-
Πού να δείς πίκρα,όταν ανακαλύψαμε στό πόρτ-μπαγκάζ τού αυτοκινήτου ένα ξεχασμένο...ψάρι.
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Μιας και βλέπω ότι είναι συχνό φαινόμενο τελικό πρέπει όπως και δήποτε να βρούμε ...γατόαποθητικό για τα αμάξια μας!
Το πρώτο αξεσουάρ μετά το αποσμητικόΒάλε ραντάρ μέσα στον κινητήρα που όταν 'βλέπει' γάτα θα... γαβγίζει χεχε just kidding!
Μην κοροϊδεύετε καθόλου. Συνάδελφος έχει βάλει δύο ελάσματα στο μέσα μέρος του καπώ. Όταν τα ελάσματα αυτά ακουμπήσουν μεταξύ τους (από κάποια γάτα...) κλείνουν κύκλωμα σε μια έξοδο του συναγερμού με αποτέλεσμα αυτός να κτυπάει.... Είναι βάρβαρο για την γάτα μεν αποτελεσματικό όπως μου λέει δε....
-
Ψόφιο ποντίκι στο χώρο της μηχανής...
Καλό , ε;
Κι όμως αληθινό, και μου έτυχε στην Γερμανία. Και επειδή δεν μπορούσα να το βγάλω (εύκολο ήταν, απλά όχι για μένα... ) το άφησα. Μετά από μία βδομάδα έβαζα τον αέρα στην ανακύκλωση. Μερά άλλες 3-4 μέρες δεν άνοιγα καθόλου το παράθυρο πλέον, και έκλεισα ΚΑΙ τους αεραγωγούς. Μετά από άλλες 3-4 βρώμαγε τραγικά, σαν να τα είχες όλα ανοιχτά ούτως ή άλλως, και έβαλα άλλον να βγάλει... το φίδι από την τρύπα!
Μετά από 1-2 βδομάδες ξεβρώμισε χωρίς να κάνω κάτι άλλο... Οι τρίχες που είχαν πέσει έφυγαν με τον αέρα... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πού να δείς πίκρα,όταν ανακαλύψαμε στό πόρτ-μπαγκάζ τού αυτοκινήτου ένα ξεχασμένο...ψάρι.Το GS που περιγράφω στο Citroen Forum είχε αυτή την 'τύχη'....!
Εν έτη 1979 (ή 80) είχαν πάει για ψαροντούφεκο! έβγαλαν πολλά, τα μοίρασαν εκτός από μία σακούλα που έμεινε στο πορτ παγκάζ λόγο κακής συννενόησης....
δεν μιλάμε για ένα ψάρι, αλλά μία σακούλα ψάρια! αφού έμεινε 3-4 μέρες στον ήλιο όταν πήγαμε να μπούμε μέσα καταλάβαμε ότι 'κάτι δεν πάει καλά'....
Ακόμα θυμάμε την βρώμα! Το GS πλύθηκε πολλές φορές μέσα, τα καλύματα/ταπετσαρίες του πορτπαγκάζ κ όχι μόνο ξηλώθηκαν, κ μιας κ τότε δεν πολυέκλεβαν έμεινε 2 εβδομάδες με όλα τα παράθυρα κ το πορτ παγκάζ ανοιχτά! αλλά ακόμα κ τώρα αν αναφέρει κανείς την λέξη 'ψάρι' μέσα σε αυτό είμαι σίγουρος ότι κάπου θα έχει κρυμένη λίγη μυρωδιά κ ... θα μας 'αρωματίσει' -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νά μπεί η γάτα για να ζεσταθεί στόν κινητήρα στό μεσοκαλόκαιρο ρε παίδες;Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά αυτό συνέβηκε στα Βίλλια Αττικής (εξοχικό) όπου το βράδυ έχει κάπου στους 15 κελσίου.
Σκέψου το χημώνα τι θα γίνεται δηλαδή !
