-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
thaliarqueΤουλαχιστον στο Νομο Ηρακλειου απο οσο ξερω, δεν υπαρχουν 'χαρτια' Ειναι ολες οι πινακιδες τυπωμενες κανονικα.
Για να πω και την αληθεια ουτε των αλλων νομων του νησιου εχω παρατηρησει χαρτινες πινακ.
Μαλλον δεν υπαρχει ελλειψη στο νησι....προς το παρόν.
ΟΚ greo για τα ΚΟΚ. Αν βγεις από το σκάφος ίσως δεις κάνα ΚΧΕ. Κάνε
καμιά βουτιά και για μας.Τα κιτάπια μου μιλούν για ΝΒΧ-2*** γύρω στις 24/5. Με μεγαλύτερη
ακρίβεια δε μπορώ να πω, τότε ξεκινούσα τις παρατηρήσεις.
Είδες ΙΕΥ-49; Εντυπωσιακό, όπως και το ΝΗΒ-35. Το ΕΕΜ-21 ίσως είναι η
συνέχεια μετά τα ΚΟΚ 15 ως 19 της Έδεσσας, ο vagemm τι έχει να πει;Η ψευτοπινακίδα έχει το χάλι της.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Τα κιτάπια μου μιλούν για ΝΒΧ-2*** γύρω στις 24/5.Αψογος!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τα κιτάπια μου μιλούν για ΝΒΧ-2*** γύρω στις 24/5.
Αψογος!!!
Βρες τώρα εσύ του δικού μου.
-
Αν μου εδινες και περιοχη θα βοηθουσε ;). Αν ειναι Αθηνα, πρεπει να ειναι κατι σε ΥΕΧ, ΥΖΑ καπου εκει...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν μου εδινες και περιοχη θα βοηθουσε ;). Αν ειναι Αθηνα, πρεπει να ειναι κατι σε ΥΕΧ, ΥΖΑ καπου εκει...Το ΥΕΧ ξεκίνησε ακριβώς τότε, όντως! Αλλά δεν είναι...
-
Παιδιά, μια πληροφορία (είναι και κάπως βιαστικό).
Αν χάσεις μια πινακίδα και πας να την αντικαταστήσεις, λογικά θα πάρεις νέου τύπου. Όμως με τι νούμερο; Νόμιζα ότι διατηρείται, υποχρεωτικά μάλιστα, το παλιό, όμως μου είπε κάποιος ότι θα πάρεις νέο νούμερο. Είναι σωστό αυτό; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν χάσεις μια πινακίδα και πας να την αντικαταστήσεις, λογικά θα πάρεις νέου τύπου. Όμως με τι νούμερο; Νόμιζα ότι διατηρείται, υποχρεωτικά μάλιστα, το παλιό, όμως μου είπε κάποιος ότι θα πάρεις νέο νούμερο. Είναι σωστό αυτό;Αυτό που ξέρω είναι ότι παίρνεις, μετά από κάμποσο καιρό, δηλαδή όταν
μαζευτούν αρκετές ώστε να γίνει η σχετική παραγγελία-προμήθεια,
τις λεγόμενες 'ανταλλακτικές' που έχουν το ίδιο νούμερο. Υποτίθεται ότι
τώρα πια θα είναι νέου τύπου, αλλά με την έλλειψη που επικρατεί τώρα
στις νέες τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ένα τηλέφωνο στην αρμόδια διεύθυνση
θα λύσει την απορία σου. -
Η δική μου πινακίδα είναι ΥΖΡ-5xxx. Έχετε καθόλου υπόψη σας πότε έρχεται η σειρά μου για ΚΤΕΟ;
-
Tελευταια παρατηρηση πριν φυγω.
Αλλου περιμενα, αλλα εδω ειδα ενα ΡΟΝ 19 τυπωμενο!!!! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Η δική μου πινακίδα είναι ΥΖΡ-5xxx. Έχετε καθόλου υπόψη σας πότε έρχεται η σειρά μου για ΚΤΕΟ;Δε νομίζω ότι κοντεύει η σειρά σου: http://www.in.gr/auto/kteocheck.asp
ΙΕΥ-49 προχθές, ΙΒΧ-99 σε επαγγελματικό σήμερα, και τα δύο σε χαρτί
φυσικά. ΚΜΚ-22 τυπωμένο.Το τυπωμένο ΡΟΝ-19 του greo κάπως συγκρούεται με τα χαρτιά ΡΟΝ-13
του StavrosG. -
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πολύ χρήσιμο λινκ επίσης.
-
Αν χάσεις μια πινακίδα και πας να την αντικαταστήσεις, λογικά θα πάρεις νέου τύπου. Όμως με τι νούμερο; Νόμιζα ότι διατηρείται, υποχρεωτικά μάλιστα, το παλιό, όμως μου είπε κάποιος ότι θα πάρεις νέο νούμερο. Είναι σωστό αυτό;Αυτό που ξέρω είναι ότι παίρνεις, μετά από κάμποσο καιρό, δηλαδή όταν
μαζευτούν αρκετές ώστε να γίνει η σχετική παραγγελία-προμήθεια,
τις λεγόμενες 'ανταλλακτικές' που έχουν το ίδιο νούμερο. Υποτίθεται ότι
τώρα πια θα είναι νέου τύπου, αλλά με την έλλειψη που επικρατεί τώρα
στις νέες τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ένα τηλέφωνο στην αρμόδια διεύθυνση
θα λύσει την απορία σου.**Λοιπον ακουστε και εναν παλαιοτερο:
Οι παλιες πινακιδες ΑΑ-1111 ειχαν σφραγιδα της Ε.Δ. μονο στην πισω πινακιδα (ρωτηστε και τον sirgus xa xa xa) Ετσι λοιπον οταν εχανες την μπορστινη, πηγαινες απλα στην Αγ.Κωνσταντινου και εφτιαχνες μια νεα πινακιδα για μπροστα.
