-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δημοσιεύθηκε: 06/06/05 8:48
Γνώμη μου είναι οτι δεν πρέπει με τίποτα να οδηγηθεί το forum σε πρακτικές Ban ή έστω Temp Ban για αρκετούς λόγους
Οποιος banάρεται θα ξαναγράφεται με άλλα στοιχεία και θα ξαναμπανάρεται και θα ξαναγράφεται και θα...Και δεν το παίζω έξυπνος, ήταν κάτι παρπάνω από προφανές οτι θα γινοταν.
A hole in the water
Ούτε εγώ το παίζω έξυπνος, αφού όντως ήταν παραπάνω από προφανές.
Δημοσιεύθηκε: 05/06/05
Νομίζω πως το ban δεν είναι λύση, αφού είνια πολύ εύκολο να ξαναγραφτείς με άλλα στοιχεία.
Αποτελεσματικότερη είναι νομίζω η πρακτική αγνόησης.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δημοσιεύθηκε: 06/06/05 8:48
Δημοσιεύθηκε: 05/06/05
Ωπ! Με πρόλαβες!
-
Bρε Σπύρο περιμένεις να βγάλεις άκρη...;
Συμφωνώ με τον kubiak ...προσθήκη του Ignore list στο φόρουμ να μην μπάινεις καν στον πειρασμό να το διαβάσεις...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μπορέι να γίνει το εξής:
Αναβάθμιση του φόρουμ με άλλη μηχανή (π.χ. vBulletin) έτσι ώστε να μπορούμε να αγνοούμε τα μηνύματα συγκεκριμένων μελών μέσω μιας IGNORE LIST...
(άντε να βρούμε την υγειά μας γιατί έχουν μαζευτεί κάτι τυπάκια που ρίχνουν πολύ το επίπεδο)Πολύ καλή ιδέα! Κάποιος πιο ειδικός να πει πόσο εύκολο είναι όλο αυτό;
Το φόρουμ δε πάει καλά Τα θέματα καταλήγουν να είναι bmw-alfa (και τί σχέση έχει τώρα μια εταιρία σαν τη bmw με την άλφα!, θα μπει κανείς που μπορεί να έχει ή να ονειρεύεται χωρίς προυπολογισμό και θα μας κακοχαρακτηρίσει) ή κάπως έτσι. Μπαίνουν έφηβοι ηλικιακά και πιτσιρίκια εγκεφαλικά και πολλοί ασχολούνται μαζί τους! Ενώ ήδη βλαμένοι από τους ελληνικούς αγώνες βγαίνουν και κάνουν κατινομαγκιές και σε άλλα θέματα. Πουλάκια και άλλα ζώα και ιστορίες για συνομοσίες, ανδρισμούς, ειρωνία, διάλογος που χάνεται από το θόρυβο λίγων,σαν ατέλειωτο σπινιάρισμα με πρώτη...απορείς γιατί και σου μένει η αίσθηση του ΧΑΜΟΣ! Πολύ προσοχή και επιλογή πια αλλιώς...Φραπέ και στην οθόνη ή καταλήγουμε με...ασπρόμαυρη οθόνη να διαβάζουμε θέματα παλιά -
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SE ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
-
Ο χρήστης Audi RS6 έγραψε:
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SE ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΠλάκα κάνεις...
-
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SE ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙρατσιστής είσαι ?
-
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SE ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΔεν ξέρω τι πίνεις πάντως πρέπει να είναι δυνατό..
ο μπαμπάς είναι σπίτι;;
helloooooooooooooooo ο μπαμπάς είναι άνθρωπος -
Μπαινουν Πακιστανοι ή Αλβανοί στο φορουμ;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μπαινουν Πακιστανοι ή Αλβανοί στο φορουμ;και να μπαίνουν τη πειράζει
-
Ο χρήστης mad magitis mega έγραψε:
και να μπαίνουν τη πειράζει
Από το θέμα της Εθνικής ποδοσφαίρου συμπεραίνω πως τουλάχιστος ένας (μάλλον Αλβανός) μπαίνει.
Από τη στιγμή που σέβονται τους κανόνες του φόρουμ όμως, τι μας νοιάζει αν είναι ξένοι;;
Και αν από την άλλη δεν τους σέβονται, γιατί να λυπηθούμε που είναι Έλληνες;;
Όλοι το ίδιο είναι!
-
Ο χρήστης mad magitis mega έγραψε:
Οσο δεν προκαλουν φυσικα δεν πειραζει.
Αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι σαν εμάς
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οσο δεν προκαλουν φυσικα δεν πειραζει.
Αλλά αυτοί οι ξένοι δεν είναι σαν εμάς
Δεν ξέρω γιατί αλλά τρελαίνομαι να ακούω τέτοια σχόλια-μεταξύ αστείου και σοβαρού λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες-ειδικά όταν προέρχονται από Έλληνες, από το λαό δηλαδή που μετανάστευσε σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μας βλέπω για καινούριο θέμα
-
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SE ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΤο πιο λυπηρό είναι ότι αυτά τα λέει ένας 14χρονος...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SE ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Το πιο λυπηρό είναι ότι αυτά τα λέει ένας 14χρονος...
Συμφωνώ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το πιο λυπηρό είναι ότι αυτά τα λέει ένας 14χρονος...
Συμφωνώ..
Μάλλον δεν έχει γίνει πλήρως κατανοητό το σε κάποιους το internet.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Μάλλον δεν έχει γίνει πλήρως κατανοητό το σε κάποιους το internet.Τι εννοείς?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάλλον δεν έχει γίνει πλήρως κατανοητό το σε κάποιους το internet.
Τι εννοείς?
Αναφέρομαι στο σχόλιο του Audi RS6.
-
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SE ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΝα το κοιτάξεις τώρα που είναι νωρίς, γιατί άν το αφήσεις θα σου κάνει μόνιμη ζημιά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να το κοιτάξεις τώρα που είναι νωρίς, γιατί άν το αφήσεις θα σου κάνει μόνιμη ζημιά.
Περί υπερβολής στη χρήση του φόρουμ!