-
Σου απάντησα με pm!
Tι να σχολιάσεις βρε τρελλομικρούλη;
αν είναι αλήθεια αυτά που γράφω; στα γεγονότα, ή στις εκτιμήσεις;
Εσύ ξέρεις! Αλλωστε κάπου εδώ αρχίζει και τελειώνει η διαφωνία μας!
Καλό βράδι
Στρατης -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Χάρη για κάνε μου την χάρη!Τι εννοείς? Ή μάλλον τι νομίζεις ότι εννοείς!
Τέλος αν νομίζεις ότι έχεις το 'παράστημα' να με 'κρίνεις' (επειδή με ανέφερες) είσαι πολύ γελασμένος ! Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι χέστηκα ούτως ει άλλως! Είσαι γενικά πολύ μικρός για οτιδήποτε!
Πάντα Φιλικά που λέει και ο φίλος μου ο Λώρης!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΑΙΧΜΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΑΜΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ? ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΞΕΝΑ FORUM ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ?
Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΙΝΩ, ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Tι να πουμε τι?
Με την ελπίδα πως ο Λώρης δεν θα κάνει τη γκαφα να τοποθετηθεί στην κόντρα Τζίγγερ-Βωβού μέσα από τα πλήκτρα θέλω να σημειώσω πως ΔΕν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από τα συγκρίνουμε οδηγούς διαφορετικών εποχών.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ PELE KAI MARADONA, ΑΣΤΕΡΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΔΩ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ. Ο ΛΩΡΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΔΙΠΛΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΒΕΡΗ- ΒΩΒΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
Δεν τείθεται θέμα συγκρίσεων. Ειδικά σε σχέση με το Ακρόπολις, τον Τζίγγερ, σε πρώτο πρόσωπο και καλύπτοντας την εποχή μου-του, δεν θα τον έβαζα ψηλά. Στο ΕΛΠΑ, ναι! Ο καλυτερότερος και ας μη κέρδισε ποτέ. Τρομερός σε σχέση με κολοσούς όπως ο Τάμπατον, ο Λιάτι και ο Λουμπέ!Στο Ακροπολ, καμία σχέση.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ TABATON, LOUBET, LΙATTI ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ? Η ΕΠΑΙΖΕ ΡΟΛΟ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ? Η ΜΗΠΩΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
Φοβερός ο Αρης με Αλβανό το 97 (ποιός Νίντελ κ.α... θυμάσαι Χάρη?), άπαιχτος ο Τζέκος το 98 όντας 6ος με πολλούς μέσα, εξαιρετικός και ο Αρης πριν ένα χρόνο με Λώρη δίπλα του. Τόσο μπορούμε μέχρι εκεί φτάνουμε.
ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Ο RADSTROM ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ IMPREZA, ΕΝΩ ΚΑΙ Ο DE MEVIUS ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΓΡΑΦΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!
Ηταν το 99 νομίζω στη Γιουβάσκιλα και κουβέντιαζα με το Σάινθ στο περιθώριο μιάς προσωπικής συνέντευξης. Παρασύρθηκα (πρόκειται για εξαιρετο κουβεντιαστή) και κάνω τη μαλακία να τον συγκρίνω με τον Ρέρλ. Μόνο που δεν με πλάκωσε. Δεν πρόλαβα ποτέ να του πως σε σχέση με καθαρές αντίστοιχες γραμμές σε άσφαλτο-χώμα, σε σχέση με εξέλιξη αυτοκινήτου και κυρίως σ εσχέση με την ισχυρή προσωπικότητα που τους χαρακτηρίζει. Σαν σύγχρονο Βαλτερ του λέω σε χαρακτηρίζω. Και αρχίζει, απαντάει τεκμηριομένα. Τι ΄πεκανε αυτός στη Σοθηδλία, στην Αγγλία και στη Φινλανδία. Πήγαινε και κέρδιζε όπου τον βόλευε. Οπου του άρεσε και ήξερε καλά το τερέν. Ετσι ήταν. Δίκο είχε. Δεν χωρούην συγκρίσεις ανάμεσα σε μεγάλους της ίδιας εποχής... πόσο μάλλον όταν ο καθένας έχει συμμετάσχει σε άλλη εποχή. Δεν συγκρίνεις Φεράρι με Πόρσε, δεν συγκρίνεις Γκρο με Πέτρο αλλά και αυτούς με τους προηγούμενους, οπως βέβαια με τους ακόμα αρχαιότερους.
