-
Παιδια συντομα θα εχω το κορολα 1400 2003 μοντελο...
τι βελτιωσεις μπορω να του κανω και με τι κοστος;
θενκς -
θενκς -
θενκς -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
θενκςεπειδη ΘΑ το παρεις, καλυτερα να το παρεις 1600, Ειναι κριμα σε αμαξι που μολις πληρωσες να αρχισεις να ριχνεις χρημα, απο τη στιγμη που με το 1600 θα εισαι καλυμενος και τελικα θα σου εχει κοστισει το ιδιο.
τα κυβικα ειναι αναντικαταστατα και, σκεψου οτι εκτεταμενες αλλαγες, σημαινουν απωλεια εγγυησης...
-
thanks αλλα η ερωτηση μου ηταν συγκεκριμενη και παραμενει...
-
οτι βελτιωσει και να το κανεις ρε αδερφε......... παλι κορολα θα μεινει.....
το μονο που ισως αξιζει να κανεις ειναι να βαλεις τα φρενα απο το ΤΣ
για κινητηρα απλα δεν το συζηταμε ........ δεν νομιζω οτι αξιζει καν να τον ακουμπησεις....
αναρτησεις.... οτι και να του βαλεις δεν προκειται να στρωσει......
μπορει να βελτιωθει αλλα δεν νομιζω σε υπερμετρο βαθμο..... -
Πιστευω πως με αλλαγη αμορτισερ με σκληροτερα και ισως και φρενα(ισως μπορεις και τα δυο απο το TS να τα παρεις) δε χρειαζεσαι κατι αλλο.
-
το να αλλαξω αμορτισερ με σκληροτερα,ναι το σκεφτομουν και γω... το να αλλαξω φρενα ομως γιατι; δεν ειναιε νταξει τα φρενα του κορολα;
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
θενκςΥπομονή...
-
Τα εργοστασιακά φρένα του corolla είναι μια χαρά όχι μόνο για normal ρυθμούς αλλά και για πιο γρήγορους... Το μόνο κακό που έχουν είναι πως τα τακάκια και οι δίσκοι τελειώνουν γρήγορα, γι'αυτό τα άλλαξα με aftermarket εγώ όχι επειδή δε μου έφταναν.
@ popol@ros: Μην παρεξηγηθείς, αλλά αυτό 'οτι βελτιωσει και να το κανεις ρε αδερφε......... παλι κορολα θα μεινει..... ' με έκανε να γελάσω
Δε μου έρχεται κανένα αυτοκίνητο τώρα που να έχει βελτιωθεί σε κάτι άλλο (εκτός από κάτι MR2->355 και NSX σε F50 που έχω δει, αλλά και πάλι τα ίδια έμειναν από κάτω )
Δεν είπε το παληκάρι να το βελτιώσω για να το κάνω celica ή κάτι άλλο...
Μπορεί να μη του αρέσει που γέρνει πολύ και να θέλει να βάλει μια αναρτησούλα πχ μη του γκρεμίζεις τα όνειρα!!!
Φιλικά έτσι μη παρεξηγηθούμε χωρίς λόγο...Πάντως και εγώ θα πρότεινα λίγη παραπάνω υπομονή-οικονομία και να πάρεις το 1.6
τώρα να απαντήσουμε και το ερώτημα γιατί θα μας βάλεις τις φωνέςΜπορείς να βάλεις μια 16άρα με 205/50 λάστιχο βελτιώνεται πολύ η αίσθηση καθώς το μαμά 195/60 είναι λιγάααακι ψηλό (οι διαφορές σε επιταχύνσεις κτλ είναι αμελητέες αν βάλεις σχετικά ελαφριές ζάντες)
Για το μοτέρ στο είχα πει σε άλλο τόπικ, το μόνο που αξίζει να κάνεις στο 1.4 είναι μετατροπή σε 1.8,υπάρχει και η λύση turbo αλλά προσωπική μου άποψη θα είναι να την αποφύγεις..., εκτός αν έχεις σκοπό να τα αλλάξεις όλα μέσα στο μοτέρ...
Τώρα για την ανάρτηση παίζουν πολλα... εξαρτάται τι ζητάς και πόσα θες να ξοδέψεις... από κανα 500-600ευρώ φαντάζομαι. -
για να εξηγησω : θελω να πω οτι το κορολα θα συνεχισει να εχει μια απαραδεκτη θεση οδηγησης , ενα μετριο προς το κακο τιμονι και τελος μια μετρια γεωμετρια αναρτησης....
σωστα??? -
ama valw 16ara zanta tha xasw ligo les stin epitaxinsi?
poso tha mu kostize mia omorfi 16ara? -
δεν νομιζω οτι αξιζει να βαλεις 16αρα ζαντα ...... (και μαλιστα σε 1,400)
-
Με φίλο μου που έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο και έχει βάλει 16άρες και 205/50 οι διαφορές στην επιτάχυνση είναι σχεδόν τπτ (οι μαμά 15άρες αλουμινίου είναι αρκετά βαριές) Η διαφορά στην αίσθηση και στο στρίψιμο είναι μεγάλη όμως, (γεμίζουν και λιγάκι παραπάνω οι θόλοι), γίνεται λιγάκι πιο απότομο βέβαια, αλλά με την μαμά ανάρτηση είναι πολύ προοδευτικό... Επίσης στο 205/50 βγαίνουν και πιο sport προσανατολισμού λάστιχα από το 195/60
οπότε νομίζω πως αξίζει να βάλεις 16άρες, αν σε ενδιαφέρουν τα οφέλη και έχεις να δώσεις και το 1000κάκι που πάνε περίπου οι 16άρες μαζί με λάστιχα -
Ο χρήστης KF έγραψε:
θενκςΥπομονή...
υπόσχεση ήταν αυτό?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
θενκςΥπομονή...
υπόσχεση ήταν αυτό?
Για να το λεει, κατι ξερει κατι ξερει...
Bελτιωση σε κορολα 1400