-
Γειά και πάλι μετά από πολύ καιρό!
Ένας φίλος περιμένει το νέο Swift στην έκδοση GLA και σε χρώμα γκρί από τις... 13 Απρίλη!!!
Πάνε σχεδόν 3 μήνες από την προκαταβολή/παραγγελία και τον έχουν στο παραμύθι. Ξέρει κανείς τίποτα αν συνέβη κάτι με τις συγκεκριμένες εκδόσεις ή/και χρώματα?
Παραείναι μεγάλο διάστημα για ένα αμάξι με μεγάλη παραγωγή που έρχεται από Ουγγαρία...
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Υ.Γ.
Swift θα πάρει. Μήν αρχίσετε 'Γιατί δεν βλέπει και το τάδε?' κλπ. -
Ένας φίλος περιμένει το νέο Swift στην έκδοση GLA και σε χρώμα γκρί από τις... 13 Απρίλη!!!
Πάνε σχεδόν 3 μήνες από την προκαταβολή/παραγγελία και τον έχουν στο παραμύθι. Ξέρει κανείς τίποτα αν συνέβη κάτι με τις συγκεκριμένες εκδόσεις ή/και χρώματα?
Παραείναι μεγάλο διάστημα για ένα αμάξι με μεγάλη παραγωγή που έρχεται από Ουγγαρία...
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Υ.Γ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Υ.Γ.
Τι του ειχανε πει για χρονο παραδοσης; (Ναι, ειναι πολλοι τοσοι μηνες, αν ομως του ειχαν πει πχ τελος Ιουνιου, τοτε δεν εχει ακομα μεγαλη καθυστερηση). Παντα οταν ερχεται νεο μοντελο παρατηρουνται δυστυχως τετοια φαινομενα.
ΥΓ: Γιατι να περιμενει τοσο καιρο και να μην δει το Jazz;
-
Τέλος Μάη.
Το Jazz το είδε όσο ήθελε (το δικό μου βέβαια!).
Λογική επιλογή το Swift για κάποιον που θέλει mini και όχι mini πολυμορφικό.
-
Καταρχήν σίγουρα η ζήτηση είναι αυξημένη και είναι φυσικό να υπάρχει πρόβλημα στον χρόνο παράδοσης. Όμως πολλές φορές οι αντιπροσωπείες για να μήν χάσουν τον πελάτη κάνουν διάφορα τέτοια. Μάλιστα εγώ έχω ένα παράδειγμα. Πρίν 6 χρόνια ο πατέρας μου ήθελε να αγοράσει το golf 4. Στην ατιπροσωπεία όλο μάς λέγανε έρχεται και μετά λέγανε θά καθυστερήσει λίγο και μετά ξανά άλλο λίγο και πήγαινε έτσι. Μέχρι που απηβδήσαμε και λέμε κοιτάξτε να δείτε ακυρώνουμε την παραγελία και πάμε να αγοράσουμε άλλο αμάξι. Είχε τραβήξει πάρα πολύ και δέν το κάναμε σάν απειλή αλλά όντως πηγαίναμε να αγοράσουμε άλλο αμάξι. Καί πώς έγινε και βρήκαν την μέρα που τους πήραμε τηλέφωνο να ακυρώσουμε την παραγελία ένα golf ακριβώς ότι είχαμε ζητήσει. Θά μου πεί κανείς μπορεί να έτυχε. Αλλά εγώ δέν το νομίζω. Πιστεύω ήταν στρατηγική της εταιρίας σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα στον χρόνο παράδοσης να καθυστερούν πελάτες που περιμένουν υπομονετικά και να εξυπηρετούνε αυτούς που πάνε να φύγουν με σκοπό την μεγιστοποίηση του κέρδους. Αυτά γιά ότι έχει σχέση μέ τα παραμύθια. Όταν παράγειλα το Swift μου μου είπαν 2 μήνες χρόνο παράδοσης. Και τελικά χωρίς να τους ξαναενοχλήσω με πήραν τηλέφωνο σε λιγότερο απο ένα μήνα. Μού έκανε τρομερή έκπληξη. Δεδομένου τής προηγούμενης εμπειρίας μου... Ένα άλλο πάντως που ξέρω είναι ότι αναλόγως το χρώμα παίζει και ό χρόνος παράδοσης.
Περί Swift GLA.