Απο την στιγμη ομως που ηρθαν στα μεσα της δεκαετιας του 80 οι πινακιδες τυπου ΑΑΑ-1111 ειχαν σφραγιδα τοσο η μπροστα (αν και πιο μικρη) οσο και η πισω φυσικα.
Εγω ειχα χασει τη μπροστινη και μου ειπαν οτι αφου ειχε σφραγιδα, δε ριψοκινδυνευαν να την εχει παρει καποιος αλλος, να μου βγαλουν κι εμενα αλλη μια καινουρια και να κυκλοφορουμε 2 αυτοκινητα που θα μοιραζομασταν 3 αυθετικες πινακιδες με σφραγιδα της Ε.Δ. Οποτε με αναγκασαν να βγαλω καινουρια νουμερα. Αυτο εγινε πριν μερικα χρονια.
Σημερα δεν ειμαι σιγουρος για το τι ισχυει. ** -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εφοσον μιλαμε για συμπτωσεις θα σας πω την ακομα πιο κουφη. Ειχα για πολλα χρονια το γκολφακι του πατερα μου με πινακιδες ΜΗ-423*. Ξαφνικα βλεπω κατω απο το σπιτι μου παρκαρισμενο στο ιδιο ακριβως χρωμα ενα γκολφ ΜΗ-453*. Με μονη διαφορα μια αυτοκολλητη ριγα που ειχαν τοτε τα γκολφακια που αυτος την ειχε αλλαξει και την ειχε κανει κοκκινη!!!! Τουλαχιστον 5 λεπτα εκανα να συνελθω!**αυτο συμβαινει πολυ συχνα γιατι μερικοι αντιπροσωποι πανε στο υπουργειο μεταφορων και 'κλεινουν' για παραδειγμα 50 συνεχομενα νουμερα για να προμηθευσουν τα αυτοκινητα που θα παραδωσουν στους πελατες τους την επομενη (για παραδειγμα) εβδομαδα.
Ειδικα για μοντελα που μολις πρωτοκυκλοφορησουν, 'φευγουν' με το τσουβαλι....
Για σκεψου το ** -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πριν λιγο ανακαλυψα οτι και το αμεσως επομενο νουμερο απο το δικο μου ειναι Megane sedan. Δηλαδη αν το δικο μου ειναι ΗΚΕ 2222, το ΗΚΕ 2223 ειναι ενα μαυρο Megane sedan με τη διαφορα οτι ειναι 1.6.μηπως το εχετε παρει και απο τον ιδιο εμπορο????
ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ! -
Το ΕΕΜ-21 ίσως είναι η
συνέχεια μετά τα ΚΟΚ 15 ως 19 της Έδεσσας, ο vagemm τι έχει να πει;Στα Γιαννιτσα δινουν ΕΕΜ-20** σε χαρτι
-
ΑΗΚ 14
ΙΕΚ 56 (σε κάτι σαν πλαστικοποιημένο χαρτί)Σε λίγο θα δούμε και τον ΙΚΕ σε πινακίδα (μετά είναι το ΙΚΕΑ; )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΑΗΚ 14
ΙΕΚ 56 (σε κάτι σαν πλαστικοποιημένο χαρτί)Σε λίγο θα δούμε και τον ΙΚΕ σε πινακίδα (μετά είναι το ΙΚΕΑ; )
Ο ΙΚΕ υπάρχει σε πινακίδα...μοτοσυκλέτας! Το ΙΚΕΑ μάλλον αργεί ακόμα.
Το ΑΗΚ σου είναι το πρώτο που αναφέρεται (έχω δει ΑΗΖ-99 από
Αλεξ/πολη).vagemm, έχεις αναφέρει ΕΕΜ-11 και 12 σε χαρτί, ήδη από τα τέλη Μαίου.
Τα μεν δίνονται στην Έδεσσα, τα άλλα (θα μας πεις εσύ ποια δίνονται που)
στα Γιαννιτσά. -
ΑΗΚ 14
Ο ΙΚΕ υπάρχει σε πινακίδα...μοτοσυκλέτας! Το ΙΚΕΑ μάλλον αργεί ακόμα.
Το ΑΗΚ σου είναι το πρώτο που αναφέρεται (έχω δει ΑΗΖ-99 από
Αλεξ/πολη).vagemm, έχεις αναφέρει ΕΕΜ-11 και 12 σε χαρτί, ήδη από τα τέλη Μαίου.
Τα μεν δίνονται στην Έδεσσα, τα άλλα (θα μας πεις εσύ ποια δίνονται που)
στα Γιαννιτσά.α μην τ'αλλάζεις τώρα, εδώ είναι CAR plate spotting
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
α μην τ'αλλάζεις τώρα, εδώ είναι CAR plate spottingΚάνουμε όμως και BIKE plate spotting, άμα λάχει.
-
Χτες ειδα το εξης παραξενο,αυτ/το με κυπριακες πινακιδες το οποιο ειχε κανει μια πατεντα και εκει που ειναι το σηματακι της χωρας ειχε GR και οχι CY.Eιναι δυνατον αυτο?Δεν ειναι παρανομο?
Car Plate Spotting!!!