-
Γεια χαρα!
Παιδια (μικρα και μεγαλα).. θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα. Οχι τιποτα μηχανικο. Για να μην πολυλογω, μπαινω στην ουσια.
Συντομα θα κατσω να βγαλω το ταμπλω του 106 μου, για να το περιποιηθω (να το μονωσω ελαφρα ισως, και να φροντισω καποια σημεια επαφης ωστε να μην τριζει -οχι οτι τωρα ειναι πολυ ενοχλητικο).
Σκεφτομαι λοιπον εδω και λιγο καιρο καποια ταμπλω οπως του 106maxi της Lion, του Evo VII του Νασουλα -νομιζω-, του Puma kit-car του Taz, κλπ, τα οποια ειναι επενδεδυμενα με ενα ειδος αλκανταρας ή κατι παρομοιο.
Μηπως γνωριζει κανεις για τι υλικο μιλαμε, και που μπορω να κανω κατι τετοιο?
Επισης, η χρησιμοτητα της επενδυσης, περα απο τον τομεα της καλαισθησιας, ειναι η αποτροπη του αντικατροπτισματος του ταμπλω στο παρ-μπριζ? 'Η και καποια αλλη?Συγνωμη για το καπως ασχετο και ασημαντο για τους περισσοτερους topic.
Ευχαριστω..
-
Γεια χαρα!
Παιδια (μικρα και μεγαλα).. θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα. Οχι τιποτα μηχανικο. Για να μην πολυλογω, μπαινω στην ουσια.
Συντομα θα κατσω να βγαλω το ταμπλω του 106 μου, για να το περιποιηθω (να το μονωσω ελαφρα ισως, και να φροντισω καποια σημεια επαφης ωστε να μην τριζει -οχι οτι τωρα ειναι πολυ ενοχλητικο).
Σκεφτομαι λοιπον εδω και λιγο καιρο καποια ταμπλω οπως του 106maxi της Lion, του Evo VII του Νασουλα -νομιζω-, του Puma kit-car του Taz, κλπ, τα οποια ειναι επενδεδυμενα με ενα ειδος αλκανταρας ή κατι παρομοιο.
Επισης, η χρησιμοτητα της επενδυσης, περα απο τον τομεα της καλαισθησιας, ειναι η αποτροπη του αντικατροπτισματος του ταμπλω στο παρ-μπριζ? 'Η και καποια αλλη?Συγνωμη για το καπως ασχετο και ασημαντο για τους περισσοτερους topic.
Ευχαριστω..
-
Γεια χαρα!
Ευχαριστω..
-
Όντως ο πραγματικός λόγος που μπαίνει κάλυμμα στο ταμπλώ είναι για να μην γίνεται αντικατοπτρισμός του ήλιου στο παρ-μπριζ και δεν βλέπει ο οδηγός. Ξέρω οτι αυτό είναι σαν πανί και χρησιμοποιείται σε επενδύσεις επίπλων κλπ. και λογικά πηγαίνοντας σε ένα ανάλογο μαγαζί μπορείς να το βρείς. Καλή η ιδέα σου πάντως-γενικά μου τη σπάνε οι γυαλιστερές επιφάνειες (μέσα) στο αυτοκίνητο.
-
δεν ξερω για την επενδυση που ψαχνει ο φιλος παντως αυτα τα διαφημηστικα πετσετακια ποτων που βαζουν πολλοι στα ταμπλο και καλα για να μην τα καιει ο ηλιος και σκασουν ειναι πολλη γελοια και θυμιζουν μπαρ.........ασε που εαν ειναι ανοιχτοχρωμα κανουν αντανακλαση στο παρμπριζ και δεν βλεπουν τιποτα αυτοι οι απεριγραπτοι τυποι που καθονται στη θεση του οδηγου.
αντε στην υγεια μας!!!!!!!!!!!!! -
Φιλε Νικο ο ανθρωπος σου ειναι ο Αντρεας (Auto Design) 210-5695316.Τον ξερεις και απο τα Track Day.Αξιζει τον κοπο κανει θαυματα.....
-
chreppas ... Geia xara file mou! Ti kaneis? Ola kala?
O Antreas pou mu systhneis-proteineis, einai ena paidi me ena mavro Lancer pio palias genias? Thimamai ena tetoio pou eixe aftokollito Auto Design sto plai.
Geia xara, kai efxaristw poly! -
Γεια σου και σενα φιλε Νικο.Οντως ειναι αυτος με το μαυρο Mitsu και τον προτεινω (πραγμα που αποφευγω συνηθως να κανω) γιατι ειναι καλος στη δουλεια του και το κυριοτερο ειναι καλο παιδι.
-
Πηρα σημερα τηλεφωνο σε ενα καταστημα και μου ειπαν οτι δεν ντυνεται το ταμπλω του 106. Βεβαια αυτοι νομιζαν για δερμα, και οταν τους ρωτησα για αλλο υλικο, και τους ειπα οτι το εχω δει οτι γινεται, δεν ηξεραν να μου πουν...
Θα παρω τηλεφωνο και τον Αντρεα και βλεπουμε
Μικρη βοηθεια - Επενδυση ταμπλω (??)