-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
A-Viper7, ANGEL13, τρεχετε σε κανενα πρωταθλημα ή μονο για χομπυ?Καλημέρα Vasilakis,............όπως και όλοι όσοι,φανατικοί γράφουμαι στο θέμα μας, είμαστε full ερασιτέχνες και περιορισμένων οικονομικών. Αυτό όμως δεν μας εμπόδισε στο να πάρουμε απο ένα καρτάκι ο καθένας και να ξεμπουκώνουμε σε πίστες που βολεύει τον καθένα.
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρωτάθλημα για τελείως χομπίστες, όπως στην Αγγλία που έχει πολύ μεγάλη ποικιλία απο τέτοια.
Κάποιοι φιλικοί αγώνες γινόντουσαν πριν απο κάτι χρόνια άλλα όχι πιά.Αν μας διαβάζεις απο Κύπρο θα μου άρεσε να μαθαίνω τι γίνεται με το θέμα καρτ στο νησί !!!!!!!!
Νάσαι καλά και μακάρι να γράφεις και εδω πιό συχνά.Θα περιμένουμε 'ανταπόκριση'
-
αληθεια, αγγελε...
Με τα φιλικα τι εχει γινει?? Κλειστο λογω διακοπων ή συνεβη κατι αλλο??
Παντως αυριο θα δωσουμε το παρον...
-
Άλλες δύο συμμετοχές δηλώθηκαν,τηλεφωνικά,και η παρέα μεγαλώνει
Μένει να κανονίσω τα του καιρού και ...............έχει να γίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αληθεια, αγγελε...Με τα φιλικα τι εχει γινει?? Κλειστο λογω διακοπων ή συνεβη κατι αλλο??
Απ'ότι έχω καταλάβει επειδή ο Τσερανίδης που τους οργάνωνε μέχρι τώρα δεν..............και κανένας άλλος δεν παίρνει το θάρρος να κάνει κάτι.............ξεμείναμε απο φιλικά. Πάντως ο Τσε έχει ανοίξει ένα πολύ ωραία μαγαζί κοντά στο Κορωπί.
Παντως αυριο θα δωσουμε το παρον...
Αν ο πληθυντικός δεν είναι ευγένειας, μπορώ να σκεφτώ ότι θα 'έρθετε' πάνοπλος ????
-
A-Viper7, ANGEL13, τρεχετε σε κανενα πρωταθλημα ή μονο για χομπυ?Ερασιτέχνες, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να έχουμε 'επαγγελματική' συμπεριφορά στην πίστα.
Όχι τόσο από άποψη απόδοσης, όσο από άποψης σοβαρότητας και ασφάλειας.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Αν μας διαβάζεις απο Κύπρο θα μου άρεσε να μαθαίνω τι γίνεται με το θέμα καρτ στο νησί !!!!!!!!Νάσαι καλά και μακάρι να γράφεις και εδω πιό συχνά.Θα περιμένουμε 'ανταπόκριση'
Σε άλλο θέμα αναφέρθηκε ότι στην Κύπρο υπάρχει η δυνατότητα να νοικιάσεις αγωνιστικό καρτ.
Προσωπικά, θα ήθελα να δοκιμάσω ένα αγωνιστικό καρτ πριν αγοράσω το δικό μου.
Πόσο πίσω είμαστε...
-
Άλλες δύο συμμετοχές δηλώθηκαν,τηλεφωνικά,και η παρέα μεγαλώνειΜένει να κανονίσω τα του καιρού και ...............έχει να γίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον καιρό πρόσεχε, γιατί δεν θέλω δικαιολογίες του τύπου 'Δεν μπαίνω μέσα, βρέχει...'.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Άλλες δύο συμμετοχές δηλώθηκαν,τηλεφωνικά,και η παρέα μεγαλώνει
Μένει να κανονίσω τα του καιρού και ...............έχει να γίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον καιρό πρόσεχε, γιατί δεν θέλω δικαιολογίες του τύπου 'Δεν μπαίνω μέσα, βρέχει...'.
Eγω αγόρι μου είμαι ................ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ !!!!!!!!!!!!!
-
τα οπλα δεν βλεπω να φτιαχνετε και με προβληματιζετε...
