά με υγεία και τα καλύτερα έρχονται... να με περιμένετε σε 22 μέρες PPPPPPPPP
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εγώ αν κι έψαξα, δεν βρήκα τίποτα...Me 2!
-
Πάρτε κι αυτό μια που είστε καλά παιδάκια...
-
ΟΛΕ! Αραχωβα '01!! Δεν θα ξεχασω ποτε οταν περναγαμε μεσα απο το χωριο την εκπληξη των κατοικων και τις γιαγιαδες που μας εβριζαν γιατι εκαναν θορυβο οι εξατμισεις μας...
Ωραια πραγματα αν και απο οσα εχω ζησει εγω τουλαχιστον, (που δεν ειμαι παλιος), η εκδρομη στη Β. Ευβοια το καλοκαιρι του 2002 ηταν ο,τι καλυτερο εχω ζησει με το TFRC... Εκει πραγματικα χαρηκα οδηγηση σε ρυθμους TFRC και το βασικοτερο, με μια παρεα 100% δεμενη (εκτος απο μερικες εξαιρεσεις). -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εγώ αν κι έψαξα, δεν βρήκα τίποτα...nasos και lefos
κιομως ειμασταν εκει...μαλιστα δεν εχω το τηλεφωνο σου...
καναμε αυτα που σου ειχα πει...απλα φυγαμε απο καντινα στις 3+ και ξαναεπιστρεψαμε στο πεταλο στις 4...hannibal...2 χουφτες αν8ρωποι μαζευτηκαμε...οσοι επρεπε...οσοι ενημερω8ηκαν...απλα εσυ ειδες τους μισους...
τελικα τα περιπολικα της Ε.Α ειναι πολυ αργα.....
νασο 8ελω το τηλεφωνο σου....πηρα τον γιαννη χτες αλλα δεν το σηκωνε..μαλλον ειχε υπηρεσια...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Εγώ αν κι έψαξα, δεν βρήκα τίποτα...
nasos και lefos
κιομως ειμασταν εκει...μαλιστα δεν εχω το τηλεφωνο σου...
καναμε αυτα που σου ειχα πει...απλα φυγαμε απο καντινα στις 3+ και ξαναεπιστρεψαμε στο πεταλο στις 4...hannibal...2 χουφτες αν8ρωποι μαζευτηκαμε...οσοι επρεπε...οσοι ενημερω8ηκαν...απλα εσυ ειδες τους μισους...
τελικα τα περιπολικα της Ε.Α ειναι πολυ αργα.....
νασο 8ελω το τηλεφωνο σου....πηρα τον γιαννη χτες αλλα δεν το σηκωνε..μαλλον ειχε υπηρεσια...
Σημερα θα ναι κανενας κατω;;;;;;;;;
-
Hannibal:
αυτοι που το καταλαβαν κατεβασαν τα ματια και ψιλοβουρκοσαν. Οι υπολοιποι ηταν μονο για να το παιξουν και καλα οτι νοιαζονται...
Ήταν και μερικοί που με κοιτούσαν και χαμογελούσαν πονηρά.
Αυτοί κατάλαβαν καλά.
Χτες μετά από καιρό πέρασα σούπερ, παρόλο που δεν είχα συμπλέκτη, ρουλεμάν πίσω δεξιού, + είχα πονοκέφαλο
-
Τώρα αρχίζουν όλα........
-
retal29 θυμάσαι την πρώτη βόλτα παρέα???
-
fiestman + Hannibal: σε
-
Ο χρήστης retal29 έγραψε:
fiestman + Hannibal: σε -
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Ήταν και μερικοί που με κοιτούσαν και χαμογελούσαν πονηρά.
Αυτοί κατάλαβαν καλάΧτες μετά από καιρό πέρασα σούπερ, παρόλο που δεν είχα συμπλέκτη, ρουλεμάν πίσω δεξιού, + είχα πονοκέφαλο
Για δεν ελεγες τιποτα να σ εδινα το νοικιαρικο;;;;;
Εγω μπηκα σπιτι κατα τις 5 και κατι ψιλα..... -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Εγώ πάντως από το TFRC έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Από εκεί μέσα ξεκίνησαν τα πάντα και πάνω απ' όλα φιλίες (κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα) που μπορεί να κρατήσουν μια ζωή. Το TFRC για μένα ήταν ο απίστευτος-ασύγκριτος χαβαλές που θα μείνει χαραγμένος στο μυαλό για πάντα.Δυο γραμμές που σε βάζουν στο πνεύμα του T.F.R.C.
Σε κάποιο άλλο forum είπαν πως είναι χιλιοπαιγμένο έργο το να βρίζουν τους πάντες πριν αποχωρίσουν. Επί θέματος των 10% και των 90%...
90% είπα????
Ρεε ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΣΤ...!Τέρμα λοιπόν τα κάστανα και οι πολλές κουβέντες
Lets see how you roll on tarmac anyway! Cause today, you’ll sucker got served -
Μπορεί να ήμουν απο τους 'νέους' στο TFRC αλλα οι στιγμές που έχω περάσει (ασχέτα αν είναι λίγες) δεν τις ξεχνώ γιατι η 'καλη' παρέα είναι εκεί για να μου τις θυμίζει....
Το TFRC δεν γεννιέται τώρα .... Γεννήθηκε
Το TFRC δεν υπήρχε .... Υπάρχει
Το TFRC δεν σταμάτησε .... ΣυνεχίζειΘα ακολουθήσουν και μερικές Foto ... (παλιές και νεότερες)
-
-
Foto's δανεισμένες απο τον καλήτερο φωτογράφο του TFRC κ. Burzum !!!
(Ευχόμαστε το Hobby του μια μέρα να το κάνει επάγγελμα !) -
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Lets see how you roll on tarmac anyway! Cause today, you’ll sucker got servedΘα ακολουθήσουν και μερικές Foto
ωραίος ο φίλτατος Soulis... Ότι και να πω είναι λίγο!!!
Αδοξο τελος για το TFRC ;