-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημεριζω απαντες!Επειδη σας βλεπω εντελως χαλαρους (μεχρι εκει που δεν παει, δηλαδη), εγω εχω να δηλωσω πως αν ο καιρος ειναι καλος, κυριακη απογευματο-βραδυ, θα παω να προσθεσω λιγες ωρες λειτουργιες στο μοτερακι μου...
Πατριώτηηηηηηηηηηηηηηηη αν είναι μόνο για να προσθέσεις ώρες ,δεν το βάζεις να δουλεύει στο υπόγειο να μην μπαίνεις και στον κόπο της μεταφοράς ???????????????
Εντάξει............ αστεία για δροσιά λέω......
Γυμνάσου - δυνάμωσε για δράση.........
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Βασίλη ελπίζω να γράφεις καλά και να τα πούμε απο κοντά.Έχω προετοιμαστεί και μάλιστα μπορεί να έρθει και ένας συνάδελφος μαζί.Εγώ βέβαια μπορώ να είμαι στην πίστα κατά τις 5 τ'απόγευμα Δευτέρα ή Τρίτη.Θα τα ξαναπούμε όμως για επαλήθευση.Αρε τα νιάτα που βράζει το αίμα τους...........................και δεν κρατιόντια με τίποτε.......
Λοιπόν, την Τρίτη θα ανέβω πάνω για μια υποτυπώδη συντήρηση και για να επισκευάσω τη μίζα (για 50ή φορά! ). Θέλω να περάσω και από το AKS για ένα καινούριο ζευγάρι γάντια, γιατί το παλιό ...πάλιωσε!
Θα ξεκινήσω όσο νωρίτερα γίνεται και με ΠΟΛΥ ζόρι ελπίζω να έχω τελειώσει κατά τις 5.
Τη μισώ αυτή τη μίζα...
Δευτέρα δεν μπορώ μα τίποτα γιατί τελειώνω με το τελευταίο μάθημα κατά τις 6 (!) το απόγευμα!
Υ.Γ. Ποιος γράφει καλά;!;!;
-
Ο τρίτος,μέχρι στιγμη,της παρέας μπορεί και δευτέρα και τρίτη,οπότε προτείνω Δευτέρα 04 07 2005 !!!!!!!!!!!!!!!!!!Έγινε η πρόταση για Δευτέρα και μείναμε εκεί ......................κανονίσαμε διάφορες λεπτομέρειες και μάλλον εκεί θα μείνει.
Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για άλλη μέρα................ΦΕΥΓΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ για διακοπές και έχουμε να μαζέψουμε παιδιά και πράγματα,για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι.Πάνω που είχα 'φτιαχτεί' να τα πούμε απο κοντά Που θα πάει κάπου θα συναντηθούμε.............
Καλή βδομάδα.............
-
για δωσε περισσοτερα στοιχεια για δευτερα...
ωρα ?? -
Kαλημερα καρτιστες μου.Εαν κανω τα αδυνατα δυνατα θα ειμαι ετοιμος για Τριτη.
Σε ποια πιστα μιλαμε?Με των Κωστακη λεγαμε για ΤΡιτη Καρτοδρομο. -
συννενοηση μπουζουκι...
λεγαμε για κυριακη, αλλα λογω καλου καιρου προτιμησαμε να κανουμε μπανιο ... σπιτι μας!
Τωρα λεμε δευτερα μπας και οργανωθουμε (για σπατα, γιατι για οπουδηποτε αλλου δεν εχω χρονο να ετοιμαστω) και ερχεται ο ιμιγκραντ και μας λεει για τριτη!!!
ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΤ 'Η ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ?
-
Μετά τη χθεσινή βροχή, το Kartodromo θα έχει γίνει πίστα για motocross
Οπότε, μάλλον θα περιμένω μερικές μέρες...
-
Τελικά τα καταφέραμε να ΜΗΝ κάνουμε καρτάκι......... Κατι το ένα κάτι το άλλο κάτι η γκρίνια η βόλτα αναβάλεται για τον Αύγουστο που θα λέιπουν όλοι.................