Ζωολογικό κήπο θα το κάνουνε εκεί μέσα!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μιας και ειπατε για γατοαπωθητικο εγω ενδιαφερομαι για σκυλοαπωθητικο! Και εξηγω: Στη γειτονια μου υπαρχουν 5-6 αδεσποτα που δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να κατουρανε! Καθε φορα που παω να παρω το αυτοκινητο μου βλεπω πανω στις ζαντες η στις γωνιες των προφυλακτηρων κατουρα! Δεν το λεω για πλακα το φαινομενο με εχει αποτρελανει! Χρησιμοποιω κουκουλα και παλι πανε και κατουρανε πανω στην κουκουλα η παλι στις ζαντες που φαινονται και οταν παω εγω να βγαλω την κουκουλα πιανω και τα κατουρα τους! Ξερει κανενας καποιο αρωμα ή κατι που να τους ενοχλει ωστε να βαζω κατι διπλα στη ροδα ξερω γω οταν παρακαρω για να μην ερχονται σε εμενα;;;; Σκεφτομουν να ανοιξω διαφορετικο θεμα αλλα τα γραφω εδω!δεν εισαι ο μονος και εμεις που βαζουμε κουκουλα στο Σιερρα, την κατουρανε ολοι οι σκυλοι (οχι μονο οι αδεσποτοι, οταν ο αλλος βγαζει βολτα τον σκυλο του και αυτο παει εκει, μυριζει, και τα αφηνει) ειδικα απο την μερια του πεζοδρομιου. μια φορα πηγα να την βγαλω και βλεπω φρεσκα ουρα να σταζουν απο την κουκουλα και αηδιασα. φυσικα μετα παω και πλενω τα χερια μου αμεσως. πριν απο 6 χρονια που ειχαμε το λαντα και αυτο στην Αθηνα με κουκουλες εκει να δεις βρωμα το αυτοκινητο ηταν σε ακινησια, δεν το εβγαζε την κουκουλα περιπου ποτε κανεις μας, ε τα σκυλια το ειχαν ταραξει.
Στο χωριο που εχουμε το Λαντα, η εισοδος της αυλης ειχε μια παλια ξυλινη πορτα, με αποτελεσμα τα σκυλια των γυρω, να μπαινουν μεσα το βραδυ να κατουρανε πανω στο λαντα και να κανουν την αναγκη τους στην αυλη. και οι γατες επισης. επειδη μονο το καλοκαιρι καποιος μενει στο σπιτι εχουν βρει ησυχια τον υπολοιπο χρονο και πανε. αφηστε τι τραβιξα για να καθαρησω την αυλη φετος, στην κυριολεξια με το φτυαρι τα μαζευα ετσι βαλαμε μια κενουργια πορτα σιδερενια, την εβαψα με μινιον και λαδομπογια και ετσι ουτε μπαινουν μεσα, αλλα ειναι και το λαντα ασφαλες. :oops:
ρωτησα εαν υπαρχει κατι να ριξω για να μην κανουν την αναγκη τους εξω απο την πορτα τουλαχιστον, το μονο που μου ειπαν ειναι να ριξω λιγο θειαφι στις γωνιες. γενικως παντος δεν υπαρχει κατι που να το μυριζουν τα σκυλια και να τρεχουν φευγοντας.
μια φορα ειχα βρει ενα μεγαλο σφαλαγκι μεσα στο, λαντα, μικρα βρισκεις κατω απο το αυτοκινητο(μεταξυ της αναρτησης και του πλαισιου κανουν ιστους) αλλα ζουζουνια χωνοντε παντου, σφυγγοφωλιες εχω βρει 4 φορες(εχω βρει κατω απο το καπο, στην πισω πορτα αναμεσα πορτας και πλαισιου, στο μεσα μερος του προφυλακτηρα και εκει που πηγα να τις διωξω με περιποιηθηκανε με ενα-δυο τσιμπιματακια )
το καλυτερο ειναι οτι οταν το βαζω μπροστα να δειτε πως φευγουν τα ζουζουνια-σφιγγες απο την ζεστη και τα καυσαερια και δεν ξαναγυριζουν τοσο βλαβερα ειναι τα καυσαερια.
επειδη το αυτοκινητο ειναι κλειστο και με την υγρασια που εχει τα βραδια στο χωριο, και τις βροχες του χειμωνα τα σαλιγγαρια χωνοντε αναμεσα στις πορτες και το πλαισιο, στις υδροορες και καθοντε εκει. -
Δεν ειναι οτι φταιει η κουκουλα παντος γιατι και να μην την βαζω τα ιδια. Απλως ειναι πολυ αηδιαστικο οπως ειπες να την εχουν κατουρησει και μετα να πας να την βγαλεις και επειδη παρκαρω μακρια απο το σπιτι συνηθως δεν μπορω να ξαναγυρισω να πλυνω τα χερια μου και ετσι το μονο που κανω ειναι να παιρνω λιγο νερο μαζι μου και να ξεπλενομαι αλλα και παλι καπως νιωθω! Ημουν προθυμος να αλειψω και την κουκουλα με τιποτα για να μην πλησιαζουν αλλα...
-
Δεν ειναι οτι φταιει η κουκουλα παντος γιατι και να μην την βαζω τα ιδια. Απλως ειναι πολυ αηδιαστικο οπως ειπες να την εχουν κατουρησει και μετα να πας να την βγαλεις και επειδη παρκαρω μακρια απο το σπιτι συνηθως δεν μπορω να ξαναγυρισω να πλυνω τα χερια μου και ετσι το μονο που κανω ειναι να παιρνω λιγο νερο μαζι μου και να ξεπλενομαι αλλα και παλι καπως νιωθω! Ημουν προθυμος να αλειψω και την κουκουλα με τιποτα για να μην πλησιαζουν αλλα...Πάντως με τα ούρα από τα αδέσποτα μπορώ να ζήσω! το πρόβλημα μου είναι με αυτούς που βγάζουν τα σκυλιά βόλτα κ τα αφήνουν να ουρούν στις κουκούλες! μία φορά παραλίγο να πλακώσω έναν στο ξύλο, αλλά λυπήθηκα το κακόμοιρο το σκυλάκι που είχε κατατρομάξει
Το χειρότερο το έκαναν πριν χρόνια 2 σκυλιά που μάλωναν κ όταν είχαν τσαντιστεί πολύ έπιασαν την κουκούλα του Ι μου κ την έκαναν λωρίδες!
Εντάξυ τα πήρα λίγο άσχημα, αλλά από την στιγμή που ήταν αδέσποτα το ... προσπέρασα! Δεν προσπερνώ όμως με τίποτα τα ΖΩΑ που πέρνουν κατοικίδια όταν είναι μωρά κ χαριτωμένα κ μόλις μεγαλώσουν κ παύουν να είναι 'παιχνίδι' (που ποτέ δεν είναι!) κ φυσικά απαιτούν ευθύνες κ φροντίδα τα παρατάνε στους δρόμους!
3 έχω μαζέψει μέχρι στιγμής (έναν σκύλο κ 2 γατιά)...... sorry ξέφυγα από το θέμα μας -
Συγνωμη ανα ανεφερα οτι προκειται μονο για αδεσποτα! Υπαρχει μεγαλο προβλημα με τα κατοικιδια. Υπαρχουν πολλοι γειτονες με σκυλια εδω και το βλεπεις καποιον να κραταει το σκυλι του και αυτο να κατουραει αυτοκινητο ειναι φυσικο φαινομενο. Το ποιο ηλιθιο της υποθεσης ειναι οτι στο δρομο μου τα αυτοκινητα παρκαρουν απο τη μια μερια και οι ιδιοκτητες τους δεν τα πανε απο την αλλη μερια που ειναι αδεια να κατουρησουν στο αυλακι αλλα τα φερνουν διπλα στα αυτοκινητα και μολις τα βλεπουν να κατουρανε σταματανε να τελειωσουν τα σκυλια!!! Μα ειναι τοσο δυσκολο να αλλαξουν πεζοδρομιο;;;;;; Ακομα και ο γειτονας μου καθε φορα που βγαζει το σκυλι του θα παει κατευθειαν να κατουρησει στα απεξω αυτοκινητα(και στο δικο μου αλλα και στο δικο του!!!!!!). Εχω τσακωθει 2 φορες μαζι του αλλα δεν μπορω να πω και περισσοτερα γιατι ειναι αδερφος του ιδιοκτητη! Με ενα ειχα πιαστει στα χερια μια φορα γιατι πηγαινε διπλα διπλα στα αυτοκινητα και κατουραγε ο κοπρας του και οταν του τα'χωσα με ρωταει αν το ειδα το σκυλι του να κατουραει το δικο μου! Και του λεω και που ξερεις ποιο ηταν το δικο μου; Ειναι ακριβως το επομενο απο αυτο που κατουρησε του λεω! Πιαστηκαμε στα χερια και μας χωρισαν κατι περαστικοι! Ειναι και επικυνδυνο ομως γιατι αν εχει κανα μεγαλο σκυλι δεν ξερεις τι μπορει να γινει! Οσο για την κουκουλα που σου εσκισαν εγω την εβρισκα πεταμενη στο δρομο(αν και κλεινει με κλιπς ) μετα απο σκισιματα τις εραβα και μετα απο πολλα τις αλλαζα. Αυτη που εχω ειναι η 3η μεσα στο χρονο!!! Και εκτος απο σκισιμο εχω ενα κοπανημα με κατι βαρυ πανω στο καπω, γραντζουνιες(ευτυχως πολυ μικρες γιατι εγινα να πανω απο την κουκουλα) στο φτερο και στον προφυλακτηρα στο 9 μηνων corolla μου!!! Εβαλα συναγερμο αλλα δεν τους προλαβαινα/ακουγα ρε γαμωτο!!! Και βεβαια δε μιλαω για τα σκυλια αλλα για τους ιδιοκτητες τους!!!Σκεφτομαι πολυ σοβαρα τις φολες, οσο παρανομο και να ειναι δεν αντεχω αλλο!!!!!!
Υ.Γ.:Για οποιον πει οτι δεν εχω ζωα και δεν ξερω εγω δυο σκυλια αλλα οχι σε αυτο το σπιτι ουτε τα αφηνω να κατουρανε εδω και εκει!
-
φόλα στους 'ιδιοκτήτες' ναι, στα κακόμοιρα τα ζωντανά ΠΟΤΕ! τι φταίνε???
Πάντως εμείς έχουμε δύο σκυλιά, το ένα αυτό που βλέπετε στο avatar κ το άλλο ένα καθαρόαιμο κόκερ! Ε! ποτέ δεν τα αφήνουμε να κατουράνε ξένα αυτοκίνητα (το ένα το δικό μας το τιμάνε, αφού δεν μας ενοχλεί... χεχε ) κ επίσης έχουμε πάντα σακουλάκι μαζί μας ώστε αν αφήσουν 'κάτι παραπάνω' σε πεζοδρόμιο ή γενικά σε κεντρικό σημείο (φροντίζουμε να είναι πάντα σε χώμα!) τα μαζεύουμε με την σακούλα χωρίς να λερώσουμε χέρια κλπ κ τα πετάμε!
Άρα τρόποι υπάρχουν! 'τρόποι' δεν υπάρχουν από τα.... 2ποδα ΖΩΑ
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
φόλα στους 'ιδιοκτήτες' ναι, στα κακόμοιρα τα ζωντανά ΠΟΤΕ! τι φταίνε???Πάντως εμείς έχουμε δύο σκυλιά, το ένα αυτό που βλέπετε στο avatar κ το άλλο ένα καθαρόαιμο κόκερ! Ε! ποτέ δεν τα αφήνουμε να κατουράνε ξένα αυτοκίνητα (το ένα το δικό μας το τιμάνε, αφού δεν μας ενοχλεί... χεχε ) κ επίσης έχουμε πάντα σακουλάκι μαζί μας ώστε αν αφήσουν 'κάτι παραπάνω' σε πεζοδρόμιο ή γενικά σε κεντρικό σημείο (φροντίζουμε να είναι πάντα σε χώμα!) τα μαζεύουμε με την σακούλα χωρίς να λερώσουμε χέρια κλπ κ τα πετάμε!
Εμενα τα δικα μου τα σκυλια ποτε δεν κατουρησαν αυτοκινητο! Απο μικρα (ειχα και 2-3 αλλα παλια) ποτε δεν πηγαν σε αυτοκινητο! Μηπως εχουν κατι τα σκυλια μου;;;;
-
φόλα στους 'ιδιοκτήτες' ναι, στα κακόμοιρα τα ζωντανά ΠΟΤΕ! τι φταίνε???
Πάντως εμείς έχουμε δύο σκυλιά, το ένα αυτό που βλέπετε στο avatar κ το άλλο ένα καθαρόαιμο κόκερ! Ε! ποτέ δεν τα αφήνουμε να κατουράνε ξένα αυτοκίνητα (το ένα το δικό μας το τιμάνε, αφού δεν μας ενοχλεί... χεχε ) κ επίσης έχουμε πάντα σακουλάκι μαζί μας ώστε αν αφήσουν 'κάτι παραπάνω' σε πεζοδρόμιο ή γενικά σε κεντρικό σημείο (φροντίζουμε να είναι πάντα σε χώμα!) τα μαζεύουμε με την σακούλα χωρίς να λερώσουμε χέρια κλπ κ τα πετάμε!
