-
Μολις κλεισαμε(iceman_angel,SocratesDTC) τα εισητηρια για τουρκια(θελαμε σπα αλλα μαλλον δε συμπληρωνεται γκρουπ ).Ποιοι απο εσας θα πατε? Ή γενικα σε καποια πιστα...
-
Μολις κλεισαμε(iceman_angel,SocratesDTC) τα εισητηρια για τουρκια(θελαμε σπα αλλα μαλλον δε συμπληρωνεται γκρουπ ).Ποιοι απο εσας θα πατε? Ή γενικα σε καποια πιστα...
-
-
Monza σίγουρα, για Τουρκία θα δούμε..
-
κι εγω ψηνομουνα πολυ για ουγγαρια αλλα δε βρισκω κοσμο.
αν δεν παω που δεν το βλεπω,τοτε παμε μοντσα. -
Κλείσαμε εισητήρια και διαμονή μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου... εγώ και ένας φίλος...
Περιμένουμε το εισητήριο για τον αγώνα... σε καμοιά βδομαδούλα 8α το έχω στα χέρια μου -
-
Ο χρήστης tthellas έγραψε:
Κλείσαμε εισητήρια και διαμονή μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου... εγώ και ένας φίλος...
Περιμένουμε το εισητήριο για τον αγώνα... σε καμοιά βδομαδούλα 8α το έχω στα χέρια μουΠοια κερκιδα?Εμεις σε gold2( )με μονη μαλακια οτι δε ξερουμε αν ειμαστε στο πανω διαζωμα στην ευθεια ή στο κατω στη πρωτη στροφη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Monza σίγουρα, για Τουρκία θα δούμε..Για εξηγήσου, τι εισιτήρια βρήκες για Μόντσα;;;
Ενδιαφέρομαι κάργα αν είναι καλή η τιμή εισιτηρίου πίστας (άλλωστε είναι μια ώρα από το σπίτι μου...), αλλά μόνο ακριβά έχω δει...Πες, μπας και βρεθούμε εκεί!!
(αν και την άλλη φορά που κανόνισα με τον sado τελικά τον ήπια... )
-
Monza τα εισητήρια για κερκίδα είναι πανάκριβα . Το 2002 κόστιζαν 450 Ε το ένα και με μια έκπτωση της τελευταίας στιγμής πλήρωσα συνολικά 750Ε τα δύο. Για τα εισητήρια 'περιπάτου' όπου δεν κάθεσαι σε κερκίδα αλλά γύρω από τα συρματοπλέγματα κόστιζε όλο το τριήμερο 100Ε .
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Monza τα εισητήρια για κερκίδα είναι πανάκριβα . Το 2002 κόστιζαν 450 Ε το ένα και με μια έκπτωση της τελευταίας στιγμής πλήρωσα συνολικά 750Ε τα δύο. Για τα εισητήρια 'περιπάτου' όπου δεν κάθεσαι σε κερκίδα αλλά γύρω από τα συρματοπλέγματα κόστιζε όλο το τριήμερο 100Ε .Τα περιπάτου μπορείς να πάς σε όλα τα συρματοπλέγματα, ή σε περιορίζουν;;;
Το ρωτάω γιατί την ξέρω σπιθαμή προς σπιθαμή και όλο και κάτι καλό μπορώ να πετύχω!!! (αν και οι Ιταλοί θα έχουν κάνει κάμπινγκ από... τον Αύγουστο στα καλά σημεία!!! ) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ενδιαφέρομαι κάργα αν είναι καλή η τιμή εισιτηρίου πίστας (άλλωστε είναι μια ώρα από το σπίτι μου...), αλλά μόνο ακριβά έχω δει...
Καλά Ferrari οδηγείς . Έχω περάσει έξω από την περιοχή της πίστας σε μία από τις 2 επισκέψεις στην πολυαγαπημένη μου Ιταλία , αλλά δεν είναι και μία ώρα από το Switcherland. Όχι τουλάχιστον με το Fiat που είχα πάει εγώ.