Εβλεπα και θαύμαζα Μοσχού και ιαβέρη, τους βρήκα στο δρόμο μου, έτρεξα στα ίσια με Τζίγγερ μόλις που πρόλαβα Κύρκο και Βωβό. ΟΛΟΙ υπέροχοι. Ολοι προσωπικότητες με στιλ και ύφος. Σήμερα αν υστερούμε σε κάτι, είναι σε αυτό!Ουφ.. Σας έπρηξα.
Στρατισινο
ΠΟΣΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
-
[quote='
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΠΡ, ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ, ΚΑΣΤΟΡΕΣ, ΠΟΥΛΙΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΞΕΡΟΛΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.Ο ΧΩΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!
ΧΑΡΗΣ WRC .....ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ WRC ?ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ , ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ...ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΟΥΣ π.χ. ΤΟΥΣ ΦΩΣΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ Λ Ο Γ Ο Υ Σ ?
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΟ !
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΟΥ ΧΟΥ , ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ harrisgrc .
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ , ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ (ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ), ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ , ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΝΙΘΟΤΥΦΛΙΑ !
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΟΥΧΟΥ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΟΥΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΘΕΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΠΡ, ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ, ΚΑΣΤΟΡΕΣ, ΠΟΥΛΙΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΞΕΡΟΛΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
Ο ΧΩΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!
ΧΑΡΗΣ WRC .....ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ WRC ?ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ , ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ...ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΟΥΣ π.χ. ΤΟΥΣ ΦΩΣΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ Λ Ο Γ Ο Υ Σ ?
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΟ !
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΟΥ ΧΟΥ , ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ harrisgrc .
Αν παρακολουθούσες ΑPR θα ήξερες ότι ο Χάρης είναι από τους φανατικότερους λάτρεις Αγώνων (Ξένων και Ελληνικών) και οτι διαθέτει γνώσεις και πληροφορίες πρακτικά για όλους!
Και άποψη έχει και γνώμη!
Και, αν θέλει, μπορεί να την λέει!
Αν δεν σου αρέσει η γνώμη του...προσπέρασέ την!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ 1ο ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ???
Στο περσινό Παλλάδιο στην ε.δ. Κορωπί Ι έκανα 8ο χρόνο γενικής και 2ο χρόνο Α6 πίσω από τον Ευσταθίου (Μόλις έφυγα από το SP με εμφάνιζε 5ο γενικής πίσω από τον Βωβό και είπα τον συνοδηγό μου τρελλό) ! Δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι θα πάρω τον αγώνα αλλά τα νούμερα γράφτηκαν! Πές η εμπειρία στις συνθήκες, πές η τύχη , πές το όπως θές αυτό έμεινε! Τι θα πεί ο 'διαβασμένος' θεατής! 'Ποιός ο κουλομαρίας ο Κάστορας. Λάθος θα είναι!'
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όχι Νίκο,να μην την προσπεράσει!
O Xάρης δεν είναι ο τυχαίος,περιστασιακός θεατής των Αγώνων!Να την σκεφτεί,να την 'δουλέψει',και μετά,αν θεωρήσει ότι δεν του κάνει ας την πετάξει...
Μέχρι τότε,εσωστρέφεια,ειρωνειούλες και εξυπναδισμοί δεν προσφέρουν τίποτα ΑPR..
-
ΑΣΤΟ ΒΡΕ ΡΕΝΑ ΜΟΥ,ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ.
ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΒΡΕ harriswrc ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ COCKPIT ΜΕ 65 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.'EL-EM'
EL-EM. PATA GKAZI KAI PROSPERNA.SIXARITIRIA GIA TIN PROSPATHEIA SAS KAI TIN APODOSI SAS KAI EDO KAI STIN TOURKIA...ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
-
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΡΗ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ .
ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ Μ'ΕΚΕΙΝΟΝ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΜΝΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ).
Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟΥ , ΚΑΙ Η ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ , ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΙ , ΟΤΙ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΜΙΜΑΘΟΥΣ ΧΟΜΠΙΣΤΑ ΘΕΑΤΗ ΑΓΩΝΩΝ .
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ , ΠΟΥ **ΝΟΜΙΖΕΤΕ **ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΕΩΣ ΓΕΛΙΟΙ , ΜΕ ΤΑ . -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΒΡΕ harriswrc ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ FORUM, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ!AYTO ΤΩΡΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ? ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ 'ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ?' ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ harriswrc.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ BUCKET ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ. ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ.
ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ POST ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΑΝ ΜΕ ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ) ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΩ Η ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΩ ΕΙΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΣΗ,ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SPLIT ΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 4,2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ SPLIT 1,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
AΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗ,
ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ (JIGGER-ΑΡΗ) Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΑΒΕΡΗ-ΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ,ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ (ΜΕ JIGGER ΑΝΤΙΠΑΛΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.
ΟΠΟΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
[quote='sx']Διαβαζα το δελτίο Τύπου της εταιρείας που υποστήριξε το Φιλιπίδη. Αρνούμε να σας μεταφέρω το περιεχόμενο.
Ετσι πράγματι! Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Και όσο μερίδιο ευθύνης μου αναλογεί για τα ανουσιουργήματα που προκύπτουν, το αναλαμβάνω μετανοιωμένος. Κάποια που μιλάει ελάχιστα αλλά τα έχει δει όλα κατεβαίνοντας τέζα την Κινέτα (το δικό μου σημείο αναφοράς), σχολίασε πως άδικα μουρμουράω για διαπλοκές και χώρο αναξιοκτατίας, αφού αυτά τα χρήματα-χορηγία, δεν θα δινόντουσαν ποτέ και σε κανέναν άλλον. Οπότε Τωνάκο, τώρα θα ξαναδωθούν αφού ο κάθε διεθνείς το μόνο που έχει να θυμάται είναι τα δικαιολογημένα μπινελίκια του Πάναγιώτη και του Νίκου του Παγκόσμιου.Ε, ρε σανίδα που θέλουμε. Ε, ρε θράσος που διαθέτουμε.
Στρατης
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ.
ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ.ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΠΡ, ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ, ΚΑΣΤΟΡΕΣ, ΠΟΥΛΙΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΞΕΡΟΛΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
Ο ΧΩΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!
Αν παρακολουθούσες ΑPR θα ήξερες ότι ο Χάρης είναι από τους φανατικότερους λάτρεις Αγώνων (Ξένων και Ελληνικών) και οτι διαθέτει γνώσεις και πληροφορίες πρακτικά για όλους!
Και άποψη έχει και γνώμη!
Και, αν θέλει, μπορεί να την λέει!
AΓΑΠΗΤΕ kouk,
ΣΑΦΩΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ LAPWORTH . ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ έγραψε:
EL-EM. PATA GKAZI KAI PROSPERNA.SIXARITIRIA GIA TIN PROSPATHEIA SAS KAI TIN APODOSI SAS KAI EDO KAI STIN TOURKIA...ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Tι να πουμε τι?
Ουφ.. Σας έπρηξα.
ΣτρατισινοΣτρατισίνε, διάβασα μία από τις καλύτερες τοποθετήσεις που έχεις κάνει ποτέ μέσα στο forum και όχι μόνο.
