-
ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ HOMO KOLOGRIUS NA NAI ΣΤΗΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ (ΗΟΜΟ KOLOGERUS) ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΜΕΤΑ Κ Α Ι ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΓΥΡΑ , ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ : ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ.ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ , ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΜΕ ΝΕΥΡΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΛΑ.....ΒΓΗΚΑ.... ΤΗΝ ΚΑΛΥΝΗΧΤΙΣΑ ΗΡΕΜΑ.... ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
-
ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ HOMO KOLOGRIUS NA NAI ΣΤΗΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ (ΗΟΜΟ KOLOGERUS) ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΜΕΤΑ Κ Α Ι ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΓΥΡΑ , ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ : ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ.ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ , ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΜΕ ΝΕΥΡΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΛΑ.....ΒΓΗΚΑ.... ΤΗΝ ΚΑΛΥΝΗΧΤΙΣΑ ΗΡΕΜΑ.... ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
-
-
Και δεν φαντάζομαι να θέλεις να σου πούμε μπράβο??
Αν θέλεις εξήγησέ μας τί θα έκανες άν στη θέση της γιαγιάς ήταν ο Ζουγκλάκος???Αν θες πάντος να μας πείς οτι αυτό το κάνουν μόνο οι ηλικιωμένοι...
-
Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Fabia
-
Και μετά θέλουμε να λεγόμαστε Ευρωπαίοι και πολιτισμένοι..... Ρε παιδιά λιγη σοβαρότητα....
-
και οταν γυρισες ειχε μερικες καινουργιες γρατζουνιες απο το κλειδι τους.
Βασικα τους κατηγορεις για τι κανανε και μετα τους ξεπερασες.
-
Ο χρήστης DEPECHE έγραψε:
ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ HOMO KOLOGRIUS NA NAI ΣΤΗΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ (ΗΟΜΟ KOLOGERUS) ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΜΕΤΑ Κ Α Ι ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΓΥΡΑ , ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ : ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ.ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ , ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΜΕ ΝΕΥΡΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΛΑ.....ΒΓΗΚΑ.... ΤΗΝ ΚΑΛΥΝΗΧΤΙΣΑ ΗΡΕΜΑ.... ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑεΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΩ...............
ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ.....
πΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΌΤΙ ΣΕ ΨΆΧΝΩ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟ ΊΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΑΖΩ ΠΧ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ. ΠΩς ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ???? -
Καρέκλες, κορίνες, κονσέρβες γεμάτες τσιμέντο, γλάστρες, παλέτες, όλα αυτά τα τοποθετούν μπροστά στο σπίτι τους για να μην τους 'φας τη θέση'. Αν βρω κάποιον που το κάνει συστηματικά και χωρίς λόγο τους τα μαζεύω το βράδυ
Το γρατζούνισμα με κλειδί είναι επίσης συνηθισμένο. Στο γρατζουνάω μια, στο γρατζουνάω δύο, που θα πάει θα το βάλεις αλλού...
-
Τι ωραίος κόσμος!!! τι απίθανος κόσμος!!! και τι κατόρθωμα θεέ μου!!!
Και μετά παραπονιώμαστε που μας τα σέρνει ο Gbriell. -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το γρατζούνισμα με κλειδί είναι επίσης συνηθισμένο. Στο γρατζουνάω μια, στο γρατζουνάω δύο, που θα πάει θα το βάλεις αλλού...Α, εσύ είσαι; Δε θα σε πετύχω κάπου;
-
Ω τι κατόρθωμα! Εσύ και ο 1 τουλάχιστον τόνος εναντίον πεζού. Μπράβο συγχαρητήρια. Αυτή είναι η όμορφη όψη της πολιτισμένης Ελλάδας του αλληλοσεβασμού. Όχι οτι είναι λογικό να καταλαμβάνει κανείς με το έτσι θέλω τμήματα ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ( ένας γείτονας μου άφησε σημείωμα να μην ξαναφήσω το αυτοκίνητο μου μπροστά στο πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας του ίσως γιατί νόμιζε οτι είναι δικό του τον έγραψα και δεν ξανάπε τίποτα ) αλλά η αντίδραση σου δεν ήταν και οτι καλύτερο. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει που ξέρεις εσύ γιατί σώνει και καλά έπρεπε να κρατήσει κενή την θέση. Ψυχραιμία δεν βγαίνει τίποτα με νεύρα και βίαιες αντιδράσεις.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το γρατζούνισμα με κλειδί είναι επίσης συνηθισμένο. Στο γρατζουνάω μια, στο γρατζουνάω δύο, που θα πάει θα το βάλεις αλλού...
