-
Καλσηπέρα,
Είμαι νέος εδώ. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα 'συμβατικό' SUV όπως το Honda CRV. Ποιά είναι η γνώμη σας'?
Αν και είμαι συνδρομητής στους 4 τροχούς, δεν έχω το τεύχος 416 (όπου υπήρχε αφιέρωμα) γιατί .... το πέταξε - κατά λάθος λέει - η γυναίκα μου! Υπάρχει μήπως κανείς που θα μπορούσε να μου το σκανάρει και να μου το στείλει μέσω email ?
-
Καλσηπέρα,
Είμαι νέος εδώ. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα 'συμβατικό' SUV όπως το Honda CRV. Ποιά είναι η γνώμη σας'?
Αν και είμαι συνδρομητής στους 4 τροχούς, δεν έχω το τεύχος 416 (όπου υπήρχε αφιέρωμα) γιατί .... το πέταξε - κατά λάθος λέει - η γυναίκα μου! Υπάρχει μήπως κανείς που θα μπορούσε να μου το σκανάρει και να μου το στείλει μέσω email ?
-
Καλσηπέρα,
-
Καταρχάς καλως σε βρήκαμε φίλε.
Το θέμα το έβαλες σε λάθος ενότητα, εδώ πρόκειται για τα νέα μοντέλα που βγαίνουν στην αγορά, όχι που αγοράζουμε εμείς.
Το τεύχος που ψάχνεις, γιατί δεν ψάχνεις να το βρεις στη βιβλιοθήκη;
http://library.techlink.gr/4t/Φιλικά.
-
Δεν εχει ανεβει ακομα το 416!
Ψαχνω να βρω το δικο μου ,αν δεν εχει πεταχτει!
Edit: γνωστο το Yaris! -
Πηγαινε σε μία honda και θα το εχουν στο τραπεζάκι.... στην υποδοχή Κατσε διαβασετο και αμα σου αρεσει το αρθρο αγόρασε το αμάξι επιτόπου....
-
ξερει κανεις για νεο μοντελο crv απο φθινοπωρο?με τον ιδιο κινητηρα
συν εναν 2,2 diesel 140 ps?
//ασχετο//
καπου ακουσα οτι επιτρεπεται η πετρελαιοκινηση στην αθηνα οταν το
αμαξι ειναι δηλωμενο στην επαρχια και μαλιστα αυτος που το ελεγε ηταν
.....πολυ .....σιγουρος τελικα τι ηταν σιγουρος η ασχετος???? -
Για Θεσσαλονίκη,κάνεις δήλωση στήν αστυνομία ότι δέν θα τό χρησιμοποιήσεις εντός πόλεως πάντως.
-
Ο χρήστης aaaristos έγραψε:
ξερει κανεις για νεο μοντελο crv απο φθινοπωρο?με τον ιδιο κινητηρα
συν εναν 2,2 diesel 140 ps?
//ασχετο//
καπου ακουσα οτι επιτρεπεται η πετρελαιοκινηση στην αθηνα οταν το
αμαξι ειναι δηλωμενο στην επαρχια και μαλιστα αυτος που το ελεγε ηταν
.....πολυ .....σιγουρος τελικα τι ηταν σιγουρος η ασχετος????Δε νομιζω να το φερουν στην Ελλαδα
Honda CRV