-
-
Ο χρήστης bellos έγραψε:
υ.γ. οσο για το περασμα τις χρονιας? οχι οχι ουτε loeb ουτε sainz. για μενα
platis ραλλυ ελπα στην ε.δ. των καλαβρυτων στα πεταλα οταν επιασε το ψηλοβροχο και ταξιδευε με τα πλαγια.Τα ίδια έκανε και στην Φτέρη στο Πυργάκι και δεν έβρεχε!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
υ.γ. οσο για το περασμα τις χρονιας? οχι οχι ουτε loeb ουτε sainz. για μενα
platis ραλλυ ελπα στην ε.δ. των καλαβρυτων στα πεταλα οταν επιασε το ψηλοβροχο και** ταξιδευε με τα πλαγια**.Τα ίδια έκανε και στην Φτέρη στο Πυργάκι και δεν έβρεχε!
PLAGIOGIATRUS FTERUS
-
Κλαιν οι χηρες,κλαιν κι οι παντρεμενες
Κοφτε το ρε γμτ,θα γινουμε ρεζιλι.
Θοδωρη, ακουγεται οτι φετος το Ελπα θα ειναι παλι στα ιδια. Ξερεις τιποτα?
Ειναι ο ιδανικος αγωνας για τη γρια. Να παρω τον κουμπαρο μου να ροβολησω?Καλα. Το θεμα το καναμε...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ειναι ο ιδανικος αγωνας για τη γρια. Να παρω τον κουμπαρο μου να ροβολησω?Καλα. Το θεμα το καναμε...
Καλά εσύ πότε περιμένεις να πάς για 'αναγνωρίσεις'
-
Τοχω απο περυσι βρε γερογκρινιαρη!Αμα εχεις τρεξει εναν αγωνα, τι τις θελεις τις περισοτερες δοκιμες? Εκει θα γινει τελικα? Μακαρι. Πω πω BMW
στη γλυστρα.... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
kri kri, αδιαβαστο σε βρισκω. Για πες μας, ποιος απ αυτους που εγραψαν εδω μεσα θελει να γινει Δαρδουφας στη θεση του Δαρδουφα? Για πες μας!
Αλ Προπετη ουστΑδιάβαστο μπορεί να με βρίσκεις, αλλά εγώ ξέρω τι λέω και εσύ ξέρεις τι διαβάζεις.
Αν δεν ξέρεις, τότε λυπάμαι έχουμε διαφορετική αντίληψη.
Όλοι μουρμουρίζουν ότι αν ήμουν εγώ θα διάλεγα το Μήτσο, το Πέτρο κ.λ.π. και αν με καλούσαν εμένα και την παρέα μου σίγουρα θα ήμασταν θεματικότεροι από κάθε άλλον που έτρεξε.Το ΟΑΚΑ είχε στόοχο και νομίζω ότι τον έπιασε με το παραπάνω. Τέλος.
kri.kri
-
Διαβασε PM μου.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Είσαι τρελλός; Και να ήξερα δεν θα μίλαγα.Μία φορά ήξερα κάτι το είπα και κατηγορήθηκα ότι πλήτω την ισονομία στους Ελληνικούς αγώνες!
Δηλαδή θέλεις να έχω βάρος στη συνείδηση μου ότι διαλύω τους Ελληνικούς αγώνες.
Κοίτα δύναμη που είχα και δεν το ήξερα -
Ο χρήστης Longhi έγραψε:
Καμιά φορά και ο τέλειος πρέπει να επίδεχεται κριτικής!!
Επανέρχομαι και εξηγούμαι κινδυνεύοντας να παρεξηγηθώ για άλλη μια φορά, αλλά ας είναι.Ράλλυ Acropolis vs Ελληνικοί Αγώνες: Στάνταρ 1.
Τι συγκρίνουμε τώρα την Τσέλση με τον Ατρόμητο Κολοπετινίτσας???
Σίγουρα το σκορ θα είναι 1. Τα εκατοντάδες εκαντοντάδων χιλιάδες Ε με μερικές δεκάδες από αυτά???? Ας συγκρίνουμε όμοια πράγματα. -
Ο χρήστης st037 έγραψε:
Επανέρχομαι και εξηγούμαι κινδυνεύοντας να παρεξηγηθώ για άλλη μια φορά, αλλά ας είναι.Ράλλυ Acropolis vs Ελληνικοί Αγώνες: Στάνταρ 1.
Σίγουρα το σκορ θα είναι 1. Τα εκατοντάδες εκαντοντάδων χιλιάδες Ε με μερικές δεκάδες από αυτά???? Ας συγκρίνουμε όμοια πράγματα.Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω
Καλημέρα -
Ο χρήστης Longhi έγραψε:
Σίγουρα το σκορ θα είναι 1. Τα εκατοντάδες εκαντοντάδων χιλιάδες Ε με μερικές δεκάδες από αυτά???? Ας συγκρίνουμε όμοια πράγματα.Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω
ΚαλημέραΦυσικά, η διαφωνία είναι και λόγος συζήτησης, αλλά δεν εξήγησες για ποιό λόγο διαφωνείς και πάνω σε τι ???
Μήπως δεν είναι όπως τα γράφω (μήπως ένα Μαύρο ρόδο ή ένα Ολυμπιακό κοστίζει όσο και το Ακρόπολις) ή ότι αυτά τα δυο είναι όμοια ??
Ελληνικοι αγωνες και Ραλλυ Ακροπολις.