-
Πάντως στο 1ο κομμάτι ο Αλόνσο είχε τη ταχύτητα να κρατηθεί κοντά στο Μοντόγια (ή μήπως έλεγχε τη διαφορά ο Μοντυ?). Στο 2ο κομμάτι ο Μόντυ άνοιξε τη διαφορά. Για πιο λόγο όμως (σίγουρα δεν ήταν θέμα οδηγών...)?
-
εγω πιστευω οι μηχανικοι της μακλαρεν να φροντισουν να μη δυσκολευτουμε στο σπα!!!
αυτη τη στιγμη η μακλαρεν ειναι γρηγοροτερη αλλα ισως οχι οσο νομιζει... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Eξακολουθεις ακομα να πιστευεις οτι η Renault ειναι ταχυτερο μονοθεσιο απο την McLaren;;;
Τωρα μην μου αρχισεις τα γνωστα περι συνολικου πακετου,αξιοπιστιας κτλ.,εκανα μια συγκεκριμενη ερωτηση και περιμενω απαντησεις οχι μονο απο σενα,αλλα και απο τους υπολοιπους...Καλά κάνεις και ρωτάς, αλλά απορώ πώς βγήκαν τέτοια συμπεράσματα από αυτά που έγραψα. Δεν αρνήθηκα ότι οι McLaren είναι (και ήταν και στη Μόντσα) πιο γρήγορες, καυτηρίασα το γεγονός ότι ακούμε για δευτερόλεπτα διαφοράς και βλέπουμε τρίχες!! Αν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο (που δεν νομίζω ξαναδιαβάζοντας ό,τι έγραψα) το διαψεύδω εδώ και τώρα. Αυτό μόνο.
Και επειδή αρέσκεστε σε 'ατυχίες', πάρτε μία ακόμα:
τι έχεται να πείτε για την 'ατυχία' του Alonso ΚΑΙ στα 2 pit stop του, χάνοντας συνολικά περί τα 7 sec?? Μήπως (λέω μήπως...) αυτή η 'ατυχία' του στέρησε και πιθανή νίκη?? -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Δεν αρνήθηκα ότι οι McLaren είναι (και ήταν και στη Μόντσα) πιο γρήγορες, καυτηρίασα το γεγονός ότι ακούμε για δευτερόλεπτα διαφοράς και βλέπουμε τρίχες!!Σε οσους αγωνες ξεκινησε ο Kimi 1ος ειδαμε δευτερολεπτα διαφορας (αν κανω λαθος διορθωστε με), σε οσους ξεκινησε ο Montoya οχι
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
τι έχεται να πείτε για την 'ατυχία' του Alonso ΚΑΙ στα 2 pit stop του, χάνοντας συνολικά περί τα 7 sec?? Μήπως (λέω μήπως...) αυτή η 'ατυχία' του στέρησε και πιθανή νίκη??Άλλο ατυχία (όπως να σπάει το λάστιχο την ώρα που είσαι ήδη δεύτερος και ΟΛΟΙ οι άλλοι εχουν ακόμα ένα πιτ στοπ ενώ εσύ όχι, οποτε και έχεις σίγουρη την πρωτη θέση) και άλλο κακή οργάνωση της ομάδας οπότε και κακό πιτ στοπ... Δεν είναι ατυχία αυτο!!
και για να μην κατηγορηθώ ότι εβλογαω τα γένια μου έχω να πω ότι όταν πχ ο Μοντυ πηρε μαύρη σημαία, αυτό δεν μπορεί να λεχθεί ως ατυχία, αλλά ως απαράδεκτα κακή οργάνωση μεταξύ ομάδας και οδηγου..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
και για να μην κατηγορηθώ ότι εβλογαω τα γένια μου...
Ρε Viper, τα γένια τα είχες δει πριν προσφέρεις το διαμάντι;;;
ΥΓ. just joking
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. just jokingχοχοχο! very funny!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ΥΓ. just joking
χοχοχο! very funny!!
Έλα μη χαλιέσαι! Δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω... πλάκα έκανα (και σε ένα άλλο thread). Ίσως κακόγουστη (το δέχομαι)!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έλα μη χαλιέσαι! Δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω... πλάκα έκανα (και σε ένα άλλο thread). Ίσως κακόγουστη (το δέχομαι)!
