-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Η στάση στο εργοστάσιο της ΒΜW στο Μόναχο και factory tour για 2.5 ώρες μέσα, να δεις πόσο σε αποζημιώνουν!Και χρόνο να μην έχεις μόνο το BMW museum αν κατέβεις (πύργος με περιστροφικό διάδρομο) έχεις φορτώσει για τα καλά...
Αν μείνετε Μόναχο μην παραλείψετε επίσης και το Deutch Museum που έχει μερικά απίστευτα μοντέλλα...
(από τα πρώτα ατμοκίνητα μέχρι σήμερα...) -
Πφφ...είστε όλοι καμμένοι...Αν είσασταν ο Οδυσσέας, θα είσασταν θύματα των Σειρήνων
Το μόνο που σκέφτεσαι όταν πηγαίνεις στο ring...είναι ότι θες να φτάσεις όσο γίνεται γρηγορότερα
Τώρα, όταν γυρνάς...περνάς από όπου θες
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πφφ...είστε όλοι καμμένοι...Αν είσασταν ο Οδυσσέας, θα είσασταν θύματα των ΣειρήνωνΤο μόνο που σκέφτεσαι όταν πηγαίνεις στο ring...είναι ότι θες να φτάσεις όσο γίνεται γρηγορότερα
Τώρα, όταν γυρνάς...περνάς από όπου θες
Βασικά σκέφτεσαι τα καλά εστιατόρια που θα φας το ανεπανάληπτο Gordon Blue!!! Off Topic?!!!
-
Που να δεις τα λουκανικάκια κιόλας ή κρέας με σάλτσα μπύρας... Να μην ξεχνιόμαστε ο kouk??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Που να δεις τα λουκανικάκια κιόλας ή κρέας με σάλτσα μπύρας... Να μην ξεχνιόμαστε ο kouk??H κοτσι χοιρινό με ξυνολάχανο και πατάτες τηγανητές!!!
-
Στα αστεία της εκδρομής που ξεχάσαμε να σας πούμε...
Έρχεται σε κάποια φάση ένας υπάλληλος του πλοίου με το οποίο γυρνούσαμε (μπάρμαν) και επειδή μας έβλεπε με περιοδικά και όλο μιλούσαμε περίεργα (apex, body roll, torque steering τη μαμήσαμε την ελληνική ορολογία), μας πλησιάζει και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος
- Παιδιά, ασχολείστε με αυτοκίνητα;
- Ε, ναι...
- Ρε παιδιά, πείτε μου τι να κάνω.
- Για πες...
- Έχω αγοράσει ένα Audi A3 1.6 με το sport pack που φοράει σκληρές αναρτήσεις, φαρδιά λάστιχα και μπάκετ καθίσματα. Θέλω να του αυξήσω λίγο την ιπποδύναμη γιατί δεν τραβάει ρε γμτ, τι να κάνω;
Σιγή...σιγή...σιγή...κοιταζόμασταν....κοιτάζαμε τον ουρανό, τη θάλασσα, τα ψάρια....αλλά αυτόν δεν τον κοιτούσε κανείς. Όχι τίποτε άλλο, αλλά τι να του έλεγες; Συλλυπητήρια; Έπρεπε να δείτε τις φάτσες μας εκείνη την ώρα...
Με τα πολλά προσπαθήσαμε να του πούμε να μην πετάξει άλλα λεφτά στο αμάξι (πέραν αυτά τις αγοράς που πέταξε 25.000) και ελπίζω να τον πείσαμε...
Ειλικρινά, τον λυπήθηκα...!
-
Είστε απίστευτοι
-
Μόλις αξιώθηκα και διάβασα το θέμα...
Μπράβο παιδιά που το οργανώσατε και το πραγματοποιήσατε...πρέπει να ήταν εμπειρία ζωής
Άλλη μια κοινωνική προσφορά του 4TF-ενώνει κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα.
Σας ζηλεύω κι εγώ με την σειρά μου (με την καλή έννοια εννοείτε!!!).
Άντε και του χρόνου καλύτερα και με μεγαλύτερη παρέαΠεριττό να πώ οτι ελάχιστα ήταν τα αυτοκίνητα που αναγνώρισα στις φωτό ...χρειάζομαι λυσσάρι επειγόντως ή έστω ιδιαίτερα...
Ντροπή μου -
Στα αστεία της εκδρομής που ξεχάσαμε να σας πούμε...Έρχεται σε κάποια φάση ένας υπάλληλος του πλοίου με το οποίο γυρνούσαμε (μπάρμαν) και επειδή μας έβλεπε με περιοδικά και όλο μιλούσαμε περίεργα (apex, body roll, torque steering τη μαμήσαμε την ελληνική ορολογία), μας πλησιάζει και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος
- Ε, ναι...
- Για πες...
- Έχω αγοράσει ένα Audi A3 1.6 με το sport pack που φοράει σκληρές αναρτήσεις, φαρδιά λάστιχα και μπάκετ καθίσματα. Θέλω να του αυξήσω λίγο την ιπποδύναμη γιατί δεν τραβάει ρε γμτ, τι να κάνω;
Σιγή...σιγή...σιγή...κοιταζόμασταν....κοιτάζαμε τον ουρανό, τη θάλασσα, τα ψάρια....αλλά αυτόν δεν τον κοιτούσε κανείς. Όχι τίποτε άλλο, αλλά τι να του έλεγες; Συλλυπητήρια; Έπρεπε να δείτε τις φάτσες μας εκείνη την ώρα...