Εκτός αν υπάρχουν κάποιοι που δεν θα έχουν άδεια οπότε κάποιον θ αβρώ να πάω για παιγνίδι....
Απο βδομάδα θα μου λείψεται αλλά κάπου θα βρώ να 'σερφάρω' κοντά σας....
ΣΚ υπήρχε δράση και οι δράστες δεν γράφουν τίποτε.............καλααααααααααααααααααααααα ...................τόσο δουλειά έπεσε ή πολύ τεμπελιά ??????????
Μάστορα κάπου σε είδα να γράφεις αλλά εμας μας άφησες..... Πάνω που είχα κάποιον να μου συμπαραστέκεται με άφησες μόνο με τα νειάτα.............και κάνω μεγάλες προσπάθειες να τους φτάσω.Θα τους φτάσω όμως ...............κάνω δίαιτα και με νέο εργαλείο θα είμαι δίπλα τους αν όχι απο μπροστάτους.......
-
Τελικά τα καταφέραμε να ΜΗΝ κάνουμε καρτάκι......... Κατι το ένα κάτι το άλλο κάτι η γκρίνια η βόλτα αναβάλεται για τον Αύγουστο που θα λέιπουν όλοι.................Εκτός αν υπάρχουν κάποιοι που δεν θα έχουν άδεια οπότε κάποιον θ αβρώ να πάω για παιγνίδι....
Εδώ είμαι εγώ...
-
... αμα αρχισαμε τις γκρινιες να πηγαινουμε για καρτ, τοτε δεσαμε!!!
Τον Αυγουστο μαλλον εδω θα ειμαστε, αλλα με τετοιες θερμοκρασιες, θα πρεπει να πηγαινουμε κατα τις 3 το ξημερωμα για να χαιρομαστε!!!Θα ειμαι ακριβως πανω στην περιοδο για να αλλαξω ζιγκλερ...
Οσο για τα στατιστικα του jean de xif που κανεις ροταξ-ας δεν ξερει τι ζιγκλερ εχει, εχω να δηλωσω πως απλα δεν θυμαμαι... Το ειχα αλλαξει με τα χερακια μου..
Ο αγγλος, εχει πιασει νυχτερινη εργασια και υπαρχουν φημες πως η νυχτερινη εργασια με το καινουργιο ωραριο τον παει μεχρι τις δευτερες πρωινες ωρες.. Αξονας ?? I don't know this word....
Εξαφανιστηκαν και οι σασμανατοι της παρεας που λεγανε να παμε για καμμια σβουριτσα!
-
Αγόρι μου τον Αύγουστο που θα λείπουν οι υπόλοιποι εμείς απογευματάκια θα γυρμάμε στις πίστες .................... παραλία,ηπειρωτικά αλλά και ημιηπειρωτικά
Οι ξενητεμένοι εχουν πολλά να γράψουν όταν συνέλθουν απο αυτά που κάνουν αυτήν την εποχή.....
ΣΑΣΜΑΝΑΤΟΙ ????????? ΠΟΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδω ψήνω πολύ καιρό τώρα έναν τύπο που πήρε καρτ του κουτιού,να μου πουλήσει το καρτάκι που το έχει ενάμισυ χρόνο και έχει κάνει δύο ώρες ...............ήθελα να ήξερα δεν το ακούω που σπαράζει στο κλάμα εκεί που το έχει κλεισμένο..........!!!!!!!!!!!!!
ΔΩΣΤΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ και είναι του κουτιού............TRULLI-ROTAX OOOOOOOOOOOONEIΡOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
εμποριο θα τα κανεις ?!?!?!!
χρονολογιας??
(να σου πουλησω το δικο μου ?? 2.5 ωρες εχει!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
εμποριο θα τα κανεις ?!?!?!!
χρονολογιας??
(να σου πουλησω το δικο μου ?? 2.5 ωρες εχει!)Μάζευε και ας είναι και καρτ..........ποτέ δεν ξέρεις....
