-
Εγώ πάλι, μόλις γύρισα από το Batman Begins και σκοπεύω να διαβάσω Τεχνικά Υλικά.
Το πρωί γύρισα από το Acropolis και η εμπειρία ακόμα στριφογυρίζει στο μυαλό μου... -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Καλησπέρα παίδες!!! Μόλις γύρισα από τον έμπορο της Βενετίας (πολύ καλό!)@charmak66:
Για το 1) Ήθελα να κατέβω, αλλά δεν βόλεψε, όπως δεν βολεύει και για τον Dio... Πότε θα τους ξαναδω αυτούς;;; Σε λίγο θα πεθάνουνε από τα πολλά ναρκωτικά...-
Εντάξει... προσωπικά μπορώ να ζήσω...
-
Παρασκευή πρωί που έκανα μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κόντεψα να τρακάρω καμιά 10αριά φορές με το αμάξι και άπειρες με τα πόδια... Καλές μου κοπέλες, η ζώνη φοριέται στη μέση! Ούτε πιο κάτω (αντί φούστας) ούτε πιο πάνω (αντί μπλούζας)... Αλλιώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια των περαστικών...
4: Είμαι σπίτι και κατεβάζω το πρόγραμμα για την ηλεκτρονική υποβολή του Ε9 (για τον μπαμπά μου...)
1)Εεε....Βασικά έχουν ήδη πεθάνει,απλά τους έχει δώσει αναστολή ο Άγιος Πέτρος.Αλλά από ήχο ήταν απίστευτοι,ακόμα και από το κινητό με τη βαβούρα πόσων χιλιάδων ατόμων...
2)Είσαι σίγουρος;Για κοίτα την αμφίεση της Shirley:
http://www.avopolis.gr/live/default.asp?ID=5843)Καλά,η κατάσταση στη Θεσ/νίκη πρέπει να είναι 'δραματική'.Εδώ σε μας που δεν κυκλοφορούν τόσο (ούτε τόσες) ωραίες γυναίκες και η κατάσταση είναι δύσκολη....
4)Συλλυπητήρια!
ΘΕΛΩ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!ΘΕΛΩ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!
Μ' έχει πιάσει το στερητικό μου!Διαβάζω τόσες μέρες για Queens of the Stone Age,White Stripes,Sabbath,Manson,Garbage,Moby και δεν πάω πουθενά!
Ευτυχώς πήγα madrugada πριν κάνα μήνα γιατί αλλιώς θα χτυπούσα στα αλήθεια το κεφάλι μου στον τοίχο...Παραπονεμένα λόγια/έχουν τα τραγούδια μας/γιατί τ' άδικο το ζούμε/μέσα από την κούνια μας (εντάξει,στο περίπου)
Άντε να τελειώνει η εξεταστική,γιατί όπως διαπιστώνετε,μ' έχει βαρέσει κατακέφαλα....
-
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ πάλι, μόλις γύρισα από το Batman Begins και σκοπεύω να διαβάσω Τεχνικά Υλικά.
Το πρωί γύρισα από το Acropolis και η εμπειρία ακόμα στριφογυρίζει στο μυαλό μου...Η ταινία ήταν καλή, αξίζει? Γιατί σκέφτομαι να πάω να δω το Mr and Mrs Smith(για τους προφανείς λόγους)
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το πρωί γύρισα από το Acropolis και η εμπειρία ακόμα στριφογυρίζει στο μυαλό μου...Η ταινία ήταν καλή, αξίζει? Γιατί σκέφτομαι να πάω να δω το Mr and Mrs Smith(για τους προφανείς λόγους)
Πολύ καλύτερη από τα Batman που έχουν γυριστεί μέχρι τώρα (δεν έχω δει αυτό μετον Clooney).Έχει πολύ ωραία σκοτεινή ατμόσφαιρα,πάνω απ' όλα, και δεν είναι μόνο εντυπωσιακά εφέ και κλωτσομπουνίδια.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ καλύτερη από τα Batman που έχουν γυριστεί μέχρι τώρα (δεν έχω δει αυτό μετον Clooney).Έχει πολύ ωραία σκοτεινή ατμόσφαιρα,πάνω απ' όλα, και δεν είναι μόνο εντυπωσιακά εφέ και κλωτσομπουνίδια.