γραναζι ειπαμε 11 με 85 περιπου πισω, ε ? -
Αν μας διαβάζεις απο Κύπρο θα μου άρεσε να μαθαίνω τι γίνεται με το θέμα καρτ στο νησί !!!!!!!!
Νάσαι καλά και μακάρι να γράφεις και εδω πιό συχνά.Θα περιμένουμε 'ανταπόκριση'
Σε άλλο θέμα αναφέρθηκε ότι στην Κύπρο υπάρχει η δυνατότητα να νοικιάσεις αγωνιστικό καρτ.
Πόσο πίσω είμαστε...
Κακώς οι αντιπρόσωποι δεν καλούν τον κόσμο να δοκιμάσει τα νέα προιόντα τους,αλλά πιστεύω πως αν είναι να πάρω καινούργιο καρτ θα απαιτήσω να το δοκιμάσω πρώτα και μάλιστα στα μέτρα μου
Βέβαια πάντα υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσεις πρίν πάρεις απο τα μεταχειρισμένα..............και απο ιδιώτη και μέσω καταστήματος-μηχανικού.
Εγω 'κόλλημα' με την δοκιμή καρτ....... δοκιμάζω οτιδήποτε χωράει στο σώμα μου
Σε μίνι δεν μπορώ να χωρέσω με τίποτε αλλά το προσπαθώ,ο 'κολλητός' που έχει μίνι μου το δίνει πάντως. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
γραναζι ειπαμε 11 με 85 περιπου πισω, ε ?11 με 10 και 83...
Το όπλο είναι πανέτοιμο...
-
ολα ο.κ., λοιπον!
εγω θα κανω συνεργειο αυριο -
Ο χρήστης tm έγραψε:
γραναζι ειπαμε 11 με 85 περιπου πισω, ε ?Τι άλλο να φτιάξω........το έχω λαδώσει,το έχω βιδώσει,το έχω ελέγξει,το έχω 'γλυψει',το έχω φορτώσει,έχω πάρει ό,τι μπορώ να φανταστώ οτι θα χρειαστεί........................ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .................ΚΑΙ..............ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ??????????????????????????
Εχω ξεκινήσει και.................... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΧΧΧΧΧΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Εχω ξεκινήσει και.................... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΧΧΧΧΧΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜέχρι στιγμής έχω βρει 'μόνο' 129 τρόπους για να σε περάσω. Γμτ δεν μπορώ να βρω άλλον έναν να τους κάνω 130.
-
Σε άλλο θέμα αναφέρθηκε ότι στην Κύπρο υπάρχει η δυνατότητα να νοικιάσεις αγωνιστικό καρτ.Προσωπικά, θα ήθελα να δοκιμάσω ένα αγωνιστικό καρτ πριν αγοράσω το δικό μου.
Πόσο πίσω είμαστε...
Αν εννοεις την 'ενοικιαση' που εκανα εγω το Σαββατο τοτε να σου πω οτι τα καρτ(πρεπει να εχει 4 στο συνολο) ειναι σε αθλια κατασταση. Ελαστικα φθαρμενα και κομματιασμενα, ο ενας τροχος δεν στριβει οπως τον αλλο, δισκοφρενα μονο πισω, επιταχυνση μπουκωμενη λες και ξεκινας αυτοκινητο απο σταση με 5η ταχυτητα κλπ. Βεβαια δεν μιλαω για φουλ αγωνιστικο στυλ πρωταθληματων αλλα τα πιανει τα 130-140 χιλιομετρα ανα ωρα στην ευθεια με αυτοματο 2 ταχυτητων. Το αστειο ειναι οτι καθε φορα που πηγαινω εκει το καθε καρτ παρουσιαζει νεα προβληματα. Μια φορα σαν ετρεχε ο ξαδερφος μου βγηκε το εξωστ μονο του, βγηκε και η καδενα που γυριζει τους πισω τροχους απο την μηχανη και εμενα επεσε η πινακιδα μπροστα απο το τιμονι και κατεληξα να κανω συλλογη απο πετρες.
Και αυτη η πιστα δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση. Αμμοπαγιδες σε καποιες στροφες παραγεματες και σε αλλες παραλιγες με αποτελεσμα ειτε να κανεις βουτια σε βουναλακι ειτε σε γκρεμακι. Και οταν προηγηθει βροχη αλλα με στεγνο οδοστρωμα δεν τρεχεις πλεον σε ασφαλτο αλλα σε χωμα. Αλλα τι να κανω... Ιδιοτροπιες... -
Πόσο πίσω είμαστε...
