-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εκτιμήσεις βάσεων όλων των σχολών. Διαβάστε το με επιφύλαξη... http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 005_149174
Μαλακίες γράφουνε..
Πολύ πιθανό... Αν διάβασες όλο το άρθρο λέει ότι έχουν λάβει υπόψιν τους πολλούς παράγοντες και στο τέλος σου λένε για +-100 μόρια και ότι η απόκλιση σε μερικές σχολές μπορεί να είναι παραπάνω.
Όλες αυτές οι προβλέψεις έχουν διαψευστεί πολλές φορές στο παρελθόν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπ.Μην ακούτε τίποτα!
Προς τα κάτω όμως ή προς τα... πάνω? Όντως έχεις δίκιο γιατί και εγώ θυμάμαι παλαιότερα έτη να έχουν πέσει αρκετά έξω .
Προς τα πάνω-κάτω-μέσα-έξω! Γενικά είναι αναξιόπιστες μελέτες και δεν έχουν καμία χρησιμότητα πέρα από να ασχολούνται μαζί τους οι υποψήφιοι και οι οικογένειές τους,δεδομένου του άγχους τους για το μέλλον....
-
Και να που έφτασε η περιβόητη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, ώστε να κλείσει ουσιαστικά το κεφάλαιο Πανελλήνιες Εξετάσεις (επιτέλους ). Αύριο μας έχουν πει να το καταθέσουμε παρόλο που η προθεσμία λήγει στις 22/7.
Οι σχολές που θα δηλώσω είναι οι εξής: 1) Μηχανολόγοι Μηχ. ΕΜΠ
2) Ναυπηγοί Μηχανολόγοι Μηχ. ΕΜΠ, 3) Πληροφορικής και Τηλ/νοιών Αθήνας, 4) Πληροφορικής Οικ. παν. Αθηνών, 5)Εφαρμ. Μαθηματικών και Φυσ. επιστημών ΕΜΠ, 6) Φυσικής Αθήνας, 7) Μαθηματικών Αθήνας
Ευελπιστώ να περάσω στην 2η επιλογή μου πλέον αφού η πρώτη είναι αρκετά μακριάΚαλή επιτυχία σε όλους και όχι βιαστικές επιλογές
-
Καλή επιτυχία στις επιλογές σου Theofaman!!! Σου εύχομαι να πιάσεις τη σχολή με την οποία θα πετύχεις το καλύτερο δυνατό για το μέλλον σου, όποια και αν είναι αυτή! Βέβαια αν είναι η πρώτη σου επιλογή, ακόμα καλύτερα!!!
-
Ερχομαι και εγω μετα απο μηνες .Σορυ αλλα τωρα κοιτω τον 'αντιλογο' Ευτυχως για μενα τα πραγματα πηγαν γαματα.18636 οποτε μπαινω(λογικα,τα παντα γινονται) μηχανολογων. Καλη επιτυχια και στα υπολοιπα παιδια με το μηχανογραφικο
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Ερχομαι και εγω μετα απο μηνες .Σορυ αλλα τωρα κοιτω τον 'αντιλογο' Ευτυχως για μενα τα πραγματα πηγαν γαματα.18636 οποτε μπαινω(λογικα,τα παντα γινονται) μηχανολογων. Καλη επιτυχια και στα υπολοιπα παιδια με το μηχανογραφικοWelcome to hell!!!
Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...
Άλλος ένας McLarenικός στην ιστορική σχολή των Μηχανολόγων! Άντε, γίναμε 2!
-
Κι εγώ που είμαι ένας από τους 1000δες Φερραρικούς;;;Τί έτος είσαι Α-viper;;
-
Τώρα τελείωσα το πρώτο. Εσύ; Για Μετσόβειο μιλάμε, σωστά;
Γενικά το φόρουμ έχει γεμίσει από Μηχανολόγους...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ερχομαι και εγω μετα απο μηνες .Σορυ αλλα τωρα κοιτω τον 'αντιλογο' Ευτυχως για μενα τα πραγματα πηγαν γαματα.18636 οποτε μπαινω(λογικα,τα παντα γινονται) μηχανολογων. Καλη επιτυχια και στα υπολοιπα παιδια με το μηχανογραφικο
Welcome to hell!!!
Eισαι ΕΜΠ ρε θηριο!!!!Γαμω,σε ξερω 2 χρονια ως Α-Viper και δηλωμαινω συντροφι (μακλαρεν )ελπιζω τωρα να σε γνωρισω καλυτερα .Ποσα χρονια εισαι 'μεσα'?
-
Welcome to hell!!!
Eισαι ΕΜΠ ρε θηριο!!!!Γαμω,σε ξερω 2 χρονια ως Α-Viper και δηλωμαινω συντροφι (μακλαρεν )ελπιζω τωρα να σε γνωρισω καλυτερα .Ποσα χρονια εισαι 'μεσα'?
Τώρα μπαίνω στο δεύτερο έτος. Ετοιμάσου ψάρακλα να λιώσεις (καφές, τάβλι, κ.λπ). Λογικά μπαίνεις ΑΝΕΤΑ! Ελπίζω να δώσουμε μαζί λιγότερο από 2 μαθήματα ( )...
-
Τώρα τελείωσα το πρώτο. Εσύ; Για Μετσόβειο μιλάμε, σωστά;Γενικά το φόρουμ έχει γεμίσει από Μηχανολόγους...
