-
ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ ΜΗΝ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ
-
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Κλειστωνε μωρε βαζελος ειναι !!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Κλειστωνε μωρε βαζελος ειναι !!!!τακη τακη ηρεμα μην πεφτεις σε τετοιο επιπεδο
-
Ωραιος ο MAD!!
** Μπαμ με Καψή…**
Παίκτης του Ολυμπιακού θα γίνει ο Μιχάλης Καψής.
Έναν πρωταθλητή Ελλάδος εντάσσει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Μιχάλη Καψή, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SuperΣΠΟΡ FM 94,6 την επόμενη περίοδο θα φορά τα «ερυθρόλευκα», κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της Τρίτης. Ο 32χρονος αμυντικός ανήκε για έναν ακόμη χρόνο στη Μπορντό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» με συντονισμένες κινήσεις, που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα επ’ευκαιρίας της κρούσης στη Μπορντό για τον Ντέιβιντ, κατάφεραν να τον αποκτήσουν από τους Γιρονδίνους καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό (για την αξία του «εξολοθρευτή»). -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ωραιος ο MAD!!** Μπαμ με Καψή…**
Έναν πρωταθλητή Ελλάδος εντάσσει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Μιχάλη Καψή, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SuperΣΠΟΡ FM 94,6 την επόμενη περίοδο θα φορά τα «ερυθρόλευκα», κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της Τρίτης. Ο 32χρονος αμυντικός ανήκε για έναν ακόμη χρόνο στη Μπορντό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» με συντονισμένες κινήσεις, που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα επ’ευκαιρίας της κρούσης στη Μπορντό για τον Ντέιβιντ, κατάφεραν να τον αποκτήσουν από τους Γιρονδίνους καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό (για την αξία του «εξολοθρευτή»).Αλήθεια είναι?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ωραιος ο MAD!!** Μπαμ με Καψή…**
Έναν πρωταθλητή Ελλάδος εντάσσει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Μιχάλη Καψή, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SuperΣΠΟΡ FM 94,6 την επόμενη περίοδο θα φορά τα «ερυθρόλευκα», κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της Τρίτης. Ο 32χρονος αμυντικός ανήκε για έναν ακόμη χρόνο στη Μπορντό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» με συντονισμένες κινήσεις, που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα επ’ευκαιρίας της κρούσης στη Μπορντό για τον Ντέιβιντ, κατάφεραν να τον αποκτήσουν από τους Γιρονδίνους καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό (για την αξία του «εξολοθρευτή»).αν είναι αλήθεια....
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!
-
Το ειπε και στην Ερα Σπορ πριν λιγο .
-
εγω το ειδα στον αντ1 ειναι αληθεια δυστηχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
-
κατι ακουσα για παο και bernardi ειναι αληθεια
-
Επιτέλους ένας καλός αμυντικός. Σε λίγο θα βάζαμε τον Καστίγιο να κάνει τον στόπερ. Κι ο Μπενζά είναι καλός στο σκοράρισμα. Άντε να δούμε.
-
**ΑΕΛ ΟΛΕ ΟΛΕ , ΑΕΛ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!
****δεν σταματω να τραγουδώ ποτεεεε!!!!
ΟΕΕΕΕΕΕ ΑΕΛ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! **
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
**ΑΕΛ ΟΛΕ ΟΛΕ , ΑΕΛ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!
****δεν σταματω να τραγουδώ ποτεεεε!!!!
ΟΕΕΕΕΕΕ ΑΕΛ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! **
φωναζουν και τα μωρα ομαδες τωρα . ποιο τραγουδι?
-
Κοίταξε μπροστα στον** ΠΑΟ** είμαστε μικροτεροι σε μέγεθος
Αλλα η** ΑΕΛ** ειναι η μεγαλύτερη ομάδα επαρχίας. Μπροστα στις μεγάλες αθηναικες ομως ειμαστε μικροτεροι.δεν αντιλέγω.
-
Κοίταξε μπροστα στον** ΠΑΟ** είμαστε μικροτεροι σε μέγεθοςΑλλα η** ΑΕΛ** ειναι η μεγαλύτερη ομάδα επαρχίας.
καλύτερα ο πρώτος του χωριού, παρά ο τελευταίος στην πόλη!!!
muahahahahahahahahahaha
-
Κοίταξε μπροστα στον** ΠΑΟ** είμαστε μικροτεροι σε μέγεθοςΑλλα η** ΑΕΛ** ειναι η μεγαλύτερη ομάδα επαρχίας. Μπροστα στις μεγάλες αθηναικες ομως ειμαστε μικροτεροι.δεν αντιλέγω.
ξερεις κατι εγω υποστιριζω αελ αλλαοχι οτι ειμαι οπαδος του απλα μου αρεσε που καταφερε να ανεβει κατηγορια
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
Αλλα η** ΑΕΛ** ειναι η μεγαλύτερη ομάδα επαρχίας. Μπροστα στις μεγάλες αθηναικες ομως ειμαστε μικροτεροι.δεν αντιλέγω.
ξερεις κατι εγω υποστιριζω αελ αλλαοχι οτι ειμαι οπαδος του απλα μου αρεσε που καταφερε να ανεβει κατηγορια
χαιρομαι αγαπητέ!!!αν κ δεν ειμαι fun των Αθηναικών ομάδων επειδη το έχουν μονοπώλιο κ επειδη κλέψαν πολλα θα σου έλεγα οτι η ΑΕΛ καταφερε να ανεβει κατηγορίες.
σε 2 χρόνια 2 κατηγορίες..δεν ειναι κατι κ αυτο?
επομενο βήμα να μεινουμε στην Α.μακαρι να γινει αυτο για να υπάρχουν ελπίδες για μετα απο χρόνια να κυνηγήσουμε κανενα ΟΥΕΦΑ!!ενταξει ονειρα ειναι αυτα αλλα δεν ειναι κακο να οραματιζεσαι. -
χαιρομαι αγαπητέ!!!αν κ δεν ειμαι fun των Αθηναικών ομάδων επειδη το έχουν μονοπώλιο κ επειδη κλέψαν πολλα θα σου έλεγα οτι η ΑΕΛ καταφερε να ανεβει κατηγορίες.
σε 2 χρόνια 2 κατηγορίες..δεν ειναι κατι κ αυτο?
επομενο βήμα να μεινουμε στην Α.μακαρι να γινει αυτο για να υπάρχουν ελπίδες για μετα απο χρόνια να κυνηγήσουμε κανενα ΟΥΕΦΑ!!ενταξει ονειρα ειναι αυτα αλλα δεν ειναι κακο να οραματιζεσαι.μακαρι μακαρι αλλα δεν ξερω
-
κανένας δεν ξέρει!..
αλλα εμεις σαν ομαδα κ σαν πολη έχουμε φαει τρελη πικρα οποτε οτι κ να γινει δεν θα μας πειραξει οπως την πρωτη φορα..
ηξερε κανενας για το τι θα συμβει στον ΑΡη?
ΟΧΙ!!! κ ομως
Εμεις παντως ελπιζουμε για το καλύτερο...Εχομε φαει την πικρα ..
ξανα ???
-
σωστος ο παιχτης αλλα ευχομαι μην παθετε οτι τραβηξε ο αρης
-
Ολυμπιακός: ανακοινώθηκε ο Καψής, για 2+1 χρόνια! Σχεδόν σίγουρος ο βέλγος Μπένζα, ενώ φήμες σήμερα στο λιμάνι μιλάνε για.......... ΜΠΕΚΑΜ!!!
Λίβερπουλ: μέχρι το τέλος της καριέρας του θα μείνει ο αρχηγός και παιχταράς Στίβεν Τζέραρντ
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]