-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η γιατι τον έχουν γδάρει οι μηχανικάτζες και ψάχνει να διασταυρώσει κάτι πριν τον ξαναξεσκίσουν?!!ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ , ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ , ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ . ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΟΥΚ !
Ο κάθε μαλακοπίτουρας ανεβαίνει στο βουνό για να κάνει αυτό που του αρέσει!
Και αν κάποιος του αρέσει το λέει και μαγκιά του!
Αν δεν συμφωνεί με αυτό που αρέσει σε εσένα...μην βγείτε το βράδυ για κρασιά!!!ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙ , ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑΜΕ
-
Γειά σου APR.
Προτείνεις να κλείσουν οι Τεχνικές Ενότητες και να μπει μήνυμα 'εσείς που κάνετε τους ξύπνιους διαβάστε τις αποστολές που κάνουν τα σωστά περιοδικά για την περίπτωση των συνεργείων'?
Επίσης προτείνεις να αποκλειστούν κάποιοι χρήστες από το φόρουμ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ ΦΙΛΕ HUNTER , ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΜΙΟ , ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΧΟΜΠΙ-ΣΠΟΡ , ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΙΑ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ , ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ π.χ.(ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ) ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ .Ειλικρινά,θέλω να σέ ρωτήσω κάτι.
Γιατί τήν (κακή) κριτική από κάποιον θεατή πρός έναν αγωνιζόμενο,τήν θεωρείς κατακριταία;Είναι τιμιότερο νά γίνονται μόνο 'καλές' κριτικές από τούς θεατές;Δέν θα δώσει καί αυτό μιά λανθασμένη εικόνα;
Τήν 'καλή' πάλι κριτική,γιατή τήν θεωρείς...γλύψιμο;
Μήπως έχετε μπερδέψει τό μάτι τού θεατή μέ τό μάτι του άμεσα εμπλεκόμενου ρε παιδιά;
Τί όφελος νά έχει ο θεατής από τήν κριτική πού θα κάνει σέ οποιονδήποτε αγωνιζόμενο;ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ , ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .
ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΟΡ ΜΕ ΕΣΕΝΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ .**Η ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ) ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ...ΔΡΟΜΕΝΑ (sorry φωτειν.) ,ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΕΔΩ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΝΩΣΕΙΣ , ΕΙΔΙΚΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ , ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ........ΜΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ,ΔΗΘΕΝ ΑΠΙΒΔΗΣΜΕΝΟΣ ** .
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ , ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ...ΤΑ ΝΕΑ , ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ .
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ , ΕΧΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ , ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ , ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ MHN ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ?ΓΕΙΑ ΣΟΥ HUNDER
Εδώ θα σου ζητήσω να κατονομάσεις για ποιούς μιλάς,καί ο λόγος είναι ότι μπορεί να αναφέρεσαι αυτή τή στιγμή καί σέ εμένα.
Τήν 'καλή' πλευρά τού σπόρ αυτού,τήν έχω εντοπίσει σέ κάποιους αγωνιζόμενους,οι οποίοι είναι 'λίρα εκατό' καί ακέραιοι σάν χαρακτήρες.
Πραγματικοί λεβέντες.καί κάτι ακόμα,τό οποίο ταιριάζει μέ επόμενο πόστ σου.
΄
Σέ αυτά τα παιδιά πού πέφτουν θύματα τού 'κολοβυζο-τούμπανου',έχεις μιλήσει ποτέ γιά τό τετράπλευρο τού Ακερμαν;
Προσπάθησες νά δώσεις τό κατιτίς σου (πού έχεις άφθονο) στό να δημιουργηθούν νέοι άνθρωποι μέ οδηγική παιδία;
Γνωρίζεις ότι,άνθρωποι μέ τή δική σου πείρα,μπορούν ακόμα καί να σώσουν ζωές;
Γιατί να μας αφήνεις να τρώμε τα μούτρα μας;Αϊ,γειά σου,καί από μένα.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Απο την μια ανθρωποι οπως οι Μιχελακακης, Πλατης, Αθανασουλας (αααααντε γεια απο θεμα ευγενειας/ηθους απο προσωπικη εμπειρια) και απο την αλλη οδηγοι/παραγοντες του αθληματος με υφος ντιβας που σε υπολογιζουν μονο αν εχεις λισανς. Παντως εξω οντως υπαρχουν παιδια (μικρα και μεγαλα) που καθαρα και μονο για οικονομικους λογους δεν μπορουν να τρεξουν, παρολα αυτα περιμενουν καρτερικα την ωρα. Αν η αποψη τους εχει επιχειρηματα ας γινεται σεβαστη και ας λαμβανεται υποψη...ΑΓΑΠΗΤΕ johanndelta , ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ \ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ?(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΔΩ) Η ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ?
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ , ΤΟ nick ΣΟΥ , ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΦΙΛΟΙ , ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ , ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ , ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ 30+ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ , Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?
ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ , ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ,ΤΟΝ ΠΛΑΤΗ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ,ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ......., Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ .......................Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Γειά σου APR.
Προτείνεις να κλείσουν οι Τεχνικές Ενότητες και να μπει μήνυμα 'εσείς που κάνετε τους ξύπνιους διαβάστε τις αποστολές που κάνουν τα σωστά περιοδικά για την περίπτωση των συνεργείων'?
Επίσης προτείνεις να αποκλειστούν κάποιοι χρήστες από το φόρουμ?ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ cliff ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ , ΣΤΟΝ ΚΟΥΚ
-
Να κι η δικη μου αποψη. Ολα στη φορα (με αξιοπρεπεια οχι βριζοντας, λοιδωρωντας η συκοφαντωντας) κι οποιος αντεχει, μενει ,συμμετεχει κι απαντα.
Καλο κουραγιο -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Να κι η δικη μου αποψη. Ολα στη φορα (με αξιοπρεπεια οχι βριζοντας, λοιδωρωντας η συκοφαντωντας) κι οποιος αντεχει, μενει ,συμμετεχει κι απαντα.
Καλο κουραγιοΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΕ! ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΑΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΟΥ! ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ' ΤΕΖΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 4' , ' ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΟ ΤΟ 34'.....
ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΣΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΚΡΗ ΑΚΡΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΖΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΣΟΥ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑΦΟ! ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ! -
ΕΥΓΕΝΙΚΕ ΜΟΥ HUNDER , ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΛΩΝ ΘΕΑΤΩΝ , ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ , ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ , ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩ , ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ , ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ .
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ , ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΩ , ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΡΑΤΩ ΟΝΟΜΑΤΑ .
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ , ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΝΩΣΕΩΝ , ΠΡΩΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ,
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠ'ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΧΩΡΙΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΕΣ .ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
-
ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ .....Ο Α-ΤΕC .
ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ , ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑΡΚΩΣΗΣ !
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ .
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΑΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ , ΠΡΩΤΟΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Μ@#$ΚΙΑ .ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ...
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Α-ΤΕC ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΑΥΤΗ , ΕΙΝΑΙ 6-10000 ε , ΕΤΣΙ .
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ , ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙ , ΜΠΟΡΕΙ ?
ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ .
ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ , ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ , ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ .
ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ , ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , **ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ **, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΠΟΥ Η ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 40 ΧΛΜ .
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΥΡΙΟ .ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΘΕΤΙΚΑ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ .....Ο Α-ΤΕC .
ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ , ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑΡΚΩΣΗΣ !
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ .
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΑΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ , ΠΡΩΤΟΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Μ@#$ΚΙΑ .ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ...
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Α-ΤΕC ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΑΥΤΗ , ΕΙΝΑΙ 6-10000 ε , ΕΤΣΙ .
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ , ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙ , ΜΠΟΡΕΙ ?
ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ .
ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ , ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ , ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ .
ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ , ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , **ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ **, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΠΟΥ Η ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 40 ΧΛΜ .
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΥΡΙΟ .ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΘΕΤΙΚΑ .
Κε ΧΡΗΣΤΟ> ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ!
ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ! ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλο κουραγιοΑυτό μάλιστα, έτσι πρέπει να ήταν το συγκεκριμένο φόρουμ.
Ελλ. αγώνες και φόρουμ λοιπόν.Σήμερα τι έχουμε?
- Έχουμε αγωνιζόμενους σαν τον Platis που μέτράει η άποψή τους και όλοι τους διαβάζουμε. Δυστυχώε είναι λίγοι.
- Έχουμε αγωνιζόμενους σαν τον APR με εμπειρία και προτάσεις που και που, αλλά και άποψη μπετόν. Όποιος δεν συμφωνεί να αυτοκτονήσει. Με τέτοια στάση πέφτουν πολύ χαμηλά στα μάτια των αναγνωστών.
- Έχουμε αγωνιζόμενους γνωστούς - αγνώστους, που μπαίνουν μόνο για να συκοφαντήσουν και σπιλώσουν κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο. Και δίκιο να έχουν, το χάνουν από τον τρόπο τους και τη χυδαιότητά τους.Και άλλους πάλι γραφικούς διασκεδαστές, γύφτους και στιχοπλάστες. Όλοι ανεξαιρέτως έχουν διπλά IDs και αυτό είναι υποκρισία. Αυτό απομακρύνει τους ενεργούς θεατές από το βήμα το διαλόγου. Είδικά αν απαντούν στον ευατό τους. Για να θέλουν να μείνουν κρυφοί, σίγουρα υπάρχουν λόγοι συμφερόντων και είναι όπως υποψιάζομαι, αυτό που αναφέρει ο Castor για τα κρυφά που δεν βγαίνουν έξω.
- Έχουμε αγωνιζόμενους που μόνο διαβάζουν μαθαίνουν τα του χώρου και αν καμμιά φορά θιχτούν καταλήγουν κι αυτοί ανώνυμοι υβριστές.
- Έχουμε θεατές που αγαπούν τους αγώνες είπαν κάποτε την άποψή τους αλλά εκδιώχθηκαν από κάποιους που ανήκουν σε κάποιες από τις παραπάνω κατηγορίες, με το επιχείρημα 'δεν ίδρωσες σε μπάκετ'.
- Έτσι οι παραπάνω θεατές έχουν καταλήξει και αυτοί αναγνώστες και απλά γελούν με τα καμώματα που βλέπουν.
Έφόσον λοιπόν οι μη διαπλεκόμενοι και οι απλοί θεατές δεν γνωρίζουν τα πάντα, θα πρέπει είτε κάποιος να τα αποκαλύπτει, είτε αυτοί που ενοχλούνται από τα σχόλια των 'άσχετων' να το βουλώνουν.
Γι αυτό επανέρχομαι στα λόγια του Πλατή, που είναι η ουσία και μακάρι όλοι οι οδηγοί που έχουν γραφτεί στο φόρουμ (και με το παραπάνω κάλεσμα)να γράψουν και να τοποθετηθουν αντρίκια όπως κάνουν και στις ειδικές και στις πίστες. Μέχρι τότε μην περιμένετε να υπάρχει φόρουμ διαλόγου στους ελληνικούς αγώνες και θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε τους ίδιους και τους ίδιους. Όσο για την γνώμη των άσχετων θεατών, διορθώστε τους και πείτε τους την αλήθεια με σεβασμό, που είναι κατ'επέκταση σεβασμό προς τους χορηγούς σας, αφού αυτοί είναι οι πελάτες τους.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλο κουραγιοΏπα Χρήστο!
Όλα στην φόρα?
Πώς δηλαδή! Πώς ελέγχεται η αξιοπιστία?
Με την 'επωνυμία'?
Κατά 99% όσες καταγγελίες γίνονται είναι 'με ψευδώνυμο' , ελέγχονται για την αξιοπιστία? Μεταξύ μας Μεταξά που λένε ή ο κόσμος τόχει τούμπανο και το φόρουμ κρυφό καμάρι!!!
-
Μια παρατήρηση/σημείωση!
Θεωρείται οτι οι περισσότεροι από τους αγωνιζόμενους έχουν αντιληφθεί την πραγματική διάσταση του Φόρουμ?
Ενα δημόσιο βήμα που καταθέτεις άποψη και συνομιλείς συνέχεια με όλους?
Η θεωρούν ότι είναι κάτι σαν δικαστήριο?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
- Έχουμε αγωνιζόμενους ....... γραφικούς διασκεδαστές, γύφτους και στιχοπλάστες.......
Και θεατές γραφικούς έχουμε !
Και θεατές διασκεδαστές έχουμε !
Και θεατές γύφτους έχουμε !
Και θεατές στιχοπλάστες έχουμε !Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή!
Πάρτε τώρα πούναι φρέσκοι!!!! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ελλ. αγώνες και φόρουμ λοιπόν.Σήμερα τι έχουμε?
- Έχουμε αγωνιζόμενους σαν τον Platis που μέτράει η άποψή τους και όλοι τους διαβάζουμε. Δυστυχώε είναι λίγοι.
- Έχουμε αγωνιζόμενους σαν τον APR με εμπειρία και προτάσεις που και που, αλλά και άποψη μπετόν. Όποιος δεν συμφωνεί να αυτοκτονήσει. Με τέτοια στάση πέφτουν πολύ χαμηλά στα μάτια των αναγνωστών.
- Έχουμε αγωνιζόμενους γνωστούς - αγνώστους, που μπαίνουν μόνο για να συκοφαντήσουν και σπιλώσουν κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο. Και δίκιο να έχουν, το χάνουν από τον τρόπο τους και τη χυδαιότητά τους.Και άλλους πάλι γραφικούς διασκεδαστές, γύφτους και στιχοπλάστες. Όλοι ανεξαιρέτως έχουν διπλά IDs και αυτό είναι υποκρισία. Αυτό απομακρύνει τους ενεργούς θεατές από το βήμα το διαλόγου. Είδικά αν απαντούν στον ευατό τους. Για να θέλουν να μείνουν κρυφοί, σίγουρα υπάρχουν λόγοι συμφερόντων και είναι όπως υποψιάζομαι, αυτό που αναφέρει ο Castor για τα κρυφά που δεν βγαίνουν έξω.
