Dec 8, 2002, 5:31 PM

Λοιπόν, το σύστημα δουλεύει ακριβώς όπως το περιγράφει το (Γαλλικό ,δυστυχώς...) εξαιρετικό site . Εύγε του MACKER . Σου δίνει ένα σωρό μικροπληροφορίες , τη χρησιμότητα των περισσοτέρων όμως από αυτές αδυνατώ να προσδιορίσω . Πάντως σίγουρα είναι ένας τρόπος να περάσει η ώρα στο μποτιλιάρισμα ...
Σε ότι αφορά το climatronic δεν πρόκειται ,φυσικά να τσακωθούμε ! Η αλήθεια είναι ότι όπως προείπα χρειάζεται προσαρμογή . Αναλογιζόμενος το ταξίδι που έκανα πριν από τρείς εβδομάδες ,Τετάρτη βράδυ ,από Πύργο προς Αθήνα (ειδικά στο κομάτι Πύργος-Πάτρα)υπό -επιεικώς- καταρακτώδη βροχή , με το clima να 'παίζει' απροβλημάτιστα , είμαι σίγουρος ότι αν μου είχε τύχει τις πρώτες μέρες συμβίωσης θα είχα ,το λιγότερο , χάσει το μπούσουλα : Ή θα έπρεπε να σταματάω κάθε τρείς και λίγο για να ψάξω να βρω τη σωστή για την περίσταση ρύθμιση , ή να πηγαίνω με 30 , ή να στραμπουλήξω κανένα δάχτυλο ή (χτύπα ξύλο) καμιά λαμαρίνα.... Κι όμως , τώρα πια περισσότερο μπορεί να με αποσπάσει το CD Player παρά το clima . Για το αντίστοιχο του C5 δεν έχω άποψη ,αλλά φαντάζομαι απο τα λεγόμενά σου ότι είναι παρεμφερές .
Τελικώς ,ακόμα και αυτό το ζήτημα των συνθηκών εντός της καμπίνας , ακολουθεί τον νέο κανόνα της 'αυτοματοποίησης' και της 'αποστασιοποίησης' από επεμβάσεις του οδηγού όσο είναι δυνατόν .