-
Κάντε κλικ εδώ http://www.online-news.gr/ford/fiesta_jwrc/ για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας επ ευκαιρίας της συμμετοχής μας στο Ράλι Ακρόπολις. Θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις κατα την διάρκει του αγώνα!!!!
-
Κάντε κλικ εδώ http://www.online-news.gr/ford/fiesta_jwrc/ για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας επ ευκαιρίας της συμμετοχής μας στο Ράλι Ακρόπολις. Θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις κατα την διάρκει του αγώνα!!!!
-
-
Άρχισα ήδη τις προσευχές μήπως κερδίσω τη συνοδήγηση!!!
-
Παντως υπήρχε και ποιο εύκολη ερωτηση για τον διαγωνισμό!! Θα τερματίσει το Fiesta στο ραλι ακροπολις;; ΟΧΙ!!!!!!!
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Παντως υπήρχε και ποιο εύκολη ερωτηση για τον διαγωνισμό!! Θα τερματίσει το Fiesta στο ραλι ακροπολις;; ΟΧΙ!!!!!!!ρε μαστορα γιατι εισαι τοσο κακος ?
γιατι εσυ αμα τρεξεις ακροπολις νομιζεις οτι θα τερματισει ? ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ?? ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ?? ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!λεμε ρε παιδι μου , αμα του δωσει κανεις
-
Ναι βρε τον κακομοίρη.Περισσότερα απο οσα ξοδευει αυτός ξοδευουν μονο ο βωβός και τσολακίδης. Φτωχεια και δυστυχια ο κακομοίρης
-
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ SITE.......?????!!!!!!
-
Πάμε στοιχημα οτι δεν θα κανει πανω απο 4 ειδικες (μαζι με την υπερειδικη ε);; Εδω στα χωματα τις πολονιας διελυσε, στο ακροπολις θα αντεξει;;
-
ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΒΑΡΕΤΟΣ!!!!
-
Παιδιά συγχαρητήρια για το διαγωνισμό.Καλή ιδέα.Όσο για το Fiestaki αφήστε τους κακοήθεις να σχολιάζουν.Είναι λογικό όταν δεν υπάρχουν πολλά ίδια αυτοκίνητα να του λείπει εξέλιξη και αξιοπιστία αλλά τώρα με την M-SPORT κάτι θα γίνει, κι όταν αρχίζει να κερδίζει όλοι θα τρέχουν να βρουν δικαιολογίες.Ας τους έδιναν αυτούς που λένε όλα αυτά ένα να τρέξουν και να αρνούνταν.Καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!!! Θα σας δούμε στα βουνά.
-
Re c gnwste agnwste opou kai na diavasw vlepw kai ena diko sou post me kakies gia olo ton kosmo,gia pes mas kai mas pios eisai pia pou mono o tsolakidis kai o vovos xodeuoun pio polla apo esena gia agwnes gaiti eimai periergos.
Oso gia to fiestaki kai tha xekinhsei kai tha termathsei,einai ena ellhniko plhrwma kai prepei oloi na tou euxithoume na paei kala ston agwna
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΒΑΡΕΤΟΣ!!!!Είναι που όσα δε φτάνει η γριά αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.
Δεν πειράζει, θα του περάσει.
Αλλά και να μην του περάσει αυτός καίγεται, όχι εμείς!!
-
O Διαγωνισμός τελειώνει την Δευτέρα και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή αλλά και την υποστήριξη όλων!
ΥΓ: Στο παρελθόν είχα κάνει το λάθος και είχα απαντήσει σε κακόβουλα σχόλια ανώνυμων. Δεν θα ξαναπέσω σε αυτή την παγίδα. Μην απαντάτε και εσείς να ησυχάσουμε από δαυτους!!
-
pavlo ξερεις περιπου ποσες ειναι οι συμετοχες?
-
Γυρω στις 600
-
κλαψ... λυγμ....
-
σημερα με πηρε μια κυρια και μου ειπε παιρνουμε απο τον διαγωνισμο της ford και μου λει κερδισατε εγω παγωνω νομιζοντας οτι κερδισα την συνοδηγηση με το fiesta s1600 και μετα κοβονται γονατα καθως συμπληρωνει κερδισατε ενα εισιτηριο για την υπερειδικη.........
ευχαριστω παντως για το ticket αν και εχω κλεισει στην 19
Διαγωνισμός Fiesta S1600 για το Ράλι Ακρόπολις