Α, εσύ είσαι; Δε θα σε πετύχω κάπου;
Και ξερεις αμα το γρατζουνας και φευγει και το βαζεις το δικο σου εκει δεν το βλεπει ποιος το εβαλε; Οποτε γρατζουναει και αυτος. Αμα βεβαια εχεις σαραβαλο και δεν σε νοιαζει με γιασου και χαρα σου. Αλλα δεν ειμαστε ολοι τοσο τυχεροι
Νικος
-
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ Μ Ι Α ΘΕΣΗ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ. Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ (ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60). Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΟΥΛΑΣ ΜΗΠΩΣ?
-
Μια στιγμή, δεν ξέρουμε καθόλου γιατί η κυρία κρατούσε τη θέση. Όλοι μας έχουμε βρέθει σε ανάγκη θέσης και έχουμε κρατήσει κάποια. Αν αυτό γίνετε συνέχεια και μάλιστα με όλα αυτά που ανέφερε ο TGD (καρεκλες κλπ) τότε υπάρχει πρόβλημα.
Μάλλον χρειάζεται άλλο θέμα για θεσεις πάρκινγκ γενικότερα για να πούμε τον πόνο μας. -
Είσαι σίγουρος ότι εκείνοι δεν έψαχναν περισσότερη ώρα από εσένα;
Αλλά πέρα από αυτό, η κυρία αυτή ξεροστάλιαζε για να παρκάρει το αυτοκίνητο ο άντρας της, και έρχεσαι εσύ και με το έτσι θέλω της λες κάνε στη μπάντα περνάω! Απλά σκέφτομαι, ποιου η τακτική ήταν πιο... απολίτιστη...
Και τέλος πάντων η θέση δεν είναι κανενός, και είναι ολονών! -
οχι ρε συ δεν μας πειραξε η ηλικια του. Αυτο που μας πειραξε οτι εσυ αυτοδιαχειριστικες τιμωρος και λυτης του προβληματος. Και δεν ξερουμε ποιο θα ειναι το επομενο βημα σου; Θα βγαλεις ενα δικανο και θα μας κανεις να μετακινηθουμε(και θα εισαι ο καου μποης της ασφαλτου); Τι εννοω ειναι το δις κακον δεν ειναι η λυση.
Το δυσκολο(αλλα σωστο) ειναι να εισαι ανωτερος και οχι να κατεβαινεις στο επιπεδο τους και χαμηλωτερα.
Και οχι μετα να κοκορευεσαι κιολας. -
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ ΕΤΣΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ... ΤΕΛΑΡΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 4 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΙΔΩΘΗΚΑ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΘΕΣΗ. Ε Λ Ε Ο Σ.
-
Αν το αυτοκίνητό σου προηγήτο και έβλεπες την θέση και την ώρα που πάς να κάνεις πίσω στη πέφτει ο απο πίσω σου να σου πάρει τη θέση, να κατέβεις και να τον σπάσεις στο ξύλο. Τη στιγμή όμως που βλέπεις ότι κάποιος βρίσκεται εκεί πρίν απο σένα τότε η θέση του ανήκει. Δεν έχει σημασία το ότι δεν βρισκόταν τη συγκεκριμένη στιγμή το αυτοκίνητό του εκεί, θα είταν όμως εκεί σε λίγο. Ο άνθρωπος βρήκε τη θέση πρώτος και για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν μπόρεσε να παρκάρει αμέσως, αλλά άφησε κάποιον εκεί που ήταν το ίδιο σαν να είχε παρκάρει. Και στο τέλος θα πρέπει να σεβόμαστε και κάτι και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους. Για σκέψου ότι είναι ευκολώτερο σε σένα να περπατήσεις 200-500 μέτρα έως το αυτοκίνητό σου απο εκείνον.
-
NAI ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ,ΣΠΑΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣ ΜΗ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ...ΤΕΛΕΙΟΙ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΣΗ.
ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ?