-
Σαββατο πρωί πρωί τσιμπησα προστιμο 167 ευρώ και 7 ποντους ποινή, για προσπεραση σε διπλη γραμμη.
Εξω απο την Ναυπακτο προς την Ιτεα, την ειχαν στησει σε ενα κατηφορικο ισιο κομματι, και ενω ειχα μπροστα μου μια μαλακισμενη που πηγαινε συνεχεια πανω στην μεσαια γραμμη και μου εκρυβε το οπτικο πεδιο, εκνευριζομαι την προσπερνω και την αρπαξα σαν μαλακας.
Οταν τους ειπα οτι την αλλα που πηγαινε πανω στην γραμμη δεν την ειδατε, που ειπε οτι 'εσενα ετυχε να σταματησουμε', και οτι την ακουν απο ολους , και του απαντω εφου την στηνεται στις ευθειες καλα σας κανουν....... πηρα την κληση μου και εφυγα.
ΥΣ. ρε παιδια ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να την πληρωσω????
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Σαββατο πρωί πρωί τσιμπησα προστιμο 167 ευρώ και 7 ποντους ποινή, για προσπεραση σε διπλη γραμμη.Εξω απο την Ναυπακτο προς την Ιτεα, την ειχαν στησει σε ενα κατηφορικο ισιο κομματι, και ενω ειχα μπροστα μου μια μαλακισμενη που πηγαινε συνεχεια πανω στην μεσαια γραμμη και μου εκρυβε το οπτικο πεδιο, εκνευριζομαι την προσπερνω και την αρπαξα σαν μαλακας.
Οταν τους ειπα οτι την αλλα που πηγαινε πανω στην γραμμη δεν την ειδατε, που ειπε οτι 'εσενα ετυχε να σταματησουμε', και οτι την ακουν απο ολους , και του απαντω εφου την στηνεται στις ευθειες καλα σας κανουν....... πηρα την κληση μου και εφυγα.
Tαχυδρομείο... (σε καλή μεριά )
(έτσι την άρπαξα και εγώ πριν από λίγα χρόνια έξω από τα Γιάννενα.) -
Τα καταφερα μετα απο 7 χρονια οδηγος με τουλαχιστον 350.000km στα ποδια μου εφαγα την πρωτη μου κληση (εκτος απο μια παρκαρισματος)!!! Χθες βραδυ κατα τις 12 (στην Πατρα) γυρνωντας απο τα βραχνεΐκα στην Verso απο εξω βλεπω ενα punto κολοφτιαγμενο Ολο θορυβο ο τυπος και μουρη!!!! Οποτε με πιανουν και μενα τα διαβολια μου και λεω να του δειξω πως μπαινουν στην στροφη του αγιου Ανδρεα (90 μοιρες με λιγο αναποδη κλιση και μετα εχει ευθειουλα 50 μετρα και στα καπακια 90 μοιρες αριστερη και μετα ολο ευθεια)!Αφου ξεκιναω απο τα φαναρια οπως οπως για να αναπτυξω ταχυτητα φτανω στην στροφη και εκει που χω καμια ενενηνταρα πεφτω στα 60 γιατι ο μπροστινος (mersede slr 350) μου κλεινει το ρευμα , απο πισω το punto , το μονο που ειχε γινει ειναι οτι ειχαμε παρει κλισεις, λαστιχα ειλικρινα δεν ειχαν σφυριξει Να σου λοιπον στην ευθειουλα τον 50 μετρων δυο ζηταδες στημενοι!!!! πεταγονται στην μεση του δρομου με εναν φακο της κακιας ωρας και κανω στην ακρη εγω και το punto ,η slr 350 την εκανε αφου εμπαινε ηρεμα, αφου εδωσα στοιχεια και χαρτια ρωταω τι επιπτωσεις εχω και αφου μου ειπε οτι με γραφει για αυτοσχεδιους αγωνες και μου παιρνει αδεια κυκλ. πινακιδες και διπλωμα μενω μαλακας και το μονο που μπορω να ψελισω ειναι : Εχετε δικιο δεν το συζητω αλλα αν γινεται μην μου παρετε πινακιδες και αδεια κυκλοφ. γιατι αυριο πρεπει να παραδωσω το αμαξι στην αντριπροσωπεια ως ελλατωματικο και να παραγγειλω αλλο (αληθεια του ειπα) παρτε μου το διπλωμα παρτε με μεσα αλλα αν γινεται οχι τις πινακιδες.