Εγώ ήμουν αυτός που κοιτούσε επίμονα τη θάλασσα και ήμουν στο τσακ να τον ρωτήσω 'φίλε τι χρώμα είναι το αμάξι; είναι μπλε τουλάχιστον;' αλλά με τρομερή αυτοκυριαρχία κρατήθηκα (χρειάστηκε να δαγκώσω τη γλώσσα μου).
Ρένα ευχαριστούμε πολύ. Του χρόνου θα επαναλάβουμε το ταξίδι από ό,τι φαίνεται, οπότε ας ετοιμάζεται όποιος θέλει να συνοδέψει να μαζευτούμε μεγάλη παρέα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Στα αστεία της εκδρομής που ξεχάσαμε να σας πούμε...
Έρχεται σε κάποια φάση ένας υπάλληλος του πλοίου με το οποίο γυρνούσαμε (μπάρμαν) και επειδή μας έβλεπε με περιοδικά και όλο μιλούσαμε περίεργα (apex, body roll, torque steering τη μαμήσαμε την ελληνική ορολογία), μας πλησιάζει και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος
- Ε, ναι...
- Για πες...
Εγώ ήμουν αυτός που κοιτούσε επίμονα τη θάλασσα και ήμουν στο τσακ να τον ρωτήσω 'φίλε τι χρώμα είναι το αμάξι; είναι μπλε τουλάχιστον;' αλλά με τρομερή αυτοκυριαρχία κρατήθηκα (χρειάστηκε να δαγκώσω τη γλώσσα μου).
Ρένα ευχαριστούμε πολύ. Του χρόνου θα επαναλάβουμε το ταξίδι από ό,τι φαίνεται, οπότε ας ετοιμάζεται όποιος θέλει να συνοδέψει να μαζευτούμε μεγάλη παρέα.
Όοοοοοοχι ρε Μάνο τι πήγες κ έκανες? αξίζει τέτοια μεταχείρηση η κακομοίρα η γλώσσα σου για ένα Α3 κ μάλιστα 1.6 ????
(Σημ.: πλάκα κάνω.... μην αρχίσουν οι παρεξηγήσεις κ με τους φίλους audάκιδες )
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρένα ευχαριστούμε πολύ. Του χρόνου θα επαναλάβουμε το ταξίδι από ό,τι φαίνεται, οπότε ας ετοιμάζεται όποιος θέλει να συνοδέψει να μαζευτούμε μεγάλη παρέα.I wish....αλλά αν πάρω τελικά το αυτοκίνητο που λέω να πάρω μάλλον θα με κάνετε ban απο το forum
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
I wish....αλλά αν πάρω τελικά το αυτοκίνητο που λέω να πάρω μάλλον θα με κάνετε ban απο το forumΑυτό δεν παίζει. Εδώ ακόμα δεν έχουν πεταχτεί έξω επιφανή μέλη που οδηγούν Toyotες...Κάτι Yaris και Corollες...
Πόσο χειρότερη επιλογή μπορεί να έκανες;
-
I wish....αλλά αν πάρω τελικά το αυτοκίνητο που λέω να πάρω μάλλον θα με κάνετε ban απο το forum
Αυτό δεν παίζει. Εδώ ακόμα δεν έχουν πεταχτεί έξω επιφανή μέλη που οδηγούν Toyotες...Κάτι Yaris και Corollες...
Θέμη είσαι απίστευτος! ούτε εγώ (που 'λατρεύω' ορισμένα αυτοκίνητα) δεν θα γινόμουν τόσο καυστικός
Πάντως ότι κ να πάρει δεν θα υπάρχει πρόβλημα, σωστά ?
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Θέμη είσαι απίστευτος! ούτε εγώ (που 'λατρεύω' ορισμένα αυτοκίνητα) δεν θα γινόμουν τόσο καυστικόςΠεριμένω το ban οσονούπω
Ελπίζω μόνο ο syele να με πάει βόλτα με την TS τελικά
Σοβαρά πάντως, εννοείται ότι όλα αυτά τα λέω για πλάκα
-
Θέμη είσαι απίστευτος! ούτε εγώ (που 'λατρεύω' ορισμένα αυτοκίνητα) δεν θα γινόμουν τόσο καυστικός
Περιμένω το ban οσονούπω
Ελπίζω μόνο ο syele να με πάει βόλτα με την TS τελικά
Σοβαρά πάντως, εννοείται ότι όλα αυτά τα λέω για πλάκα
σώωωωωωωωπααααα
Κορυφαίος πάντως
-
I wish....αλλά αν πάρω τελικά το αυτοκίνητο που λέω να πάρω μάλλον θα με κάνετε ban απο το forum
Αυτό δεν παίζει. Εδώ ακόμα δεν έχουν πεταχτεί έξω επιφανή μέλη που οδηγούν Toyotες...Κάτι Yaris και Corollες...
γιατι, μπορει να πηρε και Οπελ!!!!
-
Ε όχι και να πέσει τόσο χαμηλά
-
Αστειάκια, αστειάκια;
Βόλτα θα κάνουμε για να δεις και μια άσπρη μέρα
-
δεν έχω κάνει ακόμα...είμαι στην φάση...θα είναι μάλλον άλλη μία απο τις υπέροχες επιλογές μου
θα σας ενημερώσω σύντομα πιστεύω στο σχετικό θέμα...
μην σας χαλάσω αυτο -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αστειάκια, αστειάκια;Βόλτα θα κάνουμε για να δεις και μια άσπρη μέρα
Χα...!
Το 'πιασα τι εννοείς.Θα παρκάρετε μπροστά από μία ασπρη μάντρα!
Trip Report - Nurburgring 2005