-
παιδια ενας φιλος και γειτονας(ο οποιος δενε χει ιντερνετ και με πριζει να του τα βρισκω ολα εγω) ειναι στην αναζητηση για αυτοκινητο. ειναι πιτσιρικας,θα του το αγορασει ο πατερας του και προσπαθει να τον πεισει να του παρει 1600cc ενω ο πατερας του προτειμαει να του παρει 1400cc για να μην πληρωνει παραπανω σε σηματα,ασφαλειες κτλ
η ερωτηση ειναι η εξης. ποση ειναι η διαφορα σε σηματα,ασφαλειες κτλ αναμεσα σε ενα αμαξι 1400cc με ενα 1600cc;
ευχαριστω πολυ -
παιδια ενας φιλος και γειτονας(ο οποιος δενε χει ιντερνετ και με πριζει να του τα βρισκω ολα εγω) ειναι στην αναζητηση για αυτοκινητο. ειναι πιτσιρικας,θα του το αγορασει ο πατερας του και προσπαθει να τον πεισει να του παρει 1600cc ενω ο πατερας του προτειμαει να του παρει 1400cc για να μην πληρωνει παραπανω σε σηματα,ασφαλειες κτλ
η ερωτηση ειναι η εξης. ποση ειναι η διαφορα σε σηματα,ασφαλειες κτλ αναμεσα σε ενα αμαξι 1400cc με ενα 1600cc;
ευχαριστω πολυ -
ευχαριστω πολυ -
Δεν το έβαζες στο άλλο θέμα καλύτερα;
Σήμα το ίδιο (168 ευρώ από 1350-1999 κ.εκ. ).
Ασφάλεια λίγο μεγαλύτερη για το 1600 (εξαρτάται κυρίως από την τιμή πώλησης, όχι από τα κυβικά καθαυτά). -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
παιδια ενας φιλος και γειτονας(ο οποιος δενε χει ιντερνετ και με πριζει να του τα βρισκω ολα εγω) ειναι στην αναζητηση για αυτοκινητο. ειναι πιτσιρικας,θα του το αγορασει ο πατερας του και προσπαθει να τον πεισει να του παρει 1600cc ενω ο πατερας του προτειμαει να του παρει 1400cc για να μην πληρωνει παραπανω σε σηματα,ασφαλειες κτλη ερωτηση ειναι η εξης. ποση ειναι η διαφορα σε σηματα,ασφαλειες κτλ αναμεσα σε ενα αμαξι 1400cc με ενα 1600cc;
ευχαριστω πολυΤι ακριβως κυβικα θα εχει;Γιατι και τα 1350κ.εκ. λεγονται 1400 αλλα και τα 1360κ.εκ. λεγονται 1400.Ανηκουν ομως σε αλλη κατηγορια φορολογησης/τελων κυκλοφοριας κλπ.
-
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!
χρησιμοποιήστε το ευρετήριο της αυτοκίνησης, είναι αυτό το επισημασμένο θεματάκι πάνω πάνω στη σελίδα: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7177
όπου εύκολα (στα νομικά θέματα), με μια πρώτη ματιά βρίσκουμε τα εξής:
click me----> ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Θα πρέπει να αλλάξει κάτι?
και
click me----> ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ
Για ασφάλειες, από το ευρετήριο πάλι, βλέπουμε με τρόμο, δέος και θαυμασμό, πόσα λινκ έχει το ποστ αυτό: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 809#157809
αν δε, κάνουμε τον κόπο να χρησιμοποιήσουμε και την
click me----> Αναζήτηση που μας προσφέρει ως δυνατότητα το φόρουμ, θα βρούμε ακόμα περισσότερες απαντήσεις στο ερώτημά μας -
ας μιλησουμε συγκεκριμενα, το ibiza topgun 1,4 με το Peugeot 206 1,6 τι οικονομικη διαφορα θα εχουν περιπου στην ασφαλεια;
-
ας μιλησουμε συγκεκριμενα, το ibiza topgun 1,4 με το Peugeot 206 1,6 τι οικονομικη διαφορα θα εχουν περιπου στην ασφαλεια;Πολυ φλου ερωτημα.Εξαρταται ποσα χρονια οδηγα ,τι Β/Μ εχει ,την ασφαλιστικη εταιρια,τον τοπο που θα δηλωση ως διαμονη και δεν ξερω τι αλλο.
-
ρε μαν,περιπου πεσμου.
ας πουμε οτι αγοραζω εγω το Peugeot 206 1,6 και ο αδερφος μου που μενουμε στο ιδιο σπιτι,κανουμε την ιδια δουλεια,ιδια εσοδα,ιδια εξοδα ολα ιδια αγοραζει ενα Ibiza topgun 1,4. Και ας υποθεσουμε οτι ταγοραζουμε και οι 2 καινουργια και τα ασφαλιζουμε στην ιδια εταιρια. περιπου ποση διαφορα θαχουμε;(Υ.Σ. εχει σημασια ποσα αλογα ειναι ταμαξι γιατι το ποσα θα πληρωνεις στην ασφαλεια ή μονο τα κυβικα του;)
-
ρε μαν,περιπου πεσμου.
ας πουμε οτι αγοραζω εγω το Peugeot 206 1,6 και ο αδερφος μου που μενουμε στο ιδιο σπιτι,κανουμε την ιδια δουλεια,ιδια εσοδα,ιδια εξοδα ολα ιδια αγοραζει ενα Ibiza topgun 1,4. Και ας υποθεσουμε οτι ταγοραζουμε και οι 2 καινουργια και τα ασφαλιζουμε στην ιδια εταιρια. περιπου ποση διαφορα θαχουμε;(Υ.Σ. εχει σημασια ποσα αλογα ειναι ταμαξι γιατι το ποσα θα πληρωνεις στην ασφαλεια ή μονο τα κυβικα του;)
Ριξε μια ματια εδω: http://www.carinsurance.gr/main.asp
και εδω : http://asfalizo.gr/να εχεις μια ιδεα.
-
nasai kala
φορολογικες διαφορες 1400cc-1600cc