Αφου με ρωταει τι δουλεια κανουν οι δικοι μου και που σπουδαζω μου κοβει ενα κουστουμι για ζωνες 83ε τον ευχαριστω και παω να φυγω οταν ακουω τον αλλο να ρωταει γιατι με αφηνει; Απαντηση: Μου αρεσε οπως μου μιλησε και δεν μου δικαιολογηθηκε καθολου απλα ηθελε τις πινακιδες για να παραδωσει το αμαξι!!! (αυτος εγραφε το punto) Καλα ,του απανταει, αλλα εγω αυτου θα του τα παρω ολα!!!!!!! ΚΥΡΙΕ ΖΗΤΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΗΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΞΑΤΕ !!!!!!! Τελικα ειμαι λιγο κολος αλλα και ατυχος τελευταιο βραδυ που χα το αμαξι τελευταια μαλακια μαζι του!!!!! Μηπως ξερει κανεις για ποσο καιρο θα μου περναν αδεια οδηγησης και κυλοφοριας και πινακιδες με την κατηγορια οτι εκανα αυτοσχεδιους αγωνες; Αν και κατι τετοιο δεν ισχυε απλα ειπα να χωθω στην στροφη!!!! Ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται πισω απο την στροφη και αυτο ειναι και η γοητεια της
-
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος - άμα κάνουμε μαλακία το παραδεχόμαστε, δεν τα ρίχνουμε στην κακιά την κενωνία, στους κουλούς (που είναι πάντα οι άλλοι), στο κράτος και στο υπερπέραν. Συχνά μάλιστα βγαίνουμε ωφελημένοι.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Σαββατο πρωί πρωί τσιμπησα προστιμο 167 ευρώ και 7 ποντους ποινή, για προσπεραση σε διπλη γραμμη.Εξω απο την Ναυπακτο προς την Ιτεα, την ειχαν στησει σε ενα κατηφορικο ισιο κομματι, και ενω ειχα μπροστα μου μια μαλακισμενη που πηγαινε συνεχεια πανω στην μεσαια γραμμη και μου εκρυβε το οπτικο πεδιο, εκνευριζομαι την προσπερνω και την αρπαξα σαν μαλακας.
Στο ίδιο σημείο την είχα αρπάξει πέρυσι, ευτυχώς το στρουμφακι ήταν καλό και μου έκανε γερή έκπτωση…
-
Μια καλή 'έκπτωση' μου έκαναν κ εμένα πριν 2 χρόνια στο δρόμο Σπάρτης-Τρίπολης. Η τροχαία της Σπάρτης μάλιστα, έχει 'άσχημη' φήμη (κόβει δηλαδή πολές κλήσεις).
Με σταμάτησαν 08.00πμ με 110χλμ/ωρα μέσα σε χωριό (όριο 50)...
Τρελάθηκα, ήμουν αφηρημένος ο μ@λ@κ@ς, δεν έπρεπε να πήγαινω με τόσα πολλά μέσα στο χωρίο.
Παραδέχτηκα το λάθος μου με ειλικρίνεια και μου έκοψαν μια κλήση για 31 ή 36 ευρώ (δε θυμάμαι το ποσό).
Μάλιστα μου είπαν ότι σταματούσαν μόνο όσουν πήγαιναν πάνω από 80χλμ/ώρα.
Μάλλον ήταν η ευχάριστη εξαίρεση στον κανόνα!
-
Γενικα τους συμφερει να γραφουν μικρες κλησεις, ετσι ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
Με τις μεγαλες κλησεις πας στα δικαστηρια και συχνα δικαιώνεσαι και το κράτος χάνει έσοδα, επιπλέον τους κλαίγεσαι και χτυπιέσαι σαν χταπόδι για κανα τρίωρο και τους τα κάνεις τσουρέκια , και αυτοι εχουν να συντάξουν εκθέσεις για αυτοσχέδιους αγώνες κτλ.
Οποτε δινουν κάτι μικρές και φεύγουν όλοι χαρούμενοι.Θυμάμαι πριν απο μερικα χρονια ειχα παρει κληση για υπερβολικη ταχυτητα,που με την έκπτωση πηγε καπου 31 ευρώ,αστεια πράγματα δηλαδη αν το συγκρίνεις με το τι μαμησια τρωνε σε άλλες χώρες. -
Ο χρήστης Anastasios έγραψε:
Τα καταφερα μετα απο 7 χρονια οδηγος με τουλαχιστον 350.000km στα ποδια μου εφαγα την πρωτη μου κληση (εκτος απο μια παρκαρισματος)!!! Χθες βραδυ κατα τις 12 (στην Πατρα) γυρνωντας απο τα βραχνεΐκα στην Verso απο εξω βλεπω ενα punto κολοφτιαγμενο Ολο θορυβο ο τυπος και μουρη!!!! Οποτε με πιανουν και μενα τα διαβολια μου και λεω να του δειξω πως μπαινουν στην στροφη του αγιου Ανδρεα (90 μοιρες με λιγο αναποδη κλιση και μετα εχει ευθειουλα 50 μετρα και στα καπακια 90 μοιρες αριστερη και μετα ολο ευθεια)!Αφου ξεκιναω απο τα φαναρια οπως οπως για να αναπτυξω ταχυτητα φτανω στην στροφη και εκει που χω καμια ενενηνταρα πεφτω στα 60 γιατι ο μπροστινος (mersede slr 350) μου κλεινει το ρευμα , απο πισω το punto , το μονο που ειχε γινει ειναι οτι ειχαμε παρει κλισεις, λαστιχα ειλικρινα δεν ειχαν σφυριξει Να σου λοιπον στην ευθειουλα τον 50 μετρων δυο ζηταδες στημενοι!!!! πεταγονται στην μεση του δρομου με εναν φακο της κακιας ωρας και κανω στην ακρη εγω και το punto ,η slr 350 την εκανε αφου εμπαινε ηρεμα, αφου εδωσα στοιχεια και χαρτια ρωταω τι επιπτωσεις εχω και αφου μου ειπε οτι με γραφει για αυτοσχεδιους αγωνες και μου παιρνει αδεια κυκλ. πινακιδες και διπλωμα μενω μαλακας και το μονο που μπορω να ψελισω ειναι : Εχετε δικιο δεν το συζητω αλλα αν γινεται μην μου παρετε πινακιδες και αδεια κυκλοφ. γιατι αυριο πρεπει να παραδωσω το αμαξι στην αντριπροσωπεια ως ελλατωματικο και να παραγγειλω αλλο (αληθεια του ειπα) παρτε μου το διπλωμα παρτε με μεσα αλλα αν γινεται οχι τις πινακιδες.Αφου με ρωταει τι δουλεια κανουν οι δικοι μου και που σπουδαζω μου κοβει ενα κουστουμι για ζωνες 83ε τον ευχαριστω και παω να φυγω οταν ακουω τον αλλο να ρωταει γιατι με αφηνει; Απαντηση: Μου αρεσε οπως μου μιλησε και δεν μου δικαιολογηθηκε καθολου απλα ηθελε τις πινακιδες για να παραδωσει το αμαξι!!! (αυτος εγραφε το punto) Καλα ,του απανταει, αλλα εγω αυτου θα του τα παρω ολα!!!!!!! ΚΥΡΙΕ ΖΗΤΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΗΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΞΑΤΕ !!!!!!! Τελικα ειμαι λιγο κολος αλλα και ατυχος τελευταιο βραδυ που χα το αμαξι τελευταια μαλακια μαζι του!!!!! Μηπως ξερει κανεις για ποσο καιρο θα μου περναν αδεια οδηγησης και κυλοφοριας και πινακιδες με την κατηγορια οτι εκανα αυτοσχεδιους αγωνες; Αν και κατι τετοιο δεν ισχυε απλα ειπα να χωθω στην στροφη!!!! Ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται πισω απο την στροφη και αυτο ειναι και η γοητεια τηςΔυστυχώς στην Πάτρα έχουν αγριέψει πολύ κ 'πέρνουν μέτρα για σώβρακα...' ακόμα κ για εξατμήσεις πλέον! αφού πολύ φοβάμε κ για εμένα....
Όσο για την (αγαπημένη μου) στροφή του Αγ. Αντρέα πριν καιρό έγινε το εξής σκηνικό! rallye κολάει σε φίλο, πάνω στην στροφή, το χάνει (το rallye), ακουμπανε κ ... πεζοδρόμιο!
Πάει ο στημένος αστυνομικός του κόβει ένα κουστουμάκι για αυτοσχέδιους αγώνες, εξατμήσεις, φιμέ, κ παρακώλυση κυκλοφορίας κ το απίστευτο! λόγο του πορίσματος της αστυνομίας για αυτοσχέδιους αγώνες η ασφαλιστική εταιρία δεν κάλυψε τίποτα στον φίλο για το ατύχημαΧθες το θυμήθηκα όταν έμπαινα με τα πλάγια (οοοουπς ) κ μου φώναζε η κοπέλα μου από το πίσω αυτοκίνητο για το πως είμουν σίγουρος ότι δεν είχε κανά μπλόκο....
Πάντως είναι απίστευτη στροφή!!! -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Χθες το θυμήθηκα όταν έμπαινα με τα πλάγια (οοοουπς ) κ μου φώναζε η κοπέλα μου από το πίσω αυτοκίνητο για το πως είμουν σίγουρος ότι δεν είχε κανά μπλόκο....
Πάντως είναι απίστευτη στροφή!!!γι'αυτό περνάς πρώτα προς Πύργο, ελέγχεις, αναστροφή στο 1ο φανάρι άφού έχουν φύγει όλοι, ελέγχεις και μπαίνεις με όλα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γενικα τους συμφερει να γραφουν μικρες κλησεις, ετσι ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
**Με τις μεγαλες κλησεις πας στα δικαστηρια και συχνα δικαιώνεσαι και το κράτος χάνει έσοδα **, επιπλέον τους κλαίγεσαι και χτυπιέσαι σαν χταπόδι για κανα τρίωρο και τους τα κάνεις τσουρέκια , και αυτοι εχουν να συντάξουν εκθέσεις για αυτοσχέδιους αγώνες κτλ.
Οποτε δινουν κάτι μικρές και φεύγουν όλοι χαρούμενοι.Θυμάμαι πριν απο μερικα χρονια ειχα παρει κληση για υπερβολικη ταχυτητα,που με την έκπτωση πηγε καπου 31 ευρώ,αστεια πράγματα δηλαδη αν το συγκρίνεις με το τι μαμησια τρωνε σε άλλες χώρες.A, μάλιστα.....Αυτό που λένε 'κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρα δέκα και καρτέρι' δηλαδή..... Σωστός!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χθες το θυμήθηκα όταν έμπαινα με τα πλάγια (οοοουπς ) κ μου φώναζε η κοπέλα μου από το πίσω αυτοκίνητο για το πως είμουν σίγουρος ότι δεν είχε κανά μπλόκο....
Πάντως είναι απίστευτη στροφή!!!γι'αυτό περνάς πρώτα προς Πύργο, ελέγχεις, αναστροφή στο 1ο φανάρι άφού έχουν φύγει όλοι, ελέγχεις και μπαίνεις με όλα
Μπααα εγώ δεν είμαι ούτε της επίδειξης ούτε της κόντρας (πλέον) απλά όταν πετύχω σημείο χωρίς κίνηση που μου αρέσει, έχω κέφια κ το αυτοκίνητο το ίδιο (το Ι που τα κάνω όλα έχει ως Γαλλιδούλα τις ώρες της ) τότε κ μόνο τότε ..... (λογοκρισία) ....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Μπααα εγώ δεν είμαι ούτε της επίδειξης ούτε της κόντρας (πλέον) απλά όταν πετύχω σημείο χωρίς κίνηση που μου αρέσει, έχω κέφια κ το αυτοκίνητο το ίδιο (το Ι που τα κάνω όλα έχει ως Γαλλιδούλα τις ώρες της ) τότε κ μόνο τότε ..... (λογοκρισία) ....
μάλλον δεν πρόσεξες το bold
-
το πρόσεξα, απλά εξηγώ ότι δεν κάνω τίποτα προγραμματισμένα (για κανέναν λόγο!) απλά εκεί που πηγαίνω αν 'μου κάτσει' το κάνω
-
Δεν εχω φάει ακομα κλήση λόγω τυχης κ οχι λόγω οτι ειμαι νομιμος.