-
Τα περιπάτου μπορείς να πάς σε όλα τα συρματοπλέγματα, ή σε περιορίζουν;;;
Το ρωτάω γιατί την ξέρω σπιθαμή προς σπιθαμή και όλο και κάτι καλό μπορώ να πετύχω!!! (αν και οι Ιταλοί θα έχουν κάνει κάμπινγκ από... τον Αύγουστο στα καλά σημεία!!! )Δεν ξέρω αν μπορείς να πας παντού . Πάντως την ημέρα του αγώνα γίνεται πανικός . Υποθέτω δεν θα βρίσκεις εύκολα χώρο ούτε να σταθείς
-
Για εξηγήσου, τι εισιτήρια βρήκες για Μόντσα;;;
Ενδιαφέρομαι κάργα αν είναι καλή η τιμή εισιτηρίου πίστας (άλλωστε είναι μια ώρα από το σπίτι μου...), αλλά μόνο ακριβά έχω δει...Πες, μπας και βρεθούμε εκεί!!
(αν και την άλλη φορά που κανόνισα με τον sado τελικά τον ήπια... )
Πέρσυ κάνανε για όλο το τριήμερο περίπου 450
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ενδιαφέρομαι κάργα αν είναι καλή η τιμή εισιτηρίου πίστας (άλλωστε είναι μια ώρα από το σπίτι μου...), αλλά μόνο ακριβά έχω δει...
Καλά Ferrari οδηγείς . Έχω περάσει έξω από την περιοχή της πίστας σε μία από τις 2 επισκέψεις στην πολυαγαπημένη μου Ιταλία , αλλά δεν είναι και μία ώρα από το Switcherland. Όχι τουλάχιστον με το Fiat που είχα πάει εγώ.
156 οδηγώ!!
Αν βάλεις στο Autoroute Lugano-Monza θα σου βγάλει 50 λεπτά. Αν δεν βρείς κίνηση (σαββατοκύριακο νωρίς πρωί δε βρίσκεις, ειδικά μέσα Σεπτέμβρη... ) και ξέρεις το δρόμο να μην χαθείς, τότε η ώρα που είπα είναι ρεαλιστικότατη.
Το να μην χαθείς είναι το δύσκολο, αφού τις πρώτες 3-4 φορές που πας εκεί θα πάρει μία ώρα από την είσοδο της πόλης ως την πίστα!!!
-
Το δύσκολο είναι να πας από την είσοδο του πάρκου της Monza στις κερκίδες.. Είναι πραγματικά τεράστιο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το δύσκολο είναι να πας από την είσοδο του πάρκου της Monza στις κερκίδες.. Είναι πραγματικά τεράστιο..Όντως, και κάθε φορά που πάω το περπατάω όλο!!!
Υ.Γ.
Να πάρει, όντως ακριβά τα εισιτήριά σας...
Αν βρω χρόνο ίσως ψάξω για ορθάδικα εισιτήρια... -
156 οδηγώ!!
Αν βάλεις στο Autoroute Lugano-Monza θα σου βγάλει 50 λεπτά. Αν δεν βρείς κίνηση (σαββατοκύριακο νωρίς πρωί δε βρίσκεις, ειδικά μέσα Σεπτέμβρη... ) και ξέρεις το δρόμο να μην χαθείς, τότε η ώρα που είπα είναι ρεαλιστικότατη.
156...
Τότε μάλλον έχεις δίκιο, θα είπα βλακεία . Θα το τσεκάρω και στον χάρτη. -
Monza τα εισητήρια για κερκίδα είναι πανάκριβα . Το 2002 κόστιζαν 450 Ε το ένα και με μια έκπτωση της τελευταίας στιγμής πλήρωσα συνολικά 750Ε τα δύο. Για τα εισητήρια 'περιπάτου' όπου δεν κάθεσαι σε κερκίδα αλλά γύρω από τα συρματοπλέγματα κόστιζε όλο το τριήμερο 100Ε .
Τα περιπάτου μπορείς να πάς σε όλα τα συρματοπλέγματα, ή σε περιορίζουν;;;
Το ρωτάω γιατί την ξέρω σπιθαμή προς σπιθαμή και όλο και κάτι καλό μπορώ να πετύχω!!! (αν και οι Ιταλοί θα έχουν κάνει κάμπινγκ από... τον Αύγουστο στα καλά σημεία!!! )απ'οτι ξερω,πας παντου....
-
εγω με το πατερα μου θα παμε με αυτοκινουμενο τροχοσπιτο.υπαρχει camping μεσα στη πιστα? αν ναι,πρεπει να κλεισουμε θεση?που μπορουμε να βρουμε πληροφοριες? στο site της πιστας απο οτι εχουμε κοιταξει δεν γραφει τιποτα.
Ποιοι πανε τουρκια?