-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μόλις διάβασα στην εφημερίδα ότι ο ΟΤΕ έριξε δραματικά τις τιμές για ADSL, για χρήση από φοιτητές.
Ξέρουμε τίποτα παραπάνω;
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Καλή κίνηση . Για εμένα που δίνω 30 ευρώ το δίμηνο με το 56k που έχω μάλλον θα συμφέρει.
Δεν με βλέπω να παίρνω πτυχίο...
-
Μόλις διάβασα στην εφημερίδα ότι ο ΟΤΕ έριξε δραματικά τις τιμές για ADSL, για χρήση από φοιτητές.
Ξέρουμε τίποτα παραπάνω;
Καλή κίνηση . Για εμένα που δίνω 30 ευρώ το δίμηνο με το 56k που έχω μάλλον θα συμφέρει.
30 ευρώ;!; Εγώ την έχω δωρεάν από το κινητό. Vodafone βλέπεις.
-
Ήθελα να ρωτήσω, ποιο είναι το συνολικό κόστος για έναν φοιτητή;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω, ποιο είναι το συνολικό κόστος για έναν φοιτητή;15 ευρώ όλα μαζί!!Η Otenet έκανε προσφορά στα 10
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω, ποιο είναι το συνολικό κόστος για έναν φοιτητή;
15 ευρώ όλα μαζί!!Η Otenet έκανε προσφορά στα 10
-
Μόλις τώρα διάβασα κάτι καλό:
Ο χρήστης in.gr έγραψε:
...Οι φοιτητές, οι οποίοι χρειάζεται να έχουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους,....
Πόσοι φοιτητές έχουν τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους;;;
Πολλοί δεν έχουν καν σταθερό... και το κινητό είναι είτε με κάρτα είτε στο όνομα του γονέα...
Από το ίδιο link...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ξέρουμε τίποτα παραπάνω;
30 ευρώ;!; Εγώ την έχω δωρεάν από το κινητό. Vodafone βλέπεις.
Και εμένα δωρεάν είναι η παροχή του server, απλά 30 ευρώ είναι το κόστος των κλήσεων.
Πάντως αν ισχύουν πράγματι αυτά που λέει ο ΟΤΕ τότε... βουρ στον πατσά.EDIT: Δηλαδή markvag, την προσφορά την δικαιούνται όσοι έχουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μόλις τώρα διάβασα κάτι καλό:...Οι φοιτητές, οι οποίοι χρειάζεται να έχουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους,....
**Πόσοι φοιτητές έχουν τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους;;; **
Πολλοί δεν έχουν καν σταθερό... και το κινητό είναι είτε με κάρτα είτε στο όνομα του γονέα...Από το ίδιο link...
Κανένας (σχεδόν).
Αλλά πόσο κοστίζει μια καινούρια σύνδεση για τους εκτός έδρας, ή μεταφορά του υπάρχοντος τηλεφώνου (αριθμού) από τον γονέα στο ΟΝΟΜΑ του φοιτητή για τους εντός έδρας;Με 15 ευρώ είναι κελεπούρι (προσοχή στην ογκοχρέωση...) και θα κάνει απόσβεση πολύ γρήγορα ακόμα και η νέα σύνδεση.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μόλις τώρα διάβασα κάτι καλό:...Οι φοιτητές, οι οποίοι χρειάζεται να έχουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους,....
Πόσοι φοιτητές έχουν τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους;;;
Πολλοί δεν έχουν καν σταθερό... και το κινητό είναι είτε με κάρτα είτε στο όνομα του γονέα...
Από το ίδιο link...
Παρών!Δεν είδα τίποτα για ογκοχρέωση-πολύ καλό αυτό.Με βλέπω από Σεπτέμβρη να κόβω την isdn και να βάζω adsl.
Αν σκεφτεί κανείς ότι δίνω γύρω στα 80 ευρώ το δίμηνο για πάγιο+κλησεις,συμφέρει...Δεν θα έχω σταθερό βέβαια,αλλά μπορεί να βάλω κάποια φτηνή εταιρία,αφού κυρίως με παίρνουν τηλέφωνο.
-
Επίσης, είδα χθες διαφήμιση vivodi a-dsl με 23,8 ευρώ τον μήνα όλα πληρωμένα (δεν διευκρίνιζε για πάγιο τηλεφώνου). Καλό κι αυτό για όσους δεν πολυπρολαβαίνουν...