Ωραίος.Κάτι μου έλεγε ότι είμαστε στο ίδιο έτος.Κι εγώ τώρα τελείωσα το πρώτο. Μόνο που θα έρθω μετσόβειο από Πάτρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τώρα τελείωσα το πρώτο. Εσύ; Για Μετσόβειο μιλάμε, σωστά;
Γενικά το φόρουμ έχει γεμίσει από Μηχανολόγους...
Ωραίος.Κάτι μου έλεγε ότι είμαστε στο ίδιο έτος.Κι εγώ τώρα τελείωσα το πρώτο. Μόνο που θα έρθω μετσόβειο από Πάτρα...
Δηλαδή το πρώτο έτος το παρακολούθησες εδώ ή στην Πάτρα; Πρωτοετής στην Πάτρα ήταν ένας συμμαθητής μου...
-
Το έκανα στην πάτρα το πρώτο έτος όλο.Για πές(αν θες) το όνομα του συμμαθητή σου.Ή με πμ
-
Ερχομαι και εγω μετα απο μηνες .Σορυ αλλα τωρα κοιτω τον 'αντιλογο' Ευτυχως για μενα τα πραγματα πηγαν γαματα.18636 οποτε μπαινω(λογικα,τα παντα γινονται) μηχανολογων. Καλη επιτυχια και στα υπολοιπα παιδια με το μηχανογραφικοΜπράβο ρε θηρίο, συγχαρητήρια Τόσο καιρό στην ενότητα της F1 δεν είχες εκδηλωθεί
Μακάρι να είμαι και εγώ στο διπλανό κτήριο των ναυπηγών απο τον Οκτώβριο, αν και δεν μπορώ να είμαι καθόλου βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί Τεσπά, σε ένα μήνα θα ξέρω. -
Theofaman,νομίζω δε θα είσαι στο δίπλα κτίριο αλλά στο ίδιο καθώς από,τι θυμάμαι οι μηχανολόγοι συστεγάζονται(τουλάχιστον σε μερικά μαθήματα ή εργαστήρια) με τους ναυπηγούς...
Έτσι Α-Viperr;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Theofaman,νομίζω δε θα είσαι στο δίπλα κτίριο αλλά στο ίδιο καθώς από,τι θυμάμαι οι μηχανολόγοι συστεγάζονται(τουλάχιστον σε μερικά μαθήματα ή εργαστήρια) με τους ναυπηγούς...Έτσι Α-Viperr;;
Βρε ας είναι και 3ο υπόγειο, αρκεί να μπώ
-
Θα μπείς......και ΘΑ Σ'ΑΡΕΣΕΙ........!
-
Λοιπόν, τα κτήρια Α-Ζ αποτελούν ένα ενιαίο συγκρότημα. Οι ναυπηγοί χρησιμοποιούν μερικές αίθουσες και οι μηχανολόγοι μερικές άλλες. Πάντως τα αμφιθέατρα χρησιμοποιούνται από κοινού, αλλά σε διαφορετικές ώρες.
Πάντως το σημαντικότερο μέρος του Πολυτεχνείου, ο Γρηγόρης, χρησιμοποιείται και από τις 2 σχολές τις ίδιες ώρες, δηλαδή ΠΑΝΤΑ!
Όταν έρθει η ώρα των εγγραφών μη διστάσετε να ρωτήσετε.
Τώρα που αναφερθήκαμε στους ναυπηγους, μου έτυχε ένα περιστατικό τις προάλλες στο κέντρο. Ήμουν στη Στουρνάρη και ήρθε ένας τύπος να με ρωτήσει πως θα μπει στο Πολυτεχνείο, δείχνοντάς μου μια είσοδο του κάτω Πολυτεχνείου που ήταν κλειστή. Επίσης μου είπε ότι το είπαν να μπει από την είσοδο Ζωγράφου (!). Κάτι κατάλαβα εκεί και τον ρώτησα σε ποια σχολή είναι. Μου είπε ότι είναι στους ναυπηγούς. Μετά το ψιλοσόκ, του εξήγησα όλη τη διαδκασία για να ανέβει από το κέντρο στην Πολυτεχνειούπολη. Ελπίζω να τα κατάφερε...
-
Α, και κάτι άλλο. Ξεχάστε όλα αυτά περί Πανελλαδικών. Το πραγματικό κριτήριο για την εισαγωγή σας στη σχολή είναι εάν μπορείτε να κατεβάσετε 20 λίτρα καφέ σε λιγότερο από 5'...
Η δοκιμασία θα γίνει παρουσία όλων των μελών ΕΜΠ του φόρουμ...
Ψάρακλες!!!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μπράβο ρε θηρίο, συγχαρητήρια Τόσο καιρό στην ενότητα της F1 δεν είχες εκδηλωθεί
Μακάρι να είμαι και εγώ στο διπλανό κτήριο των ναυπηγών απο τον Οκτώβριο, αν και δεν μπορώ να είμαι καθόλου βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί Τεσπά, σε ένα μήνα θα ξέρω.Θα μπεις, θα μπεις....!!
-
Α, και κάτι άλλο. Ξεχάστε όλα αυτά περί Πανελλαδικών. Το πραγματικό κριτήριο για την εισαγωγή σας στη σχολή είναι εάν μπορείτε να κατεβάσετε 20 λίτρα καφέ σε λιγότερο από 5'...Η δοκιμασία θα γίνει παρουσία όλων των μελών ΕΜΠ του φόρουμ...
Ψάρακλες!!!
Απο τωρα αρχιζω να ανασυχω αν θα τα καταφερω....!!
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2005