Ο γυιός μας πετάει κάτι σπόντες τελευταία και ονειρεύομαι ως συνήθως και ζεσταίνομαι
Είναι μοντέλο του 2003 με 50άρι άξονα και όμορφο πορτοκαλί χρώμα σασσί
Καλομελέτα και έρχεται...... το έχω καπαρώσει ήδη ε !!!!!!!!!!!????????
-
πορτοκαλι χρωμα, ε?? μπορει να περνιεται και για ... intrepid, δηλαδη!
το crg ΔΕΝ πωλειται, λεμε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πορτοκαλι χρωμα, ε?? μπορει να περνιεται και για ... intrepid, δηλαδη!το crg ΔΕΝ πωλειται, λεμε!
Προς το παρόν κάτι καλύτερο θα βρείς δεν μπορεί.... αναβάθμιση παιδί μου χρειάζεται τακτικά..... κάτι σαν τους υπολογιστές
-
... αναβαθμιση χρειαζεται ο οδηγος... αποδεδειγμενα... το 'οπλο' ειναι μια χαρα!
-
Με πηρε ο bartender τηλεφωνο και με ενημερωσε πως το καρτακι του ειναι ετοιμο!!! Ο αξονας εχει τοποθετηθει και η ωρα για να το φχαριστηθει εχει πλησιασει παρα πολυ!
Υπαρχει σκεψη να παμε κυριακη να βολταρουμε (δεν ξερω αν θα τα καταφερω), ενω σκεφτοντουσαν να πανε και μεσοβδομαδα στο καρτοδρομο
αυτα εν ταχει...
περισσοτερα αυριο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Με πηρε ο bartender τηλεφωνο και με ενημερωσε πως το καρτακι του ειναι ετοιμο!!! Ο αξονας εχει τοποθετηθει και η ωρα για να το φχαριστηθει εχει πλησιασει παρα πολυ!Υπαρχει σκεψη να παμε κυριακη να βολταρουμε (δεν ξερω αν θα τα καταφερω), ενω σκεφτοντουσαν να πανε και μεσοβδομαδα στο καρτοδρομο
αυτα εν ταχει...
περισσοτερα αυριο!
Μακάρι να τα καταφέρεται ...................περιμένω 'ζωντανή' ανταπόκριση.
Αν απουσιάσω μην τρομάξεται ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ για διακοπές μακράς διαρκείας.....
Μέχρι τέλους του μήνα θα προσπαθήσω να σας διαβάζω απο την εξοχή και όπου βρώ,αξιοπρεπή, πιστα.............................ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και θα μεταφέρω εντυπώσεις. -
Αν κανονιστει συναντηση - τελικα - και καταφερω να παω, θα ειμαι 'αοπλος', αφου το τρεϊλερ θα φυγει και θα παει ναυπακτο...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Βασίλη ελπίζω να γράφεις καλά και να τα πούμε απο κοντά.Έχω προετοιμαστεί και μάλιστα μπορεί να έρθει και ένας συνάδελφος μαζί.Εγώ βέβαια μπορώ να είμαι στην πίστα κατά τις 5 τ'απόγευμα Δευτέρα ή Τρίτη.Θα τα ξαναπούμε όμως για επαλήθευση.
Αρε τα νιάτα που βράζει το αίμα τους...........................και δεν κρατιόντια με τίποτε.......
Λοιπόν, την Τρίτη θα ανέβω πάνω για μια υποτυπώδη συντήρηση και για να επισκευάσω τη μίζα (για 50ή φορά! ). Θέλω να περάσω και από το AKS για ένα καινούριο ζευγάρι γάντια, γιατί το παλιό ...πάλιωσε!
Θα ξεκινήσω όσο νωρίτερα γίνεται και με ΠΟΛΥ ζόρι ελπίζω να έχω τελειώσει κατά τις 5.
Τη μισώ αυτή τη μίζα...
Δευτέρα δεν μπορώ μα τίποτα γιατί τελειώνω με το τελευταίο μάθημα κατά τις 6 (!) το απόγευμα!
Υ.Γ. Ποιος γράφει καλά;!;!;
Δεν το κανεις Τεταρτη που θα ανεβουμε σιγουρα κατα τις 4:30?
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