Όσο για τις συγκρίσεις προσωπική μου γνώμη είναι και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η ιεραρχία των Ελληνικών αγώνων και η ιστορία τους επειδή την κατάθεσα. -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Πως θα οδηγήσουν οι καλοί τα καλά; Με την εξασφάλιση χορηγιών, μέσα από την αναβαθμισμένη προβολή του χώρου, οπότε θα προκύψει και συναγωνισμός που θα βελτιώσει.Μα αυτή είναι και η ουσία για το μέλλον των ελληνικών αγώνων αλλά μάλλον πολλοί πληκτρολογούντες εδώ μέσα δεν την θέλουν. Οι χορηγίες για να έρθουν χρειάζονται θεατές και οι θεατές έχουν γνώμη και η γνώμη είναι καμμία φορά μη αποδεκτή λόγω πολλών παραγόντων αλλά και συμφερόντων. Αυτό το 'δεν δικαιούσαι να ομιλείς αν δεν έχεις κάτσει σε μπάκετ' είναι δικαιολογία που παπαζαλίζουν οι περισσότεροι για άλλοθι και μόνο, μάλλον επειδή ακούγονται αλήθειες. Για τον ίδιο λόγο θα μπορούσαν οι θεατές να πούνε 'αφήστε τις δηλώσεις και πιάστε τα τιμόνια' μπας και ανέβει λίγο το επίπεδο και να δούμε στον αγώνας μας ελληνικά πληρώματα ψηλά πέρα από τον Βωβό καί όχι φτερούγες να σέρνοται.
EL-EM:Για την αντιπαράθεση με τον Χάρη δεν νομίζω ότι έκανε καμμία κριτική αρνητική. Ίσα-Ίσα το ανάποδο έγινε. Ένα χρόνο σε μία ειδική αμφισβήτησε μόνο. Αυτός ο χρόνος ήταν όλος ο αγώνας για σας? Δεν νομίζω.
-
Αφού το φετινό 'γίνε πρωταθλητής' ακυρώθηκε, γιατί δεν θεσπίζουν οι 4Τ ένα 'γίνε θεατής';
Οι νικητές θα κερδίζουν δικαίωμα παρακολούθησης του φόρουμ, χωρίς ποστάρισμα, εννοείται. Στους αριστούχους θα δίνεται και ειδική άδεια να ανεβαίνουν στο βουνό.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αφού το φετινό 'γίνε πρωταθλητής' ακυρώθηκε, γιατί δεν θεσπίζουν οι 4Τ ένα 'γίνε θεατής';Οι νικητές θα κερδίζουν δικαίωμα παρακολούθησης του φόρουμ, χωρίς ποστάρισμα, εννοείται. Στους αριστούχους θα δίνεται και ειδική άδεια να ανεβαίνουν στο βουνό.
Καλό
-
[quote='cmarinΜα αυτή είναι και η ουσία για το μέλλον των ελληνικών αγώνων αλλά μάλλον πολλοί πληκτρολογούντες εδώ μέσα δεν την θέλουν. Οι χορηγίες για να έρθουν χρειάζονται θεατές και οι θεατές έχουν γνώμη και η γνώμη είναι καμμία φορά μη αποδεκτή λόγω πολλών παραγόντων αλλά και συμφερόντων. Αυτό το 'δεν δικαιούσαι να ομιλείς αν δεν έχεις κάτσει σε μπάκετ' είναι δικαιολογία που παπαζαλίζουν οι περισσότεροι για άλλοθι και μόνο, μάλλον επειδή ακούγονται αλήθειες. **Για τον ίδιο λόγο θα μπορούσαν οι θεατές να πούνε 'αφήστε τις δηλώσεις και πιάστε τα τιμόνια' μπας και ανέβει λίγο το επίπεδο και να δούμε στον αγώνας μας ελληνικά πληρώματα ψηλά πέρα από τον Βωβό καί όχι φτερούγες να σέρνοται. **
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΑΓΑΠΗΤΕ cmarin , ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ , ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΘΕΑΤΗΣ .
ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?
ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΜΕΤΟΥ , ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΑΝΕ (ΛΟΓΟ ΚΑΛΩΝ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ ) , ΘΕΟΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΕΩΝ ΜΕ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ , ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ...ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ .
Ιδιώτες στο 52ο. Ποιός θα κερδίσει?