Μακάρι γιατί η τελευταία που γυρίστηκε, με κακό της υπόθεσης τον Arnold Swartcheneger(καλά το έγραψα ) ήταν άθλια. Μηδέν σενάριο, άσχημα ειδικά εφέ και κακές ερμηνείες.
-
Υποτίθεται οτι θα ήταν εύκολο να σηκώσω έναν imap server για να μεταφέρω τα e-mails μου αλλα μάλλον δεν ήταν...
...ή τουλάχιστον το evolution δεν θέλει να συνεργαστεί.
Για να δούμε μέχρι που θα φτάσει...
EDIT: Τελικά του είχα δώσει λάθος πρωτόκολο. Δούλεψε μόλις έστειλα το μύνημα...
Πάμε για Mutt+fetchmail τώρα (...)
-
Hello Everybody!
-
Καλώστον! έξω είσουν;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Καλώστον! έξω είσουν;Όχι.. είχα πάει για απογευματινό καφεδάκι και γύρισα γιατί έψησε μπριζολίδια ο πατέρας!
Μετά βαριόμουν να βγω και μέχρι τώρα έπαιζα counter strike και Forza Motorsport στο Xbox..Εσύ πως και είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα?
-
Μετά το βραδυνό καφεδάκι είπα να πώ ένα 'γειά' στο irc... κόλλησα εκεί και τώρα δεν μου έρχεται ύπνος, οπότε άρχισα να σκαλίζω το linux-άκι μου.
-
Πάντως να πάτε να δείτε και τα 2 έργα (Batman και Mr & Mrs Smith) Αξίζουν!
-
Χιχο!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χιχο!Xαρούμενος βλέπω.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Χιχο!
Xαρούμενος βλέπω.
Γιατί να μην είμαι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χιχο!
Xαρούμενος βλέπω.
Γιατί να μην είμαι?
Σε άλλο post εισουν με μαύρο δάκρυ.
-
Χιχο!
Xαρούμενος βλέπω.
Γιατί να μην είμαι?
σε ποιο
-
Χιχο!
Xαρούμενος βλέπω.
Γιατί να μην είμαι?
Προσωπικά, αυτές τις διακοπές δεν τις χαλάω για τίποτα και για κανέναν.. Και 0 να είχα βγάλει, αφού είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και προσπάθησα όσο μπορούσα, θα περάσω τέλεια.-
Πάντως, είμαι της άποψης, 'κάθε εμπόδιο για καλό'.. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν λόγια της παρηγοριάς, η ζωή μου έχει αποδείξει ότι ισχύει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χιχο!
Xαρούμενος βλέπω.
Γιατί να μην είμαι?
Προσωπικά, αυτές τις διακοπές δεν τις χαλάω για τίποτα και για κανέναν.. Και 0 να είχα βγάλει, αφού είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και προσπάθησα όσο μπορούσα, θα περάσω τέλεια.-
Πάντως, είμαι της άποψης, 'κάθε εμπόδιο για καλό'.. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν λόγια της παρηγοριάς, η ζωή μου έχει αποδείξει ότι ισχύει..
Δεν είχα διαβάσει τη συνέχεια.
Συμφονώ απόλυτα μαζί σου. Απόλαυσε τισ διακοπές και τα άλλα άστα για μετά.
Τώρα που είπα διακοπές πότε θα έρθουν και για μένα...
-
Ανοίγω το μαγαζί μετά από πολλές μέρες.Τελευταίο μάθημα αύριο (σχεδόν-έχω και ένα επιλογής την Τρίτη,αλλά είναι της πλάκας).Θέλω τόσο πολύ να τελειώνει η ^%$#^εξεταστική,που σχεδόν αδιαφορώ για το αποτέλεσμα!Οι τελευταίες μέρες ήταν απλά εφιαλτικές.Το διάβασμα μετά τις 25 Ιουλίου μου φαίνεται ΑΔΥΝΑΤΟ!
Μ’ αρέσει που παρότι κανονίζουμε μόνοι μας το πρόγραμμα της εξεταστικής,επιμένουμε να βάζουμε μαθήματα τόσο αργά.Αλλά όταν μιλάω κανείς δεν μ’ ακούει…
Άντε και καλές ξάπλες!
Μάλλον πρέπει να κόψω τους καφέδες!Δυσκολεύομαι να πατήσω τα πλήκτρα…
-
Καλημέρα (για σας, καληνύχτα για μένα..)
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]