-
Ο χρήστης maverix έγραψε:
Όλα τα λευτά είναι το ήφος του Ινδού στο τέλος. Οστόσο και η μουσική που έχει χρησιμοποιηθεί είναι σουπερ Αν έχει καποιος σε MP3 το κοματι ας μου το στειλει Please στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση.
Thanx in advanceΑν το στειλει κανεις ας βαλει και εμενα μεσα στους παραληπτες του τραγουδιου please!
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Όλα τα λευτά είναι το ήφος του Ινδού στο τέλος. Οστόσο και η μουσική που έχει χρησιμοποιηθεί είναι σουπερ Αν έχει καποιος σε MP3 το κοματι ας μου το στειλει Please στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση.
Thanx in advanceΑν το στειλει κανεις ας βαλει και εμενα μεσα στους παραληπτες του τραγουδιου please!
Me too!!!
-
Λοιπον βρηκα το τραγουδι το οποιο ειναι 4mb και διαρκεια 1,46 sec, αλλα πιστευω οτι ειναι το σποτακι το οποιο επαναλαμβανεται τρεις φορες.
Υπαρχει μια διασκευη μεγαλυτερης διαρκειας την ξερει κανεις?
Και οποιος θελει του στελνω το τραγουδι,φτανει να μου ριξει ενα email, ωστε να μην απασχολουμε το forum. Maverix και George ειστε ηδη μεσα στους παραληπτες, εκτος αν ειναι μεγαλο το αρχειο για καποιον. -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Maverix και George ειστε ηδη μεσα στους παραληπτες, εκτος αν ειναι μεγαλο το αρχειο για καποιον.Μεγάλο είναι, αλλά αφού το έχω τόσο καημό στείλε το να δούμε!!
-
Επισης στο μεταξυ βρηκα και τη διασκευη 'BALD n SPIKEY Husan συμμετοχή Raja Mushtaq' την οποια σας στελνω. Αν δεν αρεσει πειτε μου να στειλω το επαναλμβανομενο οριτζιναλ.
Η μεγάλη γκάφα της Peugeot στην διαφήμηση του 206