EDIT: Δηλαδή markvag, την προσφορά την δικαιούνται όσοι έχουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους?
Έτσι λέει...
-
Υπάρχει καμία εξέλιξη για το φοιτητικό DSL;
-
Το ελληνικό κράτος ειναι σαν ενας τεράστιος και παράλυτος δεινόσαυρος.
-
Ανακοινωθηκε απο τον ΟΤΕ οτι θα ισχυσει μαλλον απο Οκτωβρη και οχι Σεπτεμβρη που ελεγαν και πως δε θα ειναι με ογκοχρεωση. Αντε σιγα σιγα να βγαλει και η forthnet καμια τετοια προσφορα γιατι ειχα πανω απο χρονο adsl απο OTE και μονο που δεν αυτοκτονησα ενω τωρα που εχω forthnet προσκυναω!
-
Θα παω να ρωτησω αυριο η μεθαυριο στον (Π)ΟΤΕ της γειτονιας κ θα ποσταρω τι μου ειπαν.......
-
Λίγο άσχετο αλλά καλό είναι όποιος θέλει να παίρνει demo κωδικούς για ένα διάστημα 3 ημερών. (παραπάνω δε δίνουν)
-Otenet και Forthnet δίνουν κωδικούς.
-Sparknet και Αltecnet με κάρτα.
-Tellas δε δίνει καθόλου
Στη δικιά μου τη περίπτωση η Forthnet ήταν πιο 'γρηγορη' σε όλες τις ώρες της ημέρας , για ένα Π/Σ/Κ και την προτίμησα (128/384).Η γνώμη είναι να προτιμάμε τις 'αορίστου χρόνου' συνδέσεις και όχι τις προπληρωμένες, για ευνόητους λόγους
Μετά από 1,5 μήνα κυμαίνεται σταθερά στο download απο 39 έως 42 ΚB/sec
Ta πάγια βέβαια εξακολουθούν να είναι απαράδεκτα υψηλά. -
Forthnet ειναι μαρκαν η καλυτερη. Εχω δοκιμασει Vivodi και OTE και δεν εχουν καμια σχεση.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ανακοινωθηκε απο τον ΟΤΕ οτι θα ισχυσει μαλλον απο Οκτωβρη και οχι Σεπτεμβρη που ελεγαν και πως δε θα ειναι με ογκοχρεωση. Αντε σιγα σιγα να βγαλει και η forthnet καμια τετοια προσφορα γιατι ειχα πανω απο χρονο adsl απο OTE και μονο που δεν αυτοκτονησα ενω τωρα που εχω forthnet προσκυναω!Καλός μου φίλος έκανε το καλοκαίρι την πρακτική του στον ΟΤΕ και μου είπε ότι το παρόν δίκτυο σηκώνει 107.000 (ή 117.000 δεν είμαι σίγουρος) συνδρομητές και περιμένουν να παραδοθεί με έργο για την αύξηση του αριθμού των συνδρομητών στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Επίσης μου είπε ότι θα υπάρχει ογκοχρέωση μετά τα 5GB (υπάρχουν σκέψεις να τα κάνουν 10).Αυτό θέλω να μη το πιστέψω...
Στην Ελευθεροτυπία διάβασα ότι και οι άλλες εταιρίες (Forthnet,Vivodi κλπ) θέλουν μερίδιο στο φοιτητικό internet,οπότε υπάρχει κίνδυνος να τιναχτεί η όλη υπόθεση στον αέρα,λόγω δικαστικών διαμαχων...
-
-
Μιλάμε για το 24άρι (με τον ΦΠΑ για 384/128) που δίνουμε για τη γραμμή στον ΟΤΕ, σωστά; Το οποίο θα πληρώνουμε πλέον 19 ευρώ. Ουάου.
Πάντως είναι ένα κέρδος 60 ευρώ το χρόνο. Από τ' ολότελα... -
.
Το σημαντικό βρίσκεται στη μείωση του παγίου της 512 (που θα είναι 5 ευρώ πιο ακριβή από την 384)...
Να δούμε αν θα ακολουθήσουν σε μειώσεις και οι ISP (κυρίως για 512 που πολύ θα ήθελα να πλησιάσει σε λογικά πλαίσια την 384)..
Φτηνότερο το γρήγορο Internet (DSL) στην Ελλάδα