Αν εννοεις την 'ενοικιαση' που εκανα εγω το Σαββατο τοτε να σου πω οτι τα καρτ(πρεπει να εχει 4 στο συνολο) ειναι σε αθλια κατασταση. Ελαστικα φθαρμενα και κομματιασμενα, ο ενας τροχος δεν στριβει οπως τον αλλο, δισκοφρενα μονο πισω, επιταχυνση μπουκωμενη λες και ξεκινας αυτοκινητο απο σταση με 5η ταχυτητα κλπ. Βεβαια δεν μιλαω για φουλ αγωνιστικο στυλ πρωταθληματων αλλα τα πιανει τα 130-140 χιλιομετρα ανα ωρα στην ευθεια με αυτοματο 2 ταχυτητων. Το αστειο ειναι οτι καθε φορα που πηγαινω εκει το καθε καρτ παρουσιαζει νεα προβληματα. Μια φορα σαν ετρεχε ο ξαδερφος μου βγηκε το εξωστ μονο του, βγηκε και η καδενα που γυριζει τους πισω τροχους απο την μηχανη και εμενα επεσε η πινακιδα μπροστα απο το τιμονι και κατεληξα να κανω συλλογη απο πετρες.
Και αυτη η πιστα δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση. Αμμοπαγιδες σε καποιες στροφες παραγεματες και σε αλλες παραλιγες με αποτελεσμα ειτε να κανεις βουτια σε βουναλακι ειτε σε γκρεμακι. Και οταν προηγηθει βροχη αλλα με στεγνο οδοστρωμα δεν τρεχεις πλεον σε ασφαλτο αλλα σε χωμα. Αλλα τι να κανω... Ιδιοτροπιες...Αυτα με τα bold είναι φυσιολογικά...
-
Καλα τα δισκοφρενα πισω το καταλαβαινω, αλλα το να στριβει το καρτ μονο στις δεξιες ή στις αριστερες στροφες ενω εκει που πασχει να νιωθεις οτι τρεχεις φορμουλα χωρις το μπροστινο φτερο ειναι φυσιολογικο?
-
Καλα τα δισκοφρενα πισω το καταλαβαινω, αλλα το να στριβει το καρτ μονο στις δεξιες ή στις αριστερες στροφες ενω εκει που πασχει να νιωθεις οτι τρεχεις φορμουλα χωρις το μπροστινο φτερο ειναι φυσιολογικο?Λοιπόν, είναι φυσιολογικό οι τροχοι να στρίβουν διαφορετικά γιατί αλλιώς το καρτ δεν θα έστριβε, και θα χρειαζόταν ...διαφορικό.
Τα άλλα προβλήματα μπορεί να έχουν να κάνουν με το στήσιμο...
-
Λοιπόν, είναι φυσιολογικό οι τροχοι να στρίβουν διαφορετικά γιατί αλλιώς το καρτ δεν θα έστριβε, και θα χρειαζόταν ...διαφορικό.Τα άλλα προβλήματα μπορεί να έχουν να κάνουν με το στήσιμο...
Δυστυχως, ειναι λιγο αδιαφοροι οι ιδιοκτητες της πιστας και οι υπαλληλοι τους, καθε φορα που πηγαινω εκει τους κατσαδιαζω με τις απαιτησεις μου. Να φανταστεις πως μου εδωσαν 5 λεπτα δωρεαν με το αγωνιστικο για αποζημιωση.
Επρεπε να τους πω να μου δωσουν γαντια, καλο καρτ και 30 λεπτα !
Btw, η πιστα που τρεχετε ειναι στην Αθηνα, ειναι μεγαλη, εχει ευθειες, πλατια ή στενη, χρονους κλπ? -
Btw, η πιστα που τρεχετε ειναι στην Αθηνα, ειναι μεγαλη, εχει ευθειες, πλατια ή στενη, χρονους κλπ?Το Kartodromo είναι σχετικά ...αεροδρόμιο.
Καλύτερος χρόνος μου 47.3.
Τα Σπάτα είναι πιο στενή πίστα με χρόνους στα 26' (?).
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