Ευχομαι να ειναι έτσι κ στην συνεχεια! -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
το πρόσεξα, απλά εξηγώ ότι δεν κάνω τίποτα προγραμματισμένα (για κανέναν λόγο!) απλά εκεί που πηγαίνω αν 'μου κάτσει' το κάνωΚαι εγω ετσι ειμαι μονο που μου κατσε στραβη!!!!!!!!!! Αλλα δεν εχουν και αδικο στο συγκεκριμενο σημειο γινονται πολλα!!!!1
-
Ο χρήστης Anastasios έγραψε:
το πρόσεξα, απλά εξηγώ ότι δεν κάνω τίποτα προγραμματισμένα (για κανέναν λόγο!) απλά εκεί που πηγαίνω αν 'μου κάτσει' το κάνω
Και εγω ετσι ειμαι μονο που μου κατσε στραβη!!!!!!!!!! Αλλα δεν εχουν και αδικο στο συγκεκριμενο σημειο γινονται πολλα!!!!1
η αλήθεια είναι ότι ακόμα θυμάμε τα 4 κομένα δέντρα από την delta turbo κ την αντίστοιχη κόντρα, όπως κ τον καπετάνιο που σκοτώθηκε με την 156....
Είπαμε τα πάντα έχουν ένα μέτρο κ ένα όριο! απλά εκεί μπορείς να γυρίσεις κ με λίγα κ αφού πρώτα δεις τι παίζει! αν κ υπάρχει το ενδεχόμενο να σου πεταχτεί κάποιος από το stop (στα 50 μέτρα ή λιγότερα της ευθείας έχει κ κάθετο δρόμο) κ τότε??? ή το βράδυ πεζοί (αυτό που έτυχε κ ευτυχώς είμασταν όλοι τυχεροί! ακόμα κ οι 3 μεθυσμένες κοπέλες που έμειναν στην μέση σε 3 διαφορετικά σημεία!) οπότε έχεις κάποιο δίκιο φίλε Αναστάση -
Παιδιά κι εγώ έχω φάει κλήση γιατί πήγαινα με 150 στην εθνική όπου το όρο ήταν 120.Έφτεγα (άδεια εθνική και μάλλον παραξεχάστηκα!!). Πάντως από τότε που σκοτώθηκε γνωστός μου από μαλακία έχω ηρεμίσει πάαααααααααααρα πολύ.Γιατί όπως λέει και ο λαός 'Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος.' Οπότε [b]take it easy my friends[/b]...
-
χτές το απόγευμα πήρα κι εγω την πρώτη κλήση για ταχύτητα...158 σε μία **κυριολεκτικά **άδεια Αττική οδό με κατεύθυνση Κόρινθο σε σημείο που προσγειωνόταν ακόμα και αεροπλάνο.....με όριο 120.
Συμφωνώ για την παράβαση διαφωνώ για το ηλίθιο όριο. Οπως διαφωνώ και για τις θέσεις που επιλέγουν και που δείχνουν τον καθαρά εισπρακτικό τους χαρακτήρα. Αν ενδιαφέρονταν για την ασφάλειά μας θα διάλεγαν ένα πραγματικά επικίνδυνο σημείο.
Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι ήταν ευγενικοί (ίσως μας είδαν κουστουμαρισμένους γιατί πηγαίναμε σε γάμο).
Χ@στήκαμε... -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
χτές το απόγευμα πήρα κι εγω την πρώτη κλήση για ταχύτητα...158 σε μία **κυριολεκτικά **άδεια Αττική οδό με κατεύθυνση Κόρινθο σε σημείο που προσγειωνόταν ακόμα και αεροπλάνο.....με όριο 120.
Συμφωνώ για την παράβαση διαφωνώ για το ηλίθιο όριο. Οπως διαφωνώ και για τις θέσεις που επιλέγουν και που δείχνουν τον καθαρά εισπρακτικό τους χαρακτήρα. Αν ενδιαφέρονταν για την ασφάλειά μας θα διάλεγαν ένα πραγματικά επικίνδυνο σημείο.
Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι ήταν ευγενικοί (ίσως μας είδαν κουστουμαρισμένους γιατί πηγαίναμε σε γάμο).
Χ@στήκαμε...Το τσιμπησες δηλαδη το δικαστηριο σου και εσυ...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Χ@στήκαμε...Το τσιμπησες δηλαδη το δικαστηριο σου και εσυ...
μπααααα μάλλον το γλίτωσε για 2χλμ/ώρα
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα