-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Στην αρχη βγαινανε με ηχομονωση... μετα απο ενα χρονο την σταματησανε. Μπορειw να βαλεις με κοστος 35ευρω.
Οσο για την πλαστικη ποδια θα χρειαστεις γυρω στα 50... κανενα 307 δεν φορα, ειναι extra.Μείωση κόστους ενόψει προσφορών στα πρότυπα της αδελφούλας Citroen μυρίζει... (άβαφα καπώ εσωτερικά, κ.λ.π.)
Είναι και φθηνή η ηχομόνωση... Συγκριτικά, στο 106, στοίχιζε 17.000 δρχ. το 1998 στη Lion...
-
Αντε να σηκωσουμε λιγο το τοπικ!!!
Δεν ειχα αλαξει ποτε ζουαν και στα δυο 307 γιατι δεν το πολυακουγα και βαριομουνα κιολας....
Οταν πηγα πριν απο 4 μηνες για να κανω κατι μαζεματα που ηθελα λογω ληξης εγγυησης μου το αλλαξανε απο μονα τους τα παιδια απο το συνεργειο γιατι οπως μου ειπαν ειχε ερθει επιτελους το σωστο...
Περιτο να σας πω οτι το'σωστο' σκουζει σαφως πιο πολυ απο αυτο που ειχε και τωρα δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω η να κλαψω
Παντως ψαχνω για παλιο ζουαν γιατι το καινουργιο(ή τουλαχιστον αυτο που μου βαλανε εμενα) ειναι χειροτερο!!!
Καμμια αντιστοιχη εμπειρια??? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
.....Περιτο να σας πω οτι το'σωστο' σκουζει σαφως πιο πολυ απο αυτο που ειχε και τωρα δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω η να κλαψω.....Its not a bug ..its a feature
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αντε να σηκωσουμε λιγο το τοπικ!!!
Δεν ειχα αλαξει ποτε ζουαν και στα δυο 307 γιατι δεν το πολυακουγα και βαριομουνα κιολας....
Οταν πηγα πριν απο 4 μηνες για να κανω κατι μαζεματα που ηθελα λογω ληξης εγγυησης μου το αλλαξανε απο μονα τους τα παιδια απο το συνεργειο γιατι οπως μου ειπαν ειχε ερθει επιτελους το σωστο...
Περιτο να σας πω οτι το'σωστο' σκουζει σαφως πιο πολυ απο αυτο που ειχε και τωρα δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω η να κλαψω
Παντως ψαχνω για παλιο ζουαν γιατι το καινουργιο(ή τουλαχιστον αυτο που μου βαλανε εμενα) ειναι χειροτερο!!!
Καμμια αντιστοιχη εμπειρια???Καλώστον!
Που χάθηκες ρε φίλε; Στα βουνά, στην Αγγλία ή αλλού;
Για 307 δεν βρίσκεις (τουλάχιστον εύκολα): Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, after market αξεσουάρ, σοβαρές και αξιόπιστες βελτιώσεις και παρουσιάσεις τους στον τύπο, και άλλα πολλά...
Και να πεις ότι δεν έχει πουλήσει...Δεν έχω χρειαστεί τίποτα από τα παραπάνω, αλλά ρίχνω μια ματιά όταν τύχει, και δεν...
-
Στην αρχη βγαινανε με ηχομονωση... μετα απο ενα χρονο την σταματησανε. Μπορειw να βαλεις με κοστος 35ευρω.
Οσο για την πλαστικη ποδια θα χρειαστεις γυρω στα 50... κανενα 307 δεν φορα, ειναι extra.Το δικό μου έχει και από τα 2, αγορασμένο Ιανουάριο του 2002 !! (πω πω πως περάσε τόσος καιρός!!!!)
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Οσο για την πλαστικη ποδια θα χρειαστεις γυρω στα 50... κανενα 307 δεν φορα, ειναι extra.Το δικό μου έχει και από τα 2, αγορασμένο Ιανουάριο του 2002 !! (πω πω πως περάσε τόσος καιρός!!!!)
Eιναι cc το δικο σου?
-
Eιναι cc το δικο σου?
cc και 2002 δεν πανε μαζι!!
-
Eιναι cc το δικο σου?
Οχι δεν είναι, XS είναι , αλλά έχει πλαστική ποδιά, το θυμάμαι γιατί την είχα βγάλει όταν έκανα την μετατροπή της εισαγωγής αέρα.
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Eιναι cc το δικο σου?
Οχι δεν είναι, XS είναι , αλλά έχει πλαστική ποδιά, το θυμάμαι γιατί την είχα βγάλει όταν έκανα την μετατροπή της εισαγωγής αέρα.
Μηπως εννοεις το προστατευτικο-ανεμοθραυστη κατω απο τα ψυγεια?
Μαλλον ειναι monday-car after a great sunday night fuck και ο συναρμολογητης εκανε δωρο την ποδια!
-
Φίλος έχει Peugeot 307 1.6 16V και ετοιμάζεται σε λίγο καιρό για το πρώτο ετήσιο του service. Ζοάν δεν χρειάζεται καθώς δεν σκούζει αλλά χτές που ψάχναμε μαζί να βρούμε προβλήματα για αλλαγή εντός εγγύησης παρατήρησα οτι η οθόνη ενδείξεων του rcd δεν έχει ενιαίο χρωματισμό. Για παράδειγμα ( ή μάλλον για να γίνω πιο σαφής ) η μπάρα του volume αλλού είναι πιο σκούρο και αλλού πιο ανοιχτό πορτοκαλί. Ομοίως και τα υπόλοιπα που εμφανίζονται. Μου είπε οτι έτσι είναι από την πρώτη μέρα αλλά δεν έδωσε σημασία ( για την ακρίβεια φοβήθηκε μήπως την χάλασε ο ίδιος επειδή το αμάξι ήταν παρκαρισμένο στον ήλιο, αλλά σε 307 αποκλείεται να χαλάσεις κάτι μόνος σου ) και του είπα να πεί να του την αλλάξουν. Από όσο θυμάμαι κάπου έχει αναφερθεί κάτι για προβληματικές οθόνες. Θυμάμαι καλά? Όχι τίποτα άλλο να έχουμε και επιχειρήματα αμά η Lion μας κάνει νερά. Επίσης μου είπε οτι κολλάει μέσα το CD στο rcd. Και αυτό κάτι μου θυμίζει...
Τα φώτα σας παρακαλώ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
η μπάρα του volume αλλού είναι πιο σκούρο και αλλού πιο ανοιχτό πορτοκαλί. Ομοίως και τα υπόλοιπα που εμφανίζονται. Μου είπε οτι έτσι είναι από την πρώτη μέρα αλλά δεν έδωσε σημασίαόντως αυτό συμβαίνει, σε άλλους πιο έντονα και σε άλλους λιγότερο. Είναι πιο έντονο στις υψηλές θερμοκρασίες. προσωπικά δεν το βρήκα τόσο ενοχλητικό για να αρχίσω να τρέχω στα εξουσιοδοτημένα (αρκετά τρεξιματάκια είχαμε μέχρι να λύσουμε κάποια πιο ουσιώδη...), αλλά αν δεν κάνω λάθος ο Μιχάλης (MDVQ) την έχει αλλάξει.
Επίσης μου είπε οτι κολλάει μέσα το CD στο rcd. Και αυτό κάτι μου θυμίζει...
Τα φώτα σας παρακαλώκι αυτό μου έχει συμβεί, αλλά ήταν πριν αρκετό καιρό, με ένα συγκεκριμένο cd, και πάλι με μεγάλη ζέστη. Κατάφερα να βγάλω το cd με τη βοήθεια πιστωτικής, και έκτοτε δεν μου το ξαναπαρουσίασε....
-
Eιναι cc το δικο σου?
Μηπως εννοεις το προστατευτικο-ανεμοθραυστη κατω απο τα ψυγεια?
Μαλλον ειναι monday-car after a great sunday night f**k και ο συναρμολογητης εκανε δωρο την ποδια!
Λες ε?
Ε για να το λες αυτός θα είναι -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
η μπάρα του volume αλλού είναι πιο σκούρο και αλλού πιο ανοιχτό πορτοκαλί. Ομοίως και τα υπόλοιπα που εμφανίζονται. Μου είπε οτι έτσι είναι από την πρώτη μέρα αλλά δεν έδωσε σημασία
όντως αυτό συμβαίνει, σε άλλους πιο έντονα και σε άλλους λιγότερο. Είναι πιο έντονο στις υψηλές θερμοκρασίες. προσωπικά δεν το βρήκα τόσο ενοχλητικό για να αρχίσω να τρέχω στα εξουσιοδοτημένα (αρκετά τρεξιματάκια είχαμε μέχρι να λύσουμε κάποια πιο ουσιώδη...), αλλά αν δεν κάνω λάθος ο Μιχάλης (MDVQ) την έχει αλλάξει.
Επίσης μου είπε οτι κολλάει μέσα το CD στο rcd. Και αυτό κάτι μου θυμίζει...
Τα φώτα σας παρακαλώκι αυτό μου έχει συμβεί, αλλά ήταν πριν αρκετό καιρό, με ένα συγκεκριμένο cd, και πάλι με μεγάλη ζέστη. Κατάφερα να βγάλω το cd με τη βοήθεια πιστωτικής, και έκτοτε δεν μου το ξαναπαρουσίασε....
Ευχαριστώ πολύ Θα ρωτήσουμε στην αντιπροσωπεία. Εγώ είμαι υπέρ της αλλαγής αν δεν θέλει πολλά ξεβιδώματα στο ταμπλό. Αφού δεν παρουσίασε κανένα άλλο πρόβλημα ( ξέρετε εσείς ) και το συνεργείο το βλέπει μόνο από έξω μπορεί και να την αλλάξουμε.
-
Hello all!
Είχα βρεί πιο παλιά μια λίστα που εξηγούσε αναλυτικότατα το VIN number του 307, αλλά πλέον δεν την έχω.
Μήπως κάποιος από εσάς την έχει πρόχειρη να μου την στείλει ή να την postάρει εδώ?
Thnx,
Μπάμπης -
Καλημέρα παιδιά,
έχω καιρό να γράψω...ας πούμε οτι όλα πήγαιναν σχετικά καλά.
Είχα ένα θόρυβο ιμάντα δυναμό, και μετά από 3 αλλαγές ιμάντα και 2 αλλαγές σετ των ρουλεμάν του (!!!), ο θόρυβος μάλλον έφυγε.
Μεταξύ όμως των αλλαγών ιμάντα 2 και 3, εμφανίστηκε στο άσχετο ένας θόρυβος στο αυτοκίνητο, σαν να έχω turbo. Εννοώ, έναν υψηλής συχνότητας θόρυβο (σχεδόν σαν σφύριγμα σε υψηλές στροφές), που εμφανίζεται από το ρελαντί, μέχρι τα κόκκινα!
Ο μηχανικός της Lion το άκουσε, και συμφώνησε, αλλά δεν βρήκανε τι είναι επείδή δεν το πολυψάξανε, και μου το επιστρέψανε έτσι.
Θα πάω και στην Oscar, ελπίζοντας να το κοιτάξουν περισσότερο. Έχετε καμία ιδέα; Ζουάν αλλάχτηκε πρόσφατα, χωρίς αλλαγή.
ευχαριστώ πολύ,
Σπύρος
-
Οθονη εχω αλλαξει 2 φορες(και νομιζω οτι θα παω και για τριτη) και κασετοφωνο αλλη μια.
Τα κασετοφωνα ειναι για τα μπαζα αλλα δεν εχουμε και καμμια αλλη επιλογη.
Οθονη να τους βαλεις να στην αλλαξουν μεχρι να πετυχεις την καλη.
Ετσι για να μην πλητεις ρε παιδι μου!!! -
Καλησπέρα,
Δεν ξέρω αν το έχετε δεί αλλά
Στο ανανεωμένο site της Peugeot έχει ένα πολυυυυ ενδιαφέρον link τοhttp://public.infotec.peugeot.com/
Πηγαίνοντας εκεί λοιπόν μπορεί να εγγραφεί κανείς και έχει δύο επιλογές
(α) Δωρεάν πρόσβαση
Έχει online όλα τα εγχειρίδια των μοντέλλων της εταιρείας και μάλιστα σε όλες τις γλώσσες.. καθώς και πρόσβαση και αγορά μέσω ιντερνετ απο την boutique peugeot.
(β) Με συνδρομή (για 1 ώρα/6/ωρες/μια μέρα κλπ)
Προσβαση σε **Καταλόγους ανταλλακτικών, τρόπους και εργαλεία επισκευών, σχεδιαγράμματα καλωδιώσεων **και άλλα πολύ ενδιαφέροντα.
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά..Και σε λογικό κόστος για όποιον εδιαφέρεται να ψάξει τα του peugeot του.
-
γεια χαρα σε ολους και συγχαρητηρια σε αυτους που ειχαν την ιδεα για να τα λεμε απο εδω ,να αναφερουμε προβληματα και λυσεις.....λοιπον....πριν απο 1,5 μηνα αγορασα το 307sw ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ? ......εχουμε και λεμε...1ον..ειχα ζητησει παρκτρονικ(τον βομβητη για την οπισθεν που σε ενημερωνει για εμποδιο)...μετα 10 μερες απο την αγορα του αυτοκινητου ετσι ξαφνικα 'βραχνιασε' το μεγαφωνακι..δεν ακουγοταν σχεδον καθολου.πηγα στην lion μου το αλλαξαν-ολα καλα.μετα απο 20 μερες παλι τα ιδια.δεν πηγα ακομη γιατι εχω ραντεβου μαζι με καποια αλλα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...2ον...το πορτ-μπαγαζ κολλαει και ανοιγει μετα απο 3-4 προσπαθειες.αυτο οχι παντα.μια το κανει,μια λειτουργει κανονικα.......3ον....ακουγετε ενας χτυπος ενα δυνατο ντουκ παντοτε στο ξεκινημα του αυτοκινητου και μολις πιασει 1500-2000 στροφες.απο το τηλεφωνο μου ειπαν απο την lion οτι ειναι απο το ESP το οποιο ενεργοποιητε μολις το αυτοκινητο πιασει τα 7 με 10 χιλιομετρα ταχυτητας.....δεν ξερω αν ειναι προβλημα Η' αν πραγματι ισχυει αυτο που μου ειπαν......4ον....ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και για τα πρωτα 2-3 λεπτα,Η' καλυτερα στα πρωτα 500-1000 μετρα καθε φορα που παταω το γκαζι ακουγετε ενα τριξιμο απο κατω οπως ακριβως τριζει ενα κρεββατι οταν γ..α...μ...ς. παλι τηλεφωνικος μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι απο το δαχτυλιδι..........για ολα αυτα θα παω στην LΙΟΝ τις επομενες μερες και θα σας ενημερωσω....να σημειωσω εδω οτι γενικως απο την εξυπηρετηση της LION θεσ/νικης σε σχεση με μια αλλη αντιπροσωπεια της πολης η διαφορα ειναι μερα με την νυχτα. η αλλη ειναι πραγματικα βαθεια νυχτωμενοι και ασχετοι με το τι θα πει εξυπηρετηση-service κτλ...μεχρι στιγμης εχω δει θετικο κλιμα στην LION θεσ/νικης και τα παιδια εξυπηρετουν...........θα δειξει...........Α ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΛΑΝ-ΖΟΥΑΝ-ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΙ 2-3-4-5 ΦΟΡΕΣ ? Αφου ειναι στανταρ προβλημα να δωσω προσοχη και εγω να δω αν χρειαζετε αλλαγη
-
.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και για τα πρωτα 2-3 λεπτα,Η' καλυτερα στα πρωτα 500-1000 μετρα καθε φορα που παταω το γκαζι ακουγετε ενα τριξιμο απο κατω οπως ακριβως τριζει ενα κρεββατι οταν γ..α...μ...ς. παλι τηλεφωνικος μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι απο το δαχτυλιδι...
Αυτο πρεπει να ειναι το ζουαν.
-
Καλώστον!
Ο χρήστης 307sw έγραψε:
...1ον..ειχα ζητησει παρκτρονικ(τον βομβητη για την οπισθεν που σε ενημερωνει για εμποδιο)...μετα 10 μερες απο την αγορα του αυτοκινητου ετσι ξαφνικα 'βραχνιασε' το μεγαφωνακι..δεν ακουγοταν σχεδον καθολου.πηγα στην lion μου το αλλαξαν-ολα καλα.μετα απο 20 μερες παλι τα ιδια...Να σου τα αλλάξουν πάλι.
...2ον...το πορτ-μπαγαζ κολλαει και ανοιγει μετα απο 3-4 προσπαθειες.αυτο οχι παντα.μια το κανει,μια λειτουργει κανονικα...
Μάλλον ηλεκτρομαγνήτης της κλειδαριάς. Να σου το αλλάξουν. Ίσως να θέλει και ρύθμιση η πόρτα.
...3ον....ακουγετε ενας χτυπος ενα δυνατο ντουκ παντοτε στο ξεκινημα του αυτοκινητου και μολις πιασει 1500-2000 στροφες.απο το τηλεφωνο μου ειπαν απο την lion οτι ειναι απο το ESP το οποιο ενεργοποιητε μολις το αυτοκινητο πιασει τα 7 με 10 χιλιομετρα ταχυτητας.....δεν ξερω αν ειναι προβλημα Η' αν πραγματι ισχυει αυτο που μου ειπαν...
Μήπως απλά ακούς το αυτόματο κλείδωμα του χώρου αποσκευών όταν ξεκινήσεις;
...4ον....ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και για τα πρωτα 2-3 λεπτα,Η' καλυτερα στα πρωτα 500-1000 μετρα καθε φορα που παταω το γκαζι ακουγετε ενα τριξιμο απο κατω οπως ακριβως τριζει ενα κρεββατι οταν γ..α...μ...ς. παλι τηλεφωνικος μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι απο το δαχτυλιδι...
Σήκωσε το στρώμα και πέρασε αντισκωριακό σπραίυ ή έστω με ένα μπαμπακάκι με λάδι το σωμιέ, κι αν δεν έχεις τέτοιο, άλλαξε τις τάβλες με 16άρες μελαμίνες, αν πάλι δεν δεις βελτίωση ( με μπερδεύεις με το δαχτυλίδι ) ίσως βρεις απαντήσεις εδώ http://www.askitis.gr/
Είναι ζουάν.-
PEUGEOT FORUM