-
Ο χρήστης tel έγραψε:
mallon osoi den mporoyn na odhghsoyn ta ypoloipa ta lene aloifes....Kala aytokinhta kai ta tessera alla tha protimousa kati allo
Σουμάχερ;;; Εσύ είσαι;; Καλά το κατάλαβα!! Τι κάνεις βρε παιδί; Έλα μία στιγμή να μας μάθεις να οδηγάμε....
-
Δεν έχω οδηγήσει κάποιο από τα τέσσερα, και ούτως οι άλλως τα όριά μου ως οδηγού είναι χαμηλότερα από τις δυνατότητές τους.
Με βάση τα υποκειμενικά μου γούστα, αλλά και όσα διαβάζω, έδωσα την ψήφο μου στην Πόρσε ως καλύτερα στημένη και ως έχουσα μακράν την πιο ξεχωριστή, ισχυρή και διαχρονική προσωπικότητα. Είναι μια αρχόντισσα που ξέρει να επιβάλλεται και στο λιμάνι και στο σαλόνι, όντας πάντα ο εαυτός της, χωρίς να αλλάζει ρούχα και συμπεριφορά.
Νομίζω εξ άλλου ότι ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να εκμεταλλευθούν πλήρως τους παραπάνω ίππους των λοιπών υπό εξέταση αυτοκινήτων.
ΥΓ: Το περιοδικό EVO σε πρόσφατο σχετικά τεύχος, συγκρίνοντας την SLK55 AMG, την M3 CSL και την 911 Carrera S, ανεκύρησσε πανηγυρικώς νικήτρια την τελευταία. Η οποία, πέραν της ισχύος και της παράδοσης που φέρει, είναι άραγε καλύτερα στημένη από την Μπόξτερ που πλεονεκτεί ως προς το σημείο τοποθέτησης του κινητήρα; -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
ΥΓ: Το περιοδικό EVO σε πρόσφατο σχετικά τεύχος, συγκρίνοντας την SLK55 AMG, την M3 CSL και την 911 Carrera S, ανεκύρησσε πανηγυρικώς νικήτρια την τελευταία. Η οποία, πέραν της ισχύος και της παράδοσης που φέρει, είναι άραγε καλύτερα στημένη από την Μπόξτερ που πλεονεκτεί ως προς το σημείο τοποθέτησης του κινητήρα;Η Porsche, στις τελευταίες της γενιές (996 και 997) σε κάνει να ξεχνάς ότι ο κινητήρας είναι τοποθετημένος πίσω
Εγώ πάντως θα προτιμούσα τη Μ3. Σεβαστή η γνώμη του EVO, αλλά τα γούστα υπερτερούν
-
Χθες είδα το θηρίο που λέγεται M3...
**Δέος **(απίστευτος ήχος κ άιγλη) κ ζήλεια (για το παλικάρι που την οδηγούσε) ταυτόχρονα..Αχχχχχ...
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Χθες είδα το θηρίο που λέγεται M3...**Δέος **(απίστευτος ήχος κ άιγλη) κ ζήλεια (για το παλικάρι που την οδηγούσε) ταυτόχρονα..Αχχχχχ...
Ειδα κι εγω μια Ε36 316 Compact Μ σημερα το πρωι. (Εχει γεμισει ο τοπος με τετοιες μ@λακιες)
Με προσπερασε στον αυτοκινητοδρομο ενω εγω πηγαινα με 110 km/h. -
Corvette δαγκωτό
-
Η Μ3 πάντως έχει σαρώσει μέχρι στιγμής στην ψηφοφορία.
-
Όντως και δεν το περίμενα... Έχει πολύ ψαγμένο κοινό τελικά το forum
-
Πάντως αν τα δεις δίπλα-δίπλα Corvette και Μ3 και διαλέξεις την Μ3 δεν νομίζω ότι είσαι ψαγμένος περισσότερο από τυφλός
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
Πάντως αν τα δεις δίπλα-δίπλα Corvette και Μ3 και διαλέξεις την Μ3 δεν νομίζω ότι είσαι ψαγμένος περισσότερο από τυφλόςΚι εσύ αν διαλέγεις αυτοκίνητο (γενικά μιλάω και όχι συγκεκριμένα για την Corvette που είναι πολύ καλή) μόνο και μόνο από την εμφάνιση, σίγουρα δεν είσαι λιγότερο τυφλός από ψαγμένος
-
και από την εμφάνιση να διαλέξεις πάντως δεν βγαίνεις και χαμένος
σε Corvette ότι και να λέμε είναι τελείως υποκειμενικό πως θα ξοδέψεις ένα τετοιο ποσό και τί θα ικανοποιήσεις -
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
ότι και να λέμε είναι τελείως υποκειμενικό πως θα ξοδέψεις ένα τετοιο ποσό και τί θα ικανοποιήσειςΠολύ σωστό, αλλά ούτως ή άλλως, τις υποκειμενικές μας επιλογές αποτυπώνουν κάθε φορά όλες αυτού του είδους οι ψηφοφορίες.
-
Corvette θα έπαιρνα για να ξεχωρίζω από όλους εσάς με τις M3
Δεν ήξερα πως παίζει στα ίδια λεφτά με την M3
Sport στα 90.000Ε