-
Απόψε λήγει η προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Rally ΔΕΘ.
Δεν πρόκειται για ένα ακόμη Αγώνα , αλλά για έναν Αγώνα ΘΕΣΜΟ !
Μου προκαλεί εντύπωση , η .... ησυχία που επικρατεί στο forum.
Ελπίζω να οφείλεται στις ... διακοπέςΚαλό θα ήταν να έχουμε , σαν μέλη του Forum , έστω και απο μέλη του Forum , στοιχειώδη πληροφόρηση !!!!!!
Το ξαναγράφω , πρόκειται για το ΔΕΘ
Αποστόλης Νούσιας.
-
Ελπίζω να οφείλεται στις ... διακοπέςΚαλό θα ήταν να έχουμε , σαν μέλη του Forum , έστω και απο μέλη του Forum , στοιχειώδη πληροφόρηση !!!!!!
Αποστόλης Νούσιας.
-
Αποστόλης Νούσιας.
-
ναι πολύ ησυχία για το ΔΕΘ...
δήλωσα συμμετοχή αν και τα 450 θα πονάνε για μέρες.... μπρρρρ.....
-
μόλις τώρα μπήκα στο site και είδα οτι μπήκε η διαδρομή !!
http://www.aoth.gr/2005/rally_deth/diad_apost_xron.htm
έχει πετροκέρασα !! και ταξιάρχη και ολυμπιάδα !!! ααα πάμε για πάρτι δηλαδή !! χεχεχε
ο... Τσουκαλάς κατά που πέφτει ? τι ειδική είναι ?
γμτ, ακόμα δεν έχω βρει αυτοκίνητο για να γράψω !!!!
τελικά είναι αρκετά δύσκολο να βρω απείραχτο αυτοκίνητο !! του αδερφού μου το 206 έχει αλλαγμένο τελικό και... μπάρα θόλων και άρα δεν μπορώ να γράψω με αυτό... μάλλον πρέπει να βάλω στο χέρι το mondeo του πατρός -
Ελπίζω πάντως να έχει κόσμο στα βουνά όπως στο θερμαικού το οποίο παρ όλες τις ελάχιστες συμμετοχές μάζεψε κόσμο.Πάντως εγώ θα είμαι εκεί με μεγάλη παρέα να υποστηρίξω όλους τους συμμετέχοντες που ξοδεύουν πολλά λεφτά δίνουν θέαμα και κάνουν και το κέφι τους.Αυτός ο τσουκαλάς πάλι πολύ μυστήριο κανένας δεν τον ξέρει.Θα δούμε...Νίκο καλή επιτυχία και εύχομαι να μας ξεσηκώσεις και πάλι με τα περάσματά σου!!!
-
Νικο,επειδη ειμαι και ασχετος(το 2001 ανεβηκα),εχουν καμια σχεση με το χολωμοντα αυτες οι ειδικες?(θυμαμαι πολυ καλα τα πετροκερασα,παρα πολυ ωραια ειδικη!!)
-
ναι τα Πετροκέρασα είναι πολύ καλή ειδική. Την είχα κάνει το 2002 και πέρυσι βραδυνή αλλά ανάποδα. εκεί να ήσουν.....
ο Ταξιάρχης είναι ο μισός Χολομώντας που κατηφορίζει και έχει τερματισμό στην Αρναία. όλο το τελείωμα της ειδικής είναι σε κατηφόρα
και την Ολυμπιάδα πάω τρελά. στον ανήφορο στην αρχή μένω πίσω αλλά όταν πιάνουμε το βουνό, σηκώνει πολλά χλμ... -
Ο χρήστης glf έγραψε:
ο... Τσουκαλάς κατά που πέφτει ? τι ειδική είναι ?Ψάχνοντας βρήκα
Στο βόρειο μέρος του Πολύγυρου υπάρχει μια καταπράσινη πλαγιά που ανεβαίνει μέχρι την κορυφή 'Τσουκαλάς' (890μ) από όπου αντικρίζει κανείς ένα πανοραμικό και μαγευτικό θέαμα: Τις τρεις χερσονήσους της Σιθωνίας, της Κασσάνδρας (αρχαία Παλλήνη) και του Αγίου Όρους με το μεγαλόπρεπο όρος Άθως και με τα γραφικότατα νησιά του Διάπορου, της Αμμουλιανής και της Κελύφου.
Αυτά.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
και την Ολυμπιάδα πάω τρελά. στον ανήφορο στην αρχή μένω πίσω αλλά όταν πιάνουμε το βουνό, σηκώνει πολλά χλμ...
-
ΠΕΡΙΠΟΥ 75 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ.
Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙΑ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΑΤ13 ΕΙΜΑΙΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ
-
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΔΥΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΟ 15-8....
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ -
Καλησπέρα,
στο rally.gr θα μπορέσετε να βρείτε τις σχετικές με τον αγώνα πληροφορίες. Ως συνήθως θα υπάρχουν και τα live αποτελέσματα. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα του αγώνα:http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-race&race_id=289
-
Πουθενά οι συμμετοχές ρε παιδιά??
glf Με Αργυρίου και Ξενοκώστα προβλέπω γερή μάχη
Άλλοι στη Ν2?
-
Οι συμμετοχές ανακοινώνονται τη δευτέρα στο site του ΑΟΘ και φυσικά χάρτες υπάρχουν ήδη στα γραφεία τους.Ελπίζω σύντομα και στο ιντερνετ.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΩ!
-
Διονύση καλή επιτυχία, ελπίζω να τα πας καλά εντός έδρας...
-
Ξεφυλλίζοντας το roadbook :
-
Πετροκέρασσα . Ολόκληρη φέτος, όπως πρέπει δηλαδή.... Από τις πολύ αγαπημένες ειδικές, πολύ γρήγορη στην αρχή, γρήγορη και κατηφορική από τη μέση και μετά, όποτε την έτρεξα έφτασα με τα φρένα να καπνίζουν στο stop. Με λίγο περπάτημα από την αρχή της έχει πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια (για όσους ξυπνήσουν λίγο νωρίς).
-
Παλαιοχώρα (x2). Ταχύτατη, ανοιχτή ειδική, αλλά (αν δεν μου διαφεύγει κάποια κοπάνα) πρέπει να κλειστεί μέσα ο θεατής καθώς τα ωραία κομμάτια είναι αρκετά μέσα.
-
Ταξιάρχης (x2) Ο μισός Χολομώντας ... χωρίς σχόλια. Απίστευτα απαιτητική ειδική αν και προσωπικά θα την προτιμούσα ολόκληρη όπως παλιά.
-
Ολυμπιάδα. Βαρετά ανηφορική στην αρχή, γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα στα τελευταία 2/3.
-
Τσουκαλάς (x2). Ο άγνωστος x του φετινού ΔΕΘ.
Ελπίζω να δούμε μεγάλο αριθμό θεατών (καιρού βοηθούντος φυσικά).
Καλό αγώνα σε όλους...
-
-
στα Ν/2 είμαστε Γκάλφας, Παπαγεωργίου, Αγγλόπουλος, Γαλάνης και Ευθυμιάδης.
στα Α/6 έχουμε Ζάχο! (με το μπλε 106), Ξενοκώστα !!, Παπαχριστόπουλος και φυσικά οι Αργυρίου, Κουμποτής, Μπρόζος, Παρταλιός και Οικονόμου (με το C2 ε?). για κιτ-καρ δε ρώτησα
rallakia εγώ δε βλέπω μάχη με Ξενοκώστα και Αργυρίου μάλλον θα τους χάσω αλλά αν δεν μείνω από σαζμαν (3η χρονιά τώρα και ακόμα φοράει τα μανίσια κομπλερ) θα πιέζω όσο γίνεται.
Διονήση εκείνη την ειδική την έχω περάσει με... φορτηγάκι όταν έτρεχε τελευταία φορά το Χαλκιδικής στο χώμα !!! ξέρω που πέφτει αλλά δεν την θυμάμαι καθόλου
έχω και photo!!!! χαχαχαχαχα Αυγουστος 97 !!
(μάλλον στα Βράσταμα είναι αυτό) -
Κώστα τα πρώτα προγνωστικά λένε για ήλιο οπότε καλά πάμε
http://www.weather.com/outlook/travel/b ... d/GRXX0019
Rally ΔΕΘ 3,4 Σεπτεμβρίου 2005 ...