Εμενα τα δικα μου τα σκυλια ποτε δεν κατουρησαν αυτοκινητο! Απο μικρα (ειχα και 2-3 αλλα παλια) ποτε δεν πηγαν σε αυτοκινητο! Μηπως εχουν κατι τα σκυλια μου;;;;
Μηπως ειναι θυληκα;
-
εχετε απολυτο δικιο. τα περισοτερα σκυλια που βλεπεις ειναι με τα αφεντικα τους, τους βγαζουν το λουρι, αυτα αρχιζουν και μυριζουν εδω και εκει, και οπου τους αρεσει κατουρανε. αλλα ο ιδιοκτητης του σκυλου δεν δινει καμια σημασια, τους βλεπεις με το τσιγαρακι τους, και το λουρι στο χερι να βολταρουν. ο πατερας μου εχει τσακωθει με μερικους αλλα δεν δινουν σημασια. μονο εαν εισαι εκει γυρω προσεχουν, οταν δεν σε βλεπουν τριγυρο δεν τους νοιαζει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως ειναι θυληκα;Ναι αλλα εχει διαφορα;;;;;;;;;;
-
Μηπως ειναι θυληκα;
Ναι αλλα εχει διαφορα;;;;;;;;;;
μεγάλη..
-
Καταλαβα τι εννοειται αλλα θα μπορουσαν να κατουρανε και τα θυληκα διπλα στο αυτοκινητο πχ;
-
Μέχρι τώρα δεν μου την είχαν κατουρήσει (απο όσο είχα δεί δηλαδή) αλλά εχθές περνόντας απο εκεί που είχα παρκάρει όχι απλός μου την είχαν κατουρήσει αλλά ήταν και τρία ναι τρία σκυλιά πάνω στο αυτοκίνητο!
Δύο στην οροφή και ένα στο καπό
Καλά τα είπα εγώ ζωολογικό κήπο θα το κάνουμε μου φαίνεται!
Το γέλιο ήταν οτι όταν αργότερα πήγα να βγάλω την κουκούλα και αυτά ήταν παραδίπλα γάβγισαν σαν τρελά!
Τους χάλασα το σπίτι τους βλέπετε!!!!!!!!!
Πρέπει σύντομα να βρούμε μια λύση για να κρατάμε μακριά τα αδέσποτα - κατοικίδια γατάκια σκυλάκια κτλ........
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μηπως ειναι θυληκα;
Ναι αλλα εχει διαφορα;;;;;;;;;;
μεγάλη..
Εσυ πιπι σου κανεις ορθιος,τα κοριτσια πως κανουν;
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Πρέπει σύντομα να βρούμε μια λύση για να κρατάμε μακριά τα αδέσποτα - κατοικίδια γατάκια σκυλάκια κτλ........
Το ξερω αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα! Σκεφτηκα να παρω κανα εντονο ασχημο αρωμα οπως αυτο που βαζουν για να κρατανε τις μυγες μακρια πχ και να το βαλω διπλα στη ροδα αλλα φοβηθηκα μηπως μυρισε μεσα στο αυτοκινητο και το απεφυγα. Εμενα εχουν και ιδιαιτερες προτιμησεις στο που θα κατουρησουν:η στην μπροστα αριστερα ροδα΄ή στο υψος της πινακιδας(!!). Εχω παρει φοβερο τρομο και παω σπιτι και παρολο που θα παρω το αυτοκινητο σε 3-4 ωρες αναγκαζομαι να το σκεπασω!!! Ηλιθια σκυλια!!!
-
Είχα πάει για κούρεμα, 3 μέρες από την παραλαβή του καινούριου μου (τότε) 307. Παρκάρησα δίπλα σε άλλα δύο αυτοκίνητα, σε μια αλάνα μπροστά από επιπλοποιείο κλειστό (Σάββατο). Ενώ βρίσκομαι στην πολυθρόνα του μάστορα, από τον καθρέφτη μπροστά μου βλέπω το τουτού μου και το καμαρώνω. Βλέπω επίσης και τον επιπλοποιό να ξεκλειδώνει το μαγαζί του, να ανοίγει την πόρτα και να στέκεται παράμερα. Από την ανοιχτή πόρτα βγαίνει κοπράκος, κοντοστέκεται κοιτώντας τα τρία αυτοκίνητα, και αμέσως μετά φεύγει βολίδα για το δικό μου, και μου ψεκάζει εν ριπή οφθαλμού και τους 4 τροχούς! Εγώ έβραζα στην πολυθρόνα ενώ ο σκυλάκος γυρνούσε στο αφεντικό του καμαρωτός και σίγουρος ότι όποιο θηλυκό πέρναγε θα 'διάβαζε' την υπογραφή του στα νέα σύνορα της περιοχής του...
Χνουδωτό....μοτέρ