Εσυ Μην ανυσηχείς, την καταλαβαίνω την πλακα (υπαρχουν ΑΛΛΟΙ που κάνουν και χειρότερες), δεν ήταν κακόγουστη, ίσως ήταν λίγο αποκρουστική απλώς η εικόνα στο μυαλό μου απλά (ξερεις εγώ με γενια, μπρρρρ)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εσυ Μην ανυσηχείς, την καταλαβαίνω την πλακα (υπαρχουν ΑΛΛΟΙ που κάνουν και χειρότερες), δεν ήταν κακόγουστη, ίσως ήταν λίγο αποκρουστική απλώς η εικόνα στο μυαλό μου απλά (ξερεις εγώ με γενια, μπρρρρ)
[off-topic]
...και να τα ευλογάς κιόλας
[/off-topic]Thanks!
-
φυγετε απο το θρεντ ρεεεεεεε!!!!
-
Ενοχλήθηκες τόσο πολυ από 2 offtopic post? Σου ζητάω συγγνώμη λοιπόν για την τόσο μεγάλη ενόχληση που σου προκάλεσα.
-
ειναι αληθεια οτι δε μπορουσα να κοιμηθω...
πιστευω να καταλαβαινεις και απο τα emoticons! -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
τι έχεται να πείτε για την 'ατυχία' του Alonso ΚΑΙ στα 2 pit stop του, χάνοντας συνολικά περί τα 7 sec?? Μήπως (λέω μήπως...) αυτή η 'ατυχία' του στέρησε και πιθανή νίκη??Άλλο ατυχία (όπως να σπάει το λάστιχο την ώρα που είσαι ήδη δεύτερος και ΟΛΟΙ οι άλλοι εχουν ακόμα ένα πιτ στοπ ενώ εσύ όχι, οποτε και έχεις σίγουρη την πρωτη θέση) και άλλο κακή οργάνωση της ομάδας οπότε και κακό πιτ στοπ... Δεν είναι ατυχία αυτο!!
Μα γι' αυτό και γράφω 'ατυχία'! Είναι νομίζω το λιγότερο ανοησία να το ρίχνει κανείς στην τύχη για κάθε τι σχεδόν που συμβαίνει. Και βέβαια ήταν κακή εκτέλεση του pit stop από πλευράς Renault, όπως κακό setup και από πλευράς McLaren. Τελεία και παύλα από μένα.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Τελεία και παύλα από μένα.Καλά ντε, δεν είπαμε τίποτα...
-
εμπρος για το κατασκευαστων!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για το θέμα του Ράικονεν, όταν έσκασε το λάστιχο ΔΕΝ ήταν ΠΛΕΟΝ δεύτερος, αλλά 4ος - 5ος αν θυμάμαι καλά, αφού 2ος ήταν πριν μπει για το μοναδικό (στρατηγικά) πιτ στοπ του, ενώ το λάστιχο (ΔΕΝ) έσκασε μετά από αυτό.
Πιθανώς να έπαιρνε την 1η θέση στο τέλος, αφού έχουμε αναλύσει πως ο Μοντόγια θα του άνοιγε δρόμο. Και η νίκη εκείνη τη στιγμή (πριν αρχίσει να κουρελιάζεται το λάστιχο) φαινόταν να διαγράφεται.
Αν το δούμε όμως ψυχρά και εκ των υστέρων, ο Κίμι δεν είχε καμία πιθανότητα να μην έχει πρόβλημα στο λάστιχο!!!
Εδώ ο Μοντόγια είχε στο τέλος πρόβλημα, που έκανε σαφώς πιο ξεκούραστο αγώνα (ενώ ο Κίμι εκ των πραγμάτων σχεδίαζε να πάει με την ταυτότητα στο στόμα όλο τον αγώνα...) και που είχε μικρότερα φορτία καυσίμων αφού είχε 2 πιτ στοπ ανεφοδιασμού...Οπότε και τα λάστιχα του Μοντόγια να είχε πχ, πάλι το ίδιο θα γινόταν! Και αφού μιλάμε για κάτι τόσο επαναλήψιμο (φθορά στο ίδιο λάστιχο 2/2 φορές), το λάθος είναι στο στήσιμο...
Δυστυχώς ο Κίμι
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εμπρος για το κατασκευαστων!!!!Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
-
με τις τελευταιες εξελιξεις μεχρι και αυτο μου φαινεται οχι και τοσο μακρινο!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
...όπως κακό setup και από πλευράς McLaren...Ξερει κανεις που οφειλονταν τα κλαταρισματα τελικα;
RENAULT -VIVE LE SPORT