-
Ο καιρός έφτασε!
Ήδη έχουν αρχίσει να διατίθενται τα εισιτήρια για την υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 23 Ιουνίου.
Συμφωνείτε με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων και αν όχι έχετε κάποια καλύτερη πρόταση; -
Ο καιρός έφτασε!
Ήδη έχουν αρχίσει να διατίθενται τα εισιτήρια για την υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 23 Ιουνίου.
Συμφωνείτε με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων και αν όχι έχετε κάποια καλύτερη πρόταση; -
Ο καιρός έφτασε!
Υπάρχει ήδη το θέμα αυτό ανοικτό...
Γιατί να κάνουμε και ψηφοφορία;;;;;;; -
θα επρεπε την στιγμη που εχουν ανακοινωθει τα τηλ. για κρατησεις εισιτηριων η πληρωμη να μην γινεται μονο μεσο πιστωτικης αλλα και με τραπεζικο λογαριασμο αλλα ταυτοχρονα θα επρεπε να ανακοινωθουν και σημεια πωλησης με μετρητα..γιατι δηλαδη να ψαχνω πιστωτικη και να δανειζομαι για να βρω ενα εισιτηριο??μου ειπαν οτι σημεια πωλησης με μετρητα θα ανακοινωθουν στις 10 του μηνα αλλα μαλλον μεχρι τοτε δεν θα εχει μεινει τιποτα..
-
Για μια αλλη φορά οι εκτος Αθηνων αισθανονται αορατοι. Γιατι ρε παιδια να πρεπει να δωσουμε 4Ε για να παραλαβουμε τα εισητηρια, και να μη μας εξυπηρετει η ΕΛΠΑ πχ;
-
η ελπα δεν εχει καμια σχεση με την διαθεση εισιτηριων..την διαθεση και την πωληση την εχει αναλαβει το ticketshop απο οτι ξερω.η ελπα ασχολειται με το αγωνιστικο μερος..
-
Καλησπερα!
Εμαθε τελικα κανεις βρε παιδια που ειναι αυτα τα σημεια πωλησεις των εισητηριων ?Πηρα στο γνωστο τηλεφωνο που γινονται οι κρατησεις μπας και γνωριζουν αλλα τιποτα..Μηπως καποιος ξερει που μπορω να μαθω ισως...?Λευτερης
-
φιλε μου δεν ξερω αν εχουν ανακοινωθει νομιζω πωσ σημερα ειναι η πρωτη μερα..ετσι μου ειχαν πει τουλαχιστον....καταλαβαινεις.. .δεν ξερουν τι τους γινετε..
-
Ο χρήστης leftis έγραψε:
Καλησπερα!
Εμαθε τελικα κανεις βρε παιδια που ειναι αυτα τα σημεια πωλησεις των εισητηριων ?Πηρα στο γνωστο τηλεφωνο που γινονται οι κρατησεις μπας και γνωριζουν αλλα τιποτα..Μηπως καποιος ξερει που μπορω να μαθω ισως...?Λευτερης
**:: Τερματισμός Online διάθεσης εισιτηρίων :: **
Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχισθεί απο τη Δευτέρα 13/6/2005 απο τα ακόλουθα σημεία:ΟΑΚΑ
Εκδοτήρια Εισιτηρίων Σταθμός «ΕΙΡΗΝΗ»
Ωρες 10:00 με 19:00
Δευτέρα εως και ΚυριακήΕΛΠΑ
Κεντρικά Γραφεία
Λ. Μεσογείων 395, Αγ. Παρασκευτή
Ωρες: Καθημερινα 9:00-19:00
Σαββατο 9:00-13:00Πειραιας, Πλ. Καραισκάκη
Ωρες: Καθημερινα 9:00-19:00Πύργος Αθηνών
Ωρες: Καθημερινα 9:00-19:00Virgin Megastore - Ticketshοp
Σταδιου Αθήνα
Ωρες: Καθημερινα 9:00-20:00
Σαββατο 9:00-15:00 -
Ρε παιδες εμένα για παραλαβή μου λέει AMARCO στην Λ. Πεντέλης 16 Χαλάνδρι.... έχει κανείς το τηλεφωνό τους???? Ούτε ο ΟΤΕ δεν το έχει!!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε παιδες εμένα για παραλαβή μου λέει AMARCO στην Λ. Πεντέλης 16 Χαλάνδρι.... έχει κανείς το τηλεφωνό τους???? Ούτε ο ΟΤΕ δεν το έχει!!!!!!LAMARCO όχι AMARCO
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε παιδες εμένα για παραλαβή μου λέει AMARCO στην Λ. Πεντέλης 16 Χαλάνδρι.... έχει κανείς το τηλεφωνό τους???? Ούτε ο ΟΤΕ δεν το έχει!!!!!!
LAMARCO όχι AMARCO
Sorry αλλά έτσι το εκτύπωσε στην φόρμα κράτησης......
oK TKS A LOT τους βρήκα!!!!!
7Β Σειρά 11 από που μετράνε οι σειρές στο ΟΑΚΑ απο πάνω ή από κάτω????? Μην γίνει κανα κουφό και δεν βλέπουμε μια!!!!! Θα φάμε τον ήλιο αλλά θέλουμε ήχο!!!!!
-
Φιλαρακια εγω πηγα σημερα στην ΕΛΠΑ Πυργο Αθηνων και εβγαλα, και απο οτι ειδα ειχε αρκετα,δεν υπαρχει προβλημα.
-
αρκετα υπαρχουν 25000 εισητηρια ακομα το θεμα ειναι οτι δεν βρισκεις σε καλα σημεια μονο στα πεταλα σχεδον καταλαβες??αυτη ηταν η βλακεια τους..επρεπε παραλληλα να μπορεις και με αλλους τροπουσ να κλεισεις οπως μεσο τραπεζικου λογαριασμου,παραλληλα να ειχαν ανακοινωθει σημεια πωλησης..καποιος ο οποιος δεν ειχε πιστωτικη επρεπε να ψαξει να βρει..
-
ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ 2,16,20,34, ΒΡΗΚΑ ΔΥΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 10 (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ). ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ-ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ 'ΚΑΛΕΣ' ΘΥΡΕΣ.
Εισιτήρια υπερειδικής