- Έχουμε αγωνιζόμενους που μόνο διαβάζουν μαθαίνουν τα του χώρου και αν καμμιά φορά θιχτούν καταλήγουν κι αυτοί ανώνυμοι υβριστές.
- Έχουμε θεατές που αγαπούν τους αγώνες είπαν κάποτε την άποψή τους αλλά εκδιώχθηκαν από κάποιους που ανήκουν σε κάποιες από τις παραπάνω κατηγορίες, με το επιχείρημα 'δεν ίδρωσες σε μπάκετ'.
- Έτσι οι παραπάνω θεατές έχουν καταλήξει και αυτοί αναγνώστες και απλά γελούν με τα καμώματα που βλέπουν.
Κωστα καλημερα
Ειναι δεδομενο οτι ολοι οι αγωνιζομενοι αγαπουν τους αγωνες ,γιαυτο και ασχολουνται αλωστε, και -κατα την γνωμη σου- τους χωρισες σε 4 κατηγοριες.
Επισης δεδομενο οτι ολοι οι θεατες αγαπουν τους αγωνες, γιαυτο ακολουθουν στα βουνα και στις πιστες, εδω ομως δεν εχουμε κατηγοριες??Συμφωνω οτι εχουν εκδιωχθει αναγνωστες του forum απο λαθος συμπεριφορα αγωνιζομενων αλλα δεν εχει γινει και το αντιθετο?
Δεν νομιζω οτι φταιει παντα η μια πλευρα..το 'φιλικα' το φανταζεσαι πιστευω....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θεωρείται οτι οι περισσότεροι από τους αγωνιζόμενους έχουν αντιληφθεί την πραγματική διάσταση του Φόρουμ?...15 ίντσες διαγώνια? Το βρήκα?
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Συμφωνω οτι εχουν εκδιωχθει αναγνωστες του forum απο λαθος συμπεριφορα αγωνιζομενων αλλα δεν εχει γινει και το αντιθετο?
Δεν νομιζω οτι φταιει παντα η μια πλευρα..Φυσικά, δεν διαφωνώ αλλά είναι σαφώς λιγότεροι έως ελάχιστοι. ...
Για να ξεφύγουμε από τις ύβρεις και ανώνυμες 'δήθεν' καταγγελίες, ο μόνος τρόπος είναι να ακολουθήσουμε την συνταγή που ακολουθούμε και στις άλλες ενότητες του φόρουμ. Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Α. Μπορύμε να συμφωνήσουμε κάτι τέτοιο?Για να δούμε...
-
Να πω και κάτι ακόμη για τους αγωνιζόμενους του φόρουμ. Σπάνια έως πότε βλέπουμε να γράφουν σε άλλες ενότητες για αυτοκίνητα ή γενικά θέματα. Και όμως το 90% των μελών του φόρουμ γράφουν και διαβάζουν εκεί. Αν ήθελαν την προβολή του αθλήματος γενικότερα, έπρεπε να εμπλέκονται σε γενικότερες συζητήσεις. Έτσι θα υπήρχε και κίνηση ενδιαφέροντος από τουςπλέον αδιάφορους για αγώνες. Επιπλέον άπό μια δημιουργική συζήτηση απορρέουν και άλλα θέματα χαρακτήρα και ήθους. Αν αυτοί ήταν πολλοί θα ήταν σχεδόν δεδομένο ότι το ενδιαφέρον για τους αγώνες θα ήταν μεγαλύτερο.
Δικαιώμα τους βέβαια να μην το κάνουν ή να υπάρχει έλλειψη χρόνου (όπως και σε όλους τους επαγγελματίες άλλωστε). Περιοδικά και μόνο αξίζει. Γνώμη πάντα από την πλευρά των θεατών. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όλοι ανεξαιρέτως έχουν διπλά IDs και αυτό είναι υποκρισία.Το δικό σου 2ο ποιό είναι;
Εκτός κι αν γενικεύεις μόνο για τους Έλληνες αγωνιζόμενους, οπότε είσαι και πάλι εντελώς λάθος.
Εκτός αν πιστεύεις πως εγώ ή ο Amaxopoulos έχουμε δεύτερα ονοματα...
(βάζω μόνο εμάς τους δύο γιατί μόνο για εμάς τους δύο μπορώ να βάλω χέρι στη φωτιά. ) -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Θεωρείται οτι οι περισσότεροι από τους αγωνιζόμενους έχουν αντιληφθεί την πραγματική διάσταση του Φόρουμ?...
15 ίντσες διαγώνια? Το βρήκα?
15.4 wide, 17 'τετράγωνη' στη σχολή!
Θα επανέλθω μόλις προλάβω με κανονική θέση, και όχι λεωφορείου!!
